Američan Reyna stráví jaro v Anglii, z Dortmundu ho přivedl Nottingham

01.02., 11:31
Aktuality

Americký reprezentant Gio Reyna odešel z Dortmundu na půlroční hostování do Nottinghamu. Borussia s jednadvacetiletým záložníkem dlouhodobě nadále počítá, před jeho odchodem do Premier League s ním prodloužila smlouvu do roku 2026. Součástí dohody o hostování také není opce na přestup.

Reyna působil v Dortmundu od roku 2019, celý bundesligový zápas však naposledy odehrál téměř před dvěma lety v březnu 2022. V tomto ročníku nasbíral v německé lize 11 startů, z toho ale jen jeden v základní sestavě.

Pozice účastníka MS 2022 se ještě zkomplikovala nedávným návratem Jadona Sancha, jenž stejně jako Reyna hraje na pozici ofenzivního záložníka či křídelníka. Syn bývalého kapitána americké reprezentace Claudia Reyny už má na kontě 24 startů v týmu USA.

Kromě Reny představil Nottingham také 18letého útočníka Rodriga Ribeira ze Sportingu Lisabon. Mladý Portugalec přichází do Anglie na hostování do konce sezony, součástí dohody je opce na přestup. Nastupovat bude s číslem 37.

Autor: ČTK, Vladislav Frk

Komentáře (1)

Přidat komentář
TheTopFootbaler

To by mělo bejt pro Forest zajímavý, bude hrát základ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele