Angulo odešel z Valencie do Sportingu

31.08.2009, 13:43
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
smazaný uživatel

..."posílil lisabonský Sporting". No uvidíme...

Reagovat
-Kopy-

Díky za všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužil by si na rozlučku hezčí fotku ale...třeba tuhle: http://estaticos.archivo.marca.com/ficheros/marca/imagenes/an/angulo_354x215_ES.jpg

Reagovat
Arne

Vyhověno.

Reagovat
Bakary3

To byl fofr

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji přijde mi, že je tady takový hezky upravený

pro Arneho a jeho vstřícnost

Reagovat
Arne

Nz. Tahle fotka je vážně lepší, i když tam bylo víc emocí (asi po vstřelém gólu).

Reagovat
smazaný uživatel

jo to jo ale mě přišla taková moc orální je ale pravda, že byla více emotivní

Reagovat
smazaný uživatel

to mi pripomelo - Santi ukoncil karieru? nadobro?

Reagovat
Bakary3

Jako Canizares ? Ty jsi si asi nevšim, že už minulou sezonu nechytal

Reagovat
smazaný uživatel

precti si prosim jeste jednou moji otazku a pak napis znovu

Reagovat
Bakary3

Santi ?

Reagovat
smazaný uživatel

ano Santiago Canizares

Reagovat
Bakary3

Pak nevim, co po mně chceš.. Mam ti napsat, jestli chytá někde na vesnici, nebo co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Santi ukoncil karieru? nadobro?

tohle byla moje otazka pokud na ni neznas odpoved tak nevim proc mi na to odpovidas...proste vim ze se rozloucil s fanousky ale rikal ze chce jeste nekde chytat tak se ptam jestli uz nadobro ukoncil karieru...pokud na to porad neco nechapes tak uz to neres

Reagovat
Bakary3

Jo, já počítám vrcholovej fotbal, VRCHOLOVEJ ! A napsal jsem ti "Ty jsi si asi nevšim, že už minulou sezonu nechytal "... a jestli počítáš, že chytá někde na vesnici, tak nevim, o čem se se mnou dohaduješ (to samozřejmě nevim..)

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá sportovního komentátora v nějakým rádiu

Reagovat
smazaný uživatel

Arne, jestli jsi ještě tady, chtěl jsem se zeptat, zda jako admini neuvažujete o nějaké kompletní grafické a systémové změně celého portálu eurofotbal.cz? Jako líbí se mi jak je to teď, ale ptám se čistě ze zajímavosti. Předem díky za odpověď.

Reagovat
Bakary3

A ještě něco.. Stalingrad řikal, že na nějakejch stránkách se jako by vyhlašujou největší blbci dne, třeba by to někdy nebylo od věci

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

a byly by za výhru nějaký odměny?

Reagovat
Bakary3

Ale u tebe mi to ani nějak nevadí Vim, že to často myslíš s nadsázkou, ale vaděj mi "odborníci", který píšou nesmysly s naprostou vážností..

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

mno zajímavá možnost myslím, že by se našlo mnoho adeptů

Reagovat
Arne

No, mě se tohle stávající taky líbí... Já admin nejsem, ale pokud vím, tak PJ nic takovýho nepřipravuje.

Reagovat
Bakary3

Žádný změny, mně se tenhle vzhled líbí

Reagovat
herbage

Mně tdy rozhodně ne. Já bych přidal nějaký blikátka, hejblata, nápis Eurofotbal bych vyvedl písmem Comic Sans, nejmíň 72 velikost písma, přidal bych pastaleovější barvy do diskusí, co příspěvek, to jiná barva. A taky místo bíleho pozadí bych zvolil takový nějaký barevný nádech. Do toho ještě nějaké flash animace a vyskakovací okna a budu zcela spokojen

Reagovat
Bakary3

Zážitky z LA ?

Reagovat
herbage

Nn, jen kámoš dělá profesionálně stránky mnoha hokejovým klubům a popisovali mi, jaké požadavky po něm někteří dědové z vedení oněch klubů měli, co se týče designu webu. chtěli tam samí blikátka a ať odkaz svítí, když se na něj najede a ať je všdchno barevně podtržený a podobně. Největší debil pak prej byl na Spartě, ten chtěl u všeho barevnej gradient, tedy jemný přechod od jedné barvy ke druhé a stále byl nespokojen. Kamarád už byl z toho neš´tastnej, respektive jejich hlavní grafik U webu má jít totiž přednostně o obsah a ne o nějakou grafickou stránku věci. EF má grafiku velmi doboru a štvou me zde jiné věci, které zvládl třeba i FotbalPortal v dřívějších letech a to je, že se zde jako nejlepším fotbalovém portálu jen přepisují články z ciziny, místo aby se zde psali vlastní. Vím že na to nejsou prachy, ale třeba takový Alegre se alespoň o něco snaží, spanhel taky napsal něco o Dannym, Filip Horký o neúspěchu českých klubů v pohárové Evropě + robertocarlos s fantomase a ikreccem životopisy, to je myslím celé. Chybí mi zde rozhovory, analýzy a podobné věci, snad jen ta tipovačka je zde jako takové pěkné zpestření. Sand jediný rozhovor co zde pamatuji provedl Arsena s Ralfem Fährmannem a to je žalostně málo, přesto alespoň to se povedlo. Vím že se lehce kritizuje, ale pokud má EF na něčem zapracovat, tak rozhodně na tomhle

Reagovat
Arne

Já nejsem žádnej Arséne

Reagovat
herbage

No ty krávo, jak se mi tě povedlo zkomolit na Arséna?

Reagovat
Arne

No to se mě ptej... Holt jeden takovej Arséne je dost možná nejčastějším tématem tvých komentářů, tak asi proto.

Reagovat
Arne

Jinak jako částečně souhlasím, ty články, co popisuješ, jsou vždy dobrým zpestředním, ale jejich tvorba je celkem obtížná.

Mimochodem jsi taky redaktor, na to nezapomeň... Pamatuju, že onehdy jsi říkal něco o rozhovoru s Hřebíkem či co.

Reagovat
herbage

Ano tvorba je sice obtížná, ale posunují EF o něco dál. Ten rozhovor s Hřebíkem je dávnej sen, bohužel to nejtěžší co je, je sehnat kontakty na známé trenéry/fotbalisty. Kdbyych měl na něj maila, tak mu hend napíšu a do Benešova klidně zajedu. I jsme mohl jeho mail jednou mít, ale ten kluk mi ho nedal. On pracoval pro FP a měl kontakty na celou českou reprezentaci, všechyn slávisty, na naše mladíky z U20, známé trenéry, ale ve zlém se s nim rozešel a šel pracovat jinam. Tys ho možná taky znal, bo si tam také dělal, ne?

Reagovat
Arne

Nn, já tam zhruba čtvrt roku celkem pravidělně chodi, zhruba tak stejně, jako sem... Po změně grafiky, a tak, to tam šlo dolů... Ale nikdy jsem tam nepsal pro ně.

Reagovat
Bakary3

Aha, tak to jo Ale já za sebe musim říct, že se mi líběj i ty články, chodim jen na EF, takže si vůbec nevšímám, jestli to už někde bylo.. Jinak je ale pravda, že ty věci samostatně napsaný jsou většinou dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

jj díky, jinak omlouvám se za tohle OT, jen jsem to chtěl vědět, teď tohle vlákno klidně smázni

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele