Alvarez: Mé svědomí je čisté, nechtěl jsem Robbena zranit

05.03.2008, 13:25
Aktuality
Hodně divoký byl sobotní zápas španělské nejvyšší soutěže mezi Recreativem Huelva a Realem Madrid. Rozhodčí Eduardo Iturralde Gonzalez rozdal celkem tři červené karty a jednu z nich viděl také Quique Alvarez za ostrý zákrok, kterým zastavil unikajícího Arjena Robbena...

Alvarez přišel na hřiště v 63. minutě a odehrál pouze pět minut. Jeho pobyt na trávníku ukončil ostrý faul na unikajícího Arjena Robbena, při němž se většině fanoušků vybavil týden starý zákrok Martina Taylora na útočníka Arsenalu Eduarda. Rovněž Robben si odnesl zranění a na trávníku se neobjeví měsíc.

"Skluz to byl tvrdý, ale bez úmyslu ho zranit. Nebylo v tom nic úmyslného, to chci vyjasnit. Věřím, že jsou někteří hráči, kteří jdou na hřiště s úmyslem někomu ublížit. Bylo to ošklivé a zranění mohlo být vážnější, ale mé svědomí je čisté, protože jsem to tak nemyslel," řekl k celému incidentu Quique Alvarez.

"Trest může být jakýkoliv, ale tuším, že se podívají na moje záznamy a zjistí, že nejsem nějakým hrubým hráčem," dodal Alvarez na otázku, jaký od disciplinární komise očekává trest.

Zákrok Quiqueho Alvareze na Arjena Robbena si můžete prohlédnout zde

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pane bože to je prase

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si ze to chtel umyslne,slo videt ze sel po balonu,hold byl robben rychlejsi a pokopl si ho...stava se to...dostal spravne cervenou na vetsi trest to nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jak se divil debil

Reagovat
Josifek

Já bych mu za takovouhle kosu napařil stopku tak na 5 zápasů, tohle do fotbalu fakt nepatří

Reagovat
smazaný uživatel

Zranit ho nechtěl, to mu věřím, ale takovýhle fauly do fotbalu nepatří, takže

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl ho zranit, zákrok to byl tvrdý, ale rozhodně nebyl ani poloviční jako ten, co předvedl to prase Taylor minulý týden... Taylor by už nikdy neměl hrát fotbal!! Ale tomuto věřím, že to úmyslný nebylo... Asi na červenou určitě jo

Reagovat
smazaný uživatel

tak to hodně nesouhlasím. Podívej se na ty zákroky ještě jednou. Mě tenhle na Robbena přijde ještě horší než ten Taylorův, protože jde z boku a kdyby Robben nezvedl nohu, tak by mu buď taky zpřelámal kosti nebo by mu vyvalil koleno. Jde o to, co by vydrželo víc. Taylor Eduarda trefil zepředu a tam to bylo o tom, že se sešly různý negativní okolnosti naráz.

PS: jsem naprosto přesvědčen, že se více řeší následky těchhle zákroků než zákroky samotné, což je blbost

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele