Andersen v Mohuči skončil, nahradil ho Tuchel

03.08.2009, 16:24
Aktuality
Nováček nové bundesligové sezony z Mohuče jen několik dnů před startem nového ligového ročníku mění trenéra. Vedení klubu se dnes rozloučilo s Jörnem Andersenem, jemuž zlomilo vaz vyřazení z tamního poháru od VfB Lübeck, a nahradilo ho Thomasem Tuchelem...

Lübeck hraje až čtvrtou nejvyšší německou soutěž a přes Mohuč postoupil po výhře 2:1 v prodloužení. Toto vyřazení ovšem není jediným důvodem k propuštění norského trenéra. Tomu byla hodně vyčítána až příliš častá zranění hráčů, s některými z nich navíc měl i spory.

"Rozhodnutí klubu mě mrzí, ale naše představy byly zkrátka příliš rozdílné," řekl ke svému propuštění Andersen, který u kormidla Mohuče nahradil před rokem Jürgena Kloppa a klub dovedl do nejvyšší soutěže.

Vedení 1. FSV vzápětí oznámilo jméno nástupce, kterým se stal dosavadní kouč týmu do 19 let Tomas Thuchel. 35letý někdejší hráč Stuttgarter Kikcers či SSV Ulm podepsal u týmu kontrakt do června roku 2011. První zápas ho čeká už v sobotu, kdy na Stadion am Bruchweg zajíždí silný Bayer Leverkusen.

Autor: Tomáš Pavlík, Petr Vaněček / dpa, uefa.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Pipo123

Tak sprosté vedenie dobrý to tréner

Reagovat
Arne

Tupci.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná sou tupci, ale nikdy nevíme co se tam opravdu stalo.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když to nefachá uvnitř klubu, nefachá to ani na hřišti...hráči to mají v hlavách i s trenérem...takže to bylo pro všechny dobré(myslím to propuštění)...akorát tam usedne trenér, kterej neprožil s nimi přípravu, to Mainz nabourá určitě

Reagovat
smazaný uživatel

takoveho trenera jako byl Jürgen Klopp v Mainzu dlouho nebudou mit....

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mě hodně líbil, jak vše prožíval a i ty výsledky nebyly špané.....

Reagovat
smazaný uživatel

špatné.....

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Kdo vyhraje příští ročník Premier League? Manchester City!, tvrdí s jistým dojmem bývalý kouč Chelsea a nynější lodivod Interu Milán José Mourinho.....„Adebayor v útoku s Tevézem – neuvěřitelný,“ vyzdvihl novou útočnou vazbu City Mourinho. „Mají také Roque Santa Cruze a Robinha. To je obrovská útočná síla. Pro mě je City jasným vítězem,“ ohromuje veřejnost svým překvapivým prohlášením šestačtyřicetiletý trenér.

Reagovat
Pipo123

Možné to je ale pochybujem

Reagovat
Azazelo RD

Další vocas, co zapomněl na Fulham...

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

do útoku jasně Roque Santa Cruz...

Reagovat
božský John

To není moc chytrý, tejden před začátkem ligy

Reagovat
smazaný uživatel

určitě si doma chová komári, aby pak nakazil svého nejlepšího útočníka malárií a Trojana nechal zranit ještě dávno než přišel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele