Ambrosini chce zůstat ve Fiorentině, říká agent

10.04.2014, 23:39
Aktuality
Až po sezoně bude svou další budoucnost řešit Massimo Ambrosini. Již 36letý záložník se loni v létě dohodl na angažmá ve Fiorentině a v renesančním městě je spokojen. Jeho jasnou prioritou pak bude prodloužení končícího kontraktu...

Ambrosini hrával dlouhá léta za milánské AC, kde s ním před rokem přestali počítat a neprodloužili mu smlouvu. Řešením se nakonec stalo angažmá ve Florencii, za níž někdejší italský reprezentant nastoupil k devatenácti ligovým zápasům.

"Před několika dny jsme se sešli se zástupci Fiorentiny a na schůzce se dohodli, že vše zhodnotíme až po skončení sezony. Massimo si působení v klubu užívá a chce ve Fiorentině zůstat," hlásí agent Moreno Roggi v rozhovoru pro Tuttomercatoweb.com.

"Co se týče zbytku sezony, tak pokud dorazí nějaká jiná nabídka, okamžitě o tom uvědomíme Fiorentinu. Ambrosini chce i nadále oblékat fialovou barvu!" dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jako žolík, why not

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele