Angličtí fanoušci vyhrožují bojkotem sponzorů

11.02.2008, 17:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to je spravne jen do nich

Reagovat
Radin

Jo o tom sem psal ,že to tak asi maj udělat :-))

Reagovat
R22

jen do nich

Reagovat
smazaný uživatel

Tomuhle se říká vzít to za správný konec. Stále doufám, že k tomu nedojde. Vždy jsem Anglii resp. Velkou Británii považoval za konzervativní národ, který lpí na tradicích a vážil si jich, ale jak je vidět "neviditelná ruka trhu" zasáhla už i jednu z jejich nejsvětějších tradic po královně a to fotbal. Držme jim palce a jen houšť proti podobným nesmyslům.

Reagovat
smazaný uživatel

Správně maj recht je to bullshit..

Reagovat
smazaný uživatel

dobře....taková kravina hrát zápasy PL v zahraničí..omg

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jasný že tu jde skoro a pouze jen o zvýšení už tak hodně vysokejch výdělků premier league.

Ale prijde mi tu ze si tak trochu protiřečej,este pred mesicem tu byli prohlaseni jak se Anglickej fotbal "odnárodňuje" a teď?Ted tu ctu nejaky nesmysly aby Arsenal hral nekde pred 40 tisicema zlutejch parchantu kery fotbalu nerozumej.Napad je to nesmyslnej a doufam ze ho neprosadej.Proti je hodne-cestovani,dalsi zraneni,navic co rozhara system zapasu.Protoze pokud sem to pochopil tak se ty ziskany body budou normalne pocitat do tabulky.Dyt to je blbost!

Aby hral Arsenal napr. treba s Aston Villou a Litrpůl s Derby-pro koho by to asi byla výhoda?

Je to absolutní nesmysl a to sem nevyjmenoval vsechny proti.Jediny pro je ze par kravaťáků v čele PL bude mít navíc nějaký drobný na pár dalších jachet a aut a vil.

O tom uz dost,ale prijde mi dementni a nelogicky tu chtit posilat angl. týmy nekam do háje kdyz tu chtel aby fotbal zustal hlavne anglickym narodnim sportem.Maj tu plno kecu o tom ze Arsenal muze za to ze albion nepostoupil na Euro a ze je v PL plno cizincu a ze je to spatne.No a pak prijdou jen tak s tim ze by mohlo bejt 39. kolo a mohlo by bejt nekde u zluťásků.

Na to bych odpovedel zvednutým prostrednickem,i kdyz pro anglicany spis "veckem":)

Kazdopadne je to debilita a doufam ze neprojde stejne jako 6+5 coz je taky dementni napad...

Reagovat
smazaný uživatel

Až na pár detailů o žlutejch parchantech souhlasím, máš recht, každej kdo má víc než 15 gramů myslícího mozku to musí vidět taky tak.

Reagovat
smazaný uživatel

žlutý parchanty sem myslel na zdurazneni,rasista nejsem az na nase romske spoluobcany-to ale za rasismus nepokladam

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš šlo o to, že i v Asii se kope občas dobrej fotbal a lidi tam tomu rozumí. Taky nejsem rasista, myslím, že všichni barevní jsou si rovní, i když je pravda, že někteří naši romští spoluobčané mě skoro všichni se*ou.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná si teď někdo všimne, že fotbal se hraje taky pro fanoušky. Půjde o prachy - ono 142 tisíc balíčků žvejkaček týdně (balíček týdně na hlavu by mohl bejt reálnej) už dělá slušnej balík prachů ročně.

Reagovat
smazaný uživatel

no a pricti jeste rodiny tech fans - manzelka(manzel), dite nebo dve a ........cislo leti nahoru!!

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohlo na ten primitivní návrh zabrat. Vlivné fans si nebudou chtět rozhodit.

Reagovat
Devil

Doufam ze penize nejsou jeste vse a nebude se zbytecne zasahovat do jedne z nej lig ! Byla by to nejvetci chyba dejin Anglickeho fotbalu !

Reagovat
Kuchta

Jestli protlačí Blatter s Platinim kvóty pro cizince,tak už v sezóně 2010/11 nebude Premier League nikoho zajímat

Jsem ostře proti,fotbal se čím dál tim víc komercionalizuje na úkor vlastních odchovanců a fanoušků...to neni správná cesta

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele