Angličan neunesl prohru a zaútočil na vlak

22.06.2002, 10:58
Aktuality
Jeden z anglických fanoušků neunsel prohru svého týmu s Brazílií a zaútočil na japonský superexpres Šikanzen. Přes zdánlivou neškodnost je právě u těchto vlaků nebezpečí vykolejení i u malých překážek, vzhledm k rychlostem, které doashují až 400km za hodinu. 40-letý muž nacpal brazilský národní dres do tašky, kterou poté hodil na koleje. Díky tom měl, jinak vždy přesný vlak, dvouminutové zpoždění. Nyní mu hrozí žaloba kvůli ohrožení bezpečnosti železničního provozu. Trest, v případě shledání obžalovaného vinným ,je 500 euro nebo rok vězení.

Autor: Pavel Kuchta

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele