Angers znovu hledá trenéra, Bouhazama se rozhodl odstoupit

07.03.2023, 17:50
Aktuality
Abdel Bouhazama (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Ferax

Angers už letos nepomůže ani svěcená voda, po odchodu Ounahiho s Boufalem tam nefunguje absolutně nic. Občas se gólově prosadí exslávista Sima, ale to je tak všechno. Sestup a poslední místo je letos rozhodně nemine. Chce to přestavbu...

Reagovat
Seydou Doumbia

Člověk by řekl konečně, poslední roky je pro mě osobně Angers a Reims největší zlo v lize, respektive nejméně zajímavé týmy (čest vyjímce jako je právě letošní Reims)

Reagovat
Seydou Doumbia

i když u te reméše jsem se asi nechal unést balogunem, tam to je pořád není žádná sláva

Reagovat
Kucka

Reims náhodou super, drží se nahoře, trénuje to třicátník se zkušenostma z FM a kromě Fla tam je dost zajímavých mladých hráčů (Busi, Flips, Cajuste).

Reagovat
Ferax

Remeš letos hraje parádní fotbal po všech stránkách! Od angažování Willa Stilla neprohráli 18 ligových zápasů po sobě a hrajou fakt atraktivně oproti předešlým rokům. Balogun se skvěle chytil z krajů fantastický dribler Junya Ito, pak jak tady píše Kuco, tak Flips dokáže dát gól a hodně oběhat, totéž Cajuste a ve středu zálohy pak neprostupná štítová dvojice Matusiwa a Munetsi. V obraně nestárnoucí kapitán Abdelhamid. Tam to letos může při troše štěstí i na poháry, ale jinak 8. flek je i tak hezkej

Reagovat
Seydou Doumbia

tak snad jím to vydrží i nadále

Reagovat
Kucka

Bentaleb je hrozný výmaz.

Reagovat
Ferax

Ten se na to měl vysrat v polovině sezóny Jako jediný on tam něco jakž takž hraje společně s mladým Salamou a občas Simou, ale rozhodně má navíc a nechápu, proč neodešel, když měl v zimě nabídky z Turecka. Takhle si tak hráč jeho kvalit úplně kazí reputaci

Reagovat
Keeper117

No ako čo som videl tak on jediný tam tomu dáva hlavu a pätu a tie jeho pasy.. super len čo z toho keď s tým jeho spoluhráči nespravia nič. Nečudujem sa že mu praskli nervy inak má v tejto sezóne na svoje pomery dobrý prístup k futbalu no len tímu to nejde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele