ANGLIE: Favorité doma selhali

30.09.2002, 21:04
Aktuality
Tento víkend byl pro domácí týmy v Premier League doopravdy černý. Jak jste si již přečetli výše, Arsenal deklasoval Leeds na jeho vlastním stadiónu 4:1. Pravda, Arsenal byl mírným favoritem, ale takový debakl se doopravdy nečekal. Další z favoritů, který doma vyhořel, je londýnská Chelsea. Ta doma prohrála 2:3 s posledním West Hamem, za který odehrál celý zápas již uzdravený obránce Tomáš Řepka. V dalším zápase hostil ještě v 6. kole vedoucí tým tabulky Tottenham šestý Middlesbrough a čekalo se vítězství domácích. Ovšem veškeré předpoklady byly milné, kohouti doma proháli vysoko 0:3.

Další, kdo nevyužil domácí prostředí, byl Manchester City. Jeho porážka 0:3 s Liverpoolem se ale čekat dala. Stejně tak se dala čekat i domácí porážka Birminghemu 0:2 s Newcastlem. Překvapení ovšem byla domácí remíza Boltonu 1:1 se Southamptonem. Ambiciózní Boltonští Poutníci vyhrát nedokázali a to ještě mohli být rádi že neprohráli- v 92. minutě zachraňoval bod veterán Yourry Djorkajeff. Zbylé zápasy 8. kola Premier League přinesly tyto výsledky: Everton - Fulham 2:0, Charlton - Manchester United 1:3 a Sunderland - Aston Villa 1:0. Utkání W.B.A. - Blackburn se dohrává dnes od 21:00.

Po osmi kolech je stále první Arsenal s 20-ti body, o dva body méně má Liverpool FC a další čtyři body ztrácí Middlesbrough a Manchester United. Poslední je stále West Ham, má ovšem ještě utkání k dobru, stejně tak jako Fulham, Bolton a Newcastle.

Autor: Jan Werner

Komentáře (1171)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele