Aréola se do PSG vracet nebude, West Ham dojednal přestup

27.06.2022, 22:30
Aktuality
Alphonse Aréola za sebou má úspěšné hostování ve West Hamu United a v londýnském klubu zakotví natrvalo. Francouzský brankář se už nebude vracet do Paris Saint-Germain, kluby se dohodly na podmínkách trvalého přestupu a dnes bylo vše zpečetěno podpisem...

29letý gólman v Anglii podepsal smlouvu na pět sezon a součástí kontraktu je opce na dalších dvanáct měsíců, opačným směrem má putovat suma pohybující se mezi devíti až dvanácti miliony eur.

"Cítím se skvěle, z trvalého přestupu mám velkou radost a nemohu se dočkat, až se zapojím do tréninku a odvedu si svou práci. Hlavní věcí z mého pohledu bylo to, jak velkou lásku ze strany fanoušků jsem v průběhu uplynulého roku cítil," řekl.

Aréola je odchovancem PSG a v minulosti chytal za RC Lens, Bastii, Villarreal, Real Madrid a Fulham. Za West Ham loni nastoupil k osmnácti zápasům, v nichž inkasoval patnáct branek.

Autor: Tomáš Pavlík / whufc.com

Komentáře (310)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele