Alexis si nezahraje čtyři měsíce

05.11.2007, 14:09
Aktuality
Ronald Koeman může být spokojen s výhrou na hřišti Mallorky, daleko menší radost mu však již dělá zdravotní stav Alexise. Mladý stoper Valencie si na začátku víkendového utkání poranil koleno a po podrobném vyšetření je jasné, že se na trávníku neobjeví čtyři měsíce...

Alexis přišel na Mestallu v létě z Getafe a v průběhu sezony se měl stát jedním ze základních kamenů valencijské obrany. V úvodu sezony si trvalé místo v základní sestavě nevybojoval a nepodaří se mu to ani v následujících měsících. Podle prvních zpráv mohl být mimo hru maximálně čtvrt roku, podrobné vyšetření ale odhalilo vážnější poranění křížového vazu a Alexisova pauza se protáhne na čtyři měsíce.

22letý obránce není jediným zraněným fotbalistou Valencie. Na marodce jsou také Carlos Marchena (levý stehenní sval), Ruben Baraja (pravý stehenní sval), Santiago Canizares (kyčel) a po vážném zranění kolena stále nehraje ani Brazilec Edu.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Lucio

Snad se to brzo zlepsi, Valencie ma na titul, ale nesmi ztracet body tak jako v minulych tydnech,...doufan,ze po vyhranem utkani na Mallorce jiz pujdou tou spravnou cestou

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím, že na titul rozhodně kádr mají. Jenže bohužel podávají tak nevyrovnané (či špatné)výkony, že v konkurenci Realu, Barcy každé takové zaváhání zavání průšvihem v podobě navyšování bodové ztráty.

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda jejich výkony někdy překvapí celou evropu jak dokážou rozdávat body

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Sance

Kurs 10 to je hauptrefa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele