ARSENAL DEKLASOVAL LIVERPOOL

10.04.2004, 11:00
Aktuality
Dohrávka 32. kola byla velice zajímavá. Proti sobě se utkali dva největší rivalové. Arsenal přivítal na svém stadionu Highbury FC Liverpool! Arsenal by si případným vítězstvím pojistil vedoucí příčku v tabulce s dostatečným náskokem před pronásledovateli, Liverpool by si zase upevnil čtvrté místo, zajišťující předkolo Ligy mistrů.

Arsenal vstoupil do zápasu s jednoznačným cílem - vyhrát. Nic jiného nepřicházelo v úvahu. "Na nic jiného ani nemyslím," řekl před zápasem trenér "Gunners" Arséne Wenger. "Musíme vyhrát, hodně nám to pomůže i po psychické stránce, kdy jsme nezvládli zápas s Chelsea v Lize Mistrů."

Ale jakoby jeho slova nebyla v začátku zápasů potvrzena. Reds se dostali do vedení po hlavičce hostujícího Hyypieho! "V tu chvíli jsem si myslel, že je po nás," přiznal Wenger. Ale nebylo! Ve 31. minutě vyrovnal Thierry Henry a zdálo se, že Arsenal je na dobré cestě. Co se ale nestalo...

Ve 42. minutě poslal opět do vedení Liverpool Michael Owen! Po prvním poločase prohrával Arsenal s Liverpoolem 1:2! "První poločas se nám nedařilo, bylo to hrozný," řekl Wenger. "Spokojenost po prvním poločase samozřejmě byla, ale pak jsme přestali hrát," řekl kouč na druhé straně Gerrard Houllier.

A Liverpool opravdu přestal hrát. Hned za čtyři minuty, co vešli hráči na trávník, dal gól Robert Pires a dal tak šanci domácí. Pak přišlo galapředstavení - Thierry Henry se trefil ještě dvakrát (50., 78. minuta) a dovršil tak svůj hattrick! "Zápas se mi povedl," umívá se Henry.

Za to hostující brankář Dudek odchází se sklopenou hlavou. "Mohli jsme to udržet, ale jakoby druhý poločas přišel jiný Arsenal," řekl.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

je vidět ze Arsenal se musí soustředit na zisk alespon toho ligovýho titulu když už mu utek FA Cup i LM

Reagovat
exmafie

A druhej Henryho gól,to byla lahůdka

Reagovat
smazaný uživatel

to mas dobry ja se nemuzu divat na zadny zapasy....az na LM na CT2

Reagovat
HOST*adam

Digitalní a kvalitní satelitní reciver se da pořidit už za 3500Kč.Nasměruješ na Sirius a zadarmo na TVSport Romania máš španělskou, anglickou ligu - přimé přenosy a zaznamy i z jiných lig.

Reagovat
PJ

Jo to byla genialita, naposled sem podobnou akci viděl asi u Giggse (i když je fakt že sem moc zápasů neviděl...)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele