Arsenal s Tottenhamem svádí boj o Aršavina s Vargasem

18.01.2008, 10:17
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tož nevim co na tom bude pravdy, když AW řekl, že v lednu posilovat nebude.. Navíc na post Útočníka si myslim, že máme dost kvalitních hráčů. Možná toho Vargase.. Ale nevim, moc tomu nevěřím..

Reagovat
smazaný uživatel

Arsavin je i ofenzivní záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

zalozniku mame taky kupu,jestli potrebujem neco posílit tak to je kridlo maximalne stoper ted kdyz je afrika.

Utocniku dost obrana taky v pohode,ale ve stredu zalohy mame neskutecnej pretlak ze stredni zaloznici pak musej hrat na kridlech,coz se projevuje na kvalite.

Arsene je skvelej trener ale podle me mel v létě pustit chlup a koupit Ribéryho.Kazdopadne potrebujem nejaky kridlo nejlip 2.Napr Downing,Joe Cole,Pedersen,Ashley Young,Bentley...

Reagovat
smazaný uživatel

SOUHLASIM S TEBOU

Reagovat
smazaný uživatel

Arsavim muze taky hrat pravy kridlo

Reagovat
herbage

presne, leva prava zaloha dela Arsenalu nejvetsi problemy, kdyz se jeden z trojice Hleb, Rosicky, Fabregas zrani, je to hned znat. Kridlo jim podle me nechybi, tuhle roli v tom jejich oblejhani plni krajni obranic a utocnici, ktery casto utoci z kridel. Na ten post pravolevyho halva potrebuji kreativniho zaloznika, kterymu nedela problem hrat levou pravou nohou. Presne tohle je Ribery, mladej, rychlej, skvela technika, strela obema nohama a pritom skvelej do kombinace. Bohuzel ziskat ho je v podstate nemozny. Moc podobnych typu bohuzel neni, protoze bud jsou to spsi rozeni spielmachri nebo zase jen rozeny kridla co brousi lajnu. Rafael van der Vaart kdyby byl vic tymovej by nebyl spatnej, z premier league podle me nikdo nebude chtit posilovat soupere a z tech slabsich tymu zase nejsou hraci dobry do Arsenalu. Bentlyho uz jednou pustily za hubicku, Joe Colea by Chelsea nepustila, Pedersen se tam nehodi a Ashley Young mozna, Arteta by byl asi nejlepsi, musely by se ale prastit pres kapsu. Zkusil bych spis zalovit v Arsenovych vodach Francii a zkusil Jeremy Meneze nebo Samira Nasriho. Neprostestovali by kdyby sedeli na lavicce a byli vdecny za kazdou sanci, coz by asi Ribery nebo Arteta hru nesli.

Reagovat
fantomas

jj nasri je skvelej

Reagovat
smazaný uživatel

Arsavin je vynikajici, coz uz asi 2 roky dokazuje v rusky lize, ale co se tyce Vargase, nevim jestli to bude na premier league

Reagovat
smazaný uživatel

já bych spíš bral toho rusáka do Arsenalu protože Persie je často zraněnej a jeho náhradníci nejsou ještě tak zkušení a dobří a rus by to mohl změnit a měli by si do Arsenalu vzít nějakýho hodně zkušenýho hráče protže v týmu nejsou moc velký zkušenosti !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele