Arsenal hledá nového manažera, Emery byl odvolán

29.11.2019, 11:41
Aktuality
Unai Emery skončil jako manažer Arsenalu. Londýnský celek tímto krokem reaguje na špatné výsledky, ze kterých se Gunners pokusí vyvést Fredrik Ljungberg, jenž byl jmenován dočasným manažerem...

Španělský stratég přišel ke Gunners v létě roku 2018, přičemž uplynulou sezónu zakončil s ambiciózním klubem na pátém místě anglické ligy. Kromě toho Emery s Arsenalem postoupil do finále Evropské ligy, kde však jeho mužstvo podlehlo Chelsea poměrem 1:4.

Arsenal nevstoupil špatně ani do letošního ročníku, postupem času se však výsledky zhoršovaly, což vyvrcholilo včerejší porážkou v rámci Evropské ligy na hřišti Eintrachtu Frankfurt.

"Kanonýři" tím natáhli vítězné čekání na sedm utkání, načež vedení klubu došla trpělivost a manažera Enaie Emeryho odvolalo. Dočasně mužstvo povede asistent Fredrik Ljungberg.

"Museli jsme tohle rozhodnutí učinit, protože výsledky ani výkony nejsou na požadované úrovni," stojí v prohlášení Arsenalu. "Probíhá hledání nového manažera a až bude tento proces dokončený, vydáme další prohlášení. Nyní máme plnou důvěru ve Fredrika."

Nejvíce skloňovaným jménem do pozice nového manažera Gunners je Nuno Espírito Santo z Wolves, ve hře však mohou být i Mauricio Pochettino, jenž nedávno skončil v Tottenhamu nebo Eddie Howe z Bournemouthu. Anglická média spekulují i o bývalém hráči londýnského celku Mikelu Artetovi, jenž se učí pod taktovkou Pepa Guardioly u úřadujícího šampiona Manchesteru City.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (729)

Přidat komentář
Euphael

Fantomasovy předpovědi ohrožení manažerů, publikované včera v glosáři:

Marco Silva (Everton) - Pravděpodobnost odvolání: 85 %

Manuel Pellegrini (West Ham) - Pravděpodobnost odvolání: 65 %

Ralph Hasenhüttl (Southampton) - Pravděpodobnost odvolání: 45 %

Quique Sánchez Flores (Watford) - Pravděpodobnost odvolání: 40 %

Unai Emery (Arsenal) - Pravděpodobnost odvolání: 10(0) %

Polibek smrti EF

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Busby babes

Reagovat
8lampard8

Reagovat
uff

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Csaplárova past

To nebyla predikce ani předpověď. To bylo jen zbožné přání

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Spejbl

závorka tam byla zbytečný alibismus

Reagovat
fantomas

Wtf je to cely narazka na to, jak se vyjadruje vedeni (jako 10 %) a jak vypada realita (jako 100 %). Text se toho konfliktu myslim dostatecne dotyka a zdejsi komentare o prijemnych *prekvapenich* myslim vse vhodne dokresluji. Navic uz asi posty opakuju, ze glosar deni nekomentuje vzdy v plny vaznosti, protoze jinak by to nebyl glosar, a bylo by tudiz absurdni ho brat doslovne.

Reagovat
Spejbl

Nepovedená narážka, moje chyba.. Já glosáře čtu, bím, co od nich čekat, a jak je chápat. (To, že je občas přečtu stejně kbalitním stylem jako studijní texty, je bohužel krutá realita)..

Reagovat
El Fáňos

už to vzdej

Reagovat
Frantszek

voleee, neobhajuj se a nech to žít Tolika lidem jsi zvednul náladu (Chtěl jsem říct, Arsenal tolika lidem zvednul náladu....chtěl jsem říct, Emery tolika lidem...)

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Fáňos

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kuchta

KONEČNĚ

Nedík

Reagovat
Greny

a kdo misto nej ? zkusi Pochetina a Allegriho ?

nevidim totiz proc by Wolves meli Nuna poustet v rozjete sezone a jeste do Arsenalu, ktery je pod nimi

Reagovat
J0EL

Poche by tomu dal grady

Reagovat
Fernando_Torres

Já hlavně nevidím důvod, proč by měl Nuna chtít Arsenal, vždyť ten kouč nemá takovému klubu absolutně co nabídnout... Za celou svojí trenérskou kariéru vděčí tomu, že občas podrží Mendézovi...

Reagovat
Fabregas@ole

Tvl, Allegri... to by byl gól

Reagovat
Tywin Lannister

Poche by byl pro me z tech realnych varianta č.1..ale neverim ze pujde k nam, pac sotva skoncil a navic si bude moci vybirat i mezi lepsimi tymy

hrozne bych bral Ten Haga z Ajaxu, ale ani ten Allegri by nebyl spatnej, alespon by snad neco udelal s tou prisernou defenzivou

Reagovat
Sudsybarley

Tak to je právě reálnější spíš Poche, než Ten Hag, který se vyjádřil, že do léta zůstane v Ajaxu a odmítl třeba i Bayern, že jo Ale jinak taky nevěřím, že by Poche šel k nám...

Reagovat
CHONG

Poche to podle mě neudělá, Max si počká do léta na zajímavější nabídky a ten Hag odmítl i Bayern, se kterým je úzce svázáný...

Reagovat
technecium

Ten Hag čeká na Barcu

Reagovat
scheeza

Poche nikdy nebude trénovat jak Barcelonu tak Arsenal

Reagovat
J0EL

To vravel aj Mou

Reagovat
janinho

Pocche neni Zoze

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
kiwwi

Kovac, Ljunberg, Nuno

Reagovat
Greny

tak to tam asi mohli nechat Emeryho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

Reagovat
efjay

Reagovat
Selänne

Reagovat
kiciN

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

Na dokončění sezony je vždycky Franz! Nerouhej se!

Reagovat
celeb

Valverdeho nechcete?

Reagovat
Svatej

Před rokem a půl bylo pozdě..

Reagovat
Svatej

Každopádně mě trochu znepokojuje, jak se ti tři odpadlici dostávají z bahna, do kterýho sami skočili. United jdou nahoru, Spurs budou mít minimálně laufovou šňůru výsledků a Arsenal jednoduše horší být nemůže, tam je cesta jen směrem nahoru.

My máme psychiku nepatrně narusenou dvěma ztrátáma a špatným vykonama v řadě a na mladým týmu se to může projevit víc. Už aby se konečně dal Cheek i Odoi dokupy, budeme potřebovat plnou sílu týmu a to hodně brzo. Lester se zdá, že se toho místa v LM nebude chtít vzdát a ten boj bude šíleně drsnej.

Reagovat
bbbauch

Nas bych se nebal.. tam jsou ty zapasy kolikrat jak den a noc. Hodne bude zalezet na marodce, jak se vyvrbi, ale i tak budou ty vykony dost nevyrovnany a budu fakt prekvapenej, jestli udelame nejakou delsi vysledkovou snuru

Reagovat
Svatej

U vás vidím největší riziko při kupicich se zraněních. Jeden hráč se ještě nějak dá překousnout, ale jakmile vám ti tahouni budou chybět i dva najednou, tak můžete zas rychle spadnout zpátky tam, kde jste byli měsíc zpátky no.. Ostatním týmům v to nahrazování zraněných věřím víc. Spurs mají kádr relativně slusnej i v případě zranění, Arsenal má lavičku dost dobrou, my hrajeme bez tahounu zatím celou sezónu, ale u vás tam jsou už jen ty vyhořely chcipaky, kteri nemají ani dostatek důstojnosti, aby na sobě zamakali a na starý kolena že sebe něco vyzdimali a vedle nich ty nejmladší kluky..

Reagovat
Svatej

Ti*

Jinak ale v případě, že se vám základní sestava udrží zdravá, máte ty šance pořád dost velky..

Reagovat
Beči

United jdou nahoru? To máš na mysli tu plichtu 3:3 se Sheffieldem nebo porážku od Astany (vím, že hráli teenageři)? United jsou právě z těch zmiňovaných klubů v největších sra*kách a Solskjær je z toho rozhodně nevyvede. Potřebují kouče, který dá té hře koncepci.

Co se týče Spurs, tak ti půjdou nahoru určitě - ten kádr mají prostě příšerně nadupaný.

U Gunners nevím, ti potřebují posílit na většině postů a ten tým se prostě musí dát celkově dohromady.

A co se týče Chelsea, tak u vás bych se ničeho nebál. Máte mladý ambiciózní tým a vynikajícího sympatického Lampse, za kterým stojí celý kádr i vedení. Vy půjdete jen nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty zmíníš zápas v EL, kterej nemá absolutně žádnou váhu, protože ho hrál v podstatě úplně jinej tým a remízu na Sheffieldu, kde jsme sice ztratili, ale taky jsme rpohrávali 2:0, ale to že jsme předtim vyhráli 5 zápasů ze 6 už nezmíníš neříkám, že máme top formu, ale tohle vytahování jenom toho co se ti hodí je vtipný

Reagovat
fenixLFC

jj len skoda ze tam zakomponujes tri rozne sutaze kde ti dve vyhry tvori velky super v podobe partizanu idete tak strasne hore, ze v lige ste z poslednych 8 zapasov vyhrali neskutocne 2....

Reagovat
smazaný uživatel

Příliš mnoho negativních faktů, nechci v týhle komunikaci pokračovat

Reagovat
fenixLFC

takze si vyberies len to pozitivne...

Reagovat
smazaný uživatel

Snažím se, ale někdy je to fakt těžký

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Nic není narušené

Reagovat
DieryVonry

Třeba se matthew mcconaughey začne věnovat opět filmařině

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jooooooo! Chceme zpátky pořádný Arsenal!!

Reagovat
Jandak

Kdo chce zpet Wengera

Reagovat
Sudsybarley

Já teda ne, přeci jen ta hra pod ním ke ke konci taky už byla tragická. Je to nezpochybnitelně legenda klubu, které si já velmi vážím, ale už byl za zenitem. Proto jsme se rozhodli ke změně a tohle by byl krok zpět.

Reagovat
Edgewalker

Já ne, ta doba už je pryč. Jen ať zůstane legendou

Reagovat
Fabregas@ole

to snad ne

Reagovat
Jandak

Já bych chtěl, aspon by byla sranda.. uz vidim zapas Spurs a Arsenalem

Reagovat
J0EL

z kaluze do blata. Nastastie nerealne, kedze AW uz job ma

Reagovat
Free_player

jo pls

Reagovat
sejber

Reagovat
elChe

to by byl spravnej cirkus

Reagovat
smazaný uživatel

Ti uz si ho nezaslouzeji

Reagovat
Hokaido

Byla by to samozřejmě blbost, ale pro něj osobně to musí být pěkný zadostiučinění. On ten klub držel pohromadě, jakkoliv už třeba nezvládal konkurovat těm úplně top manažerům. Často bylo od fanoušků Gunners slyšet, že horší už to být nemůže. A teď, o rok a půl a pár set milionů liber později, jsou v největších problémech za poslední dekády.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

A to si jako myslíš, že když někdo vede klub přes 20 let a všechno se okolo něho točí, tak může jenom tak v klidu odejít bez následků? Bylo jasné, že i kdyby po Wengerovi přišel pán bůh, tak bude mít problémy. Wenger měl odejít o pět let dřív a dne smohli být už dávno někde jinde.

Reagovat
Golasso

Reagovat
spider_8

No, jsou na tom zhruba stejně na hovno jako na konci Wengerovy éry. Loňská sezona třeba byla lepší než ty poslední Wengerovy.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

Pochybuji, že se zrovna AW někde teď tetelí blahem a zadostiučiněním. Toho spíš mrzí, že se Arsenalu nedaří.

A nevím, kdo co říkal, ale horší to může být vždycky. I s Emerym to mohlo být horší. Představ si na jeho místě třeba Mourinha, ten už by dávno kopal kolem sebe, přenášel tlak na ostatní a ujídal by z dlouhodobé budoucnosti klubu v rámci záchrany vlastní zádele.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
cristiano.K.

oba máte pravdu, chtěl by vidět určitě lepší výsledky afc, ale zároven ho napadne a vy jste si mě nevážili....

Reagovat
smazaný uživatel

jako vzdy s tebou souhlas. Je to nedobry, ze prvni manazer/trener po ere AW neuspel, ale neni to takova katastrofa, UE to mohl zanechat jeste ve vetsim rozkladu. U Mourinha bys mel skoro jistotu, ze by rozhadal celou kabinu, fanouskovska obec by byla jeste vic podrazdena, hra by byla podobne bidna a kdo vi, co jeste by zpusobil, nehlede na zlatej padak co by dostal na cestu jak ma ve zvyku

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
protiproudu

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pro ty, co ještě nehlasovali připomínám

Rok se s rokem sešel a je tady třetí ročník soutěže o největšího dementa. Někteří se celý rok pracně snažili o to, aby zvýšili svoje šance, a tak jsem sám zvědav, jak dopadne tento ročník.

Hlasování je jednoduché, stačí, když napíšete tři největší dementy na EF dle Vašeho uvážení. Toho, co umístíte jako prvního, dostane 3 body, druhý dva body a třetí bod.

Svrhne někdo loňského vítěze valloireho? Třeba předloňský šampion Owny? Je to na vás.

https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/70100/

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych zařadil kategorie "From hero to zero" (z normálního diskuzujícího kokotko) a "From zero to hero" (z kokotka normální diskutující. To by byli vlastně skokani a propadlíci roku

Reagovat
king23

Myslím, že vyhulenec Zenthuras by to měl mít v kapse.

Reagovat
smazaný uživatel

Feťák je to...

Reagovat
Rothbard

Chudák.

Reagovat
off-olda

Neeeeeeeeeeeeee

Reagovat
masly008

Vánoce jsou tady,Vánoce jsou tady. Tralala.

Reagovat
Greny

Kazdopadne prijit to o tyden driv tak si mohl Mourinho vybirat

Reagovat
bbbauch

Tak ja to celou dobu chapal blbe. Se tu psalo, jak navrat Tierneyho, Bellerina bude mit pozitivni dopad a zacne to slapat. A ono to asi bylo mysleny tak, ze po navratu tehle dvou se vyhodi Emery a pak to zacne slapat

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Counter

Reagovat
ajouki

Natlačení Ozila do sestavy taky přineslo výsledkovou smršť. Od té chvíle nevyhráli

Nejlepší pak číst ty zápasové příspěvky, kde jsou tito hráči nejlepší na hřišti, ale na celkovou hru a výsledky to vliv nemá. Pozoruhodné.

Musí dojít někdo, kdo do sestavy narve všechny ofenzivní hráče, jinak spokojenost nebude nikdy. Útočná pětka Ozil, Pepe, Auba, Lacazette a Ceballos. Zajišťovat to bude Torreira. Když nehraje, tak podle kritických komentářů to vypadá, jakoby Arsenalu chyběl na hřišti superman. Takže to zvládne.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Tywin Lannister

YEAAAAAAAAAHHHHHHHHH

nejpozitivnejsi vec z celeho pusobeni Emeryho u nas

horsi to uz byt ani nemohlo, ten typm nemel zadnou tvar a posledni tri mesice uz jsem uplne bojkotoval, konecne zas budu mit duvod fandit

Reagovat
Greny

nerikali jste to i kdyz koncil Wenger ze to horsi byt nemuze?

Reagovat
bbbauch

To je takovej kolobeh.. my to taky meli s moyesem, pak van Gaal, pak Zoze.. jak se ukazuje, horsi to muze bejt vzdycky

Reagovat
Edgewalker

Ono to je vždycky spíš takové utěšování

Reagovat
Tywin Lannister

tak Arsene ty posledni tri, ctyri roky dost presluhoval, ale alespon ten fotbal mel nejakou tvar a ty tymy ze druhy poloviny tabulky jsme herne prehravali. Letos jsme herne prehrali z tech 13 zapasu asi tak 3 tymy a Emery mel navic jeste dost stesti, ze z takovy sracky dokazal vydolovat tech 18 bodu. A to ani nepocitam to, ze za dob Arsena jsme meli pravidelne pulku tymu mimo hru, mene penez na posily a neustale doplaceli na zraneni..

Reagovat
Counter

Tak jde o to, že s Wengerem už to bylo jen přešlapování na místě, až postupné zhoršování. S jeho koncem aspoň přišla změna - i krátkodobá změna k horšímu je lepší než to přešlapování.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Trand

Příjemné překvapení.

Reagovat
masina_LFC

Strašná tragédia to bola pod ním... Keď prichádzal, tak som si fakt myslel, že to časom bude v Arsenale fungovať.. riadne som sa mýlil

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem. Myslím si, že Sevílla, Betis, Valencia...to sú tak teamy pre neho.

Reagovat
FFA

Tak teraz hlavne niekoho kto ovlada jazyk. Za mna idealny kandidat Pochettino. Urcite by nas do TOP4 potiahol, verim mu. Otazne je ale ci by to on chcel, kedze sa uz vyjradril, ze nas trenovat nebude. Nikto v Arsenalu si myslim, ze bu mu to nemal za zle.

Espirito Santo je zaujimavy chlapik, sympatak, s Wolwes hra velmi dobre, ale v predch. posobiskach sa moc nepredviedol. Ked uz by prisiel, mohol by si vziat aj Rubena Nevesa vymenou za Xhaku...

Uvidime co vedenie vymysli.

Reagovat
svaca

Nikdy neni dobry, když se musí vyhodit trenér, nicméně tady jiny východisko nebylo, Emery se snažil, bohužel to nefungovalo. Hodně štěstí v příštím angažmá

Reagovat
Manau

To má za to, že mi včera posral lístek

Reagovat
smazaný uživatel

tak vraj Fredie ...

Reagovat
uff

Aký Fredie?

Reagovat
bbbauch

Ljungberg

Reagovat
uff

Už niekoho trénoval?

Reagovat
masly008

U-16, rezervu kde si vedl dle všeho hodně dobře. Z toho týmu už jsou v áčku Saka, Willock a na hostovačce Eddie.

Reagovat
uff

Tak sa necudujem, ze ho chcu skusit. Legenda to je velka.

Reagovat
uff

Ten by ich zdvihol

Reagovat
Golasso

Bylo sakra načase.

Hodně štěstí v příštím angažmá . Nemyslím si, že je tak špatný trenér, za jakého ho tu většina považuje. U nás to prostě jenom nefungovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ve Španělsku mu to zase půjde

Reagovat
Golasso

Taky si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

spanielsko, klub druheho sledu, a bude dobre

vo velkoklube ho uz podla mna neuvidime

Reagovat
uff

Chceš povedať, že Arsenal je veľkoklub? Čo také veľkoklubovské dosiahol? Veď má menej úspechov ako Sevilla.

Reagovat
Lacko_Boh

toto je solidny krc

Reagovat
Mastný Chobot

také že uff

Reagovat
Salfovic

Jak se to vezme, co se týče evropských trofejí, tak je na tom Arsenal stejně jako Slovan Bratislava

Reagovat
celeb

uspechov v Europe rozhodne.

Sevilla: 5x vitaz EL, 1x SuperCup.

AFC: 1x EL a 1x Inter-Cities Fairs Cup

To, ze AFC bol pravidelnym ucastnikom LM je sice pekne, ale trofeji ma presne ako Sevilla = 0.

Reagovat
vladino10

Veď ma pravdu

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslíš vážne, však?

Ak by Arsenal odteraz 50 rokov nevyhral nič, tak Sevilla má čo robiť, aby sa dotiahla...

Reagovat
afc

Ty si dobre uff.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

ta ty si dobre podpriemerny diskuter

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Golasso

Jn, on asi fakt kromě Španělska jinde díru do světa neudělá, ale tam by se mu mohlo dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal a velkoklub

Reagovat
wyqinac

ano minimalne v celosvetovem poctu fanousku budou urcite v top 10

Reagovat
smazaný uživatel

Radobyvelkoklub* bez trofeje a uspechu.

Nadavajici na svoji legendarniho managera. Jasny #ImOUT

Reagovat
afc

Ty si inak v lese vraj bez trofeje a úspechu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ja jsem v lese a Arsenal je v prdeli bez Wengera

Reagovat
wyqinac

ty si jinde jako

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pry jsem v lese.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Toto medziobdobie po Wengerovi muselo prísť. Ďalší tréner to bude mať už lepšie. Niekto si to po Wengerovi jednoducho vyžrať musel. Emery ešte bude určite úspešným trénerom.

Reagovat
Golasso

Vidím to stejně. Sice jsem si Emeryho v tom prvním roce oblíbil a podporoval ho, ale kdyby mi někdo po odvolání AW řekl (ještě před angažováním kohokoliv), ať vsadím prachy na to, zda první trenér po AW uspěje či neuspěje, tak raději vsadím na to, že neuspěje. I kdyby to nebyl Emery, odnesl by to s velkou pravděpodobností někdo jiný.

Reagovat
aramaki

ja som to mal v praci kedysi podobne. Robil tu dlhe roky kolega, vsetko bolo nastavene na jeho styl prace, prisla po nom kolegyna, ta si to vsetko vyzrala, po roku radsej sama odisla a ja som uz mal lepsiu poziciu. Tazko prichadzat po niekom, kto prebudoval kompletne klub na svoj obraz. Len dufam, ze dalsi manazer sa uz chyti.

Reagovat
Golasso

Taky jsem podobnou situaci zažil. Možná proto jsem s Emerym soucítil o něco víc, ne většina.

Reagovat
Golasso

*než většina

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to podobné ako v United po odchode Fergusona...

Reagovat
aramaki

Hlavne neťahať do klubu overených dôchodcov typu Van Gaal a pod. Arteta by bol ideal.

Reagovat
Shevchenko

Vemte Pochettina Ať je sranda.

Reagovat
Free_player

to už by bylo fakt moc

Reagovat
FUnk

Reagovat
Miguel19

14 dní zpátky repre pauza a oni ho vyhodí teďka tvl..

Reagovat
Counter

To posrali no, ale lepší pozdě než nikdy.

Reagovat
r.mrazik

vsak ty hraci jsou stejne na repre srazech ne?

Reagovat
Hokaido

V Arsenalu ani tolik ne.

Reagovat
Counter

Arsenal už moc hráčů na repre srazech nemívá

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Spalovač šancí

A mohou za to jen a jen fanoušci

Reagovat
PhilipS

Stejně jsou to dementi. Ta výměna měla přijít před repre pauzou. Levy chytře sebral Mourinha. Poche je bez šance. Ideální by byl asi Arteta a doufat, že se přiučil magie od Guardioly. Nebo Ljunberg do konce sezóny a pak zkusit Nagelsmanna. Allegri neumí anglicky - to nejde.

Reagovat
J0EL

Emery tiez anglicky nevedel.

Reagovat
Edgewalker

Jo, a nevadilo to

Reagovat
J0EL

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dody10

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
krisa

Reagovat
smazaný uživatel

Reč nemôže byť až takou prekážkou. Arsenal hľadá trénera nie polyglota!

Ani Bobby Robson nevedel po portugalsky a prekladal mu Mourinho.

Reagovat
PhilipS

Je to překážkou. Na takhle důležitou manažerskou pozici je to základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že je lepšie, ak ovláda reč. To bez debaty. Ale samo osebe to nemôže byť až taký problém. Môj názor.

Reagovat
masly008

K čemu mu byla portugalština v barce?

Reagovat
smazaný uživatel

V Barcelone viacmenej k ničomu...hoci tam mal dvoch Portugalcov Fernanda Couta a Luisa Figa.

José mu prekladal v Sportingu a FC Porto.

Reagovat
masly008

ok,já bral hlavně tu barcu no.ani jsem nehledal kde úřed tím mimo anglii trénoval.

Reagovat
Hachim Mastour

Max po anglicky vie

Reagovat
Csaplárova past

Kdyby se rozhodli rychleji, mohli mít Mourinha

Reagovat
J0EL

Nastastie sme pockali.

Reagovat
Csaplárova past

"Naštěstí" ???? Arsenal se po sezoně bude dívat na Spurs z pozice tak o 3 příčky nižší ....

Reagovat
J0EL

Mou je kalamita sama o sebe. Je len otazka casu kedy to tam rozoserie.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši to, že Mourinho na lávce Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
tunkic

*než

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Není jedno, zda budou 10. Nebo 13.?

Reagovat
celeb

na to si uz zvykli. Na predstavu Mourinha za kormidlom este nie.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Csaplárova past

Třeba by pak Mourinho a Wenger zašli spolu na pivko a stali se z nich přátelé až za hrob

Reagovat
8lampard8

to si nedokážu moc představit

Reagovat
Salfovic

Něco jako: Však kámoši, jak hrom, jsou Jerry a Tom ?

Reagovat
Tolstobik

Ja mam sice Arsenal rad, ale kvuli nekterym jejich fanouskum na zdejsim foru bych jim Mourinha na ten rok a pul fakt pral

Reagovat
Svatej

Já nerozumim tomu, co lidi proti Arsenalskym fanouškům mají, však jsou to obecně ti nejpohodovejsi fandové mezi top klubama

Reagovat
Counter

Reagovat
bbbauch

Vsak pise kvuli nekterym, par volu se najde v kazdym stadu

Reagovat
Svatej

Rozhodně, jen teda mě nenapadá žádnej přímo tady na EF, az docela ziram

Reagovat
Bandita_Harry

Taiger ?

Reagovat
Csaplárova past

Arsenal už nějakou tu sezónu mezi TOP kluby nepatří ....

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

Vy nemít ropu tak se tam ani nedostane.

Reagovat
Csaplárova past

To je pravda. A i když to stálo hromadu miliard, klub se dostal do popředí těch nejlepších, dokázal se tam roky držet a nyní ty výkony jsou též dobré? Že fotbal bez peněz už nejde dělat snad ví i malé dítě.

Reagovat
Front hell

Tak dneska už né. Akorát když vy jste začli cpat nesmyslné peníze do týmu,tak ještě ty tituly šly udělat bez nich.

Reagovat
Csaplárova past

Aha, viz. takový Real Madrid ....

Reagovat
Front hell

Nevím, ale zdá se mi že tady řešíme Arsenal a Chelsea a ne Real Madrid.

Reagovat
Csaplárova past

To se ti asi fakt něco jen zdá, protože já sem napsal, že fotbal bez peněz nejde. Že ty mi odepíšeš že ano, a ještě k tomu máš na mysli jen anglickou ligu, to už já nemůžu tušit. Nebýt Chelsea, tak United by to od nějakého roku 2005 válcovali snad 5 let vkuse. A United taky dávalo rekordní sumy (jen prostě byly ještě menší). Takže bez peněz to nešlo ani tehdy. Ty máš nejspíš jen problém s výší těch peněz a jejich původem, ale to už je na jinou debatu.Chelsea skládala mančafty v jednom přestupovém okně, tak tomu odpovídala ta částka a osttaní kluby ji pořádně podojili. Konkurence základ měla, tak utráceli méně. ALe desítky miliónů stáli hráči i před Abramovičem. Nyní vypadá situace v Chelsea zcela opačně a přišli jiní. Naopak úspěšné kluby z minulé dekády a minulého století, které přestaly utrácet se krčí v tabulkách mimo TOP4 ...

Reagovat
PP

takový hajzl mezi náma není, aby jsi nám to přál.. Dyť jsme v pohodě, jsme akorát kritičtí a proti Spurs.. a United trochu no.

Reagovat
Člen_zlořádu

Proti United už jsou kritičtí i fanoušci United, jen ne United samotní

Reagovat
afc

Ty si dobrý úchylák

Reagovat
Csaplárova past

A kdybych měl na hlavě tolik gelu jako Emery, tak bych tak dokonce i vypadal

Reagovat
afc

Gel je ok, skôr je úchylné chcieť vidieť Mourinha v Arsenale.

Reagovat
Counter

jupí

Reagovat
Taiger

Najednou

Reagovat
aramaki

blbosť, veď on "zlomil hůl" nad Emerym už dávnejšie. Je pravda, že ho nehejtil už pol roka ako podaktorí, ktorí ten negativizmus majú vo svojej náture.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Counter

Reagovat
merlick

Zlomenie palice stylom “nechavam mu cas do konca sezony” je skor jej opravovanie duck tapeom

Reagovat
aramaki

Ved píšem, že je to blbosť. AK chceš vyhľadaj si diskusie z októbra a presvedčíš sa sám. Aj tak si myslím, že celá táto niť je o hovne. Môžem teraz začať hejtovať Freddieho a keď ho skôr či neskôr vykopnú, lebo to je asi osud takmer každého trénera, tak sa tu budem tváriť ako trtko čo zožral všetku múdrosť sveta v zmysle, ja som vám to hovoril od začiatku..

Reagovat
aramaki

kto bude ďalší? Bral by som Artetu.

Reagovat
Counter

Já Pochettina

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
aep_Ceallach

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

Par přestupáků a bude to dobrý

Reagovat
Golasso

Zametal bych bordel před vlastním prahem, být tebou

Reagovat
Tolstobik

Zrovna Counter se do United navazi se zeleznou pravidelnosti.....tak proc si taky nerypnout....

Reagovat
Golasso

Ajo, tak to jsem se omylem zapletl do něčeho osobního

Reagovat
Counter

To je samo o sobě v pořádku. Akorát Swarleyho rýpnutí spočívá v otravně nudném copy-paste výroku "Pár přestupáků a bude to dobrý", dvouciferný počet už máme jistě překonaný.

Reagovat
Svatej

On nic jinyho než tyhle tisíckrát zopakovany výroky nevymysli.. Úplně zaseknutej v case

Reagovat
Swarley

Pobrecte si pánové, je fajn, ze vám vlastni medicína nechutna

Reagovat
Tolstobik

Tak me prijde, ze on tim svym prehanenim poukazuje na skutecnost, ze podobne tu rype kde kdo (Swarley to samozrejme umyslne dohani do extremu) a upozornuje tim na pokrytectvi mnoha prispevatelu zdejsiho fora

Reagovat
Counter

Pošťuchování mezi fanouškovskými tábory je běžná věc, která k fotbalu a diskuzi patří, ale nemám úplně dojem, že tohle je ukázkový případ, který by tady kohokoli bavil. Jsi třeba ještě vůbec schopen rozklíčovat, na jaké pokrytectví Swarlos upozorňuje, když na mě dlouhé měsíce pod každým třetím článkem reaguje jedním a tím samým komentářem?

Reagovat
Tolstobik

Viz bbbauch niz, sem zjistil, ze uz to napsal za me

Reagovat
icka

Reagovat
Swarley

No vidíš, to bys ale právě mel taky primárně směřovat na Countera

Reagovat
afc

Akože za tie 2 prestupáky sa to malo všetko stihnúť?

Reagovat
Counter

Po Wengerově konci jsem psal, že Emery potřebuje několik přestupáků k tomu, aby si kádr poskládal dle svých představ. Swarleyho to tak strašně pobavilo, že mi to od té doby napsal asi dvacetkrát.

Reagovat
afc

Veď ja viem, už to tu čítam od neho niekoľkýkrát, tak asi si sa musel dotknúť jeho ega alebo kritika na MU a nedá mu to spávať a má potrebu ti to neustále pripomínať.

Reagovat
bbbauch

Tohle tu jede porad a zrovna fanouskum united se to tady omlacuje o hlavu prsvidelne.. platova politika, tymy se proti nam snazi a x dalsich.. coz je teda dost dany tim, ze united tu nema rado asi nejvic lidi (imo), takze se vzdycky v nejakym tabore najde nekdo, kdo to zas vytahne i kdyz to treba vubec nedava smysl

Reagovat
Swarley

To pokrytectví některých tu opravdu nezná mezí a ještě se budou urážet a vzájemně se v tom podporovat...neskutečný...

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Counter

Hele ale ono je to aspoň víc (leckdy legitimních) věcí od různých lidí. Ne jeden a ten samý komentář od jednoho a toho samého uživatele v reakci na jednoho a toho samého uživatele.

Kde tady vidíš tu souvislost, že Swarley si vezme nějaký můj (imo úplně normální) výrok a předhazuje mi ho desetkrát, dvacetkrát i roky poté, co jsem ho sem napsal?

A i kdyby, tak na jednu stranu lidi dementně útočí na fans MU a tím správným řešením má být útočit na jiné fans ještě dementněji?

Myslím, že i fans Chelsea nebo Spurs můžou mít snadno dojem, že právě je nemá rádo nejvíc lidí. Jen se už MU hezkých pár let nedaří, což je u dlouhodobě úspěšného velkoklubu něco mimořádného, tak je na ně dostatečná munice.

Reagovat
bbbauch

Pockej, to si nerozumime. To nebylo mysleno jako nejaka obhajoba nebo automaticky odsuzovani vsech rejpancu. Nepopiram, ze jsou leckdy mireny presne a i vtipne.. ja jen, ze to neni nic neobvyklyho na jakoukoli stranu, tohle opakovani jedny veci porad dokola i v pripadech, kdy je to uplne mimo.

Ke tretimu odstavci jen to, ze urcite ne, ani jsem nic tskovyho nenaznacoval. Nadruhou stranu se nekdy lidem nedivim, ze jim prepne.

Btw samozrejme, ze nejvic lidi muze mit v neoblibe jinej klub, proto jsem tam dopisoval imo.

Reagovat
Counter

Jako tohle už je extrémně meta debata, ale já tak nějak netuším, cos tím teda myslel.

Všichni se navzájem popichují, ok, někdy je to vtipné, někdy ne, ok, ale to, co tady dlouhodobě předvádí Swarlos, je s přehledem jiná liga než ostatní, ne něco srovnatelného s ostatními.

Reagovat
Swarley

Řekl bych, ze si to speciálně vůči některým mužů dovolit uplne v suchem triku

Reagovat
icka

Reagovat
drussbarb

Debaty v PL sekci jsou v pohodě, v LL je mnohem, mnohem hůř

Reagovat
smazaný uživatel

prijimam(e) ospravedlnania a gratulacie

Reagovat
Lacko_Boh

ospravedlnujem sa

Reagovat
jacobT

gratulujem

Reagovat
Taiger

Konecne nam je prano

Reagovat
Counter

Jak se vtírá...

Reagovat
Taiger

plsssss, ty jseš už irelevantní, nemáš vůbec co nabídnout, šup se dostat aspoň top15 v money league

Reagovat
Counter

Když jsi loni skončil v money league ještě níž, než jsem aktuálně já, znamená to, že jsi byl irelevantní a neměl co nabídnout?

Reagovat
Taiger

Jsem věděl, že vytáhneš minulou sezónu, ta je teď relevantní no, ještě nějaký písáníčko o tom, jaká jseš legenda? Jejdaaaaaaa kluku, si tě mažu na chleba, zkusíš zas jindy

Reagovat
Counter

Moje historie - https://fantasy.premierleague.com/entry/14159/history

Tvoje historie - https://fantasy.premierleague.com/entry/1721620/history

Hraješ to sedmým rokem. Ještě ani jednou jsi neskončil výš než já. Ale třeba ti to jednou vyjde

Reagovat
Taiger

To ses naučil od swarleyho, že žiješ jen z historie? Prostě jseš o hovně hráč tuhle sezónu, grow some balls tvl a přiznej si to, na mě ztrácíš skoro 100 bodů washed up košilák

Reagovat
Bakary3

Ty jsi hroznej kokutek

Reagovat
Taiger

wtf, od tebe bych to nečekal, ale co, neví, co vše za tím stojí a uráží, fair enough

Reagovat
Bakary3

Nevim, co bys ode me cekal, neber to az tak jako urazku, spis jsem se tomu tak zasmal

Ale nektery tvy vylevy mi prijdou takovy dost pubertalni, no

Reagovat
Taiger

S druhou větou souhlasím, spíš kdybys viděl, jak se cunter ke mně choval mimo zdejší fórum (aby si neposral pověst), tak bys pochopil

Reagovat
Counter

To zní, jako bych tě šikanoval někde mimo EF Jestli se tě dotklo, jak jsme si z tebe ve fantadiskuzi dělali loni legraci, tak se ti omlouvám. Akorát příště možná nedělej dopředu taková ramena, když nejsi schopen následný banter unést.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Counter

Nemám problém přiznat si, že si letos zatím vedeš lépe. Otázka je, jestli ti to vydrží. Druhá otázka je, jestli budeš schopný to zopakovat. Třetí otázka je, jestli máš zapotřebí v kuse vytahovat osobní urážky, o košili už jsem od tebe slyšel nesčetněkrát a nemám ponětí, co to má společného s fantou.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Taiger

Tady se někdo snaží dostat do repre za každou cenu Chodící palec looool

Reagovat
Kluivert9

Prej repre Taiger chodící blbec.

Reagovat
Taiger

Dej mu palec

Reagovat
fenixLFC

pani ty tu repre nezvladas doteraz

Reagovat
Kluivert9

Tvl, on se jen 2x dostal nad 2k bodů? Looool

Reagovat
Taiger

Začal jsem to hrát seriózně až letos, co tam máš dál?

Reagovat
Kluivert9

looool

Reagovat
Taiger

Jsem věděl, že z tebe nic chytrýho nevypadne, tak pokračuj v koukání se mi na záda

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

Jako že šest roků jsi to hrál jen pro legraci? I loni, kdy jsi do toho dal prachy?

Reagovat
Hokaido

Ty jo, pěkný výsledky máš. Jsem ani nevěděl, že más 3x top10k umístění.

Reagovat
Counter

Díky

Reagovat
Hokaido

SYBYLA

Reagovat
Counter

Angažujeme Pottera?

Reagovat
smazaný uživatel

to by ti od*balo dekel

Reagovat
Counter

To ano

Reagovat
Hachim Mastour

Ospravedlň sa za hate na Raula

Reagovat
Hachim Mastour

beriem s5 zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

takhle clovek skonci, kdyz si necha odejit iwobiho je to skoda, podle me tam byl proste problem v komunikaci, asi neni nahoda, ze neco podobneho ho provazelo i v psg

Reagovat
Lacko_Boh

neprajem mu nic zle

Reagovat
smazaný uživatel

David Moyes je už dlouho bez práce a bud tenhle skot , nebo mě jde na mysl S.Dyche a ještě mě případně napadá E.Howe , každopádně si myslím , že tentokrát vsadí Arsenal na rodáka z Britských ostrovů

Reagovat
Svatej

Moyese bychom tam viděli všichni rádi.. Nejvíc asi zasch

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
TopinB

Reagovat
Csaplárova past

Howe nepůjde v polovině sezóny a národnost tady nehraje vůbec žádnou roli. Chce to především nekoho respektovaného, ideálně s nějakým vztahem nebo minulostí v klubu ....

Reagovat
PhilipS

dyť si dělá prdel

Reagovat
efjay

DYCHE

Reagovat
Ranoth

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Vieira nebo Blanc

Reagovat
smazaný uživatel

Proč pořád ty francouze , co na nich vidíte ?

Reagovat
Uwe háže buly

Vieira je Senegalec.

Reagovat
Hokaido

Blanc to má asi už úplně na salámu. A nedivím se mu, já mít tyhle peníze v jeho věku, kdy si může ještě krásně užívat, tak bych se taky do ničeho nehrnul.

Reagovat
Taiger

A jedeme na titul

Reagovat
masly008

Freddie.

Reagovat
PP

YES!! Paráda! Ode dneška jsem fanoušek Frankfurtu!

Reagovat
FUnk

Tak jsem zvedavy co poche. Rikal, ze by do barcelony nebo arsenalu nikdy nesel. Tak jsem zvedavy jestli ho budou chtit….

Reagovat
eliskafan

Arsenalu je mi líto, sympatické mužstvo jako u nás Příbram či Sparta.

Reagovat
FUnk

tak zalezi jestli jsi z moravy nebo cech

Reagovat
Counter

Já bych ho bral hned, snad to vedení aspoň zkusí.

Reagovat
jacobT

Len nech to chvilu nechaju Freddiemu, Nuna nechcem.

Reagovat
jacobT
Reagovat
smazaný uživatel

Jako, že se ti líbí?

Reagovat
Jandak

Ted vážne.. jako rikal jsem uz drive ze bych do MU chtel trenara co zna dobre pomery na ostrovech a PL.. me se osobne libi Howe... takze pro Arsenal by byl jiste prinosny podle me .. Pochettino tam si myslim nepujde

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino je úplný nesmysl , tak jak píšeš a přesně souhlasím a psal jsem to výše , ted je na řadě trenér z Británie a ne pořád rádoby kouče z pevniny , však se tam vylíhlo pár zajímavých talentů , tak není na co čekat

Reagovat
fenixLFC

preco by mali davat miesto len na zaklade narodnosti? radsej nech vyberu co najlepsie aj z pevninskych nez tam nasilu pchat britov kvoli pasu

Reagovat
fenixLFC

Z howea a najma jeho defenzivy by ste sa zastrelili

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jako mi je to jedno já jim nefandím , ale chci zpátky na ostrovech a ve velkých klubech Brity potažmo anglány

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ, trendom je "Latino"...

Reagovat
CHONG

Rád bych ho zase viděl v La lize.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Ti fanoušci mu teda nepomohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuno Espirito Santo 95 %

Reagovat
J0EL

Garantujes?

Reagovat
smazaný uživatel

Je prvou volbou Arsenalu. Sam manazer chce ist. Zostava uz len pockat ci sa dohodnu na kompenzacii

Reagovat
Mastný Chobot

piči ty si informovaný jak Mossad a suverénny jak Vémola

Reagovat
smazaný uživatel

A ty mas problem citat s porozumenim a nevies recyklovat zdroje informacii. Win win pre mna imo

Reagovat
Mastný Chobot

ja som sem zdroje o NES postoval ešte predvčerom, keď si ideme merať pipíky

Reagovat
Hokaido

Kde říkal, že chce do Arsenalu jít?

Reagovat
Greny

to je podle me spatny reseni pro nej, Arsenal i Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
FUnk

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Black Jagir

Bylo by další odbytiště pro Mendesovo hochy

Reagovat
smazaný uživatel

takze 5% sanca na to, ze to bude Nuno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Senior figures at Arsenal wanted Jose Mourinho to replace Unai Emery as manager before he became Tottenham manager. [@SkyKaveh] #afc

There has been contact between Arsenal & Massimiliano Allegri. He wants the job. [@SkyKaveh] #afc

Reagovat
smazaný uživatel

Kaveh

Reagovat
Mastný Chobot

tebe by mohol možno tak gule leštiť, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Uprav si tie timy v profile pls bolia z toho oci

Reagovat
M0rb1D4S

https://twitter.com/DavidAmoyal/status/1200368790921457664

Tak rozhodně je to lepší zdroj než Kaveh.

Reagovat
PaYaB

Allegri

Reagovat
Counter

S tím Mourinhem to bylo jen naoko, aby přinutili Tottenham jednat

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je slabej, nejvěší šanci na LM mají přes výhru EL

Liverpool a City jsou lepší, Leicester letos jede, Chelsea se začalo dařit a ještě jsou tu Tottenham a United. Těžká liga

Reagovat
janinho

tak po tom co som cital aj starsie rozhovory s niektorymi hracmi City tak pre Arsenal by bola absolutne najlepsia 2jka Arteta hlavny a Ljungberg asistent. Sane aj Sterling vraj davaju za svoj pokrok vacsi kredit Artetovi nez Pepovi. pozna klub, patri tam s prizmurenym okom medzi legendy, myslim ze by mal respekt a skusenosti uz asi nabral dost.

necudujem sa Pepkovi ze ho nechce pustit ked tam robi kopec spinavej roboty.

Reagovat
Salfovic

Přimhouřeným? To by si musel člověk vypíchnout obě oči a strčit si je do prdele, aby mohl Artetu považovat za legendu Arsenalu.

Reagovat
rave

Reagovat
janinho

mna fakt nezaujima co vsetko mas chut si strkat do prdele. dalo sa to napisat aj normalnou ludskou recou, nie po kokotsky, nemyslis?

Reagovat
Bandita_Harry

Vodu kazes, vino pijes ?

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Legenda ne, ale když se teď nedávno dělaly klubové jedenáctky poslední dekády, Arteta v té naší chyběl spíš výjimečně. Je v čerstvé paměti, stopu zanechal výraznou.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Guardiola skončí v City o rok o dva a preberie to tam Arteta.

Reagovat
janinho

to hovori Pep ale podla mna sejkovia budu chciet dalsie velke meno.

Reagovat
smazaný uživatel

No Arteta mi prijde vetsi legenda pro Everton nez Arsenal. To Freddie je co se týče historického významu pro klub mnohem vejš. Nicméně jejich spolupráce by fungovat mohla.

Reagovat
janinho

ja ho ale neporovnavam s freddiem. ani som nepisal ze je jednou z 10 legiend arsenalu. mozno som ho trosku precenil, ale v arsenale proste zanechal vyraznu stopu este v casoch ked arsenal uz sice nehral o tituly, ale rozhodne k nim mali blizsie nez dnesni hraci.

neviem co sa tu vsetci chytaju toho 1 slovicka jak keby neviem co

Reagovat
mesyas

Good ebening

Reagovat
smazaný uživatel

ak freddie moze, osobne by sa mi najviac pacilo nechat to jemu do leta a po tom skusit ten hag/rose/nagelsmann/(ti su asi malo realni)

potter/wilder/arteta/freddie

bojim sa ze najmeme teraz niekoho nezaujimaveho

z dostupnych teraz by sa mi pacil asi iba poche

Reagovat
jacobT

Poche by bol ultimatny trolling z nasej strany. Ale ked zostaneme pri realnych moznostiach, tak som tiez radsej za to nechat to Freddiemu do leta a potom ist po nejakej long term variante. Hlavne to nedat dalsiemu "defenzivnemu" trenerovi, coho sa pri vsetkych tych spekulaciach obavam najviac.

Reagovat
Mastný Chobot

Allegri je kategória nezaujímavý?

Reagovat
smazaný uživatel

mozno sa mylim ale pre mna hej. pragmaticky, defenzivny trener ktory mal s juve silny tim tak zozal uspechy. s ofenzivynmi hracmi ale dobre nepracoval, takeho dybalu juve skoro odpalil a teraz je hviezda

Reagovat
afc

a navyše nevie po anglicky. To by zas dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Vůbec by mi k vám neseděl.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja to vidím podobne

Reagovat
Trand

Reagovat
j_mrazik

Italský Emery.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt jsou uplne odlisni

Reagovat
GEGE

S ofenzivními hráči dobře nepracoval wtf?v Cagliari pod ním prožil Matri nejlepší sezóny v životě už tehdy byl zvolen trenérem roku... následně v ACM zvládnul ukocirovat jeden s nejlepších útoku v historii (Ibra,Pato,Cassano,Inzaghi,Robinho) ...Dybala stagnoval je jednu sezónu jinak byl pod ním taky vždycky best...tohle jsou hrozné blbosti co si tady někteří o Allegrim myslí...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Nechte to Freddiemu do léta a pokud se mu bude v průběhu dařit, tak mu napalte 3 letou smlouvu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
netopier

Tam nie je problém v trénerovi ale v hráčoch, ktorí hrajú tak na 30%. Najprv mali vyhodiť zopár hráčov (alebo im dať velké finančné sankcie) a ak by ani to nepomohlo, tak až následne by sa mal vyhodiť tréner. V dnešnom futbale je nejaký predražený rozmaznaný mladý nagélovaný pičus viac ako tréner. Ak sa mu niečo nepáči, tak začne trucovať, stiahne so sebou pár ďalších pičusov a spoločne potopia trénera. A takto to môže ísť dokola naveky.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
netopier

Máš pocit, že včera hrali všetci na 100%? Úplne sa na ten zápas vysrali. Však čo, pekné výplaty im idú naďalej, ani sa nezapotili a odnesie si to aj tak tréner.

Reagovat
Nikikrew

Samozrejme, ze aj hraci nesu podiel viny, lenze za Emeryho skoro nic nefungovalo. Casta zmena formacii, odpisanie niektorych hracov, zla komunikacia atd. Toto vsetko vedie k zlym vysledkom a boli sme shocking. Ak sem chodis pravidelne, bolo tu niekolko odkazov nasich statistik, to hovorilo za vsetko.

Reagovat
netopier

Z futbalu sa robí zbytočne komplikovaný šport. Prečo si myslíš, že po zmene trénera začne 90% tímov znovu vyhrávať tak ako napríklad MU pod Solksjaerom a po čase to zase spadne do starých koľají? No lebo hrajú všetci naplno, chcú sa ukázať a keď si svoje miesto v zostave vybojujú (alebo im začne niečo vadiť) tak na to zase začnú srať. Nejaká formácia, štýl hry sú detaily, ktoré rozhodujú pri vyrovnaných tímoch. Ale keď hrajú doma so Southamptonom, tak by Arsenal s takým kádrom aký má, mal vyhrať minimálne o 2 góly bez akejkolvek taktiky, stačilo by len makať a na každom poste by ich prevalcovali. Toto je problém viacerých súčasných top klubov, že rozmaznávajú svojich hráčov a keď sa dostavia zlé výsledky, tak vyhodia trénera, pretože za hráčov vysolili ťažké peniaze a nikto im nič nepovie.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
afc

To je logické, že hrajú piču, keď tréner nemá systém a nevie im vysvetliť, čo po nich vlastne chce.

Reagovat
netopier

Mi chceš povedať, že tréner ako je Emery nemá systém a nevie vysvetliť čo po nich chce? Ak nebudú hrať naplno, tak asi ťažko s tým Emery niečo urobí. Hráči sú tam na to, aby robili to, čo chce tréner. Ak Emery nakáže Ozilovi celý zápas robiť kotrmelce, tak by tie kotrmelce bez nejakého pičovania robiť mal za ten plat čo berie. A na to je vedenie klubu, aby posúdilo, či je Emery dobrý tréner, či bolo správne nechať Ozila robiť kotrmelce... Ak hráči budú rozhodovať, čo je správne a čo nie, tak to tam nebude nikdy fungovať.

Reagovat
Counter

Ti hráči se celou loňskou sezonu i začátek té stávající snažili na 100 %, až posledních pár zápasů působili rezignovaně. Emerymu to u nás prostě nevyšlo.

Reagovat
netopier

Ja si myslím, že v takýchto prípadoch by si to malo odsrať spolu s trénerom aj zopár hráčov aby boli ostatní poučení do budúcna. V takom klube sa jednoducho nemôže stať, že hráči odfláknu nejaký zápas (a už vôbec nie za účelom vyhodenia trénera).

Reagovat
fenixLFC

jj hraci si odseru to ze manazer ich za rok a pol nebol schopny naucit pracovat denfezivne, ze jeho predsatava obrannej hry zalohy je vysmech, ze chce hrat nieco na co vobec nema hracov a neda si povedat a neda. vacsina z tych chyb ide priamo za nim. ano, ten kader je poskladany velmi divne, ale koepc tych hracov na ktorych to stavia si priviedol sam. urobil on vobec cosi dobre? velmi tazko by si nieco nasiel. ale jasne, kvoli jeho diletanstvu to odseru hraci

Reagovat
netopier

Nevieš čítať s porozumením Take ešte raz.... Hráči, ktorí berú tak velké platy a hrajú za takú značku ako je Arsenal, musia hrať VŽDY na 100% a VŽDY počúvať trénera. Po každom polčase by mali ísť zničení, zablatení, zadýchaní do šatni a je jedno čo si myslia o trénerovej taktike, na to je tam vedenie klubu.

Ak predvedú niečo také, ako predviedli včera, že prehrávali doma o gól s nemcami a nemali žiadny záujem odvrátiť hanbu takej značke ako je Arsenal, tak by mali ísť do prdele spolu s trénerom. A o to viac je zarážajúce, že ho potopia hráči, ktorí by bez Emeryho kopali možno tak nejakú Corgoň ligu.

Reagovat
netopier

Xhaka bol dokonca vysmiaty po zápase. Keď to urobili teraz, urobia to aj ďalšiemu trénerovi pri prvej nezhode v kabíne...

Reagovat
Golasso

U nás fakt byla chyba i v trenérovi, to nejde popírat. Emery to už nezvládal

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne ze je jednoduchsie vyjebat trenera nez pol timu, ale mi nevrav ze nie je problem v trenerovi. Arsenal sice potrebuje posilnit, ale nemaju kader hodny Championship aby na nich kazdy druhy zapas islo 20 striel. Tolko nejde ani Sheffield a to pochybujem, ze ti hraci su o triedu lepsi, len proste maju dobreho trenera.

Reagovat
netopier

Ak by každý jeden hral na 100%, tak by Sheffield zmazali aj bez trénera. Pozri si vlaňajšie finále Copa Libertadores (Boca - River), alebo aj tohtoročné (Flamengo - River) ako sa tam jazdilo, v akom nasadení hrali. Ak by v takom nasadení hral Arsenal (čo má o triedu lepších hráčov ako River Plate), tak mohli byť na tom oveľa lepšie s hocijakým trénerom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak preco tych 100% z nich trener nedostane? Ked pod svoje moznosti hra 1 max 3 hraci ok, ale ak na tych 30% hra skoro cele muzstvo, tak to nebude len hracmi. Nehovorim, ze Emery je zly trener, ale proste mu to v Anglicku nevyslo no.

Reagovat
netopier

Však to je to, o čom píšem. Že v súčasnosti si robia tie nagélované hviezdy čo chcú, pretože vedia, že klub im nič neurobí, pretože za nich vysolil ťažké prachy a radšej vyhodia trénera (čo je podla mňa len dočasné riešenie).

Reagovat
r.mrazik

zlatej wenger...vsichni ti prskalove by se mu meli omluvit a lestit francouzske topanky

Reagovat
Golasso

Kde jsem to jen slyšel... jo aha.... důchodci a "zlatí komunisti"! Taky příklad toho, jak se někteří pod tlakem nových sraček upínají ke vzpomínkám na důvěrně známé sračky (z pohledu situace v klubu) místo toho, aby prostě kousli doprovodné nezdary při provádění změny.

Reagovat
r.mrazik

samozrejme member berries jsou husta vec...na druhou stranu jsem zvedav,jak dlouho budete cekat,az budete uspesny jak pod arsenem...a stacila by top4

Reagovat
Golasso

Tak dostat se do TOP 4 je teď už těžší, než to bylo většinu času za AW. Tehdy hrály o ty čtyři místa prakticky jenom čtyři týmy. Pak se do toho přidávali další, ale skoro vždycky měl minimálně jeden tým výpadek. Teď už je to 6 velice kvalitních týmů + se tam tlačí další, kteří kvalitou dohání nebo dokonce překonávají velkou šestku (Wolves, Lester). Je to úplně jiná liga teďka.

My musíme být lepší, než poslední roky pod AW. Proto se taky odvolal.

Reagovat
r.mrazik

otazka,jestli tezsi,nebo dotycne tymy jsou horsi

treba MU je spatny dost...arsenal realativne taky

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne prirovnavat wengera k zlatym komunistum je uzasna vec

Reagovat
Golasso

To nemělo být přirovnání Wengera ke komunistům, spíš narážka na myšlenkové pochody určitých skupin lidí

Reagovat
r.mrazik

jj,delam si prdel...

ja na wengera mam jiny pohled...nemyslim,ze byste si jeho vyhozenim pomohli no

Reagovat
afc

Posledné 3 sezóny sa už iba prešľapovalo na mieste a jeho odchod bol nevyhnutný.

Reagovat
r.mrazik

tak to je super,ze jste si pomohli

Reagovat
afc

Muselo sa niečo zmeniť. To, že to nevyšlo je už druhá vec. Nájsť kvalitného trénera bude trvať aj niekoľko rokov.

Reagovat
r.mrazik

takze nepomohli...

Reagovat
fantomas

A to skutecnost, ze Wenger presluhoval, vyvraci jak presne? Vy ste si taky odchodem SAFa prilis nepomohli, a nepamatuju si, ze se tehdy nasly hordy lidi, ktery by tvrdily, ze se jeho cas nenachylil. Blby manazersky zmeny se holt dejou, coz ale stav pred zmenou ve vetsine pripadu nedela o nic lepsim. Tenhle revizionismus si fakt strc za klobouk...

Reagovat
r.mrazik

davat k sobe dobrovolny odchod alexe a vyhozeni arsena je husty

vetsina fanousku by radeji,kdyby alex zustal....

a vzhledem k tomu,ze proti vyhazovu arsena jsem prskal uz tehdy,tak asi ted tezko budu rikat neco jinyho...

jdi se radeji poradne pripravit na podcast ty klobouku

Reagovat
fantomas

Ale simte, oba vime, ze to cely bylo na AW a de facto o zadnwj vyhazov neslo, srovnatelny je to uplne v pohode. Ze to nepasuje na tvy tautologicky kotrmelce neni moje vina... :)

Reagovat
r.mrazik

jj,on odesel sam,protoze chtel...

Reagovat
fantomas

Odesel proto, ze to min. rok zvazoval a uzral cas.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Counter

Podle mě teda chtěl pokračovat dál a Gazidis ho vyštípal.

Reagovat
smazaný uživatel

uz jen za to gazidis > sanllehi

Reagovat
Counter

Gazidis se teď zpětně jeví jako strašný mor.

Reagovat
fantomas

Už to prodloužení 2017 přece nechával na poslední chvíli a 2018 technicky stále odešel sám, s oznámenim před koncem sezony. Už delší dobu to k tomu směřovalo a sem přesvědčenej o tom, že kdyby Wenger opravdu chtěl pokračovat, zůstal, ale sám vyhodnotil, že už to nebylo ono.

Reagovat
Counter

Zajímavé, já tomuhle nevěřím ani náhodou a podle mě jsi s tímhle názorem v menšině.

Mezi Wengerem a Gazidisem to skřípalo dlouhodobě, Gazidis se začal čím dál tím víc cpát na světlo veřejnosti, angažoval Mislintata, angažoval Sanllehiho, nechal se schválně vyfotit v Dortmundu při snaze koupit Aubu ("to já tady určuju notičky"), začal zkrátka překopávat klub, ubírat Wengerovi na pravomocech, až nebylo jiného řešení než spolupráci s ním ukončit.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Každý normální fanoušek Wengera uznává jako klubovou legendu, jen už prostě nadešel čas, aby s trénováním Arsenalu skončil.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Gunner14

Reagovat
r.mrazik

jde videt,ze jste udelali dobre

Reagovat
Counter

Udělali, pod Wengerem to už bohužel nemělo budoucnost. S jeho koncem se změnila struktura klubu, upustilo se od modelu "všemocného" manažera a výměna Emeryho by už měla být podstatně méně bolestná, protože se bude měnit jen jedno kolečko ve stroji, a ne celý motor.

Reagovat
smazaný uživatel

trochu ale pochybujem aj o tom stroji

Reagovat
j_mrazik

Co když je stroj na piču a Emery byl dobré kolečko?

Reagovat
Counter

Tak nikdo neříká, že ten stroj je perfektně promazaný

Reagovat
r.mrazik

tak snad vam ty kolecka do sebe pasujou covece

zatim to jako dobra volba neni

Reagovat
Counter

Myslíš, že kdyby Wenger zůstal, dopadli bychom loni nebo letos lépe?

Reagovat
r.mrazik

Jj. Myslím že jo

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Bakary3

uplne mimo

Reagovat
r.mrazik

za sebereflexi

Reagovat
Bakary3

Je to dobra vec, nekdy to taky zkus, protoze napsat takovej nesmysl, to je kumst

Reagovat
r.mrazik

nech si na dobu,az prijde nekdo,kdo bude lepsi nez arsen...pak se vrat a delej chytryho

Reagovat
Bakary3

To je ale uplne irelevantni, jeho odchod uz byl nevyhnutelnej.

Mel prijit nekdo, kdo bude lepsi nez on a treba i diky novymu entusiasmu to pozvedne.

S Emerym se to nepovedlo, presto dobre, ze ten krok prisel.

Navic nikde neni psano, ze pri sestupny tendenci vykonu pod Wengerem by to bylo lepsi.

Chytryho nedelam, ale tys tu jakoby napadl fanousky Arsenalu, jakoby byli Wengerovi nevdecni.

Tak to pritom vubec neni, ale tu zmenu si prali, protoze to uz bylo neunosny.

Reagovat
r.mrazik

tak samozrejme ze byli nevdecny

ke konci jeho angazma na nej prskali a byli radi,kdyz skoncil

prave bych vubec nerekl,ze by to pod arsenem bylo horsi,nez ted pod emerym

a neunosny...jsem zvedav,jak dlouho se v tom budete placat aby to teda bylo unosny,kdyz vidim,jak se v tom mrcasime my v MU

samozrejme ta zmena by jednou prisla...jen si dobre pamatuju na ty kecy,jak je arsen za zenitem a podobne....a prisel emery a vono jeste horsi

Reagovat
Hachim Mastour

Teraz musíme angažovať LVG

Reagovat
oddy

Horsi to sice nebylo ale pořád se to zhoršovalo takže je otázka zda by s ním nebylo teď stejné.

Reagovat
Trand

To že vyhodíš někoho, kdo tomu týmu už nic moc nedával a viděli to úplně všichni a vezmeš místo něj někoho, s kým to nevyšlo, přece neznamená, že ten první vyhazov byl špatný krok ne?

Reagovat
r.mrazik

a co jineho by to melo znamenat,kdyz po zmene je to jeste horsi nez pred zmenou?

Reagovat
Trand

To ale snad neznamená, že krok 1 byl špatně ne? Krok 1 byl správnej, akorát se klub spletl v kroku 2, vybrali jsme špatnýho trenéra. Wenger prostě skončit musel a čím dřív, tím líp a pokud to nevidíš, tak nevím, co ti na to mám říct. Snad každej ví, že to s Arsénem nikam už nevedlo.

Reagovat
r.mrazik

no tak snad povede tahle situace nekam

jednoduse team wenger...co ti na to mam rict vy nevdecny smradi... ( )

Reagovat
Trand

Troufám si mluvit za všechny fanoušky, že Arsena respektujeme a jsme mu všichni strašně vděční za to, co s Arsenalem za ty roky udělal. To nic nemění na tom, že Arsene už přesluhoval a ten tým se poslední roky nikam neposouval, pokud tomuhle nevěříš, tak se koukni na výsledky. Klub si v tu dobu myslel, že Emery je pro nás ta nejlepší volba a tak jsme vybrali jeho. Kdyby zůstal Arsene, možná by to bylo trochu lepší (doufám, že jo ), ale myslím si, že ne o tolik a Arsene by akorát riskoval, že proti sobě obrátí fanoušky, kteří s ním ještě pořád drželi a respektovali ho. Prostě pointa je v tom, že od AW nešlo čekat nějakej geniální obrat a bylo vidět, že ten tým se pohybuje na místě a rok co rok se objevují ty stejné chyby. Být to podle tebe, tak by u nás Wenger asi trénoval do smrti nebo do tý doby, pokud by nebyla možnost, že by k nám šel nějakej vyloženě top trenér typu Klopp, Guardiola atd.

Reagovat
r.mrazik

tak ono by to spatny nebylo ne? wenger byl odejit...sam koncit urcite nechtel...klidne tam mohl jeste byt a vy pak mohli vzit nekoho lepsiho nez emery

rekl bych,ze ke konci uz proti nemu bylo hodne fanousku

Reagovat
Trand

Hele z našeho vedení v tu dobu šel pocit, že Wenger může trénovat až do kdy bude chtít a nikdo ho nikdy nevyhodí, pokud se nestane něco jako že bychom spadli do Championship. Takže já si myslím, že Wenger prostě cítil tlaky fanoušků, pak asi i nějaký jemný tlaky od vedení a nechtěl si úplně pošramotit reputaci a tak skončil sám. Ale jako třeba k tomuhle jsem si asi nikdy nic nestudoval nebo už jsem to zapomněl (mám hrozně špatnou paměť ), to je můj pocit, co jsem z tý situace měl.

K tomu, že jsme mohli vzít někoho lepšího než Emery.. Naše vedení si myslelo, že Emery je pro nás ten nejlepší trenér, to že to nesedlo, to se prostě stane. Jako čekat na nějakýho spasitele typu Guardiola, Klopp, to by mohlo trvat pěkně dlouho, navíc proč by k nám takovýhle trenéři chtěli? Já chtěl třeba hned po Wengerovi Nagelsmanna, sice není žádná záruka, že by se nám s ním dařilo, ale je to podle mě mladej progresivní trenér, přesně něco, co bychom potřebovali.

Reagovat
fantomas

Co furt bleptáš o tom "odejití"? Wenger skončil snad měsíc před koncem sezony. Můžem se bavit o tom, že ho k tomu dohnala změna ve vedení atp., ale to sou jen spekulace. Už několik sezon byl pocit takovej, že Wenger prostě skončí, kdykoliv chce - vypadalo to už na 2017, nestalo se, a tak se stalo až 2018 po nulovym zlepšení situace. O žádnej vyhazov se nejednalo.

Reagovat
r.mrazik

jestli si myslis,ze skoncil dobrovolne,tak jsi trouba

Reagovat
cristiano.K.

vem si, kolik Wengerovi bylo, vem si, jak ten klub začal stagnovat, vem si, že se měnilo vedení a fanoušci už taky dali cítit,že je čas skončit.

Proč by jako v tuhle chvíli nemohl skončit sám?

Reagovat
fantomas

Jasně, sám fanoušek Man Utd nám tady bude povídat, jak to s Arsenalem je, protože všichni fanoušci Arsenalu sou troubové. Ty seš fakt fenomenální šoumen.

Reagovat
r.mrazik

nn,vsichni ne...jenom ty

Reagovat
fantomas

Stojíš tady sám proti téměř všem fanouškum Arsenalu, kteří tvrdí opak.

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne jsem rad,ze ses v tom lesteni topanku nasel...presne na takovy chytraky to bylo mireny

Reagovat
oddy

Reagovat
fantomas

Mistr tautologie fakt.

Reagovat
r.mrazik

jsem rad,zes objevil novy slovo...aspon k necemu ty skoly jsou

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je ještě jedna možnost, se kterou tady nikdo nepočítá... https://bit.ly/2R1ITjr

Reagovat
Golasso

Allardicio

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo je tu možnost Alegriho

Reagovat
Lof

Ja jsem mu veril, ale v Arsenalu fakt velky spatny.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu jak muzete doufat v pocheho k arsenalu nepujde uz jenom proto, ze vedl slepice 5 let a za druhe ma pulrocni odstupne, ktere prestane platit pokud nekde zacne trenovat

jedine doufat ze se zblaznil, asi jako vetsina fanousku gunners za posledni roky

Reagovat
Counter

Když od nového zaměstnavatele dostane větší gáži než ono odstupné od Spurs, proč by do toho nešel...

Reagovat
smazaný uživatel

bo pul roku placenna dovolena

Reagovat
Counter

Otázka je, jestli o ni stojí. Tihle lidi obvykle nejsou jako my

Reagovat
smazaný uživatel

No, Poch vypadal v poslední době dost rezignovaně. Řekl bych, že by mu to bodlo. Navíc nemám strach, že by si nemohl vybírat. A upřímně, nevěřím, že by si dokázal nasrat do huby jak Mourinho, ještě hned takhle zčerstva a když od nás neodešel nějak ve zlém.

Reagovat
Cobra

Poche v Arsenalu je jenom vlhký sen jejich fanoušků. A nenapadá mě ani jeden jediný důvod, proč by tam chtěl vůbec jít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

nakonec pujde do toho bayernu

Reagovat
celeb

Mozno miluje Londyn

(to je jediny dovod, ktory mna napadol)

Reagovat
Front hell

Vlhký sen z trenéra co za 5 let byl schopný vyhrát akorát Audi cup. A poslední rok byl na lavičce stejně tragicky jako emery

Reagovat
Cobra

A přesto by ho drtivá většina fanoušků Arsenalu vzala všemi 10.

Reagovat
masly008

to moc nechápu.Proč by měla většina chtít trenéra co nic nedokázal a ještě u rivala.Proč si myslet že by u nás měl být lepší.

Reagovat
Cobra

Nic nedokázal? Okey....

Reagovat
masly008

a co?Skončit 3? ooo ano Audi cup

Reagovat
Front hell

Nebral bych ho absolutně vůbec. Dokázal za málo peněz hodně muziky,ale není to vítěz. Nemá tu mentalitu. Měl tým který měl na nějakou trofej, kolik toho získal? Takže opravdu díky nechci

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se furt bavíme o Arsenalu, který je v dupě. Já bych mu teď přál to PSG. Titul by tam měl v klidu udělat a v LM vlastně stačí dojít do Semifinále, aby to byl jejich historický úspěch.

Reagovat
Muffi

protože je ve hře velmi reálně angažmá v United, PSG, kde navíc hrál a Bayernu a ze špičkových koučů jsou volní jen on a Allegri?

Navíc se může uvolnit i židle v Juve a možná i v Real/Barceloně.

Vy jste tady fakt neskutečná banda hňupů. Přečtete si každou spekulaci na úrovni Super a Blesku, točíte na tom miliony příspěvků ale zapojit mozek a přijít třeba na to, že Barcelona na Neymara neměla prachy, nebo že Poche má nebo bude mít na výběr lepší možnosti, to ne.

Navíc tohle není klasická rachota, prázdniny tři čtvrtě roku, navíc placené jsou v tomhle oboru normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prvý argument, že viedol Spurs 5 rokov...a čo má byť?

Reagovat
Counter

Poche sám na plné pecky prohlásil, že si nedovede představit trénování Barcelony nebo Arsenalu, když vedl Espanyol a Spurs. Takže by musel udělat nefalšovaný kiwwiovský u-turn, aby do AFC šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"I would never train Barcelona or Arsenal because I am tied to Tottenham. I grew up at Newell's and I would never train Rosario Central. This is my decision. I would prefer to work on my farm in Argentina than to go and work in certain places."

Reagovat
Svatej

That was before i was sacked

Reagovat
bbbauch

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt si nemyslim, ze v tomhle Poch=Jose.

Reagovat
Svatej

Když vynechám tu část, kde bych tě rád přesvědčoval o tom, že v celým prasivym Josem jsme měli být my jeho slabým místem a stejně nás odstrelil, tudíž nevidím důvod, proč by to neudělal Poch, tak to měl být vtip..

Reagovat
Front hell

Ale zase by se aspoň mohl občas zajít podívat jak vypadá vitrína s trofejemi,kdyby trénoval Arsenal

Reagovat
Cobra

Reagovat
Unai

Bad ebening

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem jakou to dávání Good ebening pod každý článek bude mít pointu

Reagovat
krisa

Reagovat
iamek

Neee

Reagovat
Pospovič

Allardicio

Reagovat
Hokaido

Wtf the fuck, Wolves už jsou pátí?! Vždyť měli hroznej start a přijde mi, že ještě tak dva týdny zpět byli někde okolo 15. místa.

Reagovat
Counter

Tak střed tabulky je šíleně bodově vyrovnaný, mezi pátým a sedmnáctým je jenom šest bodů. Stačí pár výher po sobě a letíš vzhůru.

Reagovat
mesyas

Jinak fanoušci Arsenalu se dostali na dno, když měli radost z toho, že jejich tým prohraje. To se jen tak nevidí.

Reagovat
Counter

Reagovat
Golasso

Reagovat
Busby babes

to nejsou jen oni. U nas taky bylo/je nekolik takovych.

Reagovat
Mikesh

Na dno? Podívej se kolik let je ten tým v absolutní prdeli, ztoho týmu se dalo vždy vyždímat víc a z toho stavájícího ani radši nemluvím. Fanoušky to už prostě nebaví a mě už kurva taky ne , vždyť se na to nedá prostě dívat tak ať shoří v pekle, jo sem plastic fan, už několik dlouhých let .

Reagovat
Hokaido

Představa NLD s Pochem na lavičce Arsenalu a Mourinhem na lavičce Spurs je ale strašně lákavá.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hyrax

Reagovat
oddy

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Euphael

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Spalovač šancí

S tím kádrem průměráků to stejně ani nový trenér nic nezvládne. Budou rádi za 6. místo před MU

Reagovat
Counter

Kádr je dobrý.

Reagovat
Spalovač šancí

Ano, dobrý, tj. 3 a tedy průměr.

Kromě útoku fakt nic extra

Reagovat
Counter

Však útok stačí

Reagovat
Spalovač šancí

na střed tabulky

Reagovat
Muffi

Jenže vy ho máte průměrný.

Absolutní TOP máte hrotové útočníky ale útok jako celek jsou třeba i křídla a tam je to u vás průser. Atˇ se vám to líbí nebo ne, ten kádr na top 4 aktuálně nemá.

Reagovat
Counter

Pepe je dobré křídlo. A máme kvalitní krajní beky, kteří kraje hřiště v pohodě odjezdí.

Reagovat
aaronramsey

zapomnel jsi na ljungberga

Reagovat
pingla

Big Sam, Moyes, Pardew

Reagovat
haracky

madness incoming

Reagovat
Gunner14

Lets gooooo

Reagovat
Counter

Věčná škoda, že Rafa je čerstvě pod smlouvou v Číně

Reagovat
Robertson

...v dnešnej dobe,sú zmluvy "hadr" ...Freddie nemá profi licenciu,takže asi len vypomôže "zopár" zápasov...mám pocit,že Sanllehi,si pôjde svoje,a bude to niekto z hispánskych trénerov,akurát si dá pozor,aby boli previazaný s PL...Arteta,Rafa,Poch ; po)...NES,by bol flop...

Reagovat
Counter

V Evropě to je hadr, ale v Číně k tomu můžou mít jiný přístup

Freddie podle všeho všechny potřebné licence má.

Reagovat
Robertson

...sú/máš nejaké faktické odkazy/dôkazy Freddieho kvalifikácie?

Reagovat
Counter

Píše to Ornstein, co bys chtěl víc?

Reagovat
Gareth Bale 11

Ty řeči o Pochettinovi jsou teda těžká haluz, že takovou blbost může někdo myslet vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Je to asi taková blbost, jako kdyby někdo před měsícem řekl, že Mourinho vystřídá Pochettina.

Reagovat
Cobra

No... není.

Reagovat
smazaný uživatel

V tý době už se pod Pochem židle kývala, Mou byl volnej a po ne tolik úspěšnějch štacích musel s nárokem na klub trochu polevit, takže už v tý době celkem reálná možnost.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/David_Ornstein/status/1200388468473552897

I incorrectly reported Emery led training - apologies. He arrived to do to but was sacked pre-session.

skoda, ta prvni verze se mi libila vic. uz ani na Ornsteina neni spoleh.

Reagovat
Hachim Mastour

Koho radšej, Nuna alebo Allegriho?

Reagovat
Counter

Ani jednoho Ale z těch dvou raději Allegri.

Reagovat
Golasso

Allegriho, ale Nuna taky přežiju. Nejraději bych ale toho Pocheho nebo Artetu , jestli teda Freddie nemá licenci.

Reagovat
Sudsybarley

Freddie licenci má, informoval o tom Ornstein a ve vedení panuje i názor, že je Freddie plně kompetentní k tomu, že by mohl být permanentním manažerem, asi záleží, jak se mu povedou výsledky a jestli stabilizuje herní projev.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Díky za info, tak to by bylo super

Reagovat
Hachim Mastour

Super ako Ole

Reagovat
Golasso

Snad lepší

Reagovat
mesyas

Proč jste tak mokří z Artety? Co je na něm tak světoborného? to mohl radši zůstat pán good ebening.

Reagovat
Golasso

Podle mě by si šanci zasloužil. Na jeho práci jsou pozitivní ohlasy a je to někdo, kdo má v klubu svoje jméno. My teď podle mě víc než nějakého úplně ultimátně prověřeného a zkušeného trenéra potřebujeme někoho, kdo aspoň na chvíli zavře hubu haterům a věčným nespokojencům. Trocha pozitivní atmosféry by bodla.

Reagovat
Counter

Protože má ke klubu dobrý vztah a poslední roky strávil prací s Guardiolou, což je solidní trenérská škola.

Reagovat
Svatej

Na vašem místě Nuna

Reagovat
PP

já bych vyzkoušel Jardima. Prostě všechny přestřílíme..

Reagovat
Hachim Mastour

Aj ja ale najviac to teraz vyzerá na Nuna či Allegriho..

Reagovat
Hyrax

Allegriho

Reagovat
mimi_united

A prečo nie Henry? Ten trend mladých manažérov ako Zidane, Ole, Lampard celkom žne úspechy

Reagovat
Hachim Mastour

V Monacu sa to Henrymu vôbec nevydarilo.

Reagovat
Mates_Matesović

Však Monaco je úplně v prdeli, trápí se tam teď i Jardim.

Reagovat
Anacron

Za to Arsenal je na vrcholu.

Reagovat
Golasso

trend mladých manažerů můžeme startovat s Freddiem nebo Artetou.

Henryho fakt ne. Podle mě na to nemá vlohy.

Reagovat
icemike

Netrenuje teď v USA?

Reagovat
Trand

Protože zatím nic nenasvědčuje tomu, že z Henryho bude dobrý trenér.

Reagovat
DieryVonry

Z Henryho bude dobrej trenér. Nebo jako nic proti tvému názoru. Monaco byl špatnej start s rozprodaným kádrem a nezačal nejlíp u přeživších hvězd.. Ale myslím, že o něm jednou ještě uslyšíme. Měl zůstat asistentem Martinéze ještě o něco déle. S tou smlouvou se ukvapil v Monacu, ale myslím, že na to bude mít j(ednou)! Ale pomalu postupně, koncept v MLS vypadá sympaticky a pak se uvidí. V současné době by byl hotovější trenér i Vieira. To je stejný jako bych rád viděl trenérem Arsenálu geniálního Bergkampa..Teď by měli v Arsenálu přemluvit Laurenta Blanca, aby se k trénování vrátil.

Reagovat
Trand

Jako já bych si to strašně přál, aby byl Thierry úspěšný, je to asi můj druhý nejoblíbenější hráč vůbec a to zejména proto, že jsem většinu jeho kariéry nezažil a znám jí jenom z highlightů a pak až z Barcelony, jinak by byl asi první. Ale nevím, je to jen pocit, ale celkově mi jeho osobnost moc nesedí na trénování, respektive jsou naši bývalí hráči, kteří na to mají podle mě mnohem větší vlohy. A nějaký zprávy co šly z Monaka, to vypadalo docela šíleně, co se tam odehrávalo.

Reagovat
DieryVonry

Já si ho pamatuju ještě v Juventusu, sledoval jsem ho téměř celou karieru, u mě to je nejchytřejší CF co jsem na trávníku, kdy viděl. Jeho řešení byly tak geniální, že dodnes nemůžu najít stejného hráče. Jakože můj nick je proto přehnanou výslovností jeho jména anglickými komentátory. Může si říkat, kdo chce co chce, jakej začal být Man City pod Pepem a nejhezčí moderní fotbal a jak je to dnes rychlejší, vyrovnanější, takže těžší, ale to co hrál tehdy těch 5 let Asenal by dnes hrálo taky o titul. Lidem bylo jedno, že se jim možná Starej Highbery propadne pod nohama. A teď ať si od jiných slíznu, že proč nevyhráli teda Champions league, proč nemá Zlatej míč, kterej dostat určitě měl atd

Ale zpět k trenérství, proč si myslím, že trenér bude dobrej... umí hledat talenty, na správném místě jako Arsenalu bude mít obrovský respekt, kdo byl v klubu kdy lepší? Po taktické stránce byl vždy maximálně disciplinovaný, skvěle diplomat má jednu z nejlepších trenérských škol, v Belgii komunikoval nejlíp s hráči.4 jazyky jsou výhodou. Útočný fotbal sedí pro arsenál jak prdel na hrnec pro Arsenál. Laca, Abu, Pepe by na něm o třídu dvě vyrostli. Jako exper ukázal znalost fotbalu, když mluví neslyšel jsem ho říct něco co by nesedělo. Ostrovní fotbal má v malíčku. Fans Arsenalu na něj nedají dopustit.

Ale s tím Monakem to prostě dobře nerozjel, podle mě na to kývl jen proto, že se cítil být dlužen, že mu v knížectví dali čuchnout k velkému fotbalu. Je důležitý si uvědomit, že v té situaci by si do As netroufl jít žádný velký trenér a taky okolnosti za kterých Jardim skončil. Vedení, Thierry i hráči byli na úplně jiných vlnách. I kdyby tam přišel Zizou jako do prvního angažmá místo reálu, taky by propadl. Ale i přes to si myslím, že by tam měl jít až za čas a né hned. Nemám proti jiným bývalým hráčům co něco dokázali na pozici mamagera Arsenalu vůbec nic, Arsenál tam podle mě potřebuje osobnost, která něco dokázala i na hřišti, ať to ten Viera koučuje :D ať je to Campbell, Seaman, Pires, Flamini, Wright nebo Adams.. Však cokoliv by bylo lepší než vyhozenej matthew mcconaughey

Reagovat
masly008

Ať mám Titiho hodně rád, asi jako každý fanoušek Arsenalu tak pro mě byl nejchytřejším CF Denis a to nad všema.

Reagovat
DieryVonry

Jako, tohle rozporovat rozhodně nemá význam další genius a zase trošku jinej typ. Thierry toho nepřipravil pro ostatní zdaleko tolik jako Berg.. tuším, že měl přes 160 asistencí. Rozhodně se měl Thierry od koho učit. A tohle co jiné než chytrost je? Tohle dnes nevymslí nikdo...

https://youtu.be/IicmCu47pMo

Proto říkám, že by byl taky skvělej jako trenér pro Arsenál a on to v nějakým rozhovoru řekl, že by do toho asi šel, ale že nabídku nikdy nedostal.

Reagovat
masly008

To co jsi dal není chytrost to je genialita.

Reagovat
BBystr

Sven Goran Erikson vcera hovoril, ze caka na ponuky

Reagovat
Zdechlina

Do konce sezony Freddie. Od nove nastoupi Pochettino. Ted je to jeste moc cerstve aby prestoupil k nam....a to prohlaseni? That was before I was sacked...nebo tak nejak. No kazdopadne Unai me dost zklamal. Veril sem mu, ale proste to nevyslo a my sme ted ve srackach ze kterych se budem hrabat nekolik let....

Reagovat
PP

to je blbost.. S dobrým trenérem, se kterým (snad) přijde nový systém, můžeme hned do půl roku být zase nebezpeční. Máme velmi slušnou lavku a až na stopery nemáme výraznější slabinu.

Reagovat
Zdechlina

Odejde Auba, Xhaka, Mustafi, mozna Lacca. Chte nechte, jsou to hraci do zakladu. I kdyz tom Mustafim se da polemizovat. Se samyma mladikama toho taky moc neukopem....

Reagovat
PP

Auba či Laca mají odejít? Jako, tito dva by byl problém, snad nemožné nahradit, ale Xhaka, Mustafi klidně.

Reagovat
Zdechlina

No Auba hrozi, ze jak nebude LM tak neprodlouzi. A pocitam ze Laca to bude mit stejne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsem to tady dával včera u zápasu s Frankfurtem, ale proč ne

https://www.youtube.com/watch?v=e-Gn6d8cSx4

Reagovat
PP

hezké shrnutí posledních 5 let

Reagovat
Teoretik

Nikdy jsem nepochopil proč tohoto španělského Straku chce klub s ambicemi hrát každý rok aspoň LM. Jediné co mu kdy šlo, byla EL, tudíž je na povážení, že vedení Arsenalu vlastně upřednostnilo EL před PL. Každopádně doufám, že ti střelci se tentokrát trefí, chci zpět konkurenceschopný Arsenal.

Reagovat
masly008

Reagovat
Hachim Mastour

Ty vole fakt radšej Freddieho do konca, než Nuna. Strašná kritika od fanúšikov Porta naňho. https://www.reddit.com/r/Gunners/comments/e3dgfs/bouhafsi_nuno_espirito_santo_is_the_priority_of/f92fbpo/?utm_source=share&utm_medium=web2x

Reagovat
Black Jagir

Aj ve Valencii udělal bordel a natahal průměráky. První sezóna dobrá, ale potom hrůza.

Reagovat
shitcool

Co by dal Arsenal za jednu dobrou sezónu

Reagovat
Black Jagir

V sezóně, kde fakt dojebal začátek, jsme skončili 13. Stačí?

Reagovat
FC Porto FC

Však Nuno byl v Portu a Valencii hroznej, šlo mu to v Rio Ave a ted u Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Raul Sanllehi had a deal lined-up for Jose Mourinho to join Arsenal, who was keen on the job. Stan Kroenke’s reply to that suggestion was giving Emery a bit more time [@MailSport]

Reagovat
Golasso

Stan

Reagovat
J0EL

zachranil nas.

Reagovat
Golasso

Reagovat
oddy

Reagovat
PhilipS

Kroenke je nekompetentní idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl se mu platit zlatý padak, ale kdyz uz mu přestali začínat chodit lidi na stadion, coz je přísun penez, tak se musely konečně pohnout ledy

Reagovat
Counter

Nejlepší ta závorka.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Ma co prerabat

Reagovat
Ondiis

"I've been gradually balding for decades in preparation for this moment"

Reagovat
Stannis Baratheon

Bielsa

Reagovat
masly008

taky mě napadl,ale asi nemá důvod.letos postoupí do PL a má tam velkou podporu.

Reagovat
Stannis Baratheon

Prachy, prachy a zas prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vieira

Reagovat
Busby babes

stejne to trvalo tak dlouho jen proto, ze nikdo v klubu nevedel, jak se vyhazuje manager a museli v archivech hledat nejakej navod...

Reagovat
masly008

a přitom se mohli poptat v chelsea nebo u úček.tam mají zkušeností dost.

Reagovat
Hachim Mastour

https://twitter.com/FabrizioRomano/with_replies Fabrizio Allegriho vylučuje. Chcem vedieť odkiaľ sa Kaveh dozvedel, že sme jednali s Maxom

Reagovat
Grahf

Jany Kozák je volný

Reagovat
raduinho

To musí vzít Allegri.

Reagovat
fenixLFC

fabinho out do konca roka

Reagovat
smazaný uživatel

nie je lepsie napisat na mesiac?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Muffi

hned jsem googlil zda není v mimo do konce sezony, což by bylo neskutečně na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

mam taky cital ze freddie bude uspesny a zostane na dlho

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

<3

Reagovat
Heisenberg

Plán na top 4 do konce sezony (zdroj: Raulova šestá babička ze čtvrtýho kolene):

1. Blanc in

2. Blanc se přejmenuje na Wengera

3. Wenger out

4. Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Poche to bohužel nevezme, Allegri neumí ani good ebening a Nuno... aby to nebyl Emery 2, kteremu sedí jen menší kluby. Kez by Ljunberg chytl šanci za pacesy

Reagovat
Godwinson

Teď Arsenal nemá moc možností, no. Do léta Wenger a pak vybrat někoho vhodného?

Když tu čtu nad sebou Blanca, tak toho by asi nabídka Arsenalu ani z gauče nezvedla. Ten čeká minimálně na Manchester City a to budou muset hodně prosit.

Reagovat
adoxx

Konečně, díky Bohu

Reagovat
smazaný uživatel

As recently as the start of the season, Raul Sanllehi had been pushing for a contract extension for his compatriot Unai Emery [@TheAthleticUK]

Reagovat
Taiger

Konec blitek kámo, udělali správný řešení, sice pozdě ale přece, teď se postavit za tým a hecovat je k dobrým výsledkům, Unai je pryč, není důvod prudit dál

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

hecovat budem, s freddiem sa velmi tesim

bojim sa vsak ze s tymto vedenim problemy zostanu

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

faktor David Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Summary since the mods don't like full articles from The Athletic to be posted here:

His oddities, such as refusing to discuss the Europa League final plans properly until the end of the league season, or allowing the club’s travel co-ordinator to deliver a cringeworthy team talk before a vital game, eventually grew too much. As he flitted between philosophies, he ultimately angered his leading players so much that by this week they had given up on him, as had an exasperated hierarchy, who discussed his future in the US and then concluded before Thursday’s game that he was to be sacked.

When Emery reflects on what has contributed to his sacking, his management of individual players will surely figure prominently. It’s something Arsenal ought to have been aware of after his spell at Paris Saint-Germain. Managing Neymar was obviously a unique and challenging proposition but the world’s most expensive player was not alone in falling out with Emery: Hatem Ben Arfa, Blaise Matuidi and Thiago Silva all had tempestuous relationships with the Spanish coach.

Aaron Ramsey was the first Arsenal player to raise the alarm after a pre-season meeting with Emery at London Colney in 2018. Ramsey and his agent, who were in the midst of crucial contract talks with the club, left the meeting without any improved understanding of Emery’s plans for the Welshman. Communication issues would become a key theme of Emery’s tenure in north London.

Problems with Mesut Özil began to surface as soon as Arsenal’s third Premier League game of the 2018-19 season. The German was surprisingly absent from the squad to face West Ham, with Emery citing “catarrh”. A telling exchange occurred in the post-match press conference. “When you spoke to him [Özil] on Thursday about what you wanted to see from him [against West Ham], did you plan to play him in a different position?”, Emery was asked. With a smile, Emery replied: “Maybe.” It was the first indication of a rift between the coach and his star player — a rift that would only widen over time.

The truth is that Emery and his staff were not impressed with Ozil’s attendance record or application in training. Data analysis also showed a significant difference in his physical performance in home and away games, particularly in the key measurement of “sprints when the opponent has possession of the ball”. Emery’s intention was to play a high-intensity style and, having been burned by the Neymar experience, he was determined to make Ozil bend to his will. For many Arsenal fans, Emery’s feud with Ozil became emblematic of the battle for Arsenal’s football identity. It was a tug of war between the creative midfielder and the pragmatic coach.

That January transfer window proved costly for Emery. Rob Holding, Héctor Bellerín and Danny Welbeck had all suffered season-ending injuries, yet the club were unwilling to invest substantially midway through the season. Sanllehi is openly sceptical about finding value in January, and was unwilling to embark on any significant spending without a technical director in place to coordinate squad-building.

Instead, Emery was told the club would be restricted to loan deals. He was desperate for a winger, but bids to sign Yannick Carrasco from Dalian Yifang and Ivan Perisic from Inter Milan proved fruitless. The one player Arsenal did sign in January was a personal recommendation from Emery: Denis Suarez.

The midfielder had played under Emery for Sevilla and was the subject of a concerted charm offensive from Arsenal. Emery and Sanllehi alternated calling Suarez almost daily for a period of weeks before his loan deal was completed. He arrived expecting to be a key part of Emery’s plans, but ultimately barely figured, making just six appearances in all competitions before returning to Barcelona. The deal is understood to have cost Arsenal more than €5 million.

After consultation with Emery, Sanllehi sought to replace Mislintat with Spanish recruitment specialist Monchi. Monchi and Emery had experienced great success at Sevilla, and the intention was for them to reprise their working relationship in north London. Monchi met with Arsenal twice but ultimately chose to return to his beloved Seville.

Ultimately, Arsenal appointed Edu — someone with no previous affiliation to Emery, but a close friendship with Freddie Ljungberg, the man who now replaces him as caretaker.

It made Arsenal better, but it was a significant blow to Emery’s credibility. In October, Ramsey had revealed the club had withdrawn their contract offer. Now, just a few months later, Emery was utterly reliant on the Welshman. This kind of tactical volte-face became commonplace throughout Emery’s reign. If he had adhered to a singular vision, it might have earned him more credit with the Arsenal supporters. It is hard to believe in a manager who doesn’t believe in his own ideas.

The Palace match was notable for the fact that Emery allowed the club’s travel co-ordinator, Ameesh Manek, to give the pre-match team talk. Emery had granted various members of staff the opportunity to speak before games, as part of his belief in shared responsibility. Players and staff were said to be embarrassed, even laughing. It never happened again.

Unfortunately, preparation for the final in Baku was beset with problems. Emery had refused to discuss the final with the performance team until the Premier League season was over, meaning the club was not able to plan in the requisite detail. Emery was also insistent on travelling to Baku early — two days before Chelsea. This was against the explicit wishes of several key medical personnel who felt facilities weren’t as good out in Azerbaijan.

Arsenal were comfortably beaten in Baku. Emery’s detailed preparation for games had largely enabled them to be more competitive in “big” games, but their dismal run-in had sapped the group of confidence.

After Arsenal’s failure to qualify for the Champions League, talks about a new contract were shelved. The club set about an aggressive transfer strategy, spending the money they had held back in January. Although Arsenal’s business was largely interpreted as a show of support for Emery, several decisions indicated that Emery’s priorities and those of the club were not necessarily aligned.

Emery eventually got his winger but, rather than his preferred choice of Zaha, it was Nicolas Pépé. Players who had become integral to Emery’s plans — Alex Iwobi, Henrikh Mkhitaryan and Nacho Monreal — were allowed to leave, to facilitate the promotion of academy players.

Koscielny, disillusioned by being asked to play five matches between April 11 and April 24, forced his departure. When Arsenal finally splashed out on the centre-half Emery felt they desperately needed, it was for William Saliba — a player who would be spending the next year away on loan. Arguably, Arsenal were laying the groundwork for the future rather than endorsing the current coach.

The signing Arsenal eventually made at centre-half, David Luiz, was a poor fit for Emery’s system, preferring to drop off rather than hold an aggressive high line. Luiz is also infamous for insurgence against his coaches, a trait that would rear its head just a few months into working with Emery.

Emery’s grip on the dressing room slipped further when it came to replacing Koscielny as captain. Granit Xhaka was theoretically next in line, but Emery did not move swiftly to make the appointment. Instead, he prevaricated, even discussing the captaincy with another player in the squad. By the time he ultimately plumped for Xhaka, the player felt undermined and angry. When Xhaka and the Arsenal supporters fell out in spectacular fashion after another fateful fixture against Crystal Palace, the Swiss international was as frustrated with his coach as the fans. Another delay before stripping Xhaka of the captaincy eroded Emery’s authority further still.

Reagovat
smazaný uživatel

After pleading for a winger, Emery proceeded not to play him: Pépé did not start any of Emery’s last three games as head coach. It was hoped he could form part of an exciting front three, but the Ivorian has started alongside Pierre-Emerick Aubameyang and Alexandre Lacazette just twice.

As Emery chopped and changed, the faith of the players waned. In training, the strain was showing and dissent became increasingly frequent. After the Carabao Cup defeat against Liverpool, Xhaka had an angry exchange with a team-mate over the result of a small-sided game. In the same week, Luiz fell out of with one of Emery’s coaching staff in front of the whole group, apparently feeling demeaned that the coach was treating him like a child by trying to teach him how to defend.

When Ainsley Maitland-Niles publicly pleaded to be spared playing out of position at right-back, Calum Chambers was asked to step in. After impressing at full-back, Chambers expressed a desire to be given a chance at centre-half. Despite his good form, he was given short shrift by Emery.

The influx of a group of younger, English players didn’t help Emery. This contingent felt a greater affinity to Ljungberg, both on account of having worked with him before and his superior communication skills.

Privately, many players complained of simply not understanding what Emery wanted from them. Language was of course, a factor, but as the pressure role Emery’s ideas seemed to become more muddled. An expanding vocabulary did not lead to an improvement in clarity. In recent weeks, even those players who Emery would have considered his lieutenants have deserted him. Within the squad, there has been an acceptance for some weeks that a change was inevitable.

The head of football Sanllehi was initially determined not to rush into a decision, but results have made the situation untenable. Like the supporters, the Arsenal hierarchy have harboured concerns for some time with the team’s results and performances.

See David Ornstein’s Tweet for what happened this morning, since otherwise I’m just posting the whole article and the mods have said not to do that.

Ryan Garry, the former Arsenal defender who worked alongside Ljungberg with the under-23s, is expected to be in contention for a role.

With a reign lasting just 18 months, Emery the “protagonist” has been relegated to a relatively minor role in the story of Arsenal football club.

Reagovat
Taiger

DJOUROU PLS STOP

Reagovat
smazaný uživatel

Super! díky!

Reagovat
Golasso

Nemáš tam aspoň nějakou novou špínu? Tohle jsou furt dokola ty samé hovna. Chci zpátky těch pár minut mého života

Reagovat
mikelinos

ban pls

Reagovat
smazaný uživatel

I'm not going to read this

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho uz žít

Reagovat
Golasso

Po angažmá v Arsenalu se bude Emery každý ebening až do konce života dívat pod postel, jestli tam není djourou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

tl;dr

Emery smrdí

Reagovat
smazaný uživatel

vam drbe? , ved tam je tolko zaujimavych inside info co sa ako dialo..

Reagovat
Trand

Mně to přišlo zajímavý. Hlavně mě mrzí ten Aaron, i když to nechci házet celý na Emeryho, kdo ví jak to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Bolo to super, veľa vecí som sa dozvedel

Reagovat
Lacko_Boh

davaj sem dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Máš toho eště viac?

Reagovat
smazaný uživatel

ee to je clanok z athleticu

Reagovat
fenixLFC

dobre promo im robis

Reagovat
ajouki

Nuda. Zároveň nic, co by někdo další nemohl posunout ještě o úroveň výš.

Reagovat
PhilipS

já to přečetl. Dík

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Tie pasáže o Xhakovi a Luizovi... To je skôr na smiech pre nich. Ti musia ísť hneď ako ďalší. Inak nebude dobre nikdy.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Whitemedia

Luiz fell out of with one of Emery’s coaching staff in front of the whole group, apparently feeling demeaned that the coach was treating him like a child by trying to teach him how to defend.

Klasik prostě

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
protiproudu

"Španělský tragéd přišel ke Gunners v létě roku 2018, přičemž..."

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som ho bral do Evertonu, k nám by sa hodil, a jeden nepodarený angažmán mu na kvalitách neberie.

Reagovat
Teoretik

tak do Evertonu by se celkem hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, ještě že jsme Arsenalu vyfoukli před nosem Mourinha...

Reagovat
Golasso

Uff, ještě že jste Arsenalu vyfoukli před nosem Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

nechcem vidieť v akom stave zanechá ten klub, keď bude odchádzať

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zdechlina

Zas nedivoč

Reagovat
masly008

Reagovat
J0EL

Reagovat
icemike

Reagovat
jacobT

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že príde na jeho miesto Arteta. Mohol by byť niečo také pre Arsenal ako je Lampard pre Chelsea.

Reagovat
masly008

A proč by to nemohl být Freddie?

Reagovat
smazaný uživatel

Kľudne to môže byť aj on netvrdím že nie, ale o Artetovi sa špekulovalo už po odchode Wengera. Navyše sa mohol od Pepa čo to priučiť.

Reagovat
SpecialOne

Měli by zkusit toho Artetu, sice o něm víme jen to, že sedává vedla Pepa, což vypadá strašně cool, ale Poche nebo Allegri tam stejně nebudou chtít a tenhle pokus-omyl by z pohledu Gunners měl stát za vyzkoušení.

Reagovat
smazaný uživatel

::thumpsup:: Pep si spolupracovníkov vie vyberať aj s Tita mohol byť výborný tréner, keby...

Reagovat
smazaný uživatel

Na začiatku mal byť

Reagovat
herbage

No, na jednu stranu jsem rád, že ta agónie posledního měsíce skončila, ale na druhou stranu je tu pořád kupa práce, která čeká na nového managera a Emery rozhodně nebyl příčinou všech problémů. Rozhodně zaslouží poděkovat minimálně za první 2/3 minulé sezóny, kdy jsme konečně nebyly po letech pro smích a snesli trochu přísnější měřítko v přímém souboji s přímými konkurenty. Po letech vyhrané ligové derby 4:2 nebo jarní výhra nad Chesea, to patří k highlightům Emeryho působení na Emirates Stadium. Stejně tak tažení Evropskou ligou a postupy přes Neapol nebo Valencii rozhodně nebyly samozřejmostí. Sympatické byly i pokusy o vysoký presink a rozehrávku od gólmana pozemi. Vím, že v letošní sezóně z toho pramenila řada chyb a gólů (napomohlo tomu i angažováni Davida "Calamity " Luize), ale lepší to, než nákopy od Péti Čecha na Girouda, popř. svého času i na Walcotta. To byl pro mě návrat do pravěku a popravdě to bylo větší zmar a dno, než když teď to vyloženě bojkotují hráči, aby odstřelili nenáviděného trenéra. To, že za poslední roky má Arsenal jeden z nejvyšších netspendů, to vůbec není chyba Emeryho, ale minulého vedení. Většina dřívějšího kádru byla drahá i zadarmo a čekala na konec smluv, aby měli lepší vyjednávací pozici do dalšího angažmá. Mezitím prudce vzrostla inflace, a aby přišli hráči alespoň trochu perspektivní a trochu kvalitní, muselo se investovat. Další pozitivum je, že se omladil kádr, takže větší díl přestavby je za námi a nyní to bude o vhodném doplnění skládačky dle vize budoucího trenéra. Otázkou za milion pro vedení je, zda se ještě pokusit hrát o TOP4 a zachránit letošní sezónu angažováním pragmatiku typu Allegriho nebo dát šanci Freddiemu, aby nechal vyhrát mladé a v létě si počkat na nějakého trenéra s ohledem do budoucna (Poche, ten Haag, Nagelsmann, asi všechno vlhké sny )

Reagovat
J0EL

amen.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Golasso

The following is a message from Unai Emery:

It has been an honour to be the Arsenal head coach.

To all the fans, I want to thank you all from the bottom of my heart for helping me to understand and feel the greatness of Arsenal. To all of you who have supported us from every corner of the globe, all of you who have come to the Emirates, all of you who have waited in the rain and cold just to greet me after a game. I want to tell all of you that I have worked with passion, with commitment and with effort.

I would have liked nothing more than to have achieved better results for you.

I also want to send a message of gratitude to all Arsenal employees for the way they have treated me. The greatness of Arsenal is in every director, executive, employee, assistant and volunteer.

In particular, I want to highlight Ivan Gazidis, who welcomed me to the club, and Raul Sanllehi, Edu and Vinai Venkatesham for their respect, companionship and help. Until the very last minute I have been treated with honour and honesty. And of course, I send my sincere gratitude to the Kroenke family, for their trust.

It has been a year and a half full of emotions, of great moments and some other more bitter ones, but not a single day has gone by without me stopping to think about how lucky I have been to work for this club with these players and their professional and personal qualities.

They have always honoured the shirt they wear. They deserve your support.

I had already experienced a lot in football, but I have enjoyed and learned a lot in England, in the Premier League, about respect for professionals and about the purity of football.

My best wishes always.

COYG

Nemůžu si pomoct, ale docela mě mrzí, jak to dopadlo. Snad se mu bude v budoucnu dařit.

Reagovat
Counter

Dopadlo to dobře - horší by bylo, kdyby ho klub nevyhodil a plácal by se v tom dál. Jedno nepovedené angažmá (navíc v nelehké pozici po legendě Wengerovi) mu kariéru nezničí, zájem o něj bude pořád.

Reagovat
Hachim Mastour

Neostáva nič iné, len mu popriať veľa šťastia do budúcnosti.

Reagovat
jacobT

klobúk dolu pred Emerym, takúto reakciu som po tých posledných týždňoch moc nečakal. Ale jeho odchod bol neodvratný, nebola to dobrá voľba a trebalo si tú chybu priznať a pohnúť sa ďalej.

Reagovat
Counter

Emery se od začátku do konce choval jako slušňák a profík.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne

Reagovat
mistr129

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
eder
Reagovat
Counter

Arsenal see Pochettino as credible option to take over from Emery

Pojď mi

Reagovat
Nikikrew

ne, to isto Poch nespravi

Reagovat
Counter

Ne no, ale jsem rád, že to klub aspoň zkusí.

Reagovat
jacobT

to by bola pecka, ale pochybujem, že to dá Poche na Mourinha.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Nikikrew

Zmena bola nevyhnutna pretoze predvedena hra tejto sezony bola zalostna. Azda nikdy sme tak zle statistiky nemali, bodovo detto.

Treba sa taktiez podakovat Emerymu pretoze 2/3 prvej sezony sme zvladli velmi slusne kde som si bol isty, ze konecne dame to vytuzene 4 miesto. Po tom domacom zapase s CP kedy sme prehrali 2:3 sa to asi zlomilo a nedostali sme sa na tu dostatocnu uroven. Treba uznat, ze tie zapasy boli ine, viac sa presovalo, rozohravka zozadu prinasala obcas ovocie pretoze nakupy Cecha na Girouda, to bola hrozna holomajzna. Nikdy nezabudem na NLD kde som osobne bol a vyhralo sa 4:2. Ten druhy polcas ako naskocil Ramsey a Lacca bol mozno aj najlepsi v jeho kariere u nas. Unai svoju trenersku kvalitu rozhodne ma, urcite sa este uplatni vo velkom klube, avsak u nas ta chemia nefungovala a problemy s hracmi to vsetko umocnilo.

Dik za vsetko, niektore zapasy som si velmi uzil avsak od tejto sezony to bolo utrpenie a zmena prospeje obom stranam.

Za mna nechat pracovat Fredieho a ak sa najde kvalitny trener, ist po nom.

Reagovat
Euphael

Podle me se to tehdy s tim CP zlomilo vsechno...protoze kdyby hral dneska LM, tak je to o necem jinem...ale bohuzel no

Reagovat
Slavia10

Umíte dí někdo představit, že by Arsenal převzal Big Sam?

Reagovat
Godwinson

Sebehorší vedení většího klubu by o něj ani pohledem nezavadilo, takže ne

Reagovat
Greny

Trpis měl prej nabídku z klubu že středu tabulky

Reagovat
cr7sux

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Koho vidíte v budúcnosti ako kandidáta na nové Man City alebo Chelsea? Je to možno bizarná otázka ale v dobe kedy peniaze rozhodujú o všetkom viac ako kedykoľvek predtým... Ako hlavných kandidátov by som videl Leeds a Newcastle, kluby s históriou, ktorým sa až tak momentálne nedarí, resp. Leedsu sa darí ale v Champe... Ďalej mi napadli Sheffield U. či Aston Villa lebo sú to kluby z veľkých miest (avšak majú konkurenciu v podobe mestských rivalov). So zahraničných tímov mi ako jednoznačne najväčší kandidát na toto príde AC Miláno keďže je to taký spiaci obor Svetového futbalu, a je iba otázkou času kedy ho niekto kúpi už boli špekulácie o B.Arnaultovi 3. najbohatšom človeku planéty. Tak mi to napadlo lebo dekáda sa pomaly chýli ku koncu, tak som sa zamyslel ako bude futbal vyzerať za 10 rokov dajme tomu.

Reagovat
eder

Do budoucna bych velmi vsázel na vlivného agenta Bureše - člověka chorobně posedlého mocí (ať již ekonomickou či politickou). Bude chtít časem logicky ovládnout i klubový fotbal. Začne třeba tím, že koupí KFC Komárno a postupně tam vybuduje dynastii vítězů Ušatého poháru. Údajně již existují projekty (samozřejmě prostřednictvím špičkových vědeckých týmů) na naklonování Pelého, Zica, Maradony atd. a konečné zodpovězení věčné otázky, kdo byl skutečně nejlepší fotbalista všech dob - za což budeme my fanoušci (a uživatelé eurofotbalu obzvlášť) neskonale vděčni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to nemyslel ako trolling ale... Aj keď to tak možno vyznelo vidíme ako peniaze ovplyvňujú moderný futbal viď. City, Chelsea či PSG určite sa v budúcnosti pridajú ďalší a tímy s bohatou históriou a fanusikovskou základňou sú atraktívnejšie na prevzatie.

Reagovat
eder

Však já to taky nemyslel nijak zle. Jen se moc neumím smířit s faktem, že doby kdy se dalo dosáhnout významnějšího úspěchu jinou cestou než jen "rychlých velkých prachů" jsou už nenávratně pryč...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ, tie cifry čo lietajú sa riadia pravidlom "dnes rekord, zajtra norma". 94 mega za CR7 sa zdala pred dekádou ako horibilna čiastka, dnes nič výnimočné... Neymar stál 222 Mbappého sa špekuluje že možno môže stát 400. Ono za takých 15-20 rokov sa kľudne môžeme dočkať hráča čo bude stáť miliardu pri súčasnom tempe rastu cien futbalistov...

Reagovat
smazaný uživatel

Víťazný tím Celticu z EPM 1967 bol v podstate celý z okolia Glasgow. Steaua 1986 či CZB 1991 boli tými vyskladane z domácich hráčov v prípade CZB s výnimkou Belodediciho to bol Rumun. Aj keď v prípade tímov za železnou oponou k tomu dopomohla aj politická situácia.

Reagovat
eder

To byly zlaté časy. Koneckonců i v našich končinách podobné příběhy Spartaku Trnava nebo Slovanu Bratislava z přelomu šedesátých a sedmdesátých let, později v osmdesátých pak ještě Bohemians Praha v pohárové Evropě zůstanou navždy ve vzpomínkách fans. Dnešní doba už podobným příběhům nepřeje, dnes je to o tom, kdo dráž a lépe nakoupí...

Reagovat
smazaný uživatel

Obávam sa že lepšie to už nebude, rozdiely medzi Top klubmi a zvyškom sa neustále prehlbujú. Kedysi bolo prakticky nemysliteľné aby nejaký klub urobil 100 bodov v lige.

Reagovat
bandwagoner

Luiz hrajici trener do konce sezony, pak se uvidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde Big Sam

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelino

Reagovat
herbage

13:16 Mertesacker bude pomáhat Ljungbergovi

Fredrik Ljungberg se dočasně stal manažerem Arsenalu, pomáhat mu potom bude Per Mertesacker. Bývalý obránce do této chvíle vedl rezervní mužstvo londýnského klubu. (sport-express.ru)

No, super Per je super člověk, ale na trénování se podle mě moc nehodí. Hráč, který chodil před zápasy zvracet, asi nebude moc dobrý motivátor. Ještě by mohli vzít do party Bojana Krkiće jako týmového psychologa

Reagovat
Lacko_Boh

nervozny ludia mozu byt viac empatickejsi. Takato bro science som od herbagea necakal. Palec dolu a cerny bod.

Reagovat
herbage

Já mám Pera právě rád, proto tenhle krok nechápu ani od vedení, ani z jeho strany. Dokud hrál, tak to chápu. Chtěl to dotáhnout co nejdál, co to šlo, uživil tím dobře sebe i rodinu a ty stresy a úzkosti prostě byly součástí práce. Nyní už je ale zajištěný, a tak si může vybírat, co bude dělat a co ho hlavně bude naplňovat. Práce asistenta je podle mě mnohem náročnější a více psychicky vyčerpávající, protože tlaky na výsledky A týmu a rezervy nejdou vůbec srovnávat. Prostě mi to rozhodnutí nedává smysl, ale do chodu klubu nevidím, ta třeba to bude ku prospěchu věci. Jen Per mi připomíná ne zrovna úspěšnou část klubové historie a když vidím trenéry i asistenty jiných klubů, tak jsou to naopak spíše emotivně a výbušně naladění lidé s velkým tahem na branku a takový mi Per nepřijde. Nechci zase, aby to bylo jako za strýčka Wengera, kdy se projel zápas, hráči druhej den na tréninku vysmátí, protože výplata opět přišla a povedla se jim fotka na instagram a Wenger celé noci nespal, protože analyzoval, proč se minulý zápas prohrálo. Podle Kloppa nebo Guardioly si hráči překopali celé životy a rituály, zkracují si dovolené a do každého zápasu jdou na 120 %. Takovou osobu bych taky rád na lavičce, tak uvidíme co Freddie

Reagovat
Front hell

Já když vidím Pera,tak se mi hned vybaví kdy běžel přes celé hřiště aby seřval mesuta,že nechce jít poděkovat fanouškům. Proto si osobně myslím že on nebude ten hodný strýček.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Counter

Tlak je na pozici manažera, ne asistenta. U drtivé většiny klubů absolutně netuším, kdo tam dělá asistenty.... Výjimkou je tak Arteta u ManCity a tím asi končím

Reagovat
fantomas

Ještě Steve se Stevem u Newcastlu.

Reagovat
Counter

jj Chtěl jsem to zmínit, ale uvědomil jsem si, že jen křestní jména se asi nepočítají...

Reagovat
herbage

Tlak je sice na manažera, ale na asistenta taky. Je rozdíl dělat vedoucího rozvoje hráčů nebo asistenta A-týmu, kdy sedíš na lavičce, jseš s A-týmem na trénincích, v šatně po prohraném zápase, apod. Teď bude měsíc od fanoušků klid, protože dají dají novému trenérskému týmu šanci, ale 2-3 prohry a už tak happy a bez tlaku se i pozice asistenta zdát nemusí. Na druhou stranu, je to bývalý profesionální hráč, tým zná, tak by to taková změna pro něj být nemusela. Já to beru tak trochu i za sebe, protože stejně jako Per nemám rád tlak, radši si v klidu dělám své výpočty a analýzy s tím, že na základě těchto podkladů někdo udělá rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta první věta

Reagovat
herbage

Myslím jako člověka. Byl to vždy příkladný profík, nic na hřišti nevypustil, v kabině byl oblíbený a byl pro každou srandu. Jako hráče jsem ho už tolik rád neměl, protože jak sám po kariéře přiznal, nikdy by nečekal, že to dotáhne tak daleko a měl z toho obrovské stresy a psychické potíže. Ferguson v biografii říkal, že základem jeho týmů byla vždy stoperská dvojice a to mu vyhrávalo tituly. To se ostatně dá říci o všech týmech, které vyhrály PL, že měly ustálenou a sehranou stoperskou dvojici. Per zkrátka byl levným a relativně kvalitním řešením, který se i typologicky hodil ke Koscielnymu, ale měl velké rezervy v rychlosti a obratnosti, přičemž svojí nemotorností se dokázal i při obraném zákroku zranit. Takže suma sumárum, člověk je to fajn, hráč spíš lehký nadprůměr, ale v klubu jako Arsenal, pokud byly ambice vedení na titul, tak neměl asi nikdy co dělat

Reagovat
Counter

Taky že nepřichází jako hlavní trenér, ale jen jako asistent, a i to jen dočasně.

Reagovat
Lacko_Boh

normalne sa tesim na zapas jak kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak sa vzdy naseriem , ked si predstavim ze giroud nam smrdel 5 rokov v zaklade, v chelsea rychlo pochopili jeho limity a ulohy

Reagovat
smazaný uživatel

vedla

Reagovat
Counter

V Chelsea je Giroud stínem Girouda v Arsenalu. A není jeho chyba, že Wenger z nějakého nepochopitelného důvodu nepřivedl nikoho jiného kromě klenotů ala Sanogo.

Reagovat
smazaný uživatel

ved jasne to je cisto wengerova chyba, neviem mu to velmi odpustit. myslim ze podlbne ako v chelsea mala vyzerat jeho kariera aj u nas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele