Amauriho agent nevylučuje prodloužení smlouvy, brzy se začne jednat

04.04.2013, 16:58
Aktuality
Amauri strávil drtivou většinu své kariéry v Itálii a před letošní sezonou se už potřetí upsal Parmě. V dresu tohoto klubu se mu daří a vysloužil si pozornost několika nápadníků. Často se spekuluje o možném odchodu do Brazílie, agent 32letého útočníka ovšem nevylučuje ani prodloužení kontraktu v Parmě...

Někdejší útočník Palerma, Juventusu nebo Fiorentiny má kontrakt ještě na jednu sezonu a letošními výkony si říká o jeho případné prodloužení. Amauri si vybojoval místo v základní sestavě trenéra Roberta Donadoniho a ve 24 ligových zápasech nastřílel deset branek.

"Pro hráče a tým je nyní důležité dohrát dobře letošní sezonu. Amauri na sobě samozřejmě chce i nadále pracovat a zlepšovat se, na nejvyšší úrovni se chce udržet díky střílení branek. Celou situaci zvážíme, s vedením už máme naplánovanou schůzku. Nemohu vyloučit ani to, že Amauri prodlouží smlouvu, miluje Parmu a místní lidé zase milují jeho," prohlásil Giampiero Pocetta.

"Jedná se o neporušitelný svazek, který neroztrhla ani velmi zajímavá lednová nabídka z Hoffenheimu, která byla výhodná i po finanční stránce. Jsou zde položeny nějaké základy pro jednání o nové smlouvě a uvidíme, jak vše dopadne. Není důvod popírat cosi o tom, že ho sledují další kluby a nejsou jenom z Brazílie. Jihoamerický fotbal jde nahoru, Brazílie je silnější po ekonomické stránce a připravuje se na mistrovství světa. Více už prozrazovat nebudu, snad jenom to, že v následujících dnech dojde ke schůzce s klubem," dodal agent.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
Yanek
Reagovat
Il Architetto

ó ó ó Balotelli.

Reagovat
cetto

Reagovat
cervo

supove

Reagovat
smazaný uživatel

Je to originální :D, maskované kopačky ještě nikdo nemá

Reagovat
ThePigFeathers

Tak to dokáže fakt jen on :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele