Aréola znovu opustil PSG, bude hostovat ve Fulhamu

09.09.2020, 21:18
Aktuality
Fulham má pro nadcházející ročník novou brankářskou jedničku. Londýnský celek formou hostování posílil Alphonse Aréola z PSG, součástí dohody je rovněž opce...

Sedmadvacetiletý gólman je odchovancem pařížského velkoklubu, první zkušenosti však začal sbírat na hostováních - postupně vystřídal RC Lens, Bastii a Villarreal.

Před sezónou 2016/17 se Aréola do Paris Saint-Germain vrátil, aby zabojoval o pozici jedničky s Kevinem Trappem, natrvalo se však v brance mateřského klubu usadil jenom v nadcházejícím ročníku. Posléze soupeřil s Gianluigim Buffonem a loni hostoval v Realu Madrid, kde vykonával roli náhradníka.

Dres francouzského celku přitom nebude Aréola oblékat ani v sezóně 2020/21, neboť zamířil na další půjčku a tentokrát si vyzkouší Premier League, kde posílil Fulham. Aréola by měl u Cottagers působit jako jednička a součástí hostování je také předkupní právo.

"Jsem šťastný, že se to povedlo dotáhnout. Zavolal mi Scott Parker a měl jsem z toho dobrý pocit, protože mi řekl, že mě opravdu chce," řekl po příchodu Aréola. "Fulham je historický klub z Londýna a na stadion jsem slyšel také samou chválu. Doufám, že pro nás bude nadcházející sezóna úspěšná. Chci pomoci k tomu, aby se klub udržel tak, kam patří," vyhlásil.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (368)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele