Anderlecht přišel do konce sezóny o útočníka Suáreze

27.10.2013, 12:59
Aktuality
Ve svízelné situaci se nachází Anderlecht. Tradiční bruselský klub zatím v Lize mistrů neuhrál ani bod a nevstřelil dokonce ani branku, dobře si přitom nevede ani na domácí scéně. Nyní úřadující belgický mistr hlásí další komplikaci, v této sezóně už mu totiž nepomůže zraněný Matías Suárez...

Argentinský útočník se s týmem připravoval na dnešní šlágr Jupiler League proti vedoucímu Standardu Lutych, na včerejším tréninku si ale vážně poranil pravé koleno - přetrhl si přední zkřížený vaz a Anderlecht už na svém oficiálním webu potvrdil, že Suárezovi předčasně skončila sezóna.

Pětadvacetiletý kanonýr, který do Bruselu přišel v roce 2008 z Belgrana de Córdoba, nemá podobné problémy poprvé. Před více než rokem měl namířeno do CSKA Moskva, z přestupu do ruského klubu ale sešlo právě kvůli zranění kolena.

Autor: Petr Vaněček / rsca.be, nieuwsblad.be

Komentáře (9)

Přidat komentář
ACSMan

To je docela krutý, když ještě ani zdaleka není půlka sezony

Reagovat
Counter

Zpráva šitá herbovi na míru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej hráč, podle mě má navíc než na Andrlecht. Klidně by mohl hrát ve špičce bundesligy nebo jakékoli top ligy.

Reagovat
Kongo

Anderlecht mi hodně začíná připomínat Kodaň.Oba se tak nějak ve stejnou dobu rozhodli,že dají přednost mladším a tím oba spadli do "průměru".

Reagovat
fantomas

Hergot, zase ho nekoupíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty teď fandis komu, ty zrádce?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Možná další sezona bez pohárů...i když nehrajou zlej fotbal, mladý to neukopou jentak . . .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele