Aragones prý po Euru převezme Fenerbahce

17.06.2008, 13:26
Aktuality
Fenerbahce Istanbul hledá po odchodu Brazilce Zika nového trenéra a podle španělských médií jej už našlo. Ambiciózní tým by měl převzít Luis Aragones, v současnosti kouč reprezentačního výběru Španělska.

69letý Aragones vede reprezentaci od roku 2004 a v současnosti s ní bojuje na Euru. Španělé už mají jistý potup do čtvrtfinále, kouč však po turnaji u týmu skončí.

A právě účast na mistrovství Evropy je podle deníku Marca jediným důvodem, proč ještě Fenerbahce Aragonesovo angažování neoznámilo. Obě strany už jsou údajně domluveny na dvouleté smlouvě.

Ve Fenerbahce nedávno skončil Brazilec Zico. Ten sice letos klub dovedl k historické účasti ve čtvrtfinále Ligy mistrů, v domácí soutěži se ale muselo Fenerbahce sklonit před nenáviděným rivalem Galatasarayem.

Autor: Radim Šantrůček / teamtalk.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fenrbahce se mel v Turecku nejradeji ale jestli opravdu prijde ten senilni debil tak s tim je konec

Reagovat
smazaný uživatel

senilní debil a přivede si s sebou Raula

Reagovat
Logan

Uz se vlastne vi,kdo bude trenovat ESP po jeho odchodu? takoy Vicente Del Bosque by byl idealni :) dlouho jsem o nem neslysel,nevite nekdo,co je s nim?

Reagovat
smazaný uživatel

Fenerbachce do toho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi opravdu líto Fenerbahce, je to pro ně asi krok zpátky, pokud se zase nejedná o nějakou nepodloženou spekulaci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele