ANKETA: Český fotbal v roce 2011

30.12.2011, 19:27
Názory a komentáře
Rok 2011 se chýlí ke svému konci, a tak EuroFotbal.cz uspořádal již tradiční anketu, jež se poohlédne za uplynulým rokem v českém fotbale. Letos si česká reprezentace zasloužila lepší známku díky postupu na Euro 2012. Většina našich respondentů se shodla na dvojce a podle nich na Euru postoupíme ze skupiny a potom konečná. Nejčastěji skloňovaným jménem na Fotbalistu roku byl Petr Jiráček. Ligovým mistrem bude Sparta, sestoupí Žižkov a Baník. Dále jsme se ptali na hodnocení podzimní části Gambrinus ligy a na vystoupení českých klubových zástupců v evropských pohárech.

Pozvání příjali populární moderátor Libor Bouček, známý bavič Petr Novotný, žurnalisté Tomáš Radotínský a Petr Svěcený, bývalí fotbalisté Luděk Zelenka a Václav Drobný, sedmičku zúčastněných uzavírá herec Jiří Mádl.

1. Máme za sebou podzimní část Gambrinus ligy, kterou vyhrála pražská Sparta. Jak hodnotíte ligový podzim a co vás na něm překvapilo či naopak zklamalo?
PETR NOVOTNÝ: Byl jsem hodně na cestách, viděl jsem málo zápasů, hodnotit si netroufám. Překvapila mě nejvíc poslední štace trenéra Straky a samozřejmě mě zklamaly výsledky Slavie... já věřil, že bude hrát o titul.
LIBOR BOUČEK: Strašně mě potěšilo, kolik padalo gólů. Jsem šťasten, že je Sparta osamocena na čele. Jsem nadšen, že si Dukla drží klidný střed tabulky. Mrzí mě rozpatlaná olomoucká aféra, která nemá konce a neustále se mění. Jsem dojatý z plzeňské euforie a modlím se, aby Pavel Vrba neodešel. A upřímně je mi Olomouce líto, protože nejhorší je nevědět, na čem jsou...
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Překvapil mě Liberec, od kterého jsem nečekal po letním výprodeji takový vzestup. Zklamal mě Jablonec, od toho jsem si naopak sliboval, že zaútočí na titul. Má na to silné zázemí i stabilizovaný a kvalitní kádr.
PETR SVĚCENÝ: Podzim byl určitě nadprůměrný. Padalo hodně branek, hrál se útočný fotbal, jen návštěvy bych si přál ještě vyšší. Zklamává mě fakt, že špičkový fotbal ustupuje (nebo už ustoupil z tradičních bašt ve velkých městech) - Ostrava, Brno, Olomouc.
LUDĚK ZELENKA: Podzimní část první ligy potvrdila úspěšnost týmu předvádějící ofenzivní styl, s kterým v loňském roce přišly Olomouc a Plzeň. Ukázalo se, že to nebyla náhoda, ale trend, kterým chce v tuhle chvíli jít většina mužstev. Překvapila mě ligová suverenita Sparty a dále Liberec a Příbram. Na jmenovaných mužstvech je asi vidět největší rozdíl oproti minulému ročníku. Naopak velkým zklamáním je postavení Olomouce, které je samozřejmě ovlivněné disciplinárním trestem a následným bodovým odpočtem.
VÁCLAV DROBNÝ: Podzim hodnotím velice kladně, jelikož je tu výrazný posun v myšlení týmů a to je, že je lepší dát více gólů než soupeř a tím pádem herní styly týmů spějí k tomuto trendu, což bylo asi nejvíc markantní na celkovém počtu vstřelených branek. Překvapilo mě, jakým způsobem si počínala Příbram, klobouk dolů před jejich trenérem Vavruškou, je neoddiskutovatelné, že hlavně on stojí za tím, jakým způsobem se Příbram prezentuje. Zklamalo mě, že i přes výrazný posun v herních stylech se dlouhodobě nedaří přilákat diváky do hlediště, jinak velký zklamání je situace v Baníku Ostrava, nejenom co se týká A mužstva, ale všeho kolem, co se tam děje už druhý rok.
JIŘÍ MÁDL: Překvapilo mě, že SK Slavia Praha stále existuje, nezkrachovala. Podle těch zpráv před začátkem jsem už skoro nedoufal. A zklamal mě samozřejmě Baník. Ale myslim si, že se teď už zvedne.

2. Kdo bude českým mistrem a které dva týmy na jaře opustí českou nejvyšší soutěž?
PETR NOVOTNÝ: Jistě Vám všichni napíšou, že mistrem bude Sparta a já tvrdím, že to bude Plzeň. Možná je to šílený nápad, ale já mám rád sázky s vysokým kurzem a malou nadějí na vítězství... Ne že bych jim to přál, ale myslím, že se rozloučíme s Viktorkou Žižkov. A taky Baník nás asi opustí, tam to vidím na konečnou....
LIBOR BOUČEK: Mistrem bude Sparta Praha a co se týká sestupujících, myslím, že starosti bude mít Baník, Olomouc a České Budějovice.
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Titul vyhraje Sparta, která má před zkrácenou jarní částí dostatečný náskok. Sestoupí kluby, které budou mít nejvíce ekonomických problémů. Zatím to vypadá na Žižkov a Ostravu.
PETR SVĚCENÝ: Myslím si, že boj o titul je stále otevřený, ale pokud bych si měl tipnout, ukořistí ho Sparta. Těším se na její herní projev po zimních změnách, kterými klub prochází a jsou docela zásadní. Vím, jak je sestup nepříjemný, a proto bych ho svým tipem nechtěl nikomu přivolat. Někdo ale spadnout musí. Stačí se podívat na tabulku, kdo je nejvíc ohrožen.
LUDĚK ZELENKA: Mistrovský titul podle mého získá Sparta, svůj současný náskok udrží. Sestup podle mého potká Žižkov a Baník Ostrava.
VÁCLAV DROBNÝ: Mistrem bude Sparta, má nejlepší kádr, co se týká šířky a navíc 6 bodů náskok, což si myslím, že bude stačit. Sestoupí Viktorka Žižkov a jeden z dvojice Ostrava Olomouc vzhledem k tomu, že mají strašně málo bodů a nepředpokládám, že by na jaře jedno či druhé mužstvo udělalo 30 bodů.
JIŘÍ MÁDL: Obávám se, že mistrem bude Sparta, v úvahu určitě připadá i Liberec. A na sestup bych tipl Žižkov a pak buď Bohemku nebo Hradec.

3. Jakou známku byste dal české reprezentaci za rok 2011 a proč?
PETR NOVOTNÝ: Dávám s radostí dvojku, protože mám radost z postupu na ME, ale viděl jsem v reprezentaci věci, že mi vstávaly vlasy hrůzou na hlavě. Ale upřímně - to bylo spíš loni.
LIBOR BOUČEK: 2 minus. Postoupili na Euro, takže cíl splnili. Latentní agresivita, která je patrná v Česku ve všech směrech, měla dopad i na ně. Ale důležité jsou výsledky a družina Michala Bílka je na Euru, takže klobouk dolů!
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Dal bych dvojku. Herně mě sice nepřesvědčila a v řadě utkání zklamala i po výsledkové stránce, ale dokázala postoupit na závěrečný turnaj EURO 2012 a to byl její hlavní úkol.
PETR SVĚCENÝ: Protože jsem byl v letech 2009 a 2010 součástí reprezentace jako její mluvčí, mám velkou radost z toho, že se nakonec podařilo klukům postoupit na Euro, protože to byl hlavní cíl, který jsme si ještě s Ivanem Haškem, Michalem Bílkem a Vláďou Šmicerem vytyčovali. Je pravda, že výkonnostní a výsledkové výkyvy tam byly, hlavně v přípravných zápasech, takže dávám dvojku a zároveň smekám před klukama, že zvládli ten obrovský tlak a nával negativní atmosféry a jsou mezi nejlepšími evropskými celky.
LUDĚK ZELENKA: Dal bych jí dvojku! Hlavní cíl se podařilo svěřencům Michala Bílka splnit, ale je pravda, že v několika zejména přípravných duelech jeho tým vysloveně zklamal a určitě ztratil podstatnou část fanoušků, které bude hodně těžké dostat zpět.
VÁCLAV DROBNÝ: Repre bych dal 3, dobré, že postoupila na Euro, zároveň se nesmí zapomínat, že herní projev byl ve většině případů horší, než byl výsledek, takže klasická známka 3.
JIŘÍ MÁDL: Tak 1- , protože se jim postup povedl přesto, že už máme kádr i na poměry v Evropě spíš podprůměrný. Musíme si na ten fakt zvyknout a připustit, že Euro je v tom případě ohromný úspěch.

4. Jaké šance dáváte českým fotbalovým reprezentantům na finálovém turnaji evropského šampionátu v roce 2012?
PETR NOVOTNÝ: Přece víte, že jsem úchylný optimista - budeme hrát o medaili! A nějakou i přivezeme!
LIBOR BOUČEK: Dostanou se do čtvrtfinále a pak se uvidí. V čele fotbalu je pan Pelta a ten když vedl reprezentaci jako manažer na Euru 96, tak skončil druhý. A to byla reprezentace daleko víc podceňovaná. Takže bych šance nepodceňoval...
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Ve vyrovnané skupině určitě nejsou bez nadějí. Důležité bude zvládnout začátek turnaje. Když se mužstvo chytí jedním dobrým výsledkem, může pomýšlet na postup do čtvrtfinále. Rozhodovat bude určitě každý gól a každý bod.
PETR SVĚCENÝ: Jsem optimista. Může to samozřejmě dopadnout jakkoliv, ale trochu mi to připomíná rok 1996. Tehdy s námi taky nikdo nepočítal, měli jsme v týmu hodně hráčů z naší ligy a jak to nakonec dopadlo! Věřím v postup ze skupiny. Hodně bude záležet na tom, jestli a kam přestoupí noví tahouni mužstva Jiráček, Pilař a obecně, jak se všem hráčům bude dařit na jaře. Je důležité, aby ve svých klubech hráli a aby se nezranili.
LUDĚK ZELENKA: Los dopadl velmi dobře. Máme určitě šanci, ale případný neúspěch určitě popudí další škarohlídy. Kdyby dostali kluci těžkou skupinu, tak nebudou mít co ztratit, nkdo od nich nebude nic čekat a budou moci jen překvapit. Takhle přeci jen jsou pod tlakem, protože všichni cítí, že postup ze skupiny není nereálný. Myslím, že se to klukům povede, ale ve čtvrtfinále narazí na soupeře, který už bude nad jejich síly!
VÁCLAV DROBNÝ: Vzhledem ke skupině dávám naším šanci maximálně k postupu ze skupiny, ale pak si dnes, vzhledem k pavouku nedokážu představit, že bychom ve čtvrtfinále dokázali porazit jedno z mužstev, které by na nás v případě postupu čekalo, ale moc bych si to přál, nicméně realita dnes je taková, že by to bylo obrovské překvapení
JIŘÍ MÁDL: Skupina je opravdu jednoduchá, postoupit by mohli, ale zdá se mi, že jsou všichni v naší skupině na přibližně stejné úrovni.

5. Jak byste zhodnotil prozatímní vystoupení českých zástupců v evropských pohárech v tomto roce?
PETR NOVOTNÝ: Nic už si nepamatuju, všechno jsem zapomněl - jen tu Plzeň nezapomenu nikdy. Opravdu paráda!!!
LIBOR BOUČEK: Zástupců - snad jednoho, ne!? Viktoria bojuje statečně a její cesta nemusí být u konce ani po zápase na Schalke! Euforie je mocná! A tým na to mají.
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Plzni bych dal podtrženou jedničku. Sparta naopak propadla s Vaslují, takže za pět. Mladá Boleslav ani Jablonec na postup proti kvalitnějším soupeřům neměly, tady bych byl shovívavější, čili za tři.
PETR SVĚCENÝ: Všichni ostatní zástupci zůstali ve stínu Plzně. Ale kdyby každou sezónu jeden český klub odehrál to, co Viktorka, těm ostatním bych ta vyřazení rád prominul. Díky Plzni byl i český pohárový podzim velmi dobrý.
LUDĚK ZELENKA: Díky Plzni velmi pozitivně. Ukazuje se, že když nebudeme hrát ani proti věhlasným celkům zakřiknutě a bázlivě, tak máme šanci! Samozřejmě ostatní týmy neproklouzly do hlavní soutěže, což zejména u Sparty je ostuda, ale opakuji, že výkony Plzně jsou velkým příslibem pro diváky a návodem pro ostatní české týmy.
VÁCLAV DROBNÝ: Plzeň je bez debat vynikající, Sparta obrovské zklamání taky bez debat. Jablonec bohužel dostal soupeře, který byl nad jeho síly, ale pral se statečně a Boleslav slabota, ale v tom dvojzápase byla jasně horší, takže nevím, jak jí hodnotit, prostě na postup neměla v ten daný moment.
JIŘÍ MÁDL: Tak Plzeň nám dělá po pivu teď i dobré jméno ve fotbale. Navíc hraje fakt hezký fotbal. Zbytek to nějak šolíchá, Plzeň jde prostě příkladem.

6. Komu byste dal hlas v anketě Fotbalista roku a proč?
PETR NOVOTNÝ: Já bych dal hlas Lafatovi - rád se na něj dívám, když hraje.
LIBOR BOUČEK: Petr Jiráček. Jednoznačně - za píli, vytrvalost a skromnost.
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Nejlepší a nejstabilnější výkonnost v průběhu celého roku prokazoval Michal Kadlec. Byl oporou reprezentace, které pomohl na mistrovství Evropy. Dařilo se mu i v klubu. Leverkusen také díky němu skončil druhý v Bundeslize a v Lize mistrů postoupil ze silné základní skupiny. Je to pro mě jasná volba.
PETR SVĚCENÝ: Petru Jiráčkovi. Táhl Plzeň, táhl nároďák a on sám se vytáhl z domácího průměru do evropské špičky. Má hodně "Nedvědovských" rysů ve své hře - ještě by to chtělo tvrdší střelu oběma nohama a máme nového Méďu:-)
LUDĚK ZELENKA: Když bych hodnotil celý rok, tak asi Petr Čech, jehož kvality jsou stále na vysoké úrovni a navíc má konstantní formu. Plzeňský podzim logicky tlačí do popředí i hráče z jejího středu jako Horváth, Jiráček či Pilař, ale za kalendářní rok 2011 bych dal P. Čecha.
VÁCLAV DROBNÝ: Hlas bych dal Petru Jiráčkovi a hned po něm Davidovi Lafatovi za vynikající rok 2011, Jiráček by u mě vyhrál proto, že se prosadil i na mezinárodní scéně, kdežto Lafata střílí jen u nás, i když těch gólů dal strašně moc a proto bych ho dal hned za Petra.
JIŘÍ MÁDL: Petru Čechovi, nikdo jiný mě na první místo nenapadá.

Autor: David Křížka

Komentáře (129)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mádl prokázal skutečně excelentní přehled

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ted píšu něco podobnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Petr325

Taky jsem to chtěl napsat. To si vybrali toho pravého

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stalingrade, Venca Drobný !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Novotný

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

"rád se na něj dívám, když hraje." ta část ve mě evokuje jemné mrazení na zádech. Brrrr.

Reagovat
smazaný uživatel

Mádl

Reagovat
djiros

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ryzskej

Petr Novotný

Reagovat
smazaný uživatel

Mádl vole? to už fakt klidně můžete kontaktovat moju bábu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

JIŘÍ MÁDL: Skupina je opravdu jednoduchá, postoupit by mohli, ale zdá se mi, že jsou všichni v naší skupině na přibližně stejné úrovni.

tak co kurva?

Reagovat
djiros

No jednoduše jsou všichni jednodušší stejně jako on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
Infi

Reagovat
salami

¨já v tom teda vůbec žádnej rozpor nevidim, skupina je to nejjednodušší z možnejch, týmy jsou na podobný úrovni a klidně postoupit můžem, tak co se vám nelíbí? asi spíš máte nějakej problém s Mádlem

Reagovat
vocasisko

skupina je jednoduchá - všichni jsou skoro na stejné úrovni

stále to v tom nevidíš?

Reagovat
JozkokozleJ

Skupina je tazka - vsetci su silnejsi ako my.

V tom tiez vidis rozpor?

V Madlovej odpovedi by bolo mozne hladat rozpor iba v pripade, ze by sa Eura ucastnili i (znacne) slabsie muzstva ako CR. Vzhladom na to, ze tomu tak nie je, je skupina jednoducha, pretoze vsetci su na urovni CR.

Reagovat
smazaný uživatel

laicky řečeno, je nejslabší pač tam jsou nejslabší týmy, co můžou na EURU startovat a nějaký velký rozdíl mezi nima není.

Reagovat
vocasisko

jasně, ale v tom případě by ta věta měla být formulovaná nějak takto : " Češi jsou v nejslabší skupině, ovšem všichni týmy jsou téměř na stejně úrovni."

Reagovat
smazaný uživatel

skupina je jednoduchá - všichni jsou skoro na stejné úrovni

Skupina je tazka - vsetci su silnejsi ako my.

Něco naprosto jiného.

Reagovat
JozkokozleJ

Vzhladom na to, ze jednoduchsiu skupinu dostat nemohli, nevidim nic, co by v Madlovej vete nesedelo. Uznavam, ze Madl to nepovedal uplne najsikovnejsie, ale na nejaky vysmech to teda rozhodne nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je rozdíl napsat nejjednodušší možná skupina a jednoduchá skupina. Kromě toho se to ani tak určit nedá, co je nejjednodušší.

Reagovat
JozkokozleJ

Hej, jednoduchsie by to bolo... ale i tak, ked sa zasadi vyslovena veta do kontextu, tak kein problem.

A samozrejme, ze to nemusi byt v skutocnosti najjednoduchsia skupina, ale podla papierovych predpokladov (akurat podla toho teraz mozme sudit), to je najjednoduchsia skupina aka mohla byt nalosovana.

Reagovat
smazaný uživatel

No ani ne - teď je na ty mouly větší tlak.

Reagovat
JozkokozleJ

V pripade ineho losu by bol ale tlak na ihrisku a od supera.

Ale je pravda, ze na vsetkom sa da najst nieco zle... zalezi od uhlu pohladu:

Niekto najde zlatu tehlu a boji sa neprajnikov,

niekto slapne do hovna a tesi sa, ze bude mat stastie.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Mádl má přehled stejný jako polovina zdejších uživatelů.

Reagovat
smazaný uživatel

je to herec a nie vasek tittelbach..

Reagovat
smazaný uživatel

To herec, je to ubohý přemlouvač

Reagovat
smazaný uživatel

Přemluv bábu,přemluv dědka

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by jenom polovina

Reagovat
Infi

JIŘÍ MÁDL: Skupina je opravdu jednoduchá, postoupit by mohli, ale zdá se mi, že jsou všichni v naší skupině na přibližně stejné úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Kontaktujte Láďu Vízka, ten ví všechno!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kontaktujte Láďu Vízka, ten ví všechno!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

má tady třeba ten Radotínský učet ???

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ten Mádl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

jsem jedinej dal 1

Reagovat
Liquid

já jeden z mála co dal za 5 - ale odpovídá to, za ty výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Představ si, jakou známku by měli dávat třeba Slováci o jejich repre

Reagovat
mul

1*

Reagovat
smazaný uživatel

mádl to je ten přiteplenější z raftáků že ? proč tam nebyl přizván třeba pepík náhlovský, ten by tam zas povyprávěl o Amfóře

Reagovat
smazaný uživatel

Bouček je sice arogantní frajer, jak je tu psáno, ale přehled má, to se musí nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Alibistických trojek jak nasráno

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě je to za 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Petr325

Normálně bych dal dvojku za postup a za tu bojovnost na konci kvalifikace...ale o stupeň jsem to musel snížit kvůli penaltě ve Skotsku...pořád mi leží v žaludku a dělá z postupu trochu nefér play..:(

Reagovat
smazaný uživatel

Bouček: V čele fotbalu je pan Pelta a ten když vedl reprezentaci jako manažer na Euru 96, tak skončil druhý. A to byla reprezentace daleko víc podceňovaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Mádle vole jaký Hradec.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu.... Mádl to dělá podle toho komu by to přál

Reagovat
smazaný uživatel

však s ním taky souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi hlavně zaujatý, nech mě být, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

reaguju snad na tebe ? Ty mi jsi naprosto ukradenej

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem rád.

Reagovat
smazaný uživatel

měl by zůstat u snowboardů raftů a krokodýlů

Reagovat
smazaný uživatel

Herec je to slušnej na český poměry.

Reagovat
smazaný uživatel

ale fotbalovej expert ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je hodně dobrej. Např. CTRL Emotion to bylo vidět kdy skvěle zahrál s Voříškovou. Problém je v tom,že mu trapné Snowboarďáky,Rafťáky apod. rádoby komedie co mě bavili,když jsem byl malej,nikdo neodmaže. Kotek taky slušně vyrostl! Ten je o něco výš

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem viděl posledně na Štědrý den Peklo s princeznou a tam jsem mu teda nevěřil ani ten kostým. Slizký, houby jsem mu kolikrát rozuměl...

Reagovat
smazaný uživatel

ale třeba role ve filmu Gympl mu seděla. Asi jeho nejlepší počin v jeho dosavadní filmové kariéře.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno. I tak ho nemusím. Já radši divadlo.

Reagovat
JozkokozleJ

El classico?

Reagovat
smazaný uživatel

trefa

Reagovat
smazaný uživatel

Cimrmani, dnes jsem se odpoledne díval na Sluhu dvou pánů.

Reagovat
smazaný uživatel

Sluha dvou pánů, to je one man show Donutila

Reagovat
Filip12

Donutil the Best

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no, gympl mu sed, ale to peklo s princeznou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Mádl, ten má přehled, ten se ve světě neztratí

Reagovat
Filip12

Mádl ve filmu ♥ jak expert je vidět že snowboarding si s fotbalem netyká no

Reagovat
smazaný uživatel

tak Mádl nebude expert ani přes ten snowboarding..

Reagovat
vocasisko

Tak hlavně Snowborďáci je skupina jak dělaná, pro 10-15. ti leté jedince, co jsou mimo z každé sexuální narážky. Neřekl bych, že je díky tomu Mádl super herec.

Reagovat
vocasisko

film, ne skupina*

Reagovat
Usty

Co to je za nesmysl? Mádl je jeden z tý vzácný skupinky mladejch hezounků, kteří brzo vyletěli a díky velkýmu hereckýmu talentu zůstali na hoře..

Reagovat
Usty

*nahoře

Reagovat
Filip12

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

sám se tomu divim,ale pro jednou musim souhlasit s panem Radotínským ohledně fotbalisty roku..

Reagovat
Losinho

Nejvíc souhlasím asi s Petrem Svěceným.

Reagovat
Liquid

Skupina je jednoduchá (v porovnání s ostatními a to hodně jednoduchá) týmy jsou na zhruba stejné úrovni, v čem je problém ??? Nevím proč je za to Mádl pranýřován, když napsal pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš proto, že účinkuje v gay filmech typu Skejťáci apod a vůbec je to taková bukvice... Už i ten Novotný má kvalitnější komenty a to je co říct...

Reagovat
Filip12

kotek-Mádl nejlepší mladí herci od doby Tomáše Holého

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Holý v Bayernu ,co ty na to

Reagovat
Filip12

tak to bylo s toho nejspodnšjšího šuplíku který nemá dno

Reagovat
Losinho

To se nedá číst už, co se třeba o něco vsadit a když prohraješ, už se tu neobjevíš? Souhlas?

Reagovat
vocasisko

abych pravdu řek, tak mě česká filmová scéna nikdy nějak nebrala, ale jestli je v tom aspoň trocha pravdy, tak je to hodně smutné

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný....já to neumím posoudit, jelikož jsem dosud žádný film s dotyčnými herci neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Neznáš takové legendární filmy jako Gympl nebo Snowboarďáci?

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel...99% stráveného času u TV u mne zabírá sledování sport. přenosů a livka bet365 na booku...

Reagovat
smazaný uživatel

legendární filmy??? doufám, že ironie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako,neříkám,že byly kvalitní,ale byla na ně dost velká kampaň,tak by je měl znát každý

Reagovat
Ligter

Mádl má určitě talent. Bohužel má teď tu škatulku „ten, co hrál v komediích pro teenagery“, což přispívá k premise jaký film - takový herec. Což je vyloženě ke škodě.

Reagovat
smazaný uživatel

já ho nikde zaškatulkovaného nemám a jestli někdo ano, tak je to jeho mínus

Reagovat
Ligter

Ode mě to vyznělo jako generalizace, moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Mádl

Reagovat
JimBob

Radši v televizi vidím Mádla jak Kotka, ale ty jeho odpovědi v tomhle článku bych radši neviděl (odborník na slovo vzatý...).

Reagovat
C-M@ster

Kotek, Mádl i Bouček, to je tragický jak Gondíkovi. To už radši toho Mareše.

Reagovat
smazaný uživatel

Kotek je ale v realu celkem pohodář narozdíl od Gondíka či Mareše

Reagovat
cukjerek

se divis dyt madl rozumi spis hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

jo,on vlastně hrával lední hokej závodně

Reagovat
božský John

Madl

Reagovat
smazaný uživatel

Mádl ,znám 1Oletý kluky co mají větší přehled než on.

Reagovat
smazaný uživatel

"Překvapilo mě, že SK Slavia Praha stále existuje, nezkrachovala" Mádl je frajer, to jen vy ste závistivý kkti

Reagovat
smazaný uživatel

Víš on to asi myslel vážně

Reagovat
cristiano.K.

100. pro Slavii bez Straky

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

SLAVIE JE STRAKA

STRAKA JE SLAVIE

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně,tak

Reagovat
smazaný uživatel

Samé legendární celebrity

Reagovat
celticz

Reagovat
C-M@ster

Legendární by bylo, kdyby sehnali Mikolandu, Tittelbacha a bookmakera z MS.

Reagovat
smazaný uživatel

bookmaker z MS ten byl neskutečnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mádl je expert přímo pro studio :DDD... neví někdo kdy budou silvestrovské hlášky ?

Reagovat
smazaný uživatel

nebo spíš v kolik :D

Reagovat
smazaný uživatel

bilek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele