ANELKU ZÁJEM VALENCIE TĚŠÍ

06.07.2007, 18:01
Aktuality
Nicolas Anelka se po dlouhých letech možná vrátí na Pyrenejský poloostrov. Francouzský útočník dříve hájil barvy Realu Madrid, nyní se o něho zajímá konkurenční Valencia...

Jméno útočníka Boltonu Wanderers bylo spojováno s londýnským Arsenalem, kde měl nahradit svého krajana Thierryho Henryho. Manažer Arsene Wenger však nakonec přivedl Eduarda da Silvu a pro Anelku tak zřejmě na Emirates Stadium nebude místo.

Vedle Arsenalu se ozvala rovněž Valencia a sám hráč by se přestupu na Mestallu příliš nebránil. "Zájem Španělů mě těší. Valencia je skvělý klub. Jít tam a pokusit se vyhrát La Ligu a klubu pomoci do Ligy mistrů je velice lákavé," řekl Anelka v rozhovoru pro francouzský deník L'Equipe.

Anelka se z Premier League do Španělska přestěhoval již v roce 1999, tehdy přestoupil z Arsenalu do Realu Madrid a na angažmá na Santiago Bernabeu nevzpomíná v dobrém. Většinu času proseděl pouze na lavičce náhradníků a po roce odešel do PSG.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*Vlado Knybel

ale jen tam běž...zase budeš jen pokukovat po španělských slečnách a po býcích protože ve Španělsku si nezahraješ ani minutu ty pometlo...mají tam Villu,Morientese,Silvu...a ty se tam budeš srát pro tebe je Premier League jako stvořená tak si to nepokaž...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Anelka ještě nepatří do starého železa, ale Valencie, v té konkurenci co tam je, je na něho asi moc bych řekl.

Reagovat
HOST*villa

Anelku bych určitě nebral ... Villa - Morientes je fantastickej útok navíc je v záloze připravenej Arizmendi ... Anelka by byl naprosto zbytečnej a myslim že i předraženej

Reagovat
HOST* El_Cid

a taky niguez, ten ma velkou budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslim......útok maj kvalitní, tak není důvod někoho kupovat-navíc zrovna Anelku....pro něj je Bolton tak akorát, to nejlepší už má za sebou....docela sem se divil, že ho chtěli i Gunners

Reagovat
HOST*Nicol

Myslim že Anelka by měl zůstat v anglii,ale zase aby hnil v boltonu to ne.spíš měl fakt Wenger koupit jeho než nezkušenýho Silvu,protože Anelka má zkušenosti velký a Silva nulový.Každopádně taky nechápu,proč ho chce valencie,když tam má skoro přetlak.Anelka se hodí do gunners a když ne tam,tak at de do Lyonu

Reagovat
HOST*arvidao

to ma byt chystana nahrada za Davida Villu? pokud si dobre vzpominam, tak ten ma namireno do Atletika, nevite nekdo vic?

Reagovat
HOST*suchar

souhlasím že by Anelka měl zustat v Anglii.Ve Spanělsku:Valencii se možná vubec nechitne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele