Allegri: Stále je před námi dlouhá cesta

05.12.2010, 17:14
Aktuality
Tabulce itaské Serie A i nadále vládne AC Milán a potvrdil to včerejší zápas s Brescií. Rossoneri si tříbodový zisk zajistili už v prvním poločase, v němž nováčkovi letošní sezony nasázeli tři branky...

"Na téhle výhře mi hodně záleželo, povedl se nám začátek a pak jsme polevili. Po druhé brance jsme rychle přidali i třetí, pak už to bylo snadnější. S dnešním výkonem můžeme být spokojeni," pochvaloval si trenér Massimiliano Allegri.

AC poslal do vedení už ve čtvrté minutě Boateng a zápas se zlomil ve své třetině. Ve 28. minutě pojistil vedení Rossoneri Robinho, o tři minuty později pak Ibrahimovič nádhernou bombou upravil už na 3:0. AC vede o tři body před Laziem a náskok na mistrovský Inter navýšilo již na deset bodů.

"Stále je před námi dlouhá cesta, nezapomínejte, že Řím loni stáhl z manka na Inter hned čtrnáct bodů. My jich nyní máme 33 a to nezaručuje ani jistotu záchrany a už vůbec ne Scudetto," krotí Allegri řeči o titulu.

V základní sestavě se znovu neobjevil Ronaldinho, který přišel na hřiště až na posledních dvacet minut. Vůbec se nedostalo na Seedorfa, jehož nahradil Boateng. "Rozhodl jsem se pro Boatenga, protože jsem potřeboval hráče, který dokáže ze zálohy naběhnout do pokutového území. Stává se, že někdo občas sedí na lavičce a ostatní dokonce na tribuně, ale nejdůležitější je tým a ujištění se, že ti, co hrají, do toho dávají všechno," nechal se dále slyšet někdejší kouč Cagliari.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (142)

Přidat komentář
smazaný uživatel

MISTER MASSIMILIANO ALLEGRI , zatím...

ten dobře hrající Prince na AM to komplikuje..., adeptů na ten post začíná být trochu moc

Reagovat
smazaný uživatel

v celý záloze je hráčů a moc a stejně kromě krajů obrany je to řada která potřebuje nejvíc posílit

Reagovat
smazaný uživatel

Věřim, že ten titul letos uhrajem, i když Juve asi ještě bude kousat, když už vypadl z Evropských pohárů, ale kvalita tam je, je i lavička dobrá, takže nás zranění nezničej jako dřív

Reagovat
Jajinek

pokud by se zranil Silva či Ibra tak tam náhrada prostě není a bude to sakra citelné....

Reagovat
smazaný uživatel

proti slabším soupeřům je tady Yepes, který se zatím osvědčil..., případně Bonera. navíc není obrana pod takovým tlakem s letošní hrou záložní řady a obecně celého týmu..., brání prakticky všichni. rázem nestojí na hliněných nohou (jen na Sandrovi a Thiagovi). s loňským Leonardovým 4-2-1-3 v záloze s Pirlem a třemi nebránícími vepředu se to nedá srovnávat.

proti opravdu silným soupeřům bychom jejich absenci samozřejmě pocítili...

Reagovat
Jajinek

o titulu se bude rozhodovat v zápasech venku (kde je Ibra naprosto klíčovým hráčem) a v zápasech s vyrovnaným čelem, kde zase bude důležitý Silva. Můj názor je, že pokud by se jeden z nich na delší dobu zranil, tak by to s titulem vypadalo bledě.

Reagovat
smazaný uživatel

je tady Pato a jeho letošní statistika, k tomu rozehrávající se Robson. pokud se Ibra zraní a Patinho bude zdravej, je na něm to táhnout a on to táhnout umí. pokud budou zranění oba, máme samozřejmě problém, ale to hlavně proto, že zkrátka nebudeme mít útočníka, to je přece něco jiného. loni jsme se byli schopní prát o Scudetto i bez Ibry, s Patem. co se týče obrany, DELŠÍ absenci Thiaga bychom samozřejmě pocítili, ale o čem se to tedy bavíme ? že budeme mít problémy když se nám dlouhodobě zraní všichni klíčoví hráči ? ano, v tom případě máš pravdu, to asi budeme...

Reagovat
Jajinek

útok Pato, Robinho nemá zdaleka takové bodové předpoklady ze hřišť soupeřů, jako Ibra. I když jsou oba skvělí. Stejný případ u Silvy, který se stává nepostradatelným. Já neříkám, že když se zraní všichni kléíčový hráči...já říkám, jeden z dvojice Ibra, Silva...

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago zatím chyběl v lize 3x..., z toho 2x venku (Neapol, Bari, horké půdy), v jednom případě ho nahradil Sokratis, ve druhém Yepes, v obou případech se vyhrálo, v takové Neapoli jsme před tím zápasem nevyhráli 10 let. prohrálo se bez něj doma s Juventusem a ten zápas jsi doufám viděl, na místě Thiaga hrál Papa. Yepes naskočil do tří zápasů a ve všech podal dobrý výkon, porazili jsme s ním v obraně Palermo, které nás loni školilo. z toho usuzuju, že se dá proti papírově slabším týmům hrát i bez něj, i když samozřejmě přiznávám, že by nám proti opravdu silným celkům chyběl..., ať už doma, nebo venku, to už jsem napsal.

co by s náma udělala delší nepřítomnost Ibry nevím a doufám, že to nebudu muset zjistit. nejspíš by se projevila, je to náš nejlepší útočník, ale není nikterak propastně před Patem, nebo Robsonem a ti by ho zkrátka museli společně nahradit, přestože nemají jeho charakteristiky (to už by bylo na Allegrim, pozměnit jim herní styl, případně systém).

Reagovat
Jajinek

jistě, proti slabým soupeřům Yepes Thiaga nahradit může a co jsem viděl, tak zatím dboré letos. O Sokratisovi to říci bohužel nemůžu. Ale jak říkám, v těch zápasech s týmy z vrchu tabulky už by to stačit nemuselo. A tam se bude rozhodovat. Jinak Pato a Robson prostě venku nedokáží Ibru nahradit, toť můj názor. Nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že jsi Ibrofil a tvůj názor na něj nelze považovat za objektivní

Reagovat
Jajinek

zato ty máš k Patovi úplně neutrální vztah...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je mi ukradenej, nějakej Pato

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdyby přišel David Luiz ( prý ho chceme) tak bychom měli v obraně velkou kvalitu a do utoku někoho koupit musíme

Reagovat
Tsigi

Pato dává během svého působení častěji branky venku než doma. Takže bych se spíš bál domácích zápasů než venkovních

Reagovat
Jajinek

fakt častěji venku? tak to mi ušlo...jaká je přesně ta statisktika, zajímalo by mě, za jakého stavu jsou ty góly a tak. já myslel, že je produktivnější doma.

Reagovat
Tsigi

V lize to je asi 15 zápasů doma aspoň s jednou brankou a 21 s brankou venku

Snad si to pamatuju přesně

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz se barce zrani messi tak taky bude v pici ... tak tu nemel nesmysly to snad kazdej vi ze kdyz se zrani klicovej hrac tak je to spatny ? nebo to nekde tak nefunguje ??? ukaz mi kde ?.... blbosti tu melete akorat

Reagovat
Jajinek

tady jde o to, jak se tým dokáže se absencí důležitých hráčů vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemachruj tady, jeden ze stoperský dvojice Silva - Nesta je zraněnej každou chvíli, Pato toho na jaře ani ted na podzim moc nenahrál, teď byl zraněnej Pirlo - všechno klíčový hráči, a jak vidíš pereme se s tim dobře! Radši si vyhodnoť jak tvuj slavnej inter dokáže nahradit Eta s Militem a především Mourinha!

Reagovat
Jajinek

vyhodnocuju to denně, dokonce si to tu můžeš přečíst...jen nevím co to s tím má společného.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak samozřejmě, ale třeba loni když s ezranil pato nikdo jinej tam nebyl, letos se zranili Pato a Inzaghi, kdyby v létě nekoupili ty hráče, tak zase nemá kdo hrát.. jasně, že když se zraní 3. útočník chybět bude a toho stopera by jsme nějak v lize zvládli, v LM by chyběl asi víc

Reagovat
Yanek

Další fanoušek AC po příchodu Ibry a Robinha? Když se AC nedařilo nebyla tu ani noha, max Gattuso, GEGE, kryštof a Tsigi.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Yanek

Omluva, velká, na tebe jsem zapomněl, shevchenko!

Reagovat
smazaný uživatel

rychlokvaško

Reagovat
Pinturicchio

Chudák Sheva.

Reagovat
panca

no a co? Treba jim fandi od podzimu a pise sem poprve! To jako nemuze nebo co? Tynhle nazor nesnasim

Reagovat
Yanek

Postřelená husa nejvíc kejhá

Reagovat
panca

ty jsi ale hlupak

Reagovat
smazaný uživatel

fandim jim od tý doby co tam přišel Shevchenko... byl jsem na nich v létě na Nou Campu ještě když byli Ibra a Robinho v Barce resp v MC. Jestli máš nějaký komplexy, jdi si je léčit jinam prosím, tohle není Chelsea, aby se k nim po nakupování hráčů přidalo 10x víc fanoušků...

Reagovat
exot12

A ja im fandim od vtedy ako tam hral George Weah! A pamatam si na to ako kupoval narodnemu timu za svoje dresy, aby mali v com hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem byl ještě malý pívo a hlavně jsem v tý době sledoval hokej spíš

Reagovat
mastakillah

co to je za s*ačku??

Reagovat
maras93

Kdybych se ozval tak na mě taky pyskuješ ? Jen kvuli tomu , že pod každý souhrn nenapíšu Forza Milan ? Jsi směšný , Milanu třeba fandí déle a ozval se zrovna ted'. Píšeš nesmysly , prober se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co ja??

Reagovat
smazaný uživatel

A to, jak dlouho jim fandí se pozná podle toho, jak moc přispívá na EF?

Reagovat
Yanek

Ne, narážím na to, že když byly pro AC zlé časy byl o tu málo skutečných fanoušků, každý jen nadával jak máme přestárlej tým a hanil nás. Začne se dařit a všichni sou zpátky.

Reagovat
herbage

Má kritika je konzistentní

Reagovat
panca

mel bys vedet, ze tihle fans, co zacnou fandit ac kvuli ibrovi, tak na ne se nalepi sponzori a ti zivi ac, ale to ty asi nechapes

Reagovat
Yanek

ti živí AC, jasný...

Reagovat
panca

a kdo teda? kdyz ne fans a sponzori?

Reagovat
Yanek

Pokud tvou úvahu chápu dobře, tak sponzoři půjdou na fanoušky, ale to je blbost. Sponzoři jdou na úspěch a proto nechápu tvou narážku na ně.

Reagovat
panca

ze se tady navazis do fans, kteri zacnou fandit ac po prichodu ibry!! A sponzori jdou do ac kvuli fanouskum, ti si pak kupuji jejich produkty. Uspech prinese vic fanouskou a tim vice prodanych letenek

Reagovat
Yanek

Fanoušci jdou "do AC" kvůli úspěchu a kvůli úspěchu jdou do AC zase sponzoři, takhle to je. A to, že se do nich navážím je na místě, pro mě je člověk, který fandí klubu pár měsíců, řekne si u výhry nad Interem jo super a pak napíše něco ve smyslu např. "musíme koupit nového útočníka" nebo "včera se nám nedařilo" obyčejnej blbec, kterýmu jde o jména a o tvrdost mezi vrstevníky. No naštěstí to není tak strašné u AC jak u Chelsea.

Reagovat
panca

fanousci jdou kvuli uspechum, ale ne sponzori!! Ti jdou kvuli lidem... a jak ty vis, co presne vosic tady za celou dobu psal a a co si mysli? Jenom proto, ze tu neprispiva kazdej den, tak je min fanousek nez ty???

Reagovat
Yanek

budu tě citovat "ty jsi ale hlupak"

nazdar

Reagovat
panca

sbohem rychlokvasko

Reagovat
lnterista

tebe jsem tu ale taky dlouho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Fanouškovství se počítá podle toho, jak dlouho dotyčný přispívá na EF?

Reagovat
Yanek

Už sem ti odpovídal, nemusíš to psat dvakrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Neodpovídal jsi mi--

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslim dle vlastních zkušeností, že jako Milanista se musíš narodit, je to láska na celý život. Tihleti módní fanoušci fandí týmům, které jsou především u nás vynášeny do nebe - Barcelona, Real, MU nebo týmům s českými hráči - Arsenal, Chelsea.. Znám dost fanoušků AC a vím, že každý z nás si občas musí vyslechnout něco o věku, málo ofenzivním fotbalu atd., ale to nás nemůže odradit. Naopak neznám nikoho kdo by fandil AC jen v časově omezeném období.

Reagovat
Yanek

Milanistou se musíš narodit!

Reagovat
smazaný uživatel

strasne sprosty nazor. ja osobne fandim od 94 teho, chodím sem, čítam si članky, sem tam diskusiu.neprispievam sem.ne som fanušik? pičábo dospej!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Viděl jsem sestřih ze zápasů s Brescií a ta obrana Brescie je tragická, půlku gólů si dali pomalu sami. Asi jako zápas s Lecce v úvodním kole. Mě spíš zajímají jejich výsledky v Lize mistrů, protože nevyhrát za současné situace titul v Serii A se může stát jen proto, že si jej prohrají sami

Reagovat
panca

ja si rikal, ze mi tu neco chybelo

Reagovat
smazaný uživatel

I když Yanek se taky snažil :)

Reagovat
10

jak můžeš hodnotit kvalitu ligy, když ses nedávno sám přiznal, že si třeba AS viděl naposledy před třema rokama?

Reagovat
panca

to nema smysl resit. On versus ac a dolar versus barca - komplexy s detstvi

Reagovat
10

Juve ho poslední dobou baví nejvíc

Reagovat
herbage

Na to se vůbec nedívám. Pohled do historie, jak vypadala hra před 30ti lety, je občas poučný, ale po čase nudný

Reagovat
10

tobě stačí na prozrazení se 2 věty

Reagovat
herbage

Stačí mi vidět výkony AC proti Realu a Ajaxu a pak v lize, kde si ti samí hráči dělají s obránci co chtějí, zatímco v LM se sotva plouží a těm hráčům se tolik nedaří

Reagovat
10

aha, myslel jsem si to...

Reagovat
panca

ale pak mi nejde do hlavy, ze arsenal se neplouzi a ceka na trofej v ang lize jak dlouho? A v LM ?

Reagovat
herbage

Jde o kvalitu ligy, že? Stačí se podívat na výsledky anglických a italských mužstve v lize mistrů za posledních 5 let a na koeficienty obou lig a je hned jasné, že konkurence v PL je na naprosto odlišné úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Stačí se podívat na výsledky nějakého poháru, EVROPSKÉHO a hned máte jasno o úrovni DOMÁCÍ ligy

Reagovat
herbage

A jak jinak chceš porovnat úroveň dvou lig, než v nějakém mezinárodním srovnání? Ty nejlepší celky z ligy se střetávají s nejlepšími celky jiných lig a v tom se nutně odrazí i kvalita ligy. Když Palermo nestačí na Spartu, Neapol na Utrecht, Sampdorie na Charkov, tak už to něco vypovídá. To bych taky mohl tvrdit, že úroveň našeho krajského přeboru je vyšší, než Serie A, ale dokud by se dva celky nestřetly, tak by nešlo dokázat že nemám pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

nebo jak Real vypadl v poháru z tím durohligovým týmem loni...jejich 2. liga je lepší než 1.

Reagovat
Francesco Totti AS

myslim že to byl dokonce třetiligový

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
herbage

Tak liga je právě více celků a když se podíváš z dlouhodobého hlediska, tak prvoligové týmy jsou úspěnější než druholigové, takže z toho lze krásně vyvodit, že první liga je kvalitnější než druhá či třetí. Řiká se tomu statistika

Reagovat
Pinturicchio

"že konkurence v PL je na naprosto odlišné úrovni"

"Ty nejlepší celky z ligy se střetávají s nejlepšími celky jiných lig"

Reagovat
panca

tak proc potom chodis do diskuze serie a, ktera je 30 let herne zpatky?

Reagovat
herbage

Protože jsem viděl sestřih, na který mě nalákali komentáře velebící Ibru a ta obrana Brescie mi přišla k popukání

Reagovat
panca

zajimavy, ze tohle sem uz pises celkem dlouho a ta obrana neni o nic horsi nez wiganu a dalsich

Reagovat
herbage

To neřikám, ale přeci jen hráči Wiganu hrají v jiném tempu, takže to je vždy pro soupeře obtížnější. Takový Juventus poznal, jak těžké je hrát se snaživými "dřeváky" z Fulhamu. A s takovými celky hrát kolo co kolo, to není nic lehkého

Reagovat
smazaný uživatel

Wifan? Není to ten tým, kterému dala loni chelsea 7 nebo 8?

Reagovat
smazaný uživatel

wigan

..

nebo berba 5 gólů v zápase, normální věci

Reagovat
herbage

Manchester United dal 4 góly AC a Rooney hattrick, proč by nemohl dát 7 Blackburnu a Berba 5ku?

Reagovat
smazaný uživatel

Inter dal AC taky čtyřku a s Bari remizoval 2x

Reagovat
Pipo123

neplač tu prosimta stále, nikoho netrápi akú máš mienku o Calciu, to že tvoj Arsenal doma neni schopný porážať West Ham alebo West Brom, to možno ukazuje kvalitu ligy.... FORZA CALCIO !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Shevchenko

Rooney AC hattrick nedal, tak si nevymýšlej.

Reagovat
herbage

Tak sorry, ale vážně má cenu řešit, kdo dával góly nebo spíš fakt, že jste dostali nakládačku?

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu obtížné tempo.....

Reagovat
herbage

Tak takové kanonády dávají nejlepší týmy ligy a světa. Proč myslíš, že se Big4 jmenuje Big4. Podívej na jejich výsledky v LM. To je jako kdybys psal, že Almérie nem kvalitu, když dostane od Barcelony 8, když pak dostane od nich 5ku Real. Jen proto, že v Serii A končí zápasy 0:0 nebo 0:1 neznamená, že je kvalitní, spíš vyrovnanější

Reagovat
smazaný uživatel

tys začal s tím pro souepře obtížnější hrát s Wiganem....nechápu co tu furt točíš

nejdřív ztrapníš Brescii, vytáhneš sílu Wiganu, který ale ja kse ukáže moc silný asi není...a ted ještě o vyrovnanosti ligy...

Reagovat
herbage

Já nepsal o Wiganu, ale o Fulhamu. Wigan se jako jeden z mála snaží hrát fotbal a doplácí na to, celky jako Sunderland, Birimingham, Stoke, Fulham či Blackburn přijedou zavřít hru a buď ukopou 0:0 nebo dostanou nakládačku

Reagovat
smazaný uživatel

právě BIG 4 spíš kvalitu ligy zhazuje dolů ...

Španělsko máš zas o 2 týmech? koho to jako baví, vždy se podívat na výsledky a vidět to samé?

Reagovat
herbage

To jsou ale rozdílné otázky, kvalita ligy a zábavnost

Reagovat
smazaný uživatel

ale liga není o 2 týmech...

Reagovat
herbage

Atlético vítěz EL, Sevilla pár let zpátky 2x po sobě

Reagovat
smazaný uživatel

a liga na houno a co?

Reagovat
herbage

To si myslíš ty, já se na zápasy Barcelony nebo Realu rád podívám

Reagovat
smazaný uživatel

On se nebavil o jednotlivých zápasech Realu a Barcy, ale o lize jako celku. A ta za hovno stojí, tím se netají ani místní fandové primery..

Reagovat
Mr.Jindros

Big4 už několik let neexistuje. V Anglii už jsou jen dva týmy, které hrají o titul.

Reagovat
Mr.Jindros

* několik let jsem trochu přehnal, každopádně momentálně neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham těžil z Hodgsonových zkušeností ze Serie A.

Reagovat
herbage

Před kolika lety ale? Proč Guardiola netěžil zkušeností, když hrál Serii A, v zápasech proti Interu?

Reagovat
smazaný uživatel

protože si nemohl vzpomenout

Reagovat
10

Reagovat
Tsigi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

ja fandim rossoneri uz dlho a tento rok maju podla mna na vyhru Scudetta talianskeho pohara a semifinale LM mozno ci nee??

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Shevchenko

joohny mozna ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to rovnako Scudetto, Coppa, a semifinale LM

Reagovat
Francesco Totti AS

AC v létě udělalo pár zásadních rozhodnutí a jeto na jejich výsledcích znát...je třeba ale také myslet na budoucnost....až za 2-3 roky odejde Gatusso, Pirlo, Ambro, Seedorf, Inzaghi jsem zvědavý jak je nahradí....mluvit o titulu na to je ještě brzo...3 body v půlce sezony nic není...ale do 3 místa budou určitě

Reagovat
panca

tak do 3. mista bylo jasny uz pred sezonou

Reagovat
Carlos Juan Pablo

100. pro AS

Reagovat
smazaný uživatel

Niekedy sa tu rozoberajú riadne somariny, ale aspoň je sranda Inak ja som fanúšil AC už pár rokov, ale na EF som začal chodiť len nedávno.. Tak a teraz som nový fanúšil, či nie.. ?

Reagovat
homeles8

Yanek: ty jsi fakt janek, to je snad každýho věc jak dlouho a proč nějakýmu klubu fandí. Vždyť ty když jsi začal fandit, tak jsi taky byl fanoušek, co fandí svýmu týmu jen pár měsíců.

Reagovat
Yanek

Dobře sem ten nejhorší, přečti si můj první příspěvek ještě jednou a pomalu, možná ti to dojde. Nešlo mi o to zbuzerovat všechny za to, že se stávají fanoušky AC a to je for all, ne jen pro tebe. Ale jak vidím, tady člověk něco napíše, dva se do něj pustí, pak třetí a zbytek si jen přihřívá polívčičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem taky skalní fanoušek Milána, ale chápu, že podle mého nicku to nejde poznat...

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Milan:) ! verim v ten titul

Reagovat
domingo

Nejvtipnější na téhle diskusi je, jak se tu všichni vozí po Yankovi, kterej má přitom samozřejmě pravdu.

A ještě mi přijde k popukání, jak si každej myslí, že čím dýl fandí, tím je větší fanoušek. Já začal fandit Auxerre v roce 2008, respektive v sezoně 2008/09. No a co? Proč bych měl všude rozhlašovat, že pamatuju Fabiena Coola, že mám doma Mexésův dres, že jsem byl u toho, když odcházel Cantona na ostrovy a blablabla? Co by mi to přineslo? Uznání? To těžko, řečem typu "jsem věrney fanda fanďým od roku 97 kdyš my bylo osm takže jako " se každej směje a jsou minimálně podezřelé. Tak co?

Letos stíhám ze SA celkem dost sestřihů a občas celej zápas a hodně se mi líbí Palermo, třeba mu začnu fandit a na otázky "jak dlouho fandíš he?" budu odpovídat třeba "tři týdny", už se těším

Reagovat
panca

precti si tu diskuzi jeste jednou pls!

Reagovat
smazaný uživatel

tak pod to bych se podepsal, sice nejsem nějaký zvláš fanoušek, ale spíš simpatizant a v každé lize mám nějakého favorita, Barca, Schalke, AC Milan, CSKA a to jsou týmy které jsou mi simpatické tím jak pracují a jak se prezentují fotbalem. Jinak však jedině Arsenal a Zbrojovka!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s Yankem.máš pravdu nebyl tu nikdo ani já ale jen kvuli tomu ze jsem byl line prase si vytvorit ucet jinak fandove typu real madrid(prisel ronaldo , alonso , kaka a hura fandime madridu) Ac urcite nebere jeto tym ktery si protrpel a pokud ste si neprotrpeli snim tak muzete fandit komukoliv.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Zrovna Real jako příklad nic moc, ten měl hvězdy vždycky, není to žádná jednovrstvá lavina, dokonce i Barça má víc fanoušků než on. Ale City, před pár lety Chelsea, tam se vsadim, že 50% dnešních fanoušků, zejména v Česku, o těhlech klubech neslyšela. A právě teď při(e)chází pár fanoušků k AC- Ibra, Robinho, vedení ligy a nájezdy fans jsou na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

jj souhlas jen mě štve že ja tady minulou sezonu trpěl,četl ty narážky atd a bránil sem tady milán že sem taky nebyl zmíněnej když už se psali ty jména ale jinak mě je to jedno

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Já se třeba zaregistroval na EF asi pred pul rokem, pred tim jsem jen cetl. A pritom fandim AC od druhé poloviny 90. let a kudy chodím tudy hlásám o velkém klubu z Milána, jsem snad špatný fanoušek?

Reagovat
smazaný uživatel

Madonna mia, proč to ještě řešíte? Tohle je absurdní. Diskuse "já fandím o půl roku déle, jsem větší fanoušek" je více než trapná. To je asi tak, jako když se malí kluci předhání, kdo dočůrá dál.

Reagovat
smazaný uživatel

O to mi nešlo, šlo mi o to že se na mne jako na fanouška AC zapomělo...to je to samé jako kdybych vypsal fans Juve a na Tebe bych zapoměl.

Reagovat
panca

ze nejsi v seznamu nejakyho trouby neznamena, ze nejsi oddanej fanda

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, silný člověk se přes to dokáže povznést, jen mě to trochu zklamalo, ale tak nejlíp to vím sám...

Reagovat
lnterista

Jankuv seznam ...namet pro Spielberga

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, mě je to úplně jedno. Takovýhle subjektivní povídačky ti může napsat Jarmil z Horní Dolní a Pepa z Frýdku a může ti to být jedno Že tě někdo v nějakém rádoby seznamu opomene je asi tak důležitý, jako kolikrát si byl dneska na záchodě. Tohle bych neřešil, no stress

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Yanek

Dojemný

Reagovat
smazaný uživatel

vtipná diskuze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele