Ancelotti nebyl zcela spokojen s výkonem, mrzela ho ztráta koncentrace

30.04.2023, 11:29
Aktuality
Carlo Ancelotti (© AFP)

Real Madrid porazil Almeríi 4:2 a napravil si reputaci po nezdaru v Gironě, v jeho táboře přesto nepanuje úplná spokojenost. Trenér Carlo Ancelotti měl výtky vůči výkonu, jeho svěřenci během několika dní inkasovali šest branek.

Kromě toho, že Real opět nepředvedl zrovna nejpřesvědčivější výkon, musel Ancelotti zkousnout také menší zranění Viníciuse, jenž zápas nedohrál. Italský kouč však vidí jeho návrat pozitivně. "Dostal ránu do kolena. Trochu ho to trápilo, ale nic to není. V San Sebastianu nemůže hrát kvůli kartám, a tak si může odpočinout. Za dva dny se uzdraví a budeme s ním počítat pro finále poháru," prohlásil Ancelotti.

Italský trenér nebyl spokojený ani s tím, že jeho tým nedokázal udržet koncentraci po celý zápas. "Několikrát jsem se zlobil, protože jsme si dovolili odpočívat. Je to jasné znamení, že nemůžeme snížit svou úroveň a koncentraci, i když vedeme 3:0," uvedl nespokojený Ancelotti.

Zkušený kouč prohodil pár slov i směrem k mladíkovi Tchouaménimu. "Je to pro nás důležitý hráč, musí se zlepšit na míči, ale je velmi mladý a učí se. Požádal jsem ho, aby se tolik nepohyboval. Má totiž hodně energie a někdy je trochu roztěkaný," poznamenal Ital.

Ceballos si dobře rozumí s Viníciusem

Při absenci Luky Modriče, kterého trápí zranění, dostal příležitost v základní sestavě Dani Ceballos. "V ofenzivě jsme dali hře tempo a já osobně se cítím velmi dobře a sebevědomě. S Viníciusem si skvěle rozumím. Vím, kdy chce míč do nohy a kdy chce hrát v prostoru. Jsme spolu už několik let a je to znát," prohlásil španělský záložník.

Ceballos, který v týmu rázem získal daleko větší roli uvedl, že je mu v podstatě jedno, na jaké pozici v týmu ho bude trenér využívat. "Cítím se lépe na levé straně, protože mám širší rozhled na hřiště. Každopádně budu hrát tam, kde si to trenér přeje, a jsem vděčný za důvěru, kterou mi dává."

Trenér Almeríe Rubi věděl, že skórovat na Bernabéu je velmi těžký úkol. "Zápas jsem nakonec dokončil šťastnější, než jsem ho začal. Real vstoupil do utkání skvěle, ale my jsme ukázali velkou odvahu a snažili se hrát. Měli jsme nějaké ztráty, ale bylo to právě proto, že jsme se pokoušeli hrát odvážně," pochválil své hráče Rubi.

"Dali jsme dva góly, nicméně jsme věděli, že Madrid jich může dát šest nebo sedm. Teď nás čekají velmi důležité zápasy a já žádám naše fanoušky, aby nás podpořili," vyzval všechny příznivce kouč Almeríe, která si aktuálně drží na sestupové pásmo pouze dvoubodový náskok.

Autor: Livesport.cz / David Alonso

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tony Stark

Pozeral som zo záznamu zápas. Vini je "beštia", to bez debaty. Mal by menej rozprávať smerom k rozhodcom. Na druhej strane ale, rozhodcovia sú slepí a tupí ak "nevidia", ako ho súperi provokujú a okopávajú ? Často bez napomenutia

Nakoľko bez faulu ho zastaviť jednoducho nevedia.

Keď si porovnám zo včera zákroky na neho bez napomenutia versus vylúčenie hráča Betisu v katalánskom cirkuse, tak je to smiešne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele