Anfang kvůli vyšetřování odstoupil z funkce trenéra Werderu

20.11.2021, 11:08
Aktuality
Markus Anfang (© AFP)
Werder dnes večer hostí Schalke a na jeho lavičku už neusedne Markus Anfang. Trenér druholigového německého klubu na svou funkci rezignoval, stejně se zachoval i jeho asistent Florian Junge. Anfang je aktuálně vyšetřován zastupitelstvím v Brémách kvůli využívání falešného potvrzení o očkování proti koronaviru...

Anfang vedl Werder od letošního léta a vinu v celém případě popírá. Dle jeho slov se jedná o nedorozumění, kvůli uvolnění napjaté situace ale sáhl ke krajnímu řešení a klub opustil.

"Kvůli psychicky náročné situaci, do níž se dostal klub, kabina, moje rodina a já sám, jsem se rozhodl s okamžitou platností ukončit působení v roli hlavního trenéra Werderu Brémy," oznámil Anfang.

"Požádal jsem nadřízené, aby mi ukončili smlouvu a mému požadavku bylo vyhověno. Přeji Werderu spoustu úspěchů do dnešního utkání proti Schalke a samozřejmě také do budoucnosti," rozloučil se Anfang.

Werder loni spadl z nejvyšší soutěže a ideálně se mu nedaří ani letos. Ve třinácti zápasech nasbíral devatenáct bodů a v tabulce 2. Bundesligy je osmý.

Autor: Tomáš Pavlík / werder.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele