Ancelotti si po odchodu z Chelsea dá rok pauzu

06.06.2011, 14:01
Aktuality
Dva týdny je Carlo Ancelotti bez angažmá a tento stav by měl vydržet ještě celý rok. Zkušený italský trenér byl po nuceném odchodu z Chelsea spojován s mnoha kluby, podle svých slov ale s nikým nejednal a místo toho si plánuje dát pauzu...

Jednapadesátiletý stratég v londýnském celku skončil po posledním kole Premier League a hned se vyrojily zprávy, podle nichž měl převzít nováčka anglické ligy Queen’s Park Rangers či AS Řím, kde v letech 1979 až 1987 úspěšně působil jako hráč.

”Neženu se do dalšího angažmá, nepotřebuji to. Žádným anglickým klubem jsem nebyl kontaktován a ani jsem nemluvil s vedením Říma. Všechno jsou to jen výplody fantazie,” prohlásil Ancelotti pro italský list La Stampa.

”Vždy jsem říkal a několikrát zopakoval, že jednoho dne budou trénovat Řím, nyní je ale ještě brzy,” uvedl Ancelotti, který v prvním roce v Chelsea získal ligový titul a také triumfoval ve FA Cupu. Předtím osm let strávil na lavičce AC Milán a nyní si tak chce odpočinout. ”Kromě jedné půlroční přestávky pracuji non-stop od roku 1995. Nyní si dám rok pauzu a porozhlédnu se kolem, budu studovat práci svých kolegů,” dodal.

Autor: Petr Vaněček / football365.com

Komentáře (852)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele