Almería je bez trenéra, mladík Francisco ztratil důvěru

09.12.2014, 14:01
Aktuality
S novým trenérem půjde do další části sezony Almería. Španělský klub téměř dva a půl měsíce neokusil, jak chutná ligové vítězství a po včerejším debaklu 2:5 na půdě Eibaru byl dnes propuštěn Francisco...

Almería vstoupila do nového ligového ročníku solidně a v prvních šesti zápasech získala osm bodů, z dalších osmi duelů už ovšem vydolovala pouhé dva body a propadla se až na sedmnáctou příčku tabulky. Naposledy přitom vyhrála na konci září, tehdy vyloupila stadion Deportivo La Coruña.

Francisco se kormidla Almeríe ujal na začátku loňské sezony a tým nakonec dovedl k záchraně. V 36 letech byl nejmladším trenérem ve španělské lize a letos v létě si vyloužil důvěru na další sezonu. Almeríi v Primera División vedl necelých osmnáct měsíců a v tomto ohledu je jejím rekordmanem, když u kormidla strávil delší dobu než Unai Emery.

Franciscova nástupce čeká hodně náročná premiéra na lavičce, v dalším kole totiž Almería hostí Real Madrid.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stejný případ jako Teplice.

Reagovat
ryzskej

S necelými osmnácti měsíci ve funkci je novým rekordmanem mezi trenéry klubu během působení v Primera División, když tým vedl déle i než Unai Emery.

Může mi někdo vysvětlit tuto větu?

Reagovat
mayday

Zřejmě vedl Almérie nejdelší dobu během působení v 1. lize, tým vedl 18 měsíců, což je dokonce více, než Almerii vedl Unai Emery. Tak to chápu já

Reagovat
ryzskej

Ja tak, to e týká Almerie... Díky, už chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

To su blbci na svoje pomery hrali celkom obstojne akurat uz to nemoze tahat starnuci Soriano, nieco ako v osasune Patxi

Reagovat
Phillipinho

Almerii moc nesleduji a popravde bych byl rad kdyby se pakovali do Segundy, ale myslim si, ze z ty utocny dvojice Hemed-Thievy by mohli daleko vice tezit....

Reagovat
smazaný uživatel

Hemed mi príde taký nemastný neslaný, Thievy je omnoho viac videť, zapája sa, maká, rozhadzuje rukami, narozdiel od Hemeda mi prijde, že to nemá úplne na párku...

im chýba fakt Soriano, on je duša toho mužstva...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele