Aragones: Byli jsme jasně lepší

18.11.2007, 08:43
Aktuality
Španělsko dalo včera definitivně zapomenout na nepovedený vstup do kvalifikace o postup na evropský šampionát a doma si snadno poradilo se Švédskem. Po výsledku 3:0 si celek z Pyrenejského poloostrova zajistil postup a trenér Luis Aragones tak mohl být spokojen podobně jako zaplněné Santiago Bernabeu...

"Švédsko je obtížné porazit, ale dnes nebylo tak dobré, jako my. Jsme ve skvělé formě a tito hráči mohou vytvořit vynikající tým. Jsme rád, že jsme postoupili, zvláště za hráče, kteří si prošli krušnými časy. Technicky jsme na tom byli nejlépe v celé skupině a dnes jsme byli jasně lepší," pochvaloval si po utkání španělský kouč.

Španělé začali kvalifikační cyklus o postup do Rakouska a Švýcarska špatně a po třech zápasech měli stejný počet bodů. Poté ale nastartovali vítěznou sérii a nezastavila je ani překvapivá remíza na Islandu. V tuto chvíli mají jistý postup a trochu strachovat se budou muset Švédové. Reprezentaci země tří korunek ještě může ohrozit Severní Irsko, jehož šance je však pouze teoretická. V posledním kole by muselo vyhrát ve Španělsku a doufat, že Lotyšsko odveze všechny body ze Švédska.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Moc pěkný, Xavi byl u všech gólů a Iniesta jeden dal. Spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

hrál aj torres nebo villa

Reagovat
-Kopy-

Villa

Reagovat
smazaný uživatel

torres je zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

Vicente Rodriguez, after withdrawing from the last workout of the week after suffering a blow to his right leg, came yesterday morning at Paterna to deal with physiotherapists of the entity blanquinegra and confirm the diagnosis optimistic last Friday, which indicated that no suffered any injury beyond the pain caused by the coup. The player, who stayed throughout the morning in the massage room, still dragging discomfort yesterday, but has the high medical exercised with the rest of comrades on Monday afternoon

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě aby nebyli lepší z tolika hráčů si může vybírat a nedokáže nic,trenér na nic kdyby měli za posledních 10let Brucknera tak mají 2x zlato z Eura a 1x zlato z MS

Reagovat
smazaný uživatel

podle mne ta španělská kvalita není zas tak úžasná..

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

co je? já si za tím stojím.. vždycky jsem psal, že Španělé nemají zas tak kvalitní fotbalisty.

Reagovat
-Kopy-

a můžu se zeptat proč pak ?

Reagovat
smazaný uživatel

pročpak co? pročpak nemají zas tak kvalitní fotbalisty? no protože si to myslím, je to můj názor. Co s tím chceš udělat? Vyvrátit můj názor nemůžeš. Hoď sem nějaký argument o kvalitě španělského fotbalu.

Reagovat
-Kopy-

Né, ty sem hoď nějaký argument pro tvůj názor, že Španělé nemají kvalitní fotbalisty.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem nenapsal, že nemají kvalitní fotbalisty.. já jsem napsal, že nemají ZAS tak kvalitní fotbalisty.. to je rozdíl!!!

Reagovat
-Kopy-

no stím stejně nesouhlasím...

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna maju v poslednych rokoch kvalitnejsich hracov ako napriklad taky Taliani,lenze Taliani sa urcite dostanu dalej ako Spaniely.Tak isto maju lepsi team individualne ako napr. Nemci,ale Nemci to tiez dotiahnu dalej...Cim to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele