Antonio Puerta zkolaboval

26.08.2007, 14:28
Aktuality
Sevilla včera po nepodařeném prvním poločase porazila Getafe 4:1, konečný výsledek však byl tím posledním, co všechny zajímalo. Během prvního poločasu na hřišti zkolaboval Antonio Puerta, který musel být převezen do nemocnice...

Puerta se na zemi bez cizího přičinění ocitl těsně před půlhodinou hry. Lékařskému týmu se sice podařilo zajistit, aby hráči nezapadl jazyk a sám španělský reprezentant po svých zamířil do útrob stadionu Ramona Sancheze Pizjuana. Klid ovšem byl pouze na chvíli, v kabině totiž Puerta ztratil vědomí znovu a okamžitě byl převezen na jednotku intenzivní péče do nemocnice Virgen del Rocio.

"Hráč byl v nemocnici přijat ve 22:53. Hráč byl převezen na jednotku intenzivní péče. Předpovědi jsou velice vážné," stálo v prohlášení vydaném nemocnicí.

"Nechce se mi vůbec mluvit. Důvod, proč jsem tady, je ten, že jsme všichni profesionálové, ale nemám v úmyslu bavit se o zápase či čemkoliv jiném. Rád bych viděl hráče. Zápas v porovnání s jeho zdravím neměl žádný význam," řekl na pozápasové tiskové konferenci trenér Sevilly Juande Ramos.

"Všichni jsme byli vystrašení, ale doktoři věděli, co mají dělat. Bylo velice obtížné hrát dál. Vítězství věnujeme Puertovi," prohlásil zase záložník Renato.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*

Antonio hodně štestí chlape at se uzdravíš

Bohužel sem ted někde čet že je ještě v ohrožení zivota

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Matew

Může mi někdo vysvětlit proč vyhrál zlatej míč Čech???????ty vole půl sezony nehraje, pak chytá jak můj pes, a vyhraje to??, možná že to příště taky vyhraje třeba ten kdo má prokoplou hlavu...ROSA to měl vyhrát...Čech je antigolman

Reagovat
HOST*madridcan

myslim si,ze je to uplne od veci komentar a nas skor zaujima ako sa ma puerta a nie ten chelseysticky dilino

Reagovat
HOST*

co sem píšeš takový pícoviny sakra to je článek o Puertovy

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Kubjew

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že se Puerta uzdraví a bude nás zase udivovat průniky po levé straně. Ánimo y fuerza a tí, Antonio

Reagovat
HOST*Vincent

takže asi Manuel Fernandes

arsenal hehe

http://www.youtube.com/watch?v=0QP3-yzlY6k

Reagovat
HOST*Vincent

Fabregas? Who?

Reagovat
HOST*villa

hm ... Tak fenandes by nemusel bejt špatnej jeho výhodou je hodně nízkej vek

PS: Kolik by nás stál ??

Reagovat
HOST*Vincent

15-18 je to už oficiální

Reagovat
HOST*villa

hm ... tak to celkem jde lepší než 25 za Kallstroma

Reagovat
HOST*-Kopy-

hlavně se nám hodí daleko víc typově než Kallstrom

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédie. Snad se brzo uzdraví a vrátí k fotbalu.

Reagovat
HOST*

Ja viděl ten zápas asi jako všichni tady fuj bylo to ošklivé jak mu Drago vytahoval jazyk a právě se chci zeptat ja našl přestup Dragutinoviče do Newcastlu a včera hrál tak co to je? a kdoted přišel nedávno Arouna Kone a Mosquera ten hraje za Sevillu?

Reagovat
HOST*empty

je mi ho lito, doufam ze bude brzo v poradku. Pry je to na dobre ceste, ale porad mu v dychani pomahaji pristroje a krevni obeh taky neni v poradku.

Reagovat
HOST*Ivan

drzim palce musi to zvladnut

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele