Alves do Manchesteru City?

01.11.2007, 14:46
Aktuality
K velkému přestupu se schyluje mezi Heerenveenem a Manchesterem City. Do anglického klubu by měl putovat kanonýr Afonso Alves, opačným směrem pak dvacet milionů eur...

Majitel Citizens Thaksin Shinawatra včera odletěl do Nizozemska, aby otevřel jednání o přestupu jihamerického fotbalisty. Dnes za ním navíc přicestoval i manažer Sven-Göran Eriksson. Podle nizozemských médií leží na stole nabídka 20 milionů eur a k přestupu by mělo dojít ještě v zimě.

Alves loni nasázel v 31 zápasech 34 branek a s velkým náskokem se stal králem střelců Eredivisie. V gólových manévrech pokračuje i letos, vinou problémů s vedením klubu sice nastoupil v základní sestavě jenom třikrát, přesto má na svém kontě deset branek.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*coudi

mno, nizozemská liga je sice pro ostrostřelce ráj, ale tenhle chlapík by se v anglii chytim moh.

Reagovat
HOST*

kezman sel taky do anglie jak velka hvezda a nic neukazal...podle me tenhle nakup dopadne pro citizens jako nakup bianchiho

Reagovat
HOST*kedlub

utocnik je to dobrej, ale v man city je tam myslim uz ted 6 utocniku

Reagovat
HOST*kedlub

utocnik je to dobrej, ale v man city je tam myslim uz ted 6 utocniku

Reagovat
HOST*ovado ooo

tak tak

Reagovat
HOST*ovado ooo

Reagovat
HOST*Yellow

Nooo,,nevim nevim...Afonso je sice drak,,ale nejsem si jist jestli se prosadi...a hlavně 20 Milionu Eur??? to je hodně velka palka za takoveho hrače...uvidime:)

Reagovat
HOST*

Je to skvělý hráč,ale hodil by se spíš do Španělska

Reagovat
HOST*Fíša

Nechápu že ho žadný klub nechtěl dřív výborný utočník ale znáte v holadsku jak jsou na tom obrany

Reagovat
smazaný uživatel

no je to takovej mladší romário takže taky spíš to Španělsko..ale je i celkem robustní možná by vAnglii nákej ten goleček dát moh..

Reagovat
HOST*

nahodou s holandska vzdy odchadzali dobry kanoniery ktory sa aj uchytili aj ked eredivisie je slaba. kezman velka vynimka nemal ist do chelsea

Reagovat
HOST*

to je omyl.to nebyla chyba chelsea protoze kezman pote uspel i v jinych klubech a nakonec skoncil v fenerbachce.ostuda na takoveho hrace

Reagovat
HOST*

v manu city ich dá tak 5 a pújde GO HOME

Reagovat
HOST*1860

ja bych mu docela veril, ale ta premrstena cena..

Reagovat
HOST*

nejaky extra shooter to teda neni....ale pro citizens staci

Reagovat
HOST*

Zajic v pytli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele