Armstrong možná odejde z Tottenhamu

05.04.2002, 22:39
Aktuality
Agent Chrise Armstronga (30), Phillip Graham, řekl, že tento útočník Tottenhamu možná po sezóně změní dres, aby znovu nastartoval svou kariéru po dlouhém zranění. Armstrong posledních 15 měsíců nehrál kvůli poraněným tříslům. "Chrisovi končí v létě smlouva. Nejlepší by bylo, kdyby mohl zůstat v Tottenhamu. Ze strany klubu ale ještě nepřišla žádná nabídka nové smlouvy, vedení zřejmě čeká, jestli se dostane zpět do formy, když nehrál tak dlouho. V úterním zápase rezervního týmu odehrál poločas, příští týden by měl za rezervu nastoupit na celý zápas. Chris zatím nemá žádné nabídky ani z ostatních klubů, potenciální zájemci zřejmě také vyčkávají, jestli se plně uzdraví. Ale věřím, že uzdravený Chcis Armstrong nebude mí o zájemce nouzi." Armstrong přišel do Tottenhamu v roce 1995 za 4.5 miliónu liber z Crystal Palace a spolu s Teddym Sheringhamem vytvořili výborné útočné duo. Ve více než 150 zápasech za Tottenham dal 62 gólů.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele