ARSENAL NA PRODEJ! KUPTE SI HVĚZDY!

12.04.2004, 10:59
Aktuality
Podařilo se nám zjistit, že bulvární anglický deník The Sun je na stopě dalšího skandálu. Vedení londýnského Arsenalu totiž chce spáchat ten nejhorší čin! Chce rozprodat hráče, zbytek týmu prodat! Hráče jako Henry, Wiltord, Pires, by chtěl do svého týmu Chelsea Roman Abramovič. Zbytek chce prý koupit taky!

Zatím se nepotvrdilo, že by to byla úplná pravda. Ani The Sun tuto zprávu "zatím" nezveřejnil. Každopádně je, podle našeho zdroje, článek napsán a čeká se, jestli se alespoň trochu tato zpráva potvrdí.

A co chce vlastně vedení Arsenalu se svým týmem udělat? Nejlepší hráče prodat! Takže by mohl odejít Henry, Pires a další třeba do Chelsea, kterou vlastní Abramovič. A co pomýšlí vedení Arsenalu udělat se zbytkem týmu? Také prodat! A i o to se Abramovič prý zajímá! Pokoušíme se spojit s tiskovou mluvčí Arsenalu Amandou Docherty, zatím bohužel bezvýsledně.

Jenže většinou se i ty bulvární články bohužel potvrdily. Snad tak vedení opravdu nezamýšlí. Protože by Arsenal mohl kdokoliv napodobit a vydělat tak několik miliard liber! Už jen za Henryho nabízí Abramovič velké peníze.

Objevila se i zpráva, že z Arsenalu chce pryč i kouč Arséne Wenger. Prý neví, co bude dál, a proto se snaží odejít. Nabídku měl, jak jistě víte, nedávno z Realu Madrid, který prý hodlá vyhodit současného trenéra Queiroze.

Prodej je prý vidět i na tom, jak se k sobě chovají hráči. Navzájem se prý pomlouvají a nadávají na sebe, jenže zatím jen mezi sebou a ne přes média. Viz obrázek, na kterém je německý brankář Jens Lehmann a brazilský záložník Edu.

Jestli se něco nového dovíme, určitě Vás budeme informovat. Pokusíme se spojit přímo i s deníkem The Sun.



zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak to je pro londýnský arsenal hodne hodne spatne!

Reagovat
HOST*Mates

to si děláte srandu nejlepší tým na světě je na prodej!!!Komu budu fandit???Zasraná Chelsea!!!

Reagovat
HOST*

Asi tak........to by byla katastrofa

Reagovat
Mr.Jindros

Blesk

Reagovat
HOST*Roko

VYPALTE CHELSEU!!!aBRAMOVIČI TÁHNI!!!ARSENÁL JE STEJNAK LEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*LUKÁŠ

KDO JE PRO ARSENL AT SEM NĚCO NAPÍŠE!!!KDO NEMÁ RÁD CHELSEU MÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jo hoši uvidíte až Chelsea vyhraje LM to bude prdel

Reagovat
HOST*HENRY

No to dobre trepú!!! Bastardi z Chelsey!!!

Ja tam neprestúpim!!! Ale prečo by mali rozpredávať team?! Konečne máme najlepší team na svete a rozpredáme ho??? To je absurdné!!!

Arsenal je najlepší!!!

Reagovat
HOST*

Ja se poseru jestli to prodaji tak si hodim maslu nejen zasrana chelsea ale zasrany real taky by odkupoval

Reagovat
exmafie

Zatím osm příspěvků a jeden stupidnější než druhej (kromě uniqiem a mr.jindros).....Vedení Arsenalu oznámí výprodej a vaše reakce je "zasraná Chelsea a zasranej Real",jste fakt tragičtí!!!!

Reagovat
HOST*Freddie

Je to kachna, nevěřte tomu, copak jste hloupí? Arsenal je parta jaká se jen tak nevidí a eurofotbal.com tady píše takový chujoviny, že na sebe hráči nadávají. Fakt k smíchu. deník The Sun je něco jako u nás Blesk, dělají si prdel. Věřte mi!

Reagovat
HOST*sazkar

no boze, tak uvidime ty skvely fotbalisty v jinejch trickach... kdo fandil arsenalu pred 10 lety?

Reagovat
HOST*

Arsenal je jeden z nejhorších týmů současnosti. Hraje ten nejstupidnější a nejjednoduší fotbal, který se hrát dá. A Henry je opice ,kterou naučili běhat.

Reagovat
exmafie

A ty seš opice,kterou naučili psát

Reagovat
PJ

Tak to si vystih docela přesně

Reagovat
Mr.Jindros

zapomel ses prihlasit antimadristo

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses dobrej debilek....

Reagovat
jenage

zasrany arsenalaz de do haje aspon manchester vhraje ligu

NEMAM RAD ARSENAL ANI REAL

Reagovat
smazaný uživatel

eurofotbal.com nic nevycitam ale the Sun zas nevi jak na sebe upozornit....Je to chujovinka jako prase....nemozne.A myslim ze kdyby to hadani mezi hraci bylo az tak spatne tak co potom ty vysledky v lize

Reagovat
smazaný uživatel

hnedka takovahle zprava a hned vsici proti realu misto toho aby vas zajimalo jestli to je pravda nebo ne tak tady zacnete rvat ze real a chelsea to odkoupi...

Reagovat
HOST*yarda

OPOŽDĚNÝ APRÍL??????

Reagovat
smazaný uživatel

Já se vám divím. The Sun je anglický BULVÁRNÍ deník, daleko horší než třeba Blesk. Když se ani oni neodváží uveřenit tenhle článek, tak je to blbost. Hráči jsou na sebe naštvaní...a Henry hraje ve své životní formě a dal hatrick. Tenhle server se taky pomalu stává bulvárem...

Reagovat
HOST*Stano24

Takuto hlupost som este nepocul, v anglicku by ich za to zabili ...tento klub má velku buducnost...

Reagovat
smazaný uživatel

To je ta největší píííčovina jakou by mohli udělat !!!

Reagovat
HOST*

ČČČÁU LEEDS DOSTAL A PAK ŽE SE HÁDAJ TO BY TAKHLE NEHRÁLY!!! tITUL JE NÁŠ PŘIZNÁM SE ŽE BYCH STRAŠNĚ CHTĚL ABY PŘIŠEL FREY Z PARMY

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele