Anglický národní tým? Capellova poslední trenérská štace

15.12.2007, 16:05
Aktuality
Fabio Capello je definitivně novým trenérem anglického národního týmu. 61letý italský kouč sbíral úspěchy na klubové úrovni a Albion se na něho nyní spoléhá, že v něčem podobném bude pokračovat i na mezinárodní scéně. Tato etapa je pro Capella poslední v jeho kariéře, po odchodu od kormidla anglické reprezentace totiž dá fotbalu sbohem...

"Toto je poslední jmenováno v mé kariéře. Bylo by pěkné rozloučit se tím nejlepším způsobem," naznačil Capello své další plány.

"Tato výzva bude pomalejší a komplikovanější, protože budu muset studovat více, než kdybych byl klubovým trenérem," dodal zkušený stratég.

Capello úspěšně vedl Juventus, Real Madrid, AS Řím a AC Milán. Anglickou reprezentaci bude trénovat čtyři a půl roku a všichni fanoušci si od něho slibují, že přispěje k ukončení dlouhého půstu. Šance na to bude mít maximálně dvě - světový šampionát v roce 2010 a o dva roky později mistrovství Evropy.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
RMCF

Nevím jestli si to s něčím nepletu, ale neříkal to už o Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal, jenže tam chtěl vydržet tři roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to asi pěkný mazec. Jsem v tomto dost velký pesimista.

Reagovat
smazaný uživatel

hej, tak to je jeden z mála trenérů, u kterejch beru tyhle nástupnický řeči na váhu... znáte přece capella, ne? ten co si vezme do hlavy, tak málokdy selže. fandím mu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele