All-Stars Eura 2012

06.07.2012, 00:01
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Euro 2012 je už nějakou chvíli za námi a trojice redaktorů si pro vás připravila zlatý hřeb série analýz, postřehů, statistických bonbónků, kuriozit či snímků do elektronické tužky. Tradiční (ne)hvězdné jedenáctky jsou tu, směle je tedy porovnejte s těmi svými...

Výběrové sestavy vázající se k Euru 2012 staví na osvědčeném formátu redakce Premier League, čili vám představíme borce, kteří nás nejvíce nadchli, překvapili i zklamali. Zároveň jsme ale obligátně museli zařadit alespoň tři klasické kategorie: hráč, gól a zápas turnaje.

Na nich je pozoruhodné, že k obecné shodě se dospělo jedině tehdy, když se měl vyhlásit ten nejskvělejší z nejskvělejších. Před "oficiálním" Iniestou dostal u všech tří redaktorů přednost Andrea Pirlo. Dále už najdete šest zcela rozdílných voleb; ale tím líp...

Sestavy All-Stars

Asi se nedalo čekat, že by se na tomto místě nějak zběsile dovádělo. Casillas a tři obránci (Pepe, Ramos, Alba) se například objevují napříč všemi třemi výběry, ze záložníků Iniesta s Pirlem a z útočníků jak Balotelli, tak Cristiano Ronaldo. U Iniesty bych se ale zastavil: sestavovatelé z něj totiž byli nuceni udělat možná ještě většího univerzála, než za jakého jej lze mít ve skutečnosti. Daníčkovi takto sedí na lavičce coby útočník pro systém 5-3-2, Vojíkovi hraje v trojčlenné záloze (4-3-3) a Hruška si vypomohl jeho přehozením na pravou stranu, kde se během turnaje prakticky vůbec nepohyboval. Dalším zajímavým jevem je potom ještě výskyt borců mimo top4. Například Daníček nedal šanci žádnému takovému a Vojík jen Debuchymu; to třetí redaktor do party se odvázal docela jinak, když ukázal dokonce na dva muže, kteří ani nefigurovali ve vyřazovacích bojích (Sneijder, Modrić).

Tomáš Daníček (5-3-2): Iker Casillas (Španělsko) - Federico Balzaretti (Itálie), Pepe (Portugalsko), Sergio Ramos (Španělsko), Leonardo Bonucci (Itálie), Jordi Alba (Španělsko) - Andrea Pirlo (Itálie), Sami Khedira (Německo), Xabi (Španělsko) - Cristiano Ronaldo (Portugalsko), Mario Balotelli (Itálie); trenér Cesare Prandelli (Itálie)

Náhradníci: Gianluigi Buffon (Itálie) - Fabio Coentrao (Portugalsko) - Daniele De Rossi (Itálie) - Andrés Iniesta (Španělsko)

Hráč turnaje: Andrea Pirlo (Itálie)

Gól turnaje: Ibrahimović akrobaticky na 1:0 proti Francii

Zápas turnaje: Polsko - Řecko 1:1 ve skupině A

Jiří Vojík (4-3-3): Iker Casillas (Španělsko) - Mathieu Debuchy (Francie), Sergio Ramos (Španělsko), Pepe, Fábio Coentrão (oba Portugalsko) - Andrea Pirlo (Itálie), Xabi Alonso, Andrés Iniesta (oba Španělsko) - David Silva (Španělsko), Mario Balotelli (Itálie), Cristiano Ronaldo (Portugalsko); trenér Cesare Prandelli (Itálie)

Náhradníci: Manuel Neuer (Německo) - Jordi Alba (Španělsko) - Sami Khedira (Německo) - Fernando Torres (Španělsko)

Hráč turnaje: Andrea Pirlo (Itálie)

Gól turnaje: Andrea Pirlo z přímého kopu na 1:0 proti Chorvatsku

Zápas turnaje: Finále Španělsko - Itálie 4:0

Michal Hruška (4-2-3-1): Iker Casillas (Španělsko) - João Pereira, Pepe (oba Portugalsko), Leonardo Bonucci (Itálie), Jordi Alba (Španělsko) - Andrea Pirlo, Daniele De Rossi (oba Itálie) - Andrés Iniesta (Španělsko), Wesley Sneijder (Nizozemsko), Cristiano Ronaldo (Portugalsko) - Mario Balotelli (Itálie); trenér Cesare Prandelli (Itálie)

Náhradníci: Gianluigi Buffon (Itálie) - Sergio Ramos (Španělsko) - Luka Modrić (Chorvatsko) - Cesc Fábregas (Španělsko)

Hráč turnaje: Andrea Pirlo (Itálie)

Gól turnaje: Danny Welbeck patičkou na 3:2 proti Švédsku

Zápas turnaje: Španělsko - Itálie 1:1 ve skupině C

Sestavy plné překvapení

Kdo se na šampionátu vyšvihl a třeba si i řekl o lukrativnější angažmá? Po překontrolování všech třech jedenáctek by se chtělo vzkřiknout: Češi! Vedle toho, že Jiřího Vojíka příjemně šokoval i sám trenér Michal Bílek, prostřídalo se ve všech výběrech hned kvarteto našich fotbalistů v čele s Limberským (dvakrát základ, jednou lavička). Hübschman, Gebre Selassie i Jiráček už nejsou tak stálí. Naopak z těch tutovek lze ještě jmenovat třígólového Maria Mandžukiće, který zcela zastínil kolegu Jelaviće, dánského tahouna Michaela Krohn-Dehliho, Raúla Meirelese či Alana Dzagojeva. Na dvou posledně jmenovaných se shodli Hruška s Daníčkem, to Vojíkovi spíše imponovali vyslanci jiného postsovětského státu - Ukrajiny. Jmenoval hned tři.

Tomáš Daníček (4-3-1-2): Stipe Pletikosa (Chorvatsko) - Mathieu Debuchy (Francie), Gordon Schildenfeld (Chorvatsko), Bruno Alves (Portugalsko), David Limberský - Tomáš Hübschman (oba Česko), Raúl Meireles (Portugalsko), Petr Jiráček (Česko) - Ricardo Montolivo (Itálie) - Mario Mandžukić (Chorvatsko), Alan Dzagojev (Rusko); trenér Paulo Bento (Portugalsko)

Náhradníci: Przemysław Tytoń - Damien Perquis (oba Polsko) - Michael Krohn-Dehli (Dánsko) - Dimitrios Salpingidis (Řecko)

Jiří Vojík (4-4-2): Przemysław Tytoń (Polsko) - Federico Balzaretti (Itálie), Jevhen Chačeridi (Ukrajina), Vedran Ćorluka (Chorvatsko), David Limberský (Česká republika) - Andrej Jarmolenko (Ukrajina), Steven Gerrard (Anglie), Ivan Rakitić (Chorvatsko), Michael Krohn-Dehli (Dánsko) - Mario Mandžukić (Chorvatsko), Antonio Cassano (Itálie); trenér Michal Bílek (Česko)

Náhradníci: Stipe Pletikosa - Ivan Strinić (oba Chorvatsko) - Eugen Polański (Polsko) - Andrej Ševčenko (Ukrajina)

Michal Hruška (4-5-1): Rui Patrício (Portugalsko) - Theodor Gebre Selassie (Česko), Simon Kjaer (Dánsko), Laurent Koscielny (Francie), Ivan Strinić (Chorvatsko) - Alan Dzagojev (Rusko), Raúl Meireles (Portugalsko), Tomáš Hübschman (Česko), Kim Kallström (Švédsko), Michael Krohn-Dehli (Dánsko) - Mario Mandžukić (Chorvatsko); trenér Paulo Bento (Portugalsko)

Náhradníci: Przemysław Tytoń (Polsko) - David Limberský (Česko) - Sami Khedira (Německo) - Andrij Ševčenko (Ukrajina)

Sestavy plné zklamání

A konečně protipól - kdo nikterak nenadchnul a zaostal za očekáváním? Jako kolektiv pochopitelně Oranjes. Tady je nasnadě zmínit poměrně evidentní věc: redaktoři spíše než trenérovi (jehož označil pouze Vojík) dávají ono selhání za vinu hráčským individualitám, chcete-li jejich egům. Totiž z celého kádru se ve výběrech dohromady vyskytlo osm různých Nizozemců, což je neuvěřitelný počet, skoro kompletní jedenáctka. Nejvíce přitom statisticky zklamali Heitinga a Robben. Jinak všichni sestavovatelé znovu rotovali s herními systémy, takže se nakonec ani jednou neopakovali. Z našinců propadl akorát Plašil a lehce také brankář Čech (Daníček jej má na lavičce); za další dokupy vadný soubor pak lze mít ten francouzský.

Tomáš Daníček (4-3-3): Shay Given (Irsko) - Aleksandr Anjukov (Rusko), Johnny Heitinga (Nizozemsko), Philippe Mexes, Patrice Evra (oba Francie) - Rafal Murawski (Polsko), Glen Whelan (Irsko), Jaroslav Plašil (Česko) - Arjen Robben (Nizozemsko), Karim Benzema (Francie), Aleksandr Keržakov (Rusko); trenér Erik Hamrén (Švédsko)

Náhradníci: Petr Čech (Česko) - Richard Dunne (Irsko) - Rasmus Elm (Švédsko) - Ashley Young (Anglie)

Jiří Vojík (4-2-3-1): Shay Given (Irsko) - Gregory van der Wiel, Johnny Heitinga (oba Nizozemsko), Richard Dunne (Irsko), José Holebas (Řecko) - Mark van Bommel (Nizozemsko), Jaroslav Plašil (Česká republika) - Sotiris Ninis (Řecko), Christian Eriksen (Dánsko), Ibrahim Afellay - Klaas-Jan Huntelaar (oba Nizozemsko); trenér Bert van Marwijk (Nizozemsko)

Náhradníci: Maarten Stekelenburg (Nizozemsko) - Sergej Ignašević (Rusko) - Kostas Katsouranis (Řecko) - Robbie Keane (Irsko)

Michal Hruška (4-4-2): Shay Given (Irsko) - Mikael Lustig (Švédsko), Richard Dunne (Irsko), Adil Rami, Patrice Evra (oba Francie) - Arjen Robben (Nizozemsko), Christian Eriksen (Dánsko), Bastian Schweinsteiger (Německo), Ashley Young (Anglie) - Karim Benzema (Francie), Alexander Keržakov (Rusko); trenér Vicente del Bosque (Španělsko)

Náhradníci: Konstantinos Chalkias (Řecko) - Sergej Ignaševič (Rusko) - Kostas Katsouranis (Řecko) - Robin Van Persie (Nizozemsko)

Autor: Tomáš Daníček, Michal Hruška, Jiří Vojík

Komentáře (330)

Přidat komentář
domingo

Jasny jv, vyborne sestavy

Reagovat
fantomas

Ty to nemůžeš pořádně posoudit.

Reagovat
domingo

Vetsinu uz jsem videl

Reagovat
fantomas

"Většinu"..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Michal Hruška, na 90% sa zhodneme a to ja sa zhodnem s malokymd

Reagovat
Cipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačne pán Vojík a za ním pán Daníček

Reagovat
miky10

Reagovat
Infi

Reagovat
Kenneth

Daníčku tobě to slušně jebe. Dát Čecha na lavičku zklamání.

Reagovat
fantomas

Jj.

Reagovat
Filipow

V tom s ním souhlasím. Čech byl za dva zápasy náš nejhorší hráč. Pak se sice zvedl, ale i přesto..

Navíc od někoho, od koho někdo čekal, že vyhraje zlatý míč se prostě čekalo něco více.

Reagovat
Kenneth

Nikdo od něj zlatý míč nečekal. Jen pár volů na EF. A zklamal jednou. Zbytek turnaje nás většinou podržel.

Reagovat
Kenneth

Vlastně ještě proti Řecku. Na to sem úplně zapomněl. Ale stejně tam nemá co dělat.

Reagovat
miky10

A já ho musim (zase) bránit. Proti Rusku těžko moh udělat víc, proti Řecku si vybral chybu, která naštěstí nic neovlivnila a v dalších dvou zápasech nás držel ve hře.

Reagovat
fantomas

Hlavně on nás prostě odtáhl kvaldou i Kirin Cupem, vždycky chytil něco navíc, neudělal jedinou chybu...a ted? Nechytl pomalu nic navíc (dvě tři šance?) a ještě udělal jednu hrubici, která nás málem stála zápas, ne-li posléze postup..

Reagovat
fantomas

Resp. Portugalsko se mu vyvedlo na jeho standard jako jediný, tak nějak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nazgúl

Nelíbí se mi, že Čecha každej soudí přísněji, než ostatní golmany a to i v podobných situacích.

Například Buffon taky ve finále dostal 4 góly a nikdo tady nepíše, že měl chytit něco navíc, prostě akceptujou, že s tím nic dělat nemohl, oproti Čechovi, kterej vždy musí v takové situaci chytit něco navíc.

Když brankář Ukrajiny předvedl v zápase s Anglií stejně hroznou minelu, jako Čech v zápase s Řeckem, tak ho tady někteří naopak ještě bránili, že to bylo tečované, přitom ta teč i kdyř byli dvě, tak stejně mu šel míč přímo do náruče a jen jeho neschopností mu to propadlo a Ukrajina vypadla.

Jinak tento rok na klubové scéně byl Čech jasně nejlepší. Na ME byl nejlepší Casillas, kterej tam snad neudělal chybu a vychytal všechny zlomové momenty, ať proti Chorvatsku, kdy mohli Španělé balit už po skupině, tak proti Portugalsku penaltu a ve finále nedovolil Italům vrátit se do zápasu. Buffon odchytal rovněž skvělý turnaj, zvláště zápas proti Německu byl asi nejlepší výkon brankáře v jednom zápase na šampionátu, ale na druhé místo ho řadí neúspěch týmu ve finále v přímém souboji s Casillasem. Toť můj názor.

Reagovat
Nx

Kirin Cup ?! To byl ten golovej turnaj ?

Reagovat
fantomas

No gólovej byl i díky němu, to je zkrátka nepopiratelný.

Reagovat
Nx

To nevyvracím.

Reagovat
AjaxFans

Však nic navíc nechytil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chytil proti Portugalsku chytal skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, co proti Čechovi tolik lidí má...chytá dobře...je to jeden z nejlepších brankářů, že ten nároďák sám neutáhne není jeho chyba....působí jako normální chytrej chlap, jeden z mála, který je schopný dát dohromady smysluplnou větu

Reagovat
fantomas

Já ho mám třeba obyčejně rád..jen na Euru prostě "dobře" nechytal.

Reagovat
smazaný uživatel

proti řekům udělal botu, jasně, ale jinak byl podle mě dobrej...

Reagovat
Infi

Nikdo

Reagovat
Infi

Tak nakonec fantomas, ale jen za Jiráčka

Reagovat
Infi

Počkej, tys dal Iniestu na lávku...

Reagovat
fantomas

Už to neodvoláááš..

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Timhle hlasem určitě prohraju, to se na to mužu vysrat.

Reagovat
Infi
Reagovat
fantomas

Reagovat
taws

Nemůžu si pomoct, ale ve všech all stars sestavách, at už zde na eurofotbalu nebo oficialních, mně chybí Darijo Srna...ve všech zápasech co jsem viděl předvedl kvalitní výkon..i v těch zápasech Doněcku co jsem v téhle sezoně viděl byl vynikající...podle mě je to jeden z nejvíc nedeoceněných pravých obránců na světě a má na to hrát v jednom z evropských velkoklubů..například i v Chelsea bych si ho dovedl představit

Reagovat
fantomas

Nevim, jestli je to jen martym, ale mně teda příde leda přeceněnej, jestli něco. Ale jo, turnaj měl fajn, u mě asi mohl bejt v all-stars a Balza v překvapeních.

Reagovat
jv

Na All-Stars to nebylo. Debuchy nebo Pereira byli výš, osobně bych ho přidal do trojky ke Gebremu a Balzarettimu, takže taková "druhá vlna", ani z tady ale nebyl nejlepší.

Reagovat
galacticosi

Michal Hruška: Wesley Sneijder v zostave all-stars a v zostave sklamaní Alan Dzagojev?

Reagovat
miky10

1) jo. 2) prosim?

Reagovat
galacticosi

V čom tak exceloval Wes, že je v all-stars? a toho Alana som si zle pozrel, ten je v zostave prekvapení. Omlouvám se

Reagovat
fantomas

Jako jedinej Nizozemec snesl přísnější měřítka?

Reagovat
mike.84

jetro ?

Reagovat
fantomas

Reagovat
jv

Haha.

Reagovat
miky10

Prakticky ve všem, řek bych. Byl jednoznačně nejlepším Nizozemcem, ve všech třech zápasech nechal na hřišti všechno, rozdával geniální nahrávky, který bohužel nikdo z těch dřeváků nedokázal proměnit. Mě oslovil hodně, i přes neúspěch Nizozemska bylo podle mě málo hráčů ve skupině lepších.

Reagovat
Cipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež sa čudujem, že Wesley Snipes je tam na základe 1 zápasu, možno proti Nemecku mal občas zánlesky. Ale touto logikou môžeme Dzigojeva súdiť úplne rovnako, ale jeden je v sklamaniach a druhý v All Stars

Reagovat
smazaný uživatel

*Dzagojev

Reagovat
miky10

Kdo je, doprdele, ve zklamáních?

Reagovat
smazaný uživatel

Za Balzarettiho...

Reagovat
smazaný uživatel

All-Stars - jv

překvapení - miky

zklamaní - miky

Reagovat
Erdovec

moc jsem nepochopil toho Gerrarda v překvapeních u JV jinak celkem fajn

Reagovat
jv

Prostě jsem takový výkony od něho nečekal, příjemně mě překvapil, to je všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Daníček proto, že Iniesta je aspoň na lavičce a ne v základu

Reagovat
Infi

Reagovat
JacoBee

OT

Dočkal už v Rosenborgu

16 zápasů (tuhle sezónu)

10 gólů

6 asistencí

Celkem se usadil a daří se :eek:: jen ať pokračuje

Reagovat
Erdovec

zas ale 6 golů a 2 asistence má ve 4 zápasech poháru se soupeři z nižších soutěží takže v lize 12z/4+4

Reagovat
JacoBee

to je fuk :)..jde o to že si svoji formu udržuje...a hlavně on tam hraje víc pravou zálohu než křídlo takže na jeho pozici je dost produktivní :)

Reagovat
taws

to je prostě jasná volba napravo pro příští kvalifikaci místo Rezka nebo Petrželi...Doufám že už si ho i Bílek konečně všimne

Reagovat
JacoBee

Naprostý souhlas...obvzláště s tou formou teď... sice Rezek sem-tam zahraje ale není nejmladší a hlavne Bořek je teď o třídu výše :)

Reagovat
smazaný uživatel

áá, tak to je parádní, snad ho někdy uvidimě v repre společně s krejčím,Daridou a Kalasem

Reagovat
JacoBee

Kalas je nutnost...v jeho věku hraje neskutečně ve vittesse,doufám že tam ještě rok/dva zůstane a pak dostane v chelsea šanci :)

Reagovat
SaianSupaCrew

Za mě Michal Hruška, který jediný pochopil, že Pirlo by byl bez DDR poloviční

Reagovat
Mr.Jindros

To jo, viz Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

a já mu zase dávám za to, že si dovolil opomenout Xabiho...

Reagovat
Rssa

Jednoznačně jv....pak miky....dlouho nic a pak fanta, protože dát Legendu na lavičku je docela komické

Reagovat
fantomas

Nepasoval mi do systému, kam mi jinak všichni krásně zapadli. Sorry.

Reagovat
Rssa

Systém nesystém, nejlepší hráč turnaje by měl být v základu. Třeba místo Khediry nebo koho chceš, ale musí tam být

Reagovat
kiwwi

no lenze podla neho je vyhlasenie Iniestu najlepsim hracom turnaja trapas

Reagovat
fantomas

Přesně tak.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

u mě zas Miky na poslední, nezařadit Xabiho je docela komické

Reagovat
miky10

Aspoň už vim, kdo (ne)odchytá PO.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

del Bosque zklamáním? Vždyť vyhráli..

Reagovat
miky10

Wow, až po hodině a padesáti komentech.

Vyhráli, takže ve výsledku vše v pořádku, to ano. Ale to, jakým stylem toho dosáhli, je podle mě trestuhodný. S takovým kádrem, kterej o dvě třídy převyšuje všechny ostatní, s takovým potenciálem, kterýmu se jen těžko může něco rovnat. To ať se na mě nikdo nezlobí, ale čekal bych prostě fotbal, ne hru na půl plynu a nezáživnou vyčkávanou. Chápu, že je zvláštní vidět trenéra mistrů Evropy ve zklamání, ale já bych jen těžko hledal někoho, kdo mě na Euru zklamal víc. Hrozně bych si přál vidět Španělsko hrát plnou palbu a hrozně mě mrzí, že mu to del Bosque nikdy nedovolí.

Reagovat
miky10

Plus je teda důležitý dodat, že hned třikrát prohrál taktickej souboj s trenérem soupeře a z toho hned dvakrát byl kousíček od neúspěchu. Poprvý s Prandellim, která měla k výhře blíž a hlavně díky který se hrál tak pěknej fotbal. Podruhý s Bilićem, kde je naprostá maličkost dělila od vyřazení a krachu. A potřetí s Bentem, kde stejně tak. Nutno dodat, že například Blanc prohrál jenom díky svý neuvěřitelný připosranosti, kvalita Irska je oproti Španělsku žalostná a až finále můžu říct, že Vicente zvládnul na jedničku. To vcelku není vizitka hodná mistra Evropy.

Reagovat
miky10

U Prandelliho mi vypadla Itálie, samozřejmě.

Reagovat
valloire

Souhlas. Hru Španělska nechápu. Mohli končit už ve skupině.

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě, že je netrénuješ...

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Jj, asi je to tak lepší. Z tý síly a dilemat, koho posadit, by mi možná praskla hlava.

Reagovat
smazaný uživatel

ty budes jeden z tech ktery rikaj ze spanelsko zavrelo ve finale vsem huby ze jo?

Reagovat
smazaný uživatel

To už bych si netroufnul říct. Většina bude klapat pantem pořád. I kdyby vyhráli všechny zápasy 5:0, tak přijdeš třeba ty a řekneš, že se ti nelíbilo, jak hráli ve druhym zápase skupiny mezi 60. a 63. minutou a že si to teda kvůli tomu nezasloužili, ééé

Reagovat
smazaný uživatel

jde o hru jakou výsledku dosáhli, sice je parádní, ale hrozná zároveň

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám rád zápasy nahoru dolu, ale tak snad vidim, že ta hra je hrozná (a navíc je to dost relativní pojem, já a Pepik Csaplárů tam vidíme "ohromnou KVALITU" ) taky kvůli tomu,co předvádí soupeř. Připomíná mi to, když my hrajeme futsal v krajskym přeboru : běháme bez míče a čekáme na brejk a když se má něco vymyslet do plný obrany, tak je to katastrofa - a stejně jsme schopný skončit těsně od postupu do divize.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak kdyby odflakli 3 minuty zapasu na mistrovstvi evropy

to zas ne stacil by aspon polocas na 95% kazdej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale taky by se mohli snažit jejich soupeři, ne? Jako třeba Italové v prvnim zápase. Pak se na ten fotbal přece dá koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

zatim ty souperi kvalitativne zaostavaj, je to tezky

asi mi vadi, ze vetsinou nehrajou nejlepsi moznou variantu herni situace, ale nejjistejsi /coz je v 80% i vic procentech stejny, ale obcas nevyuzijou potencial situace a radeji to prsknou do strany za sebe, protoze si to muzou dovolit a zatim se jim to nevymstilo, bohuzel, protoze pak by museli zapnout a bylo by na co koukat , ale uz toho necham, ono je to porad dokole, sem blb ze s tim zacinam. peace

Reagovat
smazaný uživatel

No tak s timhle snad i souhlasim. Je to asi spíš o tom očekávání. Já od nich nic zvláštního nečekám. Já vlastně už od nikoho nic nečekám, kam mě ty holky dohnaly... už mi stačí jen milé slovo a hezký úsměv. Nebo pár něžných přihrávek .

Reagovat
smazaný uživatel

jo a nikde sem nepsal ze nazaslouzili

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim. Taky bych ho tam šoupl + vynechání 2 nejlepších španělských útočníků týdle sezony, když Soldada vůbec nepovolal a Llorenteho nenechal odehrát ani minutu a Raul by si to podle mě taky zasloužil. Ta hra bez útočníka mě taky trochu namíchla a španělskej fotbal mě totálně nebavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Neřekl bych, že prohrál souboj s Bentem. V celkovém souhrnu bylo v tom zápase Španělsko lepší a zaslouženě postoupilo. Krom pár zmatků v obraně stejně Portugalci nic nevymysleli.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Já to i chápu. Jen mi to nedalo se nezeptat. Vidět trenéra mistrů v sestavě zklamání. Každopádně sis to obhájil a já proti tomu už nemám výhrady.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhral MS a ME a je len jednym z dvoch trenerov, co to dokazali a napriek tomu je v zostave sklamania ano, nebola to najkrajsia hra, ale na to sa uz nikto pytat nebude, dosiahol to, co chcel a Spanieli su 3x po sebe majstri, z toho 2x to dokazal on, ostatne je uplne nepodstatne a smiešne..ze zostava sklamanie Del Bosque, tak to je nonsens

Reagovat
fantomas

Njn, holt někoho nezajímá jen to, že toho dosáhl, ale JAK toho dosáhl.

Reagovat
smazaný uživatel

no, myslim, ze zaujima to vacsinu ludi, ktori miluju futbal..v dnesnom futbale predvadzat krasne akcie a vyhrat sampionat je velmi tazke a nepravdepodobne

Reagovat
fantomas

Přesto by ses moh aspoň snažit pochopit, proč ho má miky ve zklamání.

Reagovat
JozkokozleJ

Ale del Bosque proste veril stylu, ktory ordinoval. Veril, ze bude stacit ak ovladne hru (co sa mu snad az na Portugalcov darilo), tak bude vitazit. Nez nejake trenerske chyby, viac som na Spanieloch videli unavu... Dat del Bosqueho do sklamani je (minimalne) nefer.

Reagovat
JozkokozleJ

Kazdopadne neberiem mikymu to, ze ho mohol del Bosque sklamat (ak to nebola planovita snaha o kontroverziu ). Nazerat na vec touto optikou, bol napriklad trenersky vykon di Mattea desatnasobne väcsim sklamanim, nez del Bosqueho. Paradoxne Roberto bol velebeny.

Reagovat
Infi

Reagovat
miky10

Néé, do tohohle srovnání jsem se fakt nechtěl znova dostat.

Reagovat
valloire

5-3-2? a bez Iniesty? Nějaká rebelie?

Reagovat
fantomas

Ber si to třeba jako italský 3-5-2, já si to o něco líp přizpůsobil Balzarettimu...

Reagovat
valloire

No,kdybych se měl rozhodnout mezi Balzarettim a Iniestou,tak já jako fanoušek Realu,volím Iniestu...

Reagovat
-Carles-

Sneijder

Reagovat
miky10

Výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlasoval jsem pro JV, ale mně by se líbila sestava 3-2-1-3-1 ve složení Casillas - Alba, Pepe, Balzaretti - Xabi Alonso, De Rossi - Pirlo - Silva, Iniesta, Ronaldo - Balotelli.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hezký. Možná bych De Rossiho stáhnul přímo na stopera, ale to už je jen kosmetická úprava. Ale Balotelliho bych poslal pryč, jsem ovšem zaujatý:)

Reagovat
smazaný uživatel

He he, tak s tím Balotellim jsem dlouho váhal, taky ho nemám rád. Váhal jsem jestli tam dát ho nebo Ibru.

Reagovat
Losinho

Všichni 3 za hráče turnaje

Reagovat
smazaný uživatel

největší přetlak kvality nabídl rozhodně post levého obránce, kde Alba a Coentrao svedli tuhý boj o nejlepšího hráče. K nim přičíst kvalitu Lahma a podle mě i překvapení v podobě dobře hrajícího Limberského, tak super. Nejlepší hráč je podle mě (ač ho hodně libí nemusí) Ramos. Kdybych měl napsat nejlepší trojku, tak: 1.Ramos, 2.Casillas, 3.Pirlo

Pěkný den ze slunečné Rigy :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jedna se mi mic nepřibližuje Don Andrés je zaslouženě hráčem turnaje Pirlo byl ve finále neviditelným tak proč ho tam píšou za nejlepšího hráče turnaje

Reagovat
smazaný uživatel

protože Don Andrés byl neviditelným do finále turnaje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

good one

Reagovat
j_mrazik

Nejvíc souhlas s Mikym. Až na toho Snejdera.

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapuje mě, že druhého nejlepšího střelce turnaje v sestavě nemá nikdo. To samé Lahma který byl nejlepším hráčem Německa na šampionátu.

Reagovat
fantomas

Gomeze? Vždyť jeho turnaj skončil po dvou zápasech. Hledal sem hráče, co si dokázali udržet pořádně konstantní formu (a našel sem všehovšudy dva takový útočníky), což pro něj v žádnym případě neplatí; to i ten Mandžukić vydržel dýl.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nic nemění na tom, že je to druhý nejlepší střelec turnaje. Navíc to byl hlavně on, který zařídil Němcům postup ze skupiny. A kdyby Löw nedělal machra a proti Řekům ho nasadil, tak by tím nelepším střelcem turnaje byl.

Reagovat
fantomas

Jj, takže sem tam měl dát i Torrese, kterej tim nejlepšim střelcem turnaje OPRAVDU byl..?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně spíš než Ronalda.

Reagovat
fantomas

Reagovat
jv

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty máš pocit, že byl Lahm lepší než Alba nebo Coentrao?

Reagovat
fantomas

A Lahm jednak vybouchnul v semifinále, jednak měl na svý straně děsnou konkurenci, takže v součtu prohrál nejen s jednim, ale rovnou se dvěma hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

vybuchol ? a prezradis nam ako ?

Reagovat
fantomas

Např. tak, že podělal ofsajdovou past před klíčovym gólem. A těch pozičních zaváhání tam měl mnohem víc, dopředu neškodnej.

Reagovat
Miguel19

Dyť Ronalda sem tam někde viděl.

Reagovat
clinger

skopčáku poblblej

Reagovat
jv

Zaslepenost je šílená věc, jinak by si tohle nemohl napsat. Lahm by byl asi tak třetí volba, maximálně. Ohledně Maria... Jogi taky mohl hned od začátku nasazovat Mira a byl by klid, věřím tomu, že by si nevedl o nic hůř a pro hru by byl několikanásobně platnější než Gómez, což se potvrdilo už mnohokrát.

Reagovat
božský John

Za me urcite jv, sice tam jedinou vyhradu (debuchy-gebre, i equipe to tak videl), ale jinak se s nim shoduju vsude

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál Balzaretti vpravo jen jednou a to ještě z donucení? Jinak nalevo byl vždy super, a zrovna ten zápas, kdy musel hrát vpravo byl poloviční. Takže osobně bych ho do ideálu jako pravého beka neházel...

Reagovat
j_mrazik

Naprostý souhlas. Napravo si plnil čistě defenzivní povinnosti, nalevo byl parádní, i když si občas mohl dovolit i víc. Příjemný překvapení. Kdyby nebyl Alba, tak určitě i nejlepší LB na turnaji. Chielliniho strčil hravě do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl bych, Coentrao byl letošní ME perfektní

Reagovat
jv

Reagovat
Mr.Jindros

Tak Chiellini není LB.

Reagovat
fantomas

Ale za normálních okolností by tam odehrál stejně zápasů jako Balza, ne? To je hlavní.

Reagovat
Mr.Jindros

Za jakých normálních okolností? Chiellini je stoper, LB hraje jen v nouzi.

Reagovat
fantomas

No myslim za normálních okolností, kdyby se ve finále nezranil.

Reagovat
Mr.Jindros

V semifinále nastoupil Giorgio nalevo z nouze (Balza musel být napravo, oba praví obránci byli pryč). Do hlavy mu nevidím, ale ve finále podle mě nechtěl Prandelli trhat úspěšnou sestavu ze zápasu s Německem, tak ho tam poslal znovu. Ukázalo se to jako jasná chyba. Giorgio nalevo skutečně jen z nouze, srovnávat ho s rozeným LB Balzou tedy nedává moc smysl, na což jsem hlavně reagoval.

Reagovat
fantomas

Ale však jo! Tys furt nepochopil význam toho mýho "za normálních okolností"? Já respektuju, že jeho pravý povolání je CB, ale srovnání s Balzarettim se prostě nevyhne, když na tý samý straně startoval ve stejnym množství zápasů.

Reagovat
Mr.Jindros

Já hlavně reagoval na mrazíka. Srovnávat klidně můžete, ale je to trochu nerovný boj - to, že Balza Giorgia nalevo převálcuje, bylo víceméně jasný dopředu. Když to trochu přeženu: je to jako kdyby hrál Pirlo z nouze na hrotu a všichni pak srovnávali, že tam hraje hůř než Mario.

Reagovat
fantomas

No tak, dřív tam poměrně pravidelně hrával, nebo ne? To o Pirlovi, pokud vim, neplatí..

Reagovat
Mr.Jindros

Taky to byl -přehnaný- příklad pro snadné pochopení toho, o co mi jde. Hrával tam vždy jen z nouze. Je pravda, že bylo více než jednou (ale zas tak mockrát ne), což bylo ale vždy způsobené tristní situací na levém beku v Juve více, než Giorgiovou kvalitou na LB. Na LB je zkrátka mimo svůj post a ve srovnání s rozenými LB na repre úrovni nemůže logicky nikdy obstát. Tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne Contreao byl mnohem lepsi nez Alba i Balza dohromady

Reagovat
fantomas

Tak je celkem běžný, že univerzálové putujou all-stars, jak je zrovna potřeba. Viz Iniesta a nejen on. Na LB by si v takový sestavě neškrtl, zatimco žádnej jinej pravej bek mě nijak extra nepřesvědčil - tak sem jeho výkony prostě sečetl a zapsal ho jako RB.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas LB a RB letos neporovnatelný

Reagovat
smazaný uživatel

sečetl ale ok, já jen aby bylo jasno, a lidé si pak neříkali, že by ho chtěli do svého klubu na RB třeba...

Reagovat
smazaný uživatel

Alaba je v all-stars BL taky na CM, ikdyž tam odherál asi 2 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ty tu i redaktoruješ nebo jenom komentuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

jenom komentuju a občas čtu

Reagovat
smazaný uživatel

...ale hlavne že tam je nó

Reagovat
božský John

Jinak nechapu, proc tam mate vsichni tytone, krom penalty nechytil nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Zápas turnaje: Španělsko - Itálie 1:1 ve skupině C

Reagovat
smazaný uživatel

B U L L S H I T !

Reagovat
DelPiero137

Casillas bol vazne tak dobry ze je v zakalde u kazdeho? Z mojej strany do All stars by som za Taliansko dal urcite Pirla, DDR, Bonucciho a Cassana. Tito hraci patrili k naj sampionatu na svojich postoch.

Reagovat
smazaný uživatel

asi takhle: Iker potvrdil, že je nejlepším brankářem

Reagovat
DelPiero137

Malokedy som tvrdohlavy, ale Gigi?! Iker je urcite skvely (aj vdaka svojim spoluhracom) ale najlepsi na svete je Gigi.

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tvýmu Nicku to chápu, ale realita je taková, že Iker je o pár milimetrů ještě před Gigim

Reagovat
Mr.Jindros

Cassano ani Bonucci určitě ne.

Reagovat
jv

Za Cassana.

Reagovat
smazaný uživatel

a hele, fantík konečně otevřel oči ohledně Limby

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Miky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Daníček

Reagovat
tomasinho

Od každého se mi líbí jedna

Reagovat
fantomas

Která ode mě?

Reagovat
tomasinho

Zklamání.

Reagovat
tomasinho

Dplním, že od mikyho sestava překvapení a od jv all-stars.

Reagovat
smazaný uživatel

asi mas pravdu, presne tak

Reagovat
tomasinho

Dneska budem pořádně fandit, přečetl jsem si kupu analýz, od Beckera, Agassiho, Gilberta a když k tomu přidám své postřehy, taqk prostě Skotsko dneska nemůže prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne nech Fedex neprehrá a vo finále z tých dvoch už zdolá každého

Reagovat
smazaný uživatel

plus prej memu tiketu - Djokovic, Murray, Bryani a Lidnstedt/Tecau

Reagovat
smazaný uživatel

jak může někdo fandit tomu rezavýmu hnusákovi? Federer a Djokovič dneska hrají předčasné finále, druhej duel je jen o to, kdo využije zaváhání Nadala

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla bla, preju hezkej den

Reagovat
Carrick

Jakému rezavému hnusákovi? Úžeh ze sluníčka nebo ti vážně regulérně hrabe?

Reagovat
smazaný uživatel

zase nejsem nervozni, to je dobrej zacatek, zase citim, ze padne v prvnim setu a zase vim, ze vyhraje 3:1

Reagovat
tomasinho

Jojo. Ale ty začátky musí zlepšit jednoznačně, ve finále by se mu to mohlo vymstít.

Reagovat
fantomas

Je "nejostrovštější" no.

Reagovat
tomasinho

Možná proto.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne "jv", ma hlavu i patu a vsechno je tam spravne

Reagovat
Yanek

Tomáš Daníček

Reagovat
Talker

Jinak vám se hodně líbil Ramos? me se nezdal výjimečný, max tou penaltou... Už bych tam radši dal Bruna nebo Bonnuciho...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos byl jasně nejlepší CB turnaje, důraznej, nečekaně nebyl zákeřnej a zbytečně nefauloval, perfektní rozehrávka, nebezpečnej u standartek.... (ta penalta je to poslední, proč se lidem líbil)

Reagovat
smazaný uživatel

delal plno chyb, ktery pak sice na posledni chvili hasil, ale rozhodne to nebyla jistota, ten mezi nejlepsima nema co delat..

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem asi koukal na jiný ME, promin

Reagovat
fantomas

(je to španěl )

Reagovat
smazaný uživatel

je to spanel, kteryho mam opravdu rad a kterej hral v Realu celou sezonu paradne, ale tohle ME se mu vylozene nepovedlo, delal spoustu chyb, napr. proti Italii, kde si ho udelal Balotelli jako malou cubku ( ve skupine), nebo proti Chorvatsku, obrovsky kiksy..

Reagovat
fantomas

Např. proti Itálii hlavně toho samýho Balotelliho, v zápase turnaje, totálně a zcela příkladně vymazal.

Reagovat
smazaný uživatel

to je sice hezky, ale ja myslel, ze se bvime snad o celym turnaji, v tom pripade tam nema co delat Pirlo..

Reagovat
fantomas

No jistěže bavíme, i během něho byl po Pepem nejdominantnější stoper, hlavně ve vzduchu, to byla neskutečná síla.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, ze je napadny, a hraje hezkym stylem, proto je tak snadno zapamatovatelnej a proto si proste na jeho minely nepamatujes, kdyby sis toho vsimal trochu vic, tak ti musi byt jasny, ze se mu tenhle turnaj moc nepovedl..

Reagovat
fantomas

Nepovedl se mu vstup do něj, ve vyřazovací fázi už to byl ten starej Ramos.

Reagovat
smazaný uživatel

a ona se pocita jen vyrazovaci faze?

Reagovat
fantomas

Omg, nepočítá, ale přirozeně rozhoduje. Ve skupině nebyl tak zlej, aby to nějak zastínilo skutečnost, že se o něj Španělsko v těch nejtěžších a rozhodujících chvílích mohlo opřít.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ale nikde nerikam, ze to byl nejhorsi stoper turnaje, jen, ze se mu na jeho pomery tenhle turnaj moc nepovedl, rozhodne nepatri do all star vyberu..

Reagovat
X-bano-X

Takému Hummelsovi nevyšiel len 1 zápas, bohužiaľ ten najdôležitejší a tiež ho tam nemáš. Zostavy sú čisto subjektíne a hrať sa na nejakú objektivitu tu nemá zmysel.

Reagovat
Mr.Jindros

Vím minimálně o dvou.

Reagovat
jv

Uvažoval jsem o něm, ale (bohužel) kromě toho jednoho zápasu chyboval i jinde, taková daň za nezkušenost, příště bude bezkonkurenční.

Reagovat
fantomas

Ne, to byl Pepe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by nesměl dělat chyby.

Reagovat
fantomas

Co prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nechal hlavičkovat Goméze proti Německu?

Reagovat
fantomas

..."chyby"?

Reagovat
smazaný uživatel

úplně to samé při druhé Bendtnerově brance..

Reagovat
fantomas

Kolektivní zaváhání.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si srandu? To byl souboj 1 na 1..

Reagovat
fantomas

Aha, ten druhej. Tak to jo. Ale koukl sem zpětně na ten Gómezův gól a to si zas pro změnu musíš dělat srandu ty. Vždyť to dramaticky ovlivnila ta teč, na kterou se jen Gómezovy z jeho pozice (logicky) reagovalo daleko líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl reagovat na míč, ale na hráče.. Míč má mít brankář, stoper hlídá útočníka.

Reagovat
fantomas

No to je dost primitivní pohled na věc...on se k němu nemůže nějak připoutat, nebavíme se o Fifě, ale realitě. Pepe prostě četl hru a jen debilní náhoda mu podrazila nohy, nic, co by se mu mělo nějak vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prostě chyba.. Neměl ho dostatečně natěsno, každý trenér by ho za to zjebal...

Nejlepší stopeři byli dle mě Agger, Ramos, Pepe, Bonucci a překvapil Chačeridi..

Reagovat
fantomas

Ale měl, celou dobu, hnul se od něj až v době centru, resp. tý teče. A pokud Dán, tak spíš Kjaer, jinak se dá souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak právě vždycky, že se hneš když balon změní směr.. Jenže je to chyba, nemá se to dělat.

Dánsko mělo oba stopery vynikající, já vybral toho kdo tomu velel..

Reagovat
fantomas

Btw. nejlepší stoper Eura byl teda kdo podle tebe?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle si nemuzes obhajit nijak..

Reagovat
Talker

Me přišel dost často zoufalej pod tlakem, do kterého se navíc dostane sem tam i svojim přičiněním. Takovej chaotickej. Pepe, Bruno Alves a Bonnuci se mi líbí víc.

Reagovat
Counter

Nedám hlas ani jednomu

Reagovat
fantomas

Prima, pak neuvidíš fantomasovo fiasko.

Reagovat
aurelio

Trochu sa mi nepáči to násilné posúvanie hráčov na posty, kde nikdy nehrali. Iniesta na lavičke (kto ho tam kedy videl?), Balzaretti, čo odohral na pravej obrane iba jeden zápas a Ronaldo, ktorý nikdy nebol v hrotovej dvojici. Ja by som vyberal hráčov presne post po poste a vyzeralo by to asi takto:

Casillas - Srna, Pepe, Agger, Alba - Alonso, Pirlo - Jiráček, Iniesta, Ronaldo - Ballotelli

+ Buffon, Ramos, Silva, Cassano

Z Nemcov som si vybrať nevedel, ale asi Lahm, no na jeho poste bol Alba lepší, Schweinsteiger nebol na úrovni Alonsa a Pirla, no a Reus hral iba chvíľu.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom pripade ti tam nema co delat Iniesta a Srna taktez..

Reagovat
aurelio

Možno o Iniestovi by sa dalo pochybovať, keďže v tom španielskom 4-3-3-0 hral skôr vľavo, ale do stredu ho to neustále ťahalo. A Srna hral v obrane prvé dva zápasy, až potom nastúpil Vida.

Reagovat
fantomas

A Balotelli hrál sám na hrotě přesně kdy?

Reagovat
aurelio

od 60. minúty vždy

Reagovat
fantomas

A byl tam převážně vygumovanej, čili by dle tvý logiky těžko mohl něco pohledávat v all-stars. Nebo ne?

Reagovat
Fernando_Torres

Moc nechápu Casillase ve všech allstar sestavách... Nic proti němu, mám ho rád, ale jestli měl na celym turnaji jeden důležitej zákrok tak už přehánim, takovej Gigi se o úspěch týmu zasloužil mnohem víc

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm...

200.pre Balzarettiho v Palerme

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
One-Real

Carvajal odchazi do Leverkusenu, cena 8 milionu eur. Dva roky mame pravo na zpetny odkup.

Reagovat
smazaný uživatel

takze se musi napravo nekdo privest, kdo?

Reagovat
One-Real

Maicona snad vyfoukne Chelsea. V uvahu pripada Ivanovic , mozna Debuchy a par dalsich jmen. Ale sam neobyvykle zadnyho favorita nemam.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych chtel Maicona

Reagovat
jv

Můžeš ho víc přiblížit?

Reagovat
smazaný uživatel

merengues 08.04.2012 20:46

Malej, silnej, ofenzivní, nejlepší obránce Castilly, něco jako Salgado.

Ma tam sanci pravidelne hravat?

Reagovat
jv

Díky. Zřejmě Sami definitivně počítá s Castrem na křídlo a nebo do středu (jinak by měl místo jistý), potom jim tam po odchodu Ćorluky a da Costy (hostovačka do Ingolstadtu, dlouhodobě s ním počítají), zbývá už jenom Schwaab, to je zase už ale především stoper a pak Carlinos (18letý Brazilec, spíše do budoucna, přišel taky teď). Jestli to dotáhnou, tak by měl mít velkou šanci na to, uchytit se v základní sestavě, když ne okamžitě, tak výhledově určitě a stejně to určitě vidí v Bayeru.

Reagovat
JozkokozleJ

Prava strana obrany bol pre Bayer minulu sezonu palcivy post. Striedal sa tam Castro, Schwaab, da Costa, ci Corluka a nebolo to ono. Preto myslim, ze Carvajal urcite velmi skoro sancu dostane a zalezat bude na nom. Predpokladam, ze od neho ocakavaju vela.

Zatial co som pozeral, tak v priprave hral Castro v zalohe a Schwaab na stoperovi, takze RB je volny.

Reagovat
raduinho

Ten Sneijder v základu to je úlet jako prase. Spolu s Robbenem a van Persiem nejhorší nizozemský hráč na turnaji ( co se týče ofenzivy) takový Van der Vaart je a i na turnaji byl mnohem lepší.

Jinak se dá vcelku souhlasit.

Reagovat
fantomas

Co prosim? Naopak, nejlepší Nizozemec, o parník.

Reagovat
raduinho

Robben ? To si opravdu nemyslím, vůbec se mi nelíbil, říkám Van der Vaart byl podle mě na turnaji o dost lepší.

Reagovat
fantomas

No Sneijder samozřejmě.

Reagovat
raduinho

* Místo Robbena má být Sneijder.

Reagovat
cetto

btw lidi, proč vlastně Pogba ukončil karieru??

Reagovat
CHONG

Vážně nechápu, jak může někdo tvrdit, že je Buffon nejlepší brankář ne světě, to je solidní blábol.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu jak někdo může tvrdit o komkoli, že je nejlepší....

Reagovat
CHONG

Zajímavý názor.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou prostě sporty, kde to jde....atletika...kdo hodí dál, skočí výš, nebo rychleji běhá, ale fotbal je o více věcech.....blbě se to měří

Reagovat
CHONG

Souhlasím

Reagovat
jitrnica

One-Real - A prečo nechceš Maicona? Stále je to najlepší pravý bek na trhu a skvele si rozumie s Mourinhom. Dali by ste mu plat 3 milióny so zmluvou na 2 roky s opciou, medzitým by sa vám snáď vyhral Carvajal a za dva roky by ste si ho späť odkúpili a Maicona poslali preč ako Carvalha.

Reagovat
One-Real

Nemam ho rad a sel s vykonosti dolu. Treba by mu nova motivace pomohla (takhle to rikali fanousci Interu) a on se mohl rovnocenne stridat s Arbeloou a prijit na 2 roky po kterych se vrati zpet Carvajal. Ale ja nevim, asi v tom hrajou hodne roli osobni nesympatie.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno hezký, jen kdyby takovou délku smlouvy opravdu chtěl vzít.

Reagovat
goodbay

Docela mi překvapilo, že nikdo nejmenoval do sestavy zklamání turnaje Baroše, za to jsem rád.

Reagovat
CHONG

Od Baroše nikdo nic nečekal a on taky nic nepředvedl, to není žádné zklamání.

Reagovat
X-bano-X

Mňa celkom prekvapilo že nikto si nespomenul na zápas Anglicko-Švédsko. To bol zápas, ktorý dvíhal zo sedadiel.

Reagovat
CHONG

A taky Portugalsko - Dánsko

Reagovat
smazaný uživatel

Podporim Fantomasa....je to kamarát

Reagovat
miky10

Jj, oba tomu nerozumíte.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon nepýta na FB podporu

Reagovat
miky10

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

já si to ani nečet a hned jsem dal fantomase

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ho cital a preto som ho nedal

Reagovat
homeles8

tak já to pak taky čet, ale už si to nepomatuju a podruhý to číst nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

o nic neprichadzas ak ho necitas. leda ak o zdvihnutie zlce

Reagovat
homeles8

mě neni blbě z ničeho

Reagovat
smazaný uživatel

mne je blbe z hlasovania klubov SPL

Reagovat
homeles8

a mě je vlastně blbě z brokolice

Reagovat
JozkokozleJ

Vzdy, ci len ked ju zjes?

Reagovat
homeles8

já už jí nejim, ale když jí cítim, tak je mi opravdu někdy špatně :))

Reagovat
Mr.Jindros

Já to nečetl a hned jsem dal mikyho.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas-Boateng,Ramos,Pepe,Coentrao-Alonso,Pirlo,De Rossi-Iniesta,Ballotelli,Ronaldo Náhradníci: Buffon-Alba-Schweinsteiger-Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.givemefootball.com/premier-league/modric-set-for-real-madrid-move

super snad se u nás chytí Teď možná jěště 1 DM(pokud teda Diarra odchází) a máme vystaráno.

Reagovat
smazaný uživatel

co tam u vsetkych preboha robi Balotelli ???

okrem jedneho zapasu v ktorom mu vyslo do coho 2x kopol nepredviedol nic mimoriadne.

je to obycajny priemerny hrac ktory to navyse nema v hlave v poriadku cim je pre kazde muzstvo len casovanou bombou. takeho by som ja nepostavil ani do muzstva nieto do all-star

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

teraz neviem ci sa mi smejes alebo som ti otvoril obzor a uznavas moj nazor

Reagovat
fantomas

Samozřejmě že to první.

Reagovat
smazaný uživatel

vedel som to ale aj ty si s tou zostavou podla mna dost mimo.

uz rozostavenie 5-3-2 mi pride zcestne kedze na EURO dominoval utocny styl futbalu.

kde mas Torresa ci Gomeza? a co Gerrard, Fabregas?

aby som len nekritizoval, moja zostava:

Casillas - Joao Pereira, Pepe, Ramos, Alba - Ozil, Gerrard, Iniesta - Pirlo - C.Ronaldo, David Silva

Reagovat
fantomas

Torres toho prostě odehrál moc málo. Gomez přesvědčil jen ve dvou zápasech, vyřazovací boje pak nebyly jeho už vůbec - o něm sem ani neuvažoval. Gerrard měl ve středu pole drsnou konkurenci, Fabregas jako hroťák opravdu těžko. 5-3-2 se de facto rovná 3-5-2 (se kterym obyčejně dopředu zvládala hrát Itálie), jen sem chtěl mít Coentraa na lávce jako obránce, a to by pak nedávalo smysl, kdyby mělo jít 3-5-2 (protože by bylo nasnadě předpokládat, že tam je jako stoper).

Reagovat
smazaný uživatel

ale boli najlepsimi strelcami sampionatu

podla reguli vyhral Torres a nebyt prihravky na 4-0 2 minuty pred koncom finale bol by vyhral Gomez.

je paradoxne ze mnohi kritizovali Spanielov za nudnu hru ale ti "nudisti" vyhrali titul, ze hrali 4 - 6 - 0 ale najlepsi strelec ME bol spanielsky utocnik

Reagovat
fantomas

"nudisti" Njn, tim se mi pokoušeli argumentovat už lidi nad tebou, ale tyhle řeči o nej. střelci turnaje já prostě neberu. Kdyby Gomez v jednom zápase 4 góly sestřelil, dejme tomu, největšího outsidera turnaje, pak nic nepřidal a stejně by ho už nikdo nepředhonil...taky bys ho cpal do all-stars? Hodně divná logika.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to nebol Gomezov pripad... je to drevo podla mna ale gola dat vie a u mna utocnik nemusi vediet nic len trafit branu a dat gola. na vsetko ostatne je tu mastercard.

Reagovat
fantomas

No byl to jeho případ až na to, že šlo o dva zápasy a ne jen jeden. To je mi fakt dramatickej rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

pozri sa v globale tento sampionat ani nemal poriadnych kanonierov, takze podla mna tam bola volba do all-star jasne najtazsia. isty bol snad len Ronaldo ale ten mal tiez na zaciatku turnaja dost hluche obdobie. najidealnejsie by bolo zvolit all-star team z recesie vitazneho spanielska ako 4 - 6 - 0.

Reagovat
fantomas

To zas ne, já měl děsnej problém najít třetího útočníka pro all-stars na lavičku (proto tam je taky Iniesta), ale o Balotellim s Ronaldem sem nepochyboval ani vteřinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelliho som si vo finale vsimol az ked sa k nemu po zapase zohol Prandelli

Reagovat
fantomas

Nj, a přesto to byl nejsnaživější, nejlepší Ital..

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna mohli kludne vziat este Tottiho, Del Piera ci Pippa Inzaghiho.

Reagovat
smazaný uživatel

O prvních dvou se do posledních minut spekulovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kde v sestavě máš toho Pirla?

Reagovat
smazaný uživatel

well spotted man

viem ze som ho "zapisal" na poziciu trequartistu. mas pravdu mal ist POD tych troch.

Reagovat
miky10

Torresa ci Gomeza

Reagovat
miky10

Reagovat
jitrnica

merengues - A ako vieš, čo Maicon chce? To sa voláš Roberto Calende či ako? Pretože tomu čo sa píše v nejakých článkoch neverím, to môže byť pritiahnuté za vlasy a nemusí to byť vždy pravda. Jeden deň chce Silva do Realu ísť, ďalší deň sa oba kluby dohodnú na podmienkach a za dva dni už má podpísať novú zmluvu u tiav. S Modričom je to podobná komédia. Fakt sa nedá veriť absolútne ničomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím nic, články o něm vůbec nečtu, ale v jeho věku půjde po co nejdelším kontraktu, tam vidím v budoucnu ten hlavní problém.

Reagovat
fantomas

300. pro Daníčkovy sestavy.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhoď Khediru a Bonucciho, dej Hübschmana a De Rossiho. Dva stopeři jsou až moc na to, kolik dělali stopeři chyb, včetně těch nejlepších. Pokud někdo kritizuje výběr Pepeho a Ramose, měl by říct vlastní jméno a především se podívat, jestli ten hráč náhodou neudělal v turnaji ještě víc chyb. Já osobně bych dal přesně tyhle dva taky (je to dost smutný, ale je to tak).

Reagovat
smazaný uživatel

nejhezci gol byl Pirlovo proti Anglii Dloubacek

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Gigi Buffon kupil tretoligove Carrarese.

Asi mu robilo problem tipovat jeho zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může být Schweinsteiger v sestavě zklamání?! Vždyt ve skupině nahrál na 3 z 5 Německých gólů?!

Reagovat
jv

Hrál výborně (na to, že byl po zranění).

Reagovat
miky10

Nehrál vůbec výborně, je pořád úplně mimo. Jo, na góly nahrál pěkně, ale v playoff byl tragickej, ze zálohy Německa nejslabší. Já od něj prostě čekám jiný věci, jakožto od nejlepšího na svym postu.

Reagovat
jv

Nenapsal jsem to srozumitelně. Ve skupině hrál, teda hlavně zápasy s Nizozemskem a Dánskem, výborně. Proti Řecku a Portugalsku ho zastínili jiní, zejména Khedira a proti Itálii mu to nevyšlo, což ale skoro nikomu. Prostě na to, co před ME odehrál a přesto, že měl i během turnaje zdravotní problémy, tak to zvládal spolehlivě, sice nebyl možná tak vidět jako jindy, ale svoje si zastal (před turnajem jsem favorizoval Kroose).

Reagovat
JozkokozleJ

O Schweinsteigra bolo tazke ocakavat nejake skvele vykony. Po zraneni v drese Bayernu to nebolo dobre... a podobne vykony predvadzal i v drese reprezentacie. Niektory zapas bolo jeho neformu vidiet viac, inokedy menej. Ale proti Grecku bol jeho vykon hrozostrasny.

Reagovat
smazaný uživatel

jeho práce je vytvářet gólový šance-to splnil

a pomáhat obráncum-to taky splnil, žádný gól nebyla jeho vina

viděl bych jiný tragédy na tenhle post

Reagovat
jv

Asi tak. Proti Holandsku byl výborný, naopak Itálie mu nevyšla jako takřka všem a proti Řecku ho na plný čáře zastínil Sami, to je bez debat. Akorát u něj se dalo čekat, že nebude v top formě, hlavně z toho důvodu byla ta reakce.

Reagovat
jitrnica

merengues - Ale pokojne by to tiež mohlo dopadnúť ako u Carvalha, predsa len je to hráč podobným menom, ohlasom a kvalitou (samozrejme myslené s vtedajším Carvalhom), len o rok mladší (v rok prestupu) a rovnako ako Portugalčan sa veľmi dobre pozná s Mourinhom, ktorý by na neho mohol mať patričný vplyv. Ale čo som čítal, tak sa to vraj aj tak odpískali, čo je teda pekne na hovno, pretože spoločne s Carvajalom to na tú pozíciu pre mňa boli najväčší favoriti. Netechnické kolohnáty ako sú Piszczek, Ivanovic alebo priemerný van der Wiel, teda typ hráčov, aké by boli Mourinhovi podobné, čo dokazujú jeho predchádzajúci angažmán, sú nemysliteľné na piču voľby, to nech tam v najvyššej núdzi radšej hrá Albiol.

Reagovat
jv

Odkdy je Piszczek netechnický kolohnát?

Reagovat
jv

Asi si ho mockrát hrát neviděl, tak koukni: http://www.youtube.com/watch?v=M3sF3p3SMbc

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
jv

Všem díky za hlasy.

Reagovat
CubONE

fantomas az na toho Mexesa v sklamaniach najlepsi Krasne aj nezaradenie "legendy" do zakladu

Miky, preco Koscielny v prekvapeniach? Hral 90 minut v zapase, ktory prehrali a naozaj skvely nebol

Reagovat
Jerichoo

Ramos dokazuje, že sa stáva svetovým stopérom x-bano-x otvor oči

Reagovat
smazaný uživatel

ramos je dobry stoper ale lepši je už Gerard Pique a špatny neni ani Pepe či Chielini

Reagovat
kattos

cože čech chytal blbě danicek je debl proti polskunas podržela a proti portugalsku jeste víc

Reagovat
kattos

vghjk

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele