Ancelottimu se nezdál výkon rozhodčích, nelíbila se mu situace před inkasovanou brankou

10.05.2023, 10:02
Aktuality
Carlo Ancelotti (© AFP)

Real Madrid včera poprvé měřil síly s Manchesterem City a výsledkem byla remíza 1:1, která dává do odvety šance oběma týmům. Bílý balet o jednobrankový náskok přišel po změně stran při kontroverzní situaci, na níž poukazoval i trenér Carlo Ancelotti.

"Zdálo se mi, že před vyrovnávající brankou byl míč mimo hru a během předchozího útoku nebyl odpískaný roh. Nechápu, proč (rozhodčí) nepoužili VAR," nechal se slyšet po utkání Ancelotti, který viděl za protesty žlutou kartu.

"Rozhodčí nebyl příliš pozorný, v semifinále Ligy mistrů musíte být opatrnější. Dal mi kartu a já mu řekl, že karty má dávat hráčům," kritizoval výkon Portugalce Artura Soarese Diase trenér Realu Madrid.

Italský elegán se vracel k momentu, který předcházel brance Kevina De Bruyneho z 67. minuty. Belgický středopolař na třetí pokus vyzrál na svého krajana Thibauta Courtoise, oslavy Citizens však doprovázely velké protesty domácí lavičky. Té se totiž zdálo, že se míč, předtím než jej dostal od svých spoluhráčů na kopačku De Bruyne, dostal mimo hrací plochu.

To ostatně potvrdila 3D rekonstrukcí na sociálních sítích i katarská televizní stanice Bein Sports. "Jestli jsem potlačil vztek? Ano. Jsem spokojený s výsledkem a s velkými ambicemi do druhého zápasu," dodal Ancelotti.

"Výsledek není odměnou za to, co jsme předvedli. Ze zápasu máme pozitivní pocit. O postup budeme hrát i ve druhém utkání, a pokud se nám podaří zopakovat tento výkon, máme šanci. Ta je padesát na padesát," uzavřel kouč Realu Madrid, který měl co říct i ke středečnímu milánskému derby.

"Je to skvělé semifinále. Vzpomínám na rok 2003, tehdy to bylo velmi bolestivé semifinále. Je dobře, že se do pohárové Evropy vrátilo tak velmi krásné derby. Při vší úctě k Interu mohu říct jen 'forza Milán'," popřál svému bývalému klubu Ancelotti.

Autor: Livesport.cz / Mário Rui Ventura

Komentáře (73)

Přidat komentář
Mateo16
Reagovat
smazaný uživatel

Napodobne , snad ho v drese bieleho baletu v zivote neuvidim . Tesim sa na Endricka a na tohto “carostrelca” nech sa pozeraju na ostrovoch.

Reagovat
Elliasson

Proč si ho nepřejete, kluci?

Reagovat
Laliga

Tiež nechápem.

Reagovat
kilobyte

Aby mohli říkat, že ho nechtěli, až je pošle někam jako Mbappé.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ladas321

Reagovat
vilp

Já teda jo.

Reagovat
misinho7

jeho oco dobry kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappé clear.

Reagovat
Well

Někde jsem už kdysi dávno četl ještě když byl v Dortmundu, že půjde do City, ale pak by měl do Realu, ale už si to pamatuji matně, jak to tam bylo přesně.

Reagovat
Tribuna gauč

Jo něco takového proběhlo internetem taky si to vybavuji.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
misomy6

“Dal mi kartu a já mu řekl, že karty má dávat hráčům”… tak toto Carlo trafil…Tym, ze Rodri obišiel bez karty prerušil 3 ci štyri akcie Realu v začiatkoch a malo to vyrazny vplyv na zápas

Reagovat
JFT97

Reagovat
mistr129

třeba Carvajal měl být venku, Carlovi za objektivitu

Reagovat
misomy6

Nemyslím si ze tam bol dôvod niekoho vylúčiť..dôrazne napovedal Grealishovi aj Carvajalovi tesne pred koncom polčasu a v druhom sa obaja ukludnili

Reagovat
Kinky7

souhlas - bernardo, carvajal meli dostat redku rudiger zluta urcite

Reagovat
misomy6

Nic take závazne na 2 žlté karty som tam ja osobne nevidel u nikoho…a chápem ze rozhodca nechcel strhávať pozornosť na seba…ale v takej taktickej bitke kde rozhodujú maličkosti ako keď ti prepadne stred poľa, a Rodriho štyrikrát obides on ta štyrikrát stiahne za dres a dohrá bez karty… to mi vadilo…

Reagovat
Kinky7

ja jo- carvajal tam mel tech faulu x stejne jak rodri plus ta jeho komedie plus to rameno mimo balon. Bernardo tam mel mit urcite zlutou na zacatku plus jednu dostal na konci.

Pustil to na zacatku trochu moc na muj vkus Kdyby hned na zacatku parkrat vytasil zlutou a necekal az na to sestreleni gundogana kroosem mohlo to byt jinak.... Ale nekomu se tohle zase libi vic takze tezko rict

V kontextu celeho zapasu podle me neni duvod aby se jedna nebo druha strana citila ublizene

Reagovat
O.Giroud

Tak u toho Carvajala si mozes povedat, ze so zltou by hral opatrnejsie to presne aj Rodri. Naopak Kroos so zltou si tam zahral na filmarika ani mu to rozhodca nezozral, ale kartu mu nedal. Ale ok, to je este situacia kde ti rozhodci tu zltu za simulaciu daju v 1 pripade z 10

Reagovat
kilobyte

Zase palec nahoru rozhodčímu, že mu to nesežral.

Reagovat
Kinky7

jaa si nestezuju ze by nekoho poskodil.

Reagovat
JM

Stones za simulajdu taky nedostal nic

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
misomy6

Tak ako piše Oliver, moja pointa je ze Rodri so žltou by musel hrať inak a to by vytvorilo jednu dve príležitosti Realu… o to mi ide

Carvajalova ci Bernardova žltá by tiež mali vplyv na hru, ale to neboli taktické fauly ako u Rodriho ale fauly v zápale boja, tak to tak beriem ze to posúdil ako posúdil… nikto neprišla stopercentne ale taktické fauly defenzívneho záložníka púšťať cely zápas?

Reagovat
Kinky7

jenze Carvajal by se zlutou taky nemohl hrat tolik do grealishe. Totez Rudiger na Haalanda kdyby dostal zlutou. jsme v rovine kdyby nebyly ryby promin

Reagovat
misomy6

Nemusíš sa ospravedlňovať, jasne ze by hrali inak, ja som sa ani tak nesústredí na hru city, neviem koľkokrát obišiel Grealish Carvajala ci Haland Rudigera, o koľko príležitosti ste teda teoreticky boli obrany…a ani nehovorím ze pískal pre niekoho… iba hovorím taktické zatiahnutie za dres v strede poľa navyše opakovane od posledného záložníka v semifinále ligy majstrov musí vedieť rozhodca ohodnotiť žltou kartou

Reagovat
JeséRodriguez

Pískal to špatně na obě strany. I fotbalově to bylo hodně vyrovnané, tady budou rozhodovat detaily. A jinak je dobře, že se nechává trochu volnější metr, přece jen je to semifinále LM.

Reagovat
O.Giroud

Grealisha by som ešte pochopil, proste neviem prečo ale rozhodci málokedy dajú kartu v prvých minutách, Silvov zákrok nebezpečný tam mala byť karta, Rudiger za ten bodyček tiež nedostal nič, Kroos jasná druhá žltá po tej trapnej simulácii, Carvajal trapas, že dohral bez žltej a Rodri tiež.

No nemá si tu kto čo vyčítať, dosť toho odpustil na obe strany a gól ManCity bol tiež v poriadku.

Reagovat
Nuno čomes

Balon mimo hrací plochu, ale gól ManCity bol tiež v poriadku

Reagovat
Kinky7

a jsi si tim jisty? jedine co mame je pofiderni neoficialni zaber od katarske televize....

Reagovat
kilobyte

Přece by si to KATARSKÁ televize nevymyslela proti týmu, který vlastní firma ze SAE.

Reagovat
Kucka

Reagovat
O.Giroud

a dal by si za to ruku do ohna ked pozries na ten obrazok?

Reagovat
kilobyte

Možná byl, ale dávno před gólem. Už to bylo zahrané.

Reagovat
Front hell

Důkaz místo keců

Reagovat
kilobyte

Nechápu proč není naštvaný na hráče, že přestali hrát.

Reagovat
misomy6

To nie je len o tom ci bola lopta za čiarou alebo nebola. Akoby v päťminútovke pred gólom City hráči razili sústredenie, reklamovali najprv roh, potom jeden dve tvrdšie súboje, loptu za čiarou až potom prišla Camavingova chyba rudiger sa vysunul na šestnástku kde bránil hráča city ten to ťukol Bruynemu ku ktorému vystupoval Modric SPOZA!!! Rudigera z vlastnej šestnástky. Strata koncentráciehoc mala ale tky hráč ako KDB mu to stačí

Reagovat
fenixLFC

ten uz je tak mimo jak ich fanusikovia situaciu pri gole by chcel riesit hodinu dozadu, pinda na udelovanie kariet ked moze byt rad ze toho kripla carvajala nevylucili dvakrat atd

Reagovat
JeséRodriguez

Dvakrát vyloučit Carvajal ty jedeš

Reagovat
los_blancos

Presne 20 sekúnd, ty hodino kripelská...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si stale smutný z vyradenia že , ked mas take tazke srdiecko na Real

Reagovat
fenixLFC

samozrejme preco fans realu napadne vzdy tento isty nezmysel, ci uz tu alebo na fb

Reagovat
misinho7

Reagovat
Godwinson

Fnukani by temhle spinam slo dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Juan Román Riquelme

Barca vcera nehrala

Reagovat
los_blancos

Dokonca ani Patético...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LAM

Reagovat
Mass

Kdyby místo stěžování na otočenej roh a neaut hráči Realu bránili, tak ani ten gól nemusel padnout. Trenér se může vztekat za ně.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale brekotu, tento tzv. "elegán" by to už taky měl zabalit, začíná vypadat i mluvit jak Zeman.

Reagovat
JM

Ještě že jste polena a nehrajete LM. To by teprve bylo údolí slz s tím vaším trávníkářem na lavičce.

Reagovat
Krausio_Real_M

Uplakaný fanoušek barcelonky promluvil

Reagovat
misinho7

ten pravy sa ozval

Reagovat
Rattlesnake

Carlo - hodný strýko, sympaťák a dobrák od kosti - když se vyhrává

Carlo - ufňukaný klaun, pokrytec, jedinec bez špetky sebereflexe - když se teče.

naznačuješ správně, že jde o takové léty prověřené madridské stigma.

Reagovat
CHONG

To jsi popsal drtivou většinu top trenérů, včetně vaší modly Pepka

Reagovat
Rattlesnake

Pep má charakter - vymrčuje i když se vyhrává.

Reagovat
CHONG

Pep má charakter

Reagovat
Rattlesnake

Pep MÁ charakter.

Reagovat
Laliga

Pep je v pohode, Xavi to je iný level

Reagovat
CHONG

Tobě je o půlku míň a vypadáš dvakrát hůř

Reagovat
misinho7

Reagovat
kaja900

Zabalit by to měl ten váš jouda s kterým jste hráli 2 roky evropskou ligu a ani tu nevyhráli

Reagovat
Salfovic

Rozhodčí parádní, jak ze staré školy A když už, tak o trošku vích chybovali v neprospěch City.

Reagovat
Well

No to nevím ty chyby prostě byly na obě strany a posuzovat co bylo víc a méně z toho úplně nejde, nějaké hypoteticke červené, co by tu někteří chtěli, to by se pak dohrával každý zápas v 9ti lidech.

Reagovat
Rizek

Fňukna.

Reagovat
Biozdenda

Real zahral naprosto precizne, jenom ta pasaz, kdy se zacali vztekat za par vyroku je stala proste vyrovnani. Bylo videt, ze ztratili koncentraci a hned na to dostali. Vubec nepochopim, ze jsou schopni se tak vzteknout kvuli blbemu autu a nebo rohu a zkazit si tim temer 100% vykon.

Reagovat
los_blancos

Reagovat
JeséRodriguez

Trochu zbytečné, když jsme potom drželi balón. Ale je to pryč a je potřeba se soustředit na odvetu, ne hledat chybu v rozhodčích.

Reagovat
kaja900

Za mě ani jedna strana nebyla nějak výrazně poškozená v prvním zápase.. aut to bohužel nejspíš byl, ale rozhodčí se k tomu nevracel když jsme měli chvíli míč. Jen dodám že gól padl 20 sekund po tom autu, ne jak tu někteří píšou že VAR nebude zkoumat něco x minut zpátky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele