Amiens neuspělo se žalobou proti sestupu z ligy

10.07.2020, 20:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Francouzi no...

Reagovat
ratusek

Reagovat
PtákOhnívák

Dobrá prasárna, z hodiny na hodinu tě připraví o potencionálních 30 bodů o který ještě hraješ, nechaj tě spadnout, přijdeš o desítky miliónů euro do kasy a vedení ligy i soudu to je jedno... To by člověk blil.

Reagovat
ttopi

Jasně, teoreticky mohli ještě hrát LM

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď osel.

Reagovat
ttopi

Reagovat
vanGomm

Pokud by bylo odehráno npř. 15.kol tak to by se dala jejich nespokojenost pochopit.Navíc by pak asi toto rozhodnutí nepadlo,ale odehrálo se 73,7% zápasů což je téměř 3/4,takže možností měli dost aby byli v tabulce výše.Z 84 možných bodů uhráli 23 což je úspěšnost pouhých 27,4%.Měli se víc snažit dříve.

Reagovat
smazaný uživatel

*Van Gumm

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele