ARSENAL - MISTR ANGLIE!

25.04.2004, 21:15
Aktuality
Tři kola před koncem ligy se stal londýnský Arsenal mistrem anglické Premiership! Momentálně vede ligu o deset bodů, druhá Chelsea už ho nemůže dohnat. Arsenal dnes remizoval s Tottenhamem 2:2 a zajistil si tak už třináctý titul Premier league, po zaváhání Chelsea a Manchesteru United.

Arsenal určitě bude slavit až do rána. "Jak jinak," směje se Thierry Henry. "Ale ne, máme před sebou ještě několik utkání, které bychom také chtěli vyhrát." Právě on Arsenal převážně dovedl k titulu. Letos už nastřílel 29 branek! "Nejsem jediný, takhle to brát nemůžete, hodně mi kluci pomáhají a vše mi ulehčí," říká.

Spokojený je i kouč Arséne Wenger, který si současné mužstvo hodně pochvaluje. "Musím, protože opravdu máme skvělý tým," říká. "Nejvíce mě ale mrzí, že i přesto jsme vypadli z Ligy mistrů," dodal. Arsenal vyřadila Chelsea, teď jí to ale částečně oplatil.

Arsenal dnes remizoval s Tottenhamem 2:2, ale i remíza mu stačila, aby předčasně získal titul, protože Chelsea na hřišti Newcastlu zaváhala a prohrála 1:2. Stejně se vedlo i Manchesteru United, který doma prohrál s Liverpoolem 0:1.

  • Tottenham - Arsenal 2:2
  • (62. Redknapp, 90. Robbie Keane z pen. - 3. Vieira, 35. Pires).

    zdroj: fotbalovenoviny.com

    Autor: Pavel Janega

    Komentáře (1)

    Přidat komentář
    HOST*Mates

    Je to doma!!!!!!!!!Paráda

    Reagovat

    Sledování komentářů

    Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

    Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

    Nový komentář

    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

    Registrace nového uživatele

    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

    Registrace nového uživatele