ALLARDYCE NA ODCHODU Z BOLTONU?

28.04.2007, 10:57
Aktuality
Léto s sebou možná přinese velkou trenérskou změnu v Anglii. Manažerskou židli v Boltonu Wanderers by po osmi letech mohl opustit Sam Allardyce, který by se mohl stát nástupcem Stuarta Pearce v Manchesteru City...

Allardyce se kormidla Boltonu ujal v roce 1999, kdy přišel z Notts County a na svém kontě má více než 350 odkoučovaných zápasů. Během osmiletého působení na Reebok Stadium udělal z Wanderers jeden z nejlepších anglických klubů a v posledních letech pravidelně útočí na pohárové příčky.

To vše ale možná skončí, Allardyce totiž už údajně mluvil s předsedou klubu Philem Gartsidem o možné roční přestávce. Tu mu však možná nedopřeje Manchester City. Tým vedený Stuartem Pearcem stále zůstává za očekáváním a je daleko za pohárovými příčkami.

Bývalý anglický reprezentant Pearce v tuto chvíli sedí na dvou židlích, vedle Citizens trénuje také anglickou reprezentaci do 21 let, kterou již brzy čeká evropský šampionát.

Manchester City by navíc již brzy mohl změnit majitele, zájem o jeho koupi mají bývalý thajský premiér Thaksin Shinawatra a britské konsorcium v čele s někdejším fotbalistou Rayem Ransonem. Oba zájemci nabízejí 90 milionů liber a v zákulisí se již proslýchá, že Ransom by rád přivedl nového manažera a za tímto účelem by oslovil práce Allardyce.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele