Arnesen: Depay odejde do Premier League

01.05.2015, 09:48
Aktuality
Hodně žádaným zbožím bude po letošní sezóně Memphis Depay, jenž pomohl PSV Eindhoven k zisku mistrovského primátu. Podle bývalého sportovního ředitele Chelsea Franka Arnesena zamíří do Premier League...

Nizozemský reprezentant má na konečném prvenství PSV Eindhoven opravdu velkou zásluhu: Depay během 28 ligových zápasů nasázel jednadvacet gólů a ovládl tím střeleckou tabulku.

Díky tomu si stále teprve 21letého útočníka začaly všímat největší evropské kluby, načež je prakticky jasné, že Depay po sezóně změní dres. "Pro mě je to na 99,9 % jasné," prohlásil Frank Arnesen, jenž působil jako sportovní ředitel právě v PSV, Chelsea nebo Hamburku.

"Memphis je předurčený k úspěchu. Přestože je mu teprve 21 let, tak věřím, že se v Anglii prosadí," řekl dánský funkcionář. "Premier League má vyšší nároky, přesto věřím, že si Depay postupně své místo najde," dodal Arnesen, který je momentálně bez angažmá.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (542)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele