Alexander-Arnold prodloužil kontrakt s Liverpoolem

30.07.2021, 18:57
Aktuality
Anglický obránce Trent Alexander-Arnold prodloužil smlouvu s Liverpoolem. S klubem se dohodl až do léta 2025. Dvaadvacetiletý fotbalista je odchovancem Reds, v prvním týmu debutoval v říjnu 2016.

Od té doby stihl odehrát 179 utkání, s Liverpoolem slavil vítězství v Premier League i v Lize mistrů. Podle vlastních slov se Alexander-Arnold prakticky vůbec nemusel rozmýšlet.

"Je to skvělé, prodloužit tady smlouvu. Je to zatím jediný klub, který jsem v kariéře poznal. Strávil jsem tu spoustu času a tím, že tady můžu po další dlouhou dobu zůstat, je pro mě jedině dobře," uvedl fotbalista, který patří do kádru anglické reprezentace, ale kvůli zranění vynechal letošní odložené Euro, kde Albion bral nakonec stříbro.

Autor: Jiří Fišara / bbc.co.uk

Komentáře (385)

Přidat komentář
vladis271

už teraz je LEGENDA

Reagovat
smazaný uživatel

keď si udrží výkonnosť a nepresunie sa na iný post (napr. do zálohy), bude najlepší RB v histórii futbalu ...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Front hell

Reagovat
Taiger

Oli, však neni ani top3 RB v lize momentálnĕ

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Ty si delusional, takže se netlem moc no

Reagovat
Benzema

Závisť ?

Reagovat
Malresi

Reagovat
Ranoth

by som si rad vypocul tvoj zoznam tej top 3 TAA ma mensie rezervy v obrane, to vie snad kazdy ale v hre dopredu nema konkurenciu, kto mal v jeho veku take cisla v asistenciach ?

Reagovat
Taiger

Jj, my bad, je to jen o asistencich

Reagovat
JacksLFC

Statistiky rikaj necojinyho

Reagovat
Manik...

Reagovat
John Obi Mikel

Reece James, Kyle Walker, a ... ???

Reagovat
Miguel19

AWB

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Kluivert9

Loni zdravej Justin.

Reagovat
Taiger

James, Walker, AWB, Cancelo, Coufal, Justin, Target

Reagovat
Benzema

Target je LB, ale ok kludne pokračuj

Reagovat
Taiger

Jinak souhlasis? Neni treba Kdyz si mi na zbytek nerekl nic, nevim kdo si, takze tak

Reagovat
Benzema

Ráno ti odpišem, teraz som už unavený a idem spať, mal som náročný večer

Reagovat
O.Giroud

Cash vole

Reagovat
Bandita_Harry

Zabudol si Younga ten sa vrátil do PL a okrem toho tam ešte minimálne 10 hracov chýba

Reagovat
Taiger

Ty si kdo?

Reagovat
Bandita_Harry

Prečo ťa to zaujíma ?

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hornito

Reagovat
dantetomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim... takovy Cafu je mile pred nim. Musel by se hodne snazit, chlapec jeden.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Neutron

jezisi

Reagovat
herold

Ok, neznáš hráče jako Cafú, Carlos Alberto a další. Ale třeba Lahma by jsi znát mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ktorý zo spomínaných mal takú kariéru, tak dominantné výkony a stats ako má TAA v 22. rokoch?

Reagovat
Miguel19

dominanté výkony

Však letos měl v sezoně formu asi tak 2 měsíce..

Reagovat
smazaný uživatel

Mal dve zranenia a covid, a nie 2 mesiace, ale 3-4. Na jeho vek má úžasnú kariéru, viem, že sebavedomie sa v našich kruhoch nenosí, ale ten chlapec má neskutočne rozbehnutú kariéru.

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

tenhle rok dobrej nemel

Reagovat
smazaný uživatel

R. James vydarená sezóna: 1+2

TAA tzv. nevydarená: 2+7

Reagovat
Svatej

Za to, jak debilně jsi to srovnani obránců uchopil, bych na tebe Oli byl nejradeji dost protivnej.

Nejspíš bude existovat rozumnej duvod, proc je James obecně chvalenej u tymu, kterej skoncil v tabulce za vama a proc Southgate hral pred sampionatem radeji jeho a proc Arnolda povolal az na poslední chvíli. Nejspíš bude i existovat důvod vysvětlující fakt, ze na Arnoldove mizerny výkonnosti a Jamesově výborný vykonnosti se shoduje v podstatě cela PL komunita nezavisle na tom, komu kdo z diskuzujicich fandi.

Reagovat
smazaný uživatel

Obaja sú ofenzívni obrancovia, takže prečo neporovnať ofenzívne stats? James hrával dokonca aj wing becka, nie? TAA hral v nefungujúcom tíme na 4 obrancov. V dnešnom futbale sa od krajných bekov vyžaduje z väčšej časti ofenzíva, takže toto porovnanie je na mieste. Čo sa týka defenzívy TAA, to, že je vraj slabý v defenzíve je mýtus, zlepšil sa v nej, je pravda, že minulú sezónu mal slabšiu ako tu predchádzajúcu (!) vinou zranení, covidu a nefungujúcej obrany (18 stopérskych dvojíc sa behom sezóny vystriedalo), to ale neznamená, že nechytil formu a stále si udržal vysoký štandard výkonov. Ak by mal takú sezónu nejaký nováčik, väčšina EF by z neho striekala, TAA je už etablovaný top hráč a očakávajú sa od neho top výkony, čo je aj dobre, ale zas netreba hráča hodnotiť podľa mena, ale podľa výkonov.

TAA chytil formu, min. na 3 mesiace (aj tak bol lepší v ofenzíve ako James, ktorý mal vraj formu celú sezónu) a James bol etablovaný v repre a repre sa darilo, preto Southgate nemusel uprednostňovať TAA a nemusel nič meniť, a na konci sezóny jeho formu dokonca Gareth ignoroval a pred Eurom sa zranil.

Reagovat
Benzema

Reagovat
Svatej

Protoze jsou to predevsim obrancovia a porovnavat je JEN A POUZE na zaklade golu a acek, když na Arnoldovi stoji vas celej build up i herni strategie (cisla vyjadrujici Arnoldovy rekordni ztraty mice, kteryma se pak sam prekonaval, to jen potvrzuji) mezitim co Chelsea hraje uplne jinej fotbal, kterej neni orientovanej na kreativitu beku, je absolutně nic neříkající. Další mylnej fakt je ten, ze oba povazujes za ofenzivní beky. Arnold tuhle definici splnuje a taky se tak vyuziva, James je ale klasickej all arounder, velmi schopnej dopredu i dozadu, neni dimenzovanej jen jednim smerem.

Navic hrat WB neznamena, ze jsi razem bliz ke vstreleni branky nebo nahravky, ve vysledku bych se ani nedivil, kdyby mel James heatmapy polozeny bliz k vlastni brane nez Arnold.

Druha vec je, ze Arnolda jsem videl vysvacenyho a vysvlecenyho do naha utocnikem vickrat, nez je vubec prijetalny ( jen behem dost rychlyho psani tyhle vety si vzpomenu, jak ho doslova zesmesnovali hraci Villy nebo takovek Jesus ). Ze to defenzivne hodnekrat aspon nepodela neznamena, ze je rázem defenzivně prijatelnej - neni a neni to jeho přednost.

James hral taky v nefungujicim tymu nez prisel Tuchel v druhy polovine sezony, kterej ale zacinal s Odoiem na kraji a na konci sezony Jamese zas cpal na zajistujiciho stopera, takze ty ztizeny podminky ti James trumfne naprosto v pohodě taky..

Jenze od budouciho nejlepšího beka historie bohuzel potrebujes, aby svymu jmenu dostaval. Kdyz chces hrat vysokou hru, musis mit dobry karty a Arnold ukazal uz davno strop, do kteryho zkratka nedorostl.

Jeho nepovolaní bylo dost probirany uz dlouho pred sampionatem a duvodem byla mimo jiny jeho výkonnost, byl toho plnej twitter..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, väčšinu argumentov beriem, len doplním - ja som v prvom rade chcel povedať, že TAA nemal tak zlú sezónu, ako sa ty a niektorí snažíte prezentovať. TAA patril medzi ťahúňov LFC spolu s Robertsonom, Alissonom, Fabinhom, Wijnaldumom, a Salahom. Na konci sezóny bol absolútny ťahúň spolu s Alissonom, Fabinhom a Salahom práve on, a najmä vďaka ich líderstvu a tragednosti vás a Lestru sme skončili tretí, čo nikto už v januári ani nečakal. Nevšimol som si, že by bol R. James váš líder, ale možno je - neviem :).

To, že má iné úlohy ako James beriem - ok, ale netreba ani čakať, že bude dominanty aj v defenzíve, nie je Superman, keďže sa pohybuje dosť vysoko, nedá sa aj špičkovo brániť, a zároveň väčšinu zápasu byť vysoko a tvoriť hru.

Do toho by som chcel vidieť Jamesa, ako každý druhý zápas hrá v inej obrane a z obrany sa mu pomení 18 stopérskych dvojic. :) Okrem toho - to, že ste skončili o dva body za nami neberiem, všeobecne ste dostali menej gólov, vaša obrana bola organizovanejšia, nemali ste toľko zranení - čo komplexnému Jamesovi vyhovovalo - futbal je tímový šport a dosť závisí aj od spoluhráčov a organizácie hry a prispôsobeniu hry kvalite a prednostiam jednotlivcov, ktorí robia tím - v tomto bola Chelsea lepšia, náš tím bol viac rozháraný kvôli masívnym zraneniam.

Zápas s Villou nevyšiel žiadnemu hráčovi , a ani netvrdím, že TAA nemal výpadky a neformu - už som napísal dôvody - zranenia, covid, zlá obrana a zlá organizácia kvôli zraneniam. Ale na konci sezóny a aj 3/4 sezóny 19/20 ukázal v defenzíve zlepšenie, stále má len 22 rokov a v defenzíve sa zlepší skúsenosťami + ako som aj napísal, jeho vysoké postavenie ho aj predurčuje k tomu, že niekedy v defenzíve nestíha - tak isto ako svojho času Maicon, či Dani Alves v Barcelone - keď hrali ultra ofenzívny futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

+ ešte doplnenie - naša tvorba hry stojí na TAA, Robbovi a Firminovi. A v ideálnom prípade z časti aj na rozohrávke stopérov, ale to z malej časti, ale dalo sa to niekedy badať v sezónach 18/19 a 19/20.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavní rozdíl je v tom, že laťka pro TAA je úplně někde jinde než laťka pro Jamese. TAA neměl poslední sezonu tak dobrou jako ty dvě předchozí, ale pro každého je benchmark prostě TAA. Každý pravý bek v lize je a bude srovnáván hlavně s TAA, protože je nejlepší.

Jednu chvíli to bylo AWB vs TAA, pak Cancelo vs TAA, pak James vs TAA a tak dále.

A co se týče toho rozumného důvodu nepovolávání TAA. Ten by mě upřímně docela zajímal, protože ač je TAA slabší do defenzivy (což je prostě fakt, jde vidět, že ho víc baví útočení), tak zrovna do formace na 3 obránce by se hodil snad nejvíce z pravých beků Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Nechci ti do toho kecat, ale obránce je od slova bránit. A to jak TAA (ne)brání jsme mohli vidět třeba proti Realu Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stejně tak jsme mohli vidět v základní skupině LM jak brání Varane (tam ho točili snad hráči ze širšího kádru Šachťaru). Přitom je to stoper mistrů světa.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rssa

Copak tihle, ale takový Dani Alves se zdá být nepřekonatelný

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Dody10

Reagovat
hefy

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

V počte trofejí áno, ale herne ho môže TAA dobehnúť, uvidíme.

Reagovat
Rssa

Nakročeno má dobře, ale Dani je/byl výjimečný. Takový mix soutěživosti a schopností jsem viděl u maximálně 5 hráčů v historii. Ne nadarmo má nejvíce trofejí že všech fotbalistů (pokud se nepletu)

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal nie je individuálny šport, aj keď samozrejme Dani k trofejám pomohol, hral v najlepších kluboch v daných ligách. Keď budú mať obaja skončenú kariéru, môžeme bilancovať, klubové trofeje sú vizitka tímu, resp. klubu a nie jedného hráča.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

tak sa modli aby isiel do tej zalohy aby si nebol sklamany

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mistr129

Reagovat
off-olda

Fakt ho nemám rád, ale Dani Alves si s nim vytře prdel i koule.

A dají se jmenovat i další. Tak zase klid.

Reagovat
Malresi

Ale kámo

Reagovat
M0rb1D4S

Jeden titul v lize, jeden v LM a fanoušci Liverpoolu jsou úplně bezpříčetní

Reagovat
Gazdo

Uz predsa vyhral dve trofeje a je z class 20 to nemoze byt nic ine ako top RB historie

Reagovat
Neutron

tak vzhladom na to, ze je to top team historie tak je logicke, ze maju aj top RB historie...mimo inych

Reagovat
Gazdo

A samozrejme by som zabudol na najlepsieho brankara, kapitana vsetkych kapitanov a bezprecedentne utocne trio

Reagovat
Front hell

A nejlepší trenér samozřejmě.

Reagovat
Neutron

plus najlepsi maser, najkrajsie parkovisko a najteplejsie sedacky...

Reagovat
Benzema

Nezavid toľko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

Reagovat
O.Giroud

trapas a to hovorím ako fanusik LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Class 20 je co

Reagovat
Cobra

Radši se ani neptej.

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
bbbauch

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
mayday

To jsou kecy zase

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Tos nenapsal

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Freedo

Class 2020

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Není ani nejlepší RB v Premier League

Reagovat
Bayern +

Oľo, netáraj ako môže byť najlepsi obranca chlap čo nevie brániť?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty netáraj

Reagovat
smazaný uživatel

Pobavil si

Reagovat
Busby babes

dneska se tim slovem fakt hrozne plytva.

Reagovat
ondris

Reagovat
Swarley

A jedním titulem legenda a navíc obránce, co ani bránit neumí... No nevím...

Reagovat
Swarley

S

Reagovat
smazaný uživatel

P

Reagovat
dantetomas

D

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

coto?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Hele třeba takovej Davies z Bayernu taky neumí bránit a je branej za nejlepšího levýho obránce světa (nebo ještě nedávno byl). Ono je to vždycky jak se to hodí.

Reagovat
Front hell

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Mrvinho

Jen jeden uživatel EF může říct kdo je a kdo není legenda

Reagovat
Assassin

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Assassin

Reagovat
Mass

Tady chtěl zoomer dostat palce a místo toho dostal biggriny No zkus to na redditu Liverpoolu, tam to snad bude trošku lepší.

Reagovat
Taiger

Héctor Bellerín’s representatives met Edu, the technical director, this week & were informed Arsenal would like him to extend his deal, which ends in 2023. [Guardian] #afc

Umožňuje nějaká sázková kancelář vsadit to, že budeme mimo top10?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
johnnie_boy

Podle mě se jen snaží chránit jeho hodnotu. Letos ho pošlou na hostování (nejspíš do Interu) a ten ho po sezóně buď koupí a nebo se prodá jinam. Ta prodloužená smlouva by pak měla umožnit neprodávat ho pod cenou.

Reagovat
Higi

Reagovat
Golasso

To dává celkem smysl.

Reagovat
Higi

Pokud to vypadá že ho nikdo nechce koupit za nějakej rozumnej peníz, tak velice správný krok... prodávat ho za 10-15 jako nemá smysl, stejně tak Xhaku za takové peníze... Bellerin je furt mladej a to radši ať zůstane, dostane novou smlouvu a ať jde třeba na to hostování a nebo zůstane jako backup do budoucna třeba... no jak říkám, za 10-15 mega fakt nemá smysl asi jako prodávat, a nechat ho odejít zadarmo pak je taky tak na dvě věci...

Reagovat
Hachim Mastour

Bellerin je supak. 15 milionov je adekvatnych, aj ked 20 by bolo lepsie

Reagovat
Golasso

Xhaku chápu, ale tohle fakt ne . Snad je to tak, jak píše johnnie boy kousek výš, to by jediné dávalo smysl

Reagovat
REPLIKATOR

Srdcař a legenda

Reagovat
smazaný uživatel

AWB > TAA

Reagovat
Malresi

Je pravda, že AWB je o pár cm vyšší

Reagovat
Ranoth

a potom kdo tu trolluje

Reagovat
JollyJoker77

Ak dnes do polnoci nebude že sme sa dohodli na Romerovy s Atalantov tak sa okamžite musíme pozerať inde nemáme čas sa do nekonečna dohadovať o cene ..

Reagovat
jk

Tohle píše asi nejlepší ITK ohledně Spurs

- Don’t listen to Twitter or papers about Romero, relax as they are putting out a lot of bullshit. Atalanta are leaking a lot as negotiating tactics.

- We have 5 more possible outs.

- Paratici in control, not Levy this summer.

- Jose said no to Dias last summer and Poch also said no to Bruno, we were happy to pay for both.

Reagovat
fenixLFC

Esteze si im dal taketo ultimatum

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Bailly právě gól za Slony ve čtvrtfinále OH

Reagovat
O.Giroud

Ohromné voľačo

Reagovat
Kluivert9

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Gazdo

A to bol doteraz najvacsi favorit na GB Messi s Lewom ale toto nakoniec moze byt necakany zvrat

Reagovat
Kluivert9

A pak krásně týmu posral celej zápas

Reagovat
Higi

Co ten Lautaro Martinez z Interu? Podle The Athletic se o něj fakt zajímáme... neviděl jsem ho snad ani jednou hrát... jako posila do útoku za docela těžký prachy předpokládám, 60-70 mega? Co na něj říkáte? Jako ikdyž se zatím jen spekuluje...

Reagovat
blade115

Je to pro mě asi největší wtf na Twitteru tohle léto. O Lautara se dlouhodobě zajímala Barcelona, spojoval se i s dalšími top kluby, a teď by měl odejít takhle pod cenou a zrovna do Arsenalu, což je dnes oproti Interu kariérní sešup... My evidentně asi spíš chceme do útoku nějaké dělo jako Haaland, Lukaku nebo Kane, jinak nechápu, proč bychom po něm nešli (nebo proč se třeba vůbec nemluví o Mbappem).

Reagovat
Higi

Taky mě to překvapuje dost skrz to, že ho chtěla Barcelona rok zpátky... ale tak podle tvého názoru tu kvalitu asi má? Já spíš přemýšlím nad tím, že hraje v italské lize, ještě k tomu hrají na 2 útočníky, s Lukakem... úplně nějak závratný čísla u něj nevidím, ikdyž to asi ani nejde když hraje s Lukakem... no a tak uvažuju nad tím, jak by se mu třeba dařilo kdyby byl na hrotu sám v Premier League...

Reagovat
blade115

SA zas tak často nesleduju, ale kdykoliv jsem ho viděl, tak mi přišel ohromně talentovaný a nemám pochyb o tom, že by se prosadil kdekoliv. Víc teda asi sedí do té Barcelony nebo Španělska obecně, v Anglii by ze začátku mohl zaostávat fyzicky, ale za tu cenu není o čem.

Reagovat
Bayern +

Je to môj obľúbený hráč, nutno však povedať, že je to dosť veľký palič a mentalitu tiež nemá zrovna najvíťaznejšiu, flexibilitu takého Lewu alebo Benzemu taktiež ešte nedosahuje. Plus teda Inter asi potrebuje predávať a vezme aj slabšie ponuky. Dávať za neho 100 mega je momentálne hovadina, za to už máš pomaly aj Kanea a to je fakt iný level.

Reagovat
blade115

Právě Inter po odchodu Hakimiho už tolik prodávat nemusí, ne? To by sotva tak zuby nehty drželi Lukaka, když jsme o něj měli mít zájem. A kousek níž ti kolegové vysvětlí, že Kane je nejmíň za 200 mega.

Reagovat
Bayern +

Lukaku vraj povedal, že on nechce odísť z Interu v žiadnom prípade a do Chelsea vzhľadom na minulosť už vraj vôbec nie.

Kane už na tú cenovku bohužiaľ nemá vek

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem, že pro Inter je důležitější právě Lukaku a proto jeho nechtějí pustit a Lautara by byli ochotni pustit.

Reagovat
blade115

Villa podle Sky přijme těch 100 mega od City za Grealishe. Je to stejně nářez, v jakých částkách se pohybují přestupy, ale i tak si člověk částečně říká, že ten borec za to vlastně i stojí.

Zřejmě to ale taky znamená, že Levy prostě Kanea nepustí. Což sice u slepic nepřekvapí, ale i tak je smutný, že ani někomu, kdo po ně udělal tolik, nedokážou vyjít vstříc.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný je, že čukotka nedokáže vyjít vstříc fotbalovému světu a neukončí svoji existenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak s tímhle souvisí ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nijak, ale nechápu z čeho má blade pocit, že Spurs Kaneovi něco dluží. Má platnou smlouvu, bere vysoký plat, Spurs mu nedluží absolutně žádnou laskavost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako většinou přestupují hráči s platnou smlouvou

Reagovat
Swarley

škoda, že tady mu jaksi náhodu ten pocit spravedlnosti chybí

Reagovat
JollyJoker77

Prečo by sme mali predávať pod cenu ? A prečo by sme mali posilniť majstra o najlepšieho hráča ligy ?

Reagovat
blade115

Proč měl Kane zůstávat tak dlouho v Tottenhamu, když bylo od začátku jasné, že má na víc?

Reagovat
JollyJoker77

Pretože má zmluvu ....tak to vo futbale chodí ak by si nevedel

Reagovat
blade115

Nemusíš hned reagovat jak idiot, místo toho sis třeba mohl uvědomit, že Kane u vás neměl od začátku smlouvu do konce kariéry, ale prodlužoval - a to i v době, kdy se na vás mohl s klidným svědomím vysrat, nechat smlouvu doběhnout, zdarma podepsat jinde a touhle dobou už kopat někde, kde by měl šanci něco vyhrát a něco dokázat, vy trosky nevděčný.

Reagovat
JollyJoker77

To sú nejaké tvoje pocity ja ti tu dávam fakty proste má zmluvu do 2024 pokiaľ niekto nedá 160 mega +.... Ostane unas nikto mu nezakazuje odísť ale vyjebat so sebou nenecháme a prečo by sa City nemohlo povedať nie rok čo rok zdvíhajú ceny hráčov na trhu tak nech si to teraz vyžeru to je všetko .... A ako nechápem prečo to rieši fanúšik blues

Reagovat
blade115

Vypadáš, že bys ani napotřetí nebyl schopen nějak pobrat ten argument, tak toho asi radši necháme. Hlavně že jste se sebou spoko.

Reagovat
JollyJoker77

Áno nechajme to radšej tak lebo ťažko konkurovať argumentom proti faktom pekny deň

Reagovat
Bandita_Harry

Však to snáď musí byť ten sonny

Reagovat
Busby babes

Hele ale jeho blbost. Podepsat s levym na 6 let je proste picovina. Stejne jako Grealish kdyz prodlouzil a nedal si tam rozumnou vykupku.

Reagovat
blade115

Však já s tím souhlasím, teď se to krásně ukazuje.

Reagovat
jk

Co to je za romantismus?

Nikdo za něj nechce dát tolik peněz aby Spurs vyvážil sportovní i marketingovou hodnotu Kanea a je to chyba Tottenhamu?

Reagovat
blade115

Tak romantismu v první řadě podlehl spíš Kane, když u vás posledně prodlužoval. Teď se ukazuje, že by možná udělal líp, kdyby se na vás vysral už tehdy.

Reagovat
jk

Bylo mu 25, zažíval se Spurs nejúspěšnější období klubu. Dostal smlouvu na 200k. To seš fakt tak naivní, že si myslíš, že by nechal doběhnout kontrakt a šel třeba do chelski za 220k ne?

Reagovat
blade115

Tak rozhodně by udělal líp, než se další roky plácat u vás, nevyhrát nic a dočkat se toho, že mu Levy stojí v poslední šanci s tím něco udělat.

Reagovat
jk

No asi bych to uzavřel tím, že žiješ v dojmu, že klub nemusí řešit finanční hledisko svého fungování a může se rozhodovat jen na základě dojmu majitele nebo vybraných hráčů.

Kane může odejít ale za cenu, která vyváží jeho hodnotu pro klub (jak sportovní tak marketingovou) a to nikdo nechce akceptovat. Docela jednoduchá rovnice bych řekl.

Ty kecy o tom, že si Kane zničil život působením v Tottenhamu kde nic nevyhrál ani nemá cenu komentovat.

Reagovat
blade115

Můžeš si to obhajovat jakkoliv, já jsem ale v každém směru rád, že s Hazardem to Chelsea zvládla na úrovni a se vzájemným respektem - taky se mohli šprajcnout, nasadit mu na krk 160 mil cenovku a kecat o "vyvážené sportovní i marketingové hodnotě pro klub".

Reagovat
jk

Hazard neměl pro svůj klub nikdy takovou hodnotu jako Kane. chelski si Hazarda cenilo na 120m a Real to zaplatil. Spurs si cení Kanea na 200m a nikdo to dát nechce. Já nevím co na tom furt nechápeš

Ty ani nevíš kolik za něj někdo nabízí, jakou by měl smlouvu, nevíš nic a vyvozuješ tu nějaké závěry o zlém Levym, který ho nechce pustit z tašku hrušek tvle.

Reagovat
JollyJoker77

Nechaj to tak to nemá zmysel

Reagovat
blade115

City nabízeli 100 mega, ty taško hrušek. Nastavit Kaneovi cenovku na 200 mega je alibistická cesta jak dát najevo, že je neprodejný, tolik prostě nikdo nedá.

Reagovat
jk

A podle tebe, by měl Levy pustit Kanea za 100m, které podle tebe někdo nabídl. Prostě tak, ze sentimentu aby měl šanci něco vyhrát. Tvle ty seš případ

Reagovat
blade115

Co já vím, kolik je na dnešním trhu rozumná cena. 120? 150? Víc asi ne. Postavit se k tomu tak, že 200 nebo nasrat, jak to tak zatím působí, to je jak kdyby mu rovnou řekli, že mu na jeho přání serou a že jednoduše zůstává. Tolik určitě nikdo nedá.

Reagovat
jk

A někdo dal 120 nebo 150?

Reagovat
Eichel

Je to najlepší hráč ligy, predáva sa v rámci ligy, je to angličan, zároveň kapitán repre, góly sype v neuveriteľnom množstve už od 2014, v Spurs okrem iného tú hru tvorí a je na ňom postavená, predávať nemusíme a k tomu celému má dlhodobý kontrakt. Fakt neexistuje vesmír, že by bolo adekvátne ho pustiť aj za 120. Je smiešne aby šiel za rovnaké peniaze ako Hazard, ktorý mal rok do konca kontraktu, nebol angličan, nešiel v rámci ligy ku "konkurencii" a zároveň nebol ani taký dobrý hráč ako Kane.

Reagovat
Mimalu

byl lepší no...

Reagovat
Svatej

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Cobra

Reagovat
Eichel

to nemožeš myslieť vážne, Kane je jednoznačne lepším hráčom a nemá v 28 rokoch odpísanú kariéru

Reagovat
Mimalu

→ BYL← lepší no...

Reagovat
Eichel

max v sezóne 18/19.. inde sa o tom nedá ani uvažovať

Reagovat
Mimalu

jj vůbec to nebyla ta nejdůležitější součást Chelsea, která prakticky po celé své působení zařizovala to, že se Chelsea udržela na špici a pořád sbírala trofeje, vůbec to nebyl génius prakticky nebránitelný 1v1 na koho se soustředil každý protivník

Reagovat
jk

A měříš to jak? Na procenta, góly, trofeje nebo nějaký tvoje pocity?

Reagovat
Mimalu

mám na to vodováhu

Reagovat
jk

Aha. Takže pocitově byl pro fandu chelski Hazard lepší fotbalista než Harry Kane. Ne že by mě to překvapilo.

Reagovat
Mimalu

Pocitově, trofejově, statisticky.

Reagovat
jk

Nuda

Reagovat
Eichel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Malresi

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Lul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Však v pořádku ale pak nebrecte že odejde za tři roky zadarmo a ne bo za dva roky za 40 mega

Reagovat
jk

Jako, že by měl se smlouvou na poslední rok jít za 40m?

Deluded fans čukotky se bijou za práva Harryho Kanea, tady je fakt možný všechno.

Reagovat
iamek

Blázni kdyby 100 mega nevzali.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kixi Syhimour

A za rok Haaland

Reagovat
Malresi

Pre AV no brainer, skor nechapem, naco je za taku cenu City. To akoze niekto zo skupiny Sterling, KDB, Mahrez, Foden odchadza alebo je to nebodaj malo hracov na tie ofenzivne posty? Mali ist naplno po Haalandovi, nie po predrazenom Grealishovi.

Reagovat
Malresi

A to som estr zabudol na Bernarda.

Reagovat
.13

A Ferrana

Reagovat
Higi

to je docela fakt no... na hrotu jim zůstal jen Jesus... a ještě k těm ofenzivním tam máš Torrese no, ale je dost možný že ještě půjdou i po útočníkovi za těžký prachy

Reagovat
blade115

Tak oni v podstatě nehrají útočníka a v záloze je jen jeden defenzivnější post, který obsazují Rodri s Fernandinhem. Zbylých 5 míst obsadí 9 hráčů - KdB, Foden, Silva, Mahrez, Sterling, Gundogan, Torres, Jesus a teď Grealish, což není zas tak neadekvátní vzhledem k zdravotní historii KdB a Gundogana nebo formě Sterlinga s Jesusem.

Reagovat
Malresi

Sorry ako, ale imo je to tak ci tak prilis vela kvalitnych hracov na tak malo postov. Okrem toho takmer kazdy z nich by hral zaklad v skoro kazdom time PL. Zbytocny luxus, ktory si moze dovolit v Anglicku len City.

Reagovat
blade115

Nesouhlasím, v jejich případě zbytečný není, Guardiola je v pohodě herně uživí.

Reagovat
Malresi

Tak to som zvedavy.

Reagovat
blade115

Však hrají tak 50 zápasů za sezonu, to je pro každého z těch devíti hráčů na pěti postech v průměru 2500 minut za sezonu. S tím, že zákonitě nevydrží všichni celou dobu zdraví, někomu z nich odejde forma a takový Jesus tu důvěru evidentně už moc nemá, takže pravděpodobně odehraje porci hluboko pod průměrem.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Primarne by mal rotovat s ilkayom a bilva by mal byt na odchode. Zlava hravat asi nebude, mahrez je skor sprava, kevin hra inde a ked nebudu mat zas hrota tak ten bude hrat F9

Reagovat
John Obi Mikel

Taky nechápu. Hrota potřebují jednoznačně víc.

Reagovat
Mimalu

No smutné, pořád je to v první řadě byznys kde platí podepsané smlouvy a Kane není nesvéprávný, věděl co podepisuje a almužna to nebyla. Spíš je otázka jestli to Tottenhamu neublíží z dlouhodobého hlediska, kromě toho že se může projevit frustrace Kanea tak i potenciálně nové hráče to může od dlouhodobé smlouvy odradit. Nicméně souhlasím že s ohledem na nějakou stabilitu je lepší pracovat ve spokojeném prostředí kde bych upřednostnil gentlemanskou dohodu s tím, že peníze investuješ do přebudovaní týmu než za každou cenu spoléhat na to, že se dotyčný zachová jako profesionál.

Reagovat
Mastný Chobot

A ak z tych penazi kupia Buendiu, Baileyho a nebodaj aj JWP, tak budu este silnejsi

Reagovat
VTID94

Buendia uz je náš a Bailey je dohodnutý už len zdravotná

Reagovat
Busby babes

Ale koho teda city do utoku? Ingse? Neverim ze pujdou do sezony jen s Jesusem a Torresem (to uz bych pak dal Torrese jako jednicku a dozfal ze to vyjde. S jesusem vime ze to nevyjde

Reagovat
Miguel19

Podle mě s Torresem už vůbec ne..

Reagovat
blade115

Nevím no, viděl si je někdy loňskou sezonu? Bude to vypadat úplně stejně, jen už na tribuně nebude sedět Aguero a do té záložní rotace se zapojí Grealish.

Reagovat
Busby babes

jasne, tohle je varianta, jen se mi nezda, ze by to byla preferovana varianta. spis takova znouzectnost, bohuzle teda porad skvela no.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu za tu cenu nestojí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Grealish za 100 milionů rozhodně nestojí. Pro City je tohle zbytečný přestup.

Reagovat
buxx

Reagovat
smazaný uživatel

Plans are already in place at #mufc to invest heavily in a striker ahead of the 2022-23 campaign with the hope that both Harry Kane and Erling Haaland are still on the market. [@RobDawsonESPN]

Reagovat
Chytrej Jenda

Aston Villa and Bayer Leverkusen have reached an agreement for the transfer of Leon Bailey subject to the player completing a medical and finalising personal terms.

Reagovat
Bandita_Harry

Tak villa bude nabita

Reagovat
VTID94

Výborná posila. Ešte JWP a stopér a môžeme dúfať v poháre

Reagovat
Chytrej Jenda

Ten turnaround je šílenej. Nový tréninkový centrum. Osamostatněná akademie na styl velkoklubů. Jedinej tým v lize bez dluhů. A Lange dokáže tahat opravdu kvalitní hráče. Když jsem pár let zpátky koukal na streamech na Di Matteuv antifotbal a boj v druhé půlce champu, tak bych o tomhle ani nesnil.

Reagovat
VTID94

Majitelia investujú a konečne sú tam ľudia ktorý vedia co robia. Peniaze idú do klubu v každom smere. Veľké plus je spolupráca aj Smitha z Langem. Hráči sa kupujú pre Smitha nie len tak. Inak sú aj nejaké správy o rozšírení Villa parku a Di Mattea radšej nekomentujem

Reagovat
ajouki

Hlavně jim vyšla all-in karta, když po postupu do Premier League jako jediný z nováčků opravdu masivně investovali. Sice se první sezonu zachránili jen tak tak, ale položili dobré základy pro více sezon. Sheffield United měl první sezonu parádní, ale dostihla je druhá sezona.

Reagovat
r.mrazik

https://twitter.com/mufcreloaded/status/1421484073373949952?s=21

Vypadá to na slušný upgrade oproti Lindelofovi

Reagovat
Busby babes

A tos doted nevedel?

Reagovat
r.mrazik

Čoveče tahle čísla jsem v hlavě neměl...ale beru, že ty jo

Reagovat
Busby babes

ja myslel to, ze to bude upgrade proti Lindelofovi.

Reagovat
r.mrazik

tak to joo...to by bylo jasny hned

Reagovat
Miguel19

JE TO TU HOŠI!!!

Opět si zpestříme nejlepší ligu světa a rozdáme si to o nějaký ten peníz v oficiální fantasy Premier League. Jedná se již o IV. ročník.

Snad nebude nikdo proti, ale letos bych zvýšil startovné na 1 200 Kč. Proč?

1) Pár Kč pro mě, jelikož se mi něco strhává za platby do zahraničí (pokud někdo ví, jak to odfiltrovat, stačí napsat).

2) Letos je ve fantasy novinka v podobě poháru - chtěl bych to zařadit do hry. Zde by bral prachy jenom vítěz, možná poražený finalista.

3) Jak tu někdo zmínil, něco pošleme na dobrou věc.

_______________________________________________________________________

Kromě nejlepších manažerů sezony hrajeme i o ceny pro manažera měsíce, takže se vyplatí hrát i když na to nejsi v celkovém pořadí dobře. Letos se k tomu přidá i pohár.

Pokud se chceš zúčastnit, tak vstupné ve výši 1 200 Kč zašli na účet číslo:

!!!!! 293317019 / 0300 !!!!!

Do popisu transakce uveď název týmu ve fantasy a tvoji přezdívku na EF!!!!!

Po obdržení platby zašlu kód se vstupem do ligy.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Andrej Bureš

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké jsou ceny?

Reagovat
Miguel19

Podle počtu lidí.

Předloni to bylo takhle:

Loni nás bylo 29. Pořadí bylo takhle:

1. místo - 10 500 Kč

2. místo - 6 500 Kč

3. místo - 3 500 Kč

4. místo - 2 500 Kč

5. místo - 1 000 Kč

+ 5 000 Kč na manažery měsíce.

Minulou sezonu to bylo o něco méně, bylo nás asi jenom 26.

Reagovat
JollyJoker77

Tak kto ju Romerovy ? Asi Milenkovic rok do konca zmluvy nebude dráhy plus tiež s Talianska

Reagovat
jk

Atalanta je v tom vyjednávání taková italská verze Tottenhamu

Pokud se něco nečekaně nesesype, tak Romero by mohl být v průběhu týdne oznámen.

Já bych teda uvítal kdyby s ním nastupoval někdo ze současného kádru. Mrzí mě, že odešel Toby, s jeho poziční hrou by se k Romerovi hodil skvěle.

Reagovat
JollyJoker77

Hej sa tam dohadaujeme vraj o 5 megach ale tak keď by som bol zvedavý aké sú tie bonusy či keď vyhrajeme ligu tak sa im nečudujem ..... No jasné ale skym by mal hrať s Dierom ? rodnom ? To sa mi veľmi nepáči .... Hlavne nedojebat vzťahy s Atalantou je tam ešte pár dobrých hráčov

Reagovat
jk

Mě ty leaky do italských novin, co se opakují každý den už vůbec nevzrušují. Několik docela spolehlivých lidí potvrdilo, že Atalanta akorát furt zkouší cesty jak tu cenu trochu zvednou ale parametry toho obchodu jsou ze strany Spurs nějak nastavené, nikdo Atalantě neposlal lepší nabídku a mají deadline do kdy Romera mají uvolnit jinak obchod padá.

Jinak to složení stoperské dvojice. Romero podle těch zpráv o něm je typický vůdčí typ do obrany. Pokud se adaptuje na anglický fotbal, tak nevidím důvod proč by se s ním Dier/Rodon nemohli chytit. A docela by mě zajímalo jak by si vedl Davies na LCB.

Reagovat
JollyJoker77

A čo to RB ten Tomyiasu nejako je ticho ako viem že je stále na OL ale aj tak nedáva mi zmysel že vieme podpísať Gil ktorý je tiež na OL a Tomyiasu nie .... Keď už sme v tej Atalante berme Joakim Meahle Aurier Swap

Reagovat
jk

Tomiyasu by měl být dohodnutý. Atalanta ho prej dokonce chtěla místo Romera. Podle mě přijde a Gil se oznámil dříve jen kvůli zapojeni Lamely v tom dealu.

Reagovat
smazaný uživatel

In collaboration with #mufc’s medical team and strength and conditioning coaches, Van de Beek made clear he wanted to improve his physique and developed a plan to gain lean muscle. After returning from Holland, he continued to follow his training plan to a tee. Van de Beek has no plans to leave #mufc this summer and the message to him from Solskjær was to work hard on the training ground and take opportunities when they arise. #mufc players are speaking privately of someone who appears more robust and confident. [@AdamCrafton_]

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/john-nicholson-ole-gunnar-solskjaer-man-utd-everybody-loves

The debate will continue. Is he really good, good, not very good, average, really poor or awful? Has he done anything? Is the success all down to the players, or has he done loads and made the best out of what he’s been given? The bigotry both against and for Manchester United guarantees there will never be a settled view and the armed camps will keep on squabbling. Finishing second, five points ahead of third but 12 off the winners, offers both a supportive argument.

While there was initially too much talk of ‘This Is Manchester United’ and DNA etc etc, he’s definitely grown into the role and I personally love that about anyone. There’s no reason to assume someone will take on a job that is pretty much unique and assume they’ll know how to do it from day one. Growing on the job is an asset, not a weakness.

Reagovat
Busby babes

OT: Bottas.

Reagovat
Whitemedia

Běž do prdele už ale

Reagovat
Busby babes

je to kokot, ale tohle mi prijde fakt vtipny...

Reagovat
Busby babes

to maj za to jezdeni po Karlove mostu.

Reagovat
Busby babes

happy now?

To je komedie.

Reagovat
Mimalu

MVP

Reagovat
Svatej

Wow, nase základní sestava proti AFC: Zouma Chalobah Rudiger - Odoi Loftus Cheek Kovacic Pulisic - Ziyech Havertz Werner

To je brutálně ofenzivní, na papíře by ta zaloha nemela souperi ani pujcit mic, takze cekam.poradnej pruser

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo no, však ani nemáte gólmana.

Reagovat
Mimalu

ok, to by mohl být docela atraktivní zápas.... ale je mi jasné, že se teď akorát nechám nalákat abych byl zklamaný následnou bramboračkou

Reagovat
jk

To jste na tom už tak bídně, že chytá Zouma?

Reagovat
Nikikrew

Kde to pozeras?

Reagovat
Svatej
Reagovat
smazaný uživatel

balogun ani na lavicke

Reagovat
Miguel19

Kai

Reagovat
Miguel19

Timo to konečně nezajebal

Reagovat
Nikikrew

Hosi link pls!!!!

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Gunnersaurus

Reagovat
jk

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mimalu

Kai

Reagovat
Liveral

Holding

Reagovat
Miguel19

Timo

Dejte za toho Haalanda klidně 200 mega...

Reagovat
Walter_Sobchak

Zakončovat bude musiet Havertz presne ako sa očakávalo. Ked sa ten zrani tak neviem kto bude na hrote hrávat a bude schopny davat goly.

Reagovat
Liveral

Party zraněnej a střed Lokonga Elneny na Chelsea a City v lize incoming

Reagovat
Svatej

Werner je furt stejnej traged a ani dalsi tri nemecti treneri a dvě dovoleny na tom nic nezmění. Krasa, ze má áčko, ale reálně z tech jeho akci mohly byt tri goly.

Loftus presel z hrace, kteryho jsem naprosto miloval, pekne plynule do prostor, ktery obyval Bosingwa. To je tak alibistickej vykon bez nabidky a bez kouli, ze me fascinuje, jak mohl udelat na Tuchela dojem on a Gallagher ne.

Jinak hezkej zapas, docela se dobre bavim. Prohodil bych oba WB a pochvalil Odoie. On ma fakt uz dlouho skvelou vykonnost a i kdyz ted nebyl pul zapasu videt, pritoze hraje dost nizko, tak stejne nakonec udelal neco fotbalovyho.

Reagovat
Svatej

Jo a inteligence stoperu Arsenalu me úplně kralovsky baví. Werner tam třikrát behem par minut utece do brejku 2 na 1/ 3 na 2 ve stejnym prostoru a zadnyho ze stoperu nenapadne to utnout uz při převzetí míče. Pokazdy si obyvaji svuj puntik na stredu hriste a nechávají ho si ten mic prebirat 7 metri od nich.

Pak tam musi sprintovat chudak Elneny, kterej teda mimo snahu podava silene zlej vykon.

Reagovat
Liveral

Elneny sám moc dobře ví že v základu klubu jako Arsenal nemá co dělat, to že tam bejt musí je absolutní neschopnost vedení

Reagovat
John Obi Mikel

Btw, RLC na fb docela chválili.

Reagovat
Nikikrew

Videl som len chvíľu 1 polčasu ale ESR fantastický. Naopak Holding vyzeral šialene.

Reagovat
Miguel19

Ziyech

Reagovat
John Obi Mikel

Co to sakra provedl?

Reagovat
Mimalu

Ziyech

Reagovat
Edgewalker

Co to teď bylo?

Reagovat
Svatej

Za tohle bych Hakima po Balloeteliovsku vystridal

Reagovat
Svatej

+ pochvalil obrance za to, ze to nevzdal.

Reagovat
Svatej

Loftus fakt nema uz nic společného s tím monstrem, kterym byl

Reagovat
Nikikrew

Wau White, to bol zakrok!

Reagovat
Svatej

Nojoo preseason, Batshuayi zas hraje jako Lewandovski, aby se pak promenil v Machedu.

Reagovat
Busby babes

najdete si svojeho drevaka, jo?

Reagovat
Nikikrew

Co to zas robia za picoviny

Reagovat
Svatej

To mluvis ke komu? Protoze ja si tu z naseho zakoncovani trham vlasy

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě ti po té Timově minulé sezóně nějaké vlasy zbyly?

Reagovat
Svatej

Delam to s nima jako s bramburkama. Vybiram si jednu po druhy a vychutnavam, ne jak ti pitomci, co si vezmou plnou hrst a nic z toho nemaj.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Nikikrew

Leno / Xhaka

Reagovat
Liveral

Tohle jde za Lenem, nemůže nahrávat hráčům do takovýho tlaku. Bohužel to není výjimka u něj

Reagovat
smazaný uživatel

L E G E N D A

Reagovat
Edgewalker

Heh, a oni za něj nabízeli jen 18 mega nebo kolik

Reagovat
John Obi Mikel

Chytej tam v tý brance. Stojíš tam jak Heča.

Reagovat
Svatej

jak dal Aubovi ty housle pri tom otravování. Boze, to bylo úžasný.

Reagovat
John Obi Mikel

Danny Drinkwater

Reagovat
Svatej

To bych se nechal okamzite vystridat a karieru ukoncil.

Reagovat
John Obi Mikel

Btw až na tu hlavičku při tom jejich gólu hraje Danny docela s přehledem.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

tato sezona bude ina povedali

Reagovat
Nikikrew

Bellerin

Reagovat
Svatej

Prisaham, ze tolik chyb pred vapnem nedela ani B-vyber Novyho Hradce. Arsenal ma dost na cem pracovat

Reagovat
John Obi Mikel

Tammy

Reagovat
Liveral

Belle tvl, pošleme ho to doho Milana klidně zadarmo, já už se na něj nedokážu dívat

Reagovat
Taiger

Xhaka milacek <3

Reagovat
herbage

Hector chce hodně do toho Interu

Reagovat
Taiger

Uprimne hosi, nevidim zadnej pokrok

Jestli Arteta prezije zimu, bude to zazrak

Reagovat
Liveral

Taky ne. Absolutně stejný jako loni. Na každou střely se hrozně nadreme, vzadu to na oko funguje ale pak dostaneme hrozně laciný góly, který nás pohřbej. Do toho nemáme vyřešeny klíčový posty a jsme krok od Elnenyho v základu v PL

Reagovat
smazaný uživatel

ale najprv by som zavesil eduho za gule na namesti

Reagovat
ElectrickMann

Tragédie... Letos desáté místo

Reagovat
O.Giroud

ved pride este Auoar, Ramsdale a Lautaro s bude to o inom

Reagovat
ElectrickMann

Pokud tam pořád bude Arteta, tak s těmi jmény cos napsal budou možná devátí

Reagovat
Greny

to byl gol ne ?

Reagovat
Liveral

Jop

Reagovat
John Obi Mikel

Sleduju Chelsea a poslouchám Budějky a k oběma zápasům by v tuto chvíli pasovala tato otázka.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Taiger
Reagovat
smazaný uživatel

faraonova kliatba

Reagovat
Nikikrew

boa...

Reagovat
Svatej

Povazuju za naprosto neuvěřitelný, ze Arsenal neprehravame o 3-4 goly, misto toho by to s Goal line byla zas naprosto neuveritelna remiza. Nevidím rozdil oproti minuly sezone, bude to stejna zakoncovaci fraska..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Walter_Sobchak

Bez schopného hráča v útoku(okrem Havertza kto by to bol povedal) sa neni čomu divit. A nepomôže tomu ani 5 nových trenerov. Hanba že ešte Marina nikoho nekupila, ostava 1 pripravak a už začina sezona.

Reagovat
Mimalu

když toho na trhu moc volného není...

Reagovat
Walter_Sobchak

Chápem že Haaland, Lukaku a Kane su nereálni. Ale sú tu aj iní útočníci, nech pride aj nejaky posrany Kalajdzic, je mi to už jedno. Ale s tymto čo mame teraz do sezony ísť nemôžme.

Reagovat
Mimalu

Nevím no, já mám u těch "jiných" útočníku obavy, že to žádný posun nebude. Zrovna v Chelsea máme za poslední dekádu pěknou sbírku tohoto druhého sledu a víceméně nevyšel nikdo

Reagovat
John Obi Mikel

I bez některých opor (Azpi, James, Christensen, Silva, Chilwell, Jorginho, Mount) si docela dáváme Arsenal.

Reagovat
Svatej

To je hezký, ale.pri vsi úctě mi tohle zrovna úplně nestačí.

Reagovat
icka

Je to priprava, vysledek je uplne sumak.

Reagovat
Mimalu

tak varovný prst to docela je, to že dokážeme odehrát slušné utkání bez obránců ze základu je dobré znamení, ale ten základní problém co nás trápí někde od odchodu Costy tu je nadále...

Reagovat
M0rb1D4S

A s VARem by to bylo pořád 1:2

Reagovat
Svatej

Narazis na offside? Protozr ten by diky hraci dole nebyl.

Reagovat
Taiger

Stejna fraska = win LM?

Hrozne spatny vid

Reagovat
Svatej

Mozna by ti uz mělo dojít, ze nejsem orientovanej jenom na slovo trofej/výhra a zajímají me i jiný věci. Ale da se to pochopit, vysvetloval jsem tady tenhle svuj pohled asi jen 20x..

Reagovat
Whitemedia

Ahoj, Star Wars smrdí.

Reagovat
Edgewalker

Vzadu je to totálně k zeblití, doufám že jsme stále ve stádiu přestavby a opravdu ještě nějaké odchody i příchody budou, jinak to bude i snad ještě horší než loni

Reagovat
Heisenberg

I přes zranění Parteyho Elneny nemůže startovat v lize. Lokonga, Willock, snad i Azeez musí hrát před ním. Duo Xhaka-Elneny bylo na píču už před 5 lety, ale teď je to ještě 1000x horší. Arteta si musí odhodit pomocný kolečka a začít věřit hráčům s budoucností.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liveral

Reagovat
herbage

hm, ten řez bude potřeba pořádný. Byly slibovány obří změny a zatím jsou spíše kosmetické, pokud nějaké. Pozitivum je, že mladí hráči mají chuť a nebojí se. Lacu a Xhaku mám rád, hodně toho pro Arsenal odvedli, ale pokud přijdou i nabídky pod cenou, nechal bych je jít. Né, že by byly jádrem těch největších problémů, ale jejich hra je moc statická a moc se nehodí do stylu, co chce Arteta hrát. Auba už je bohužel passé a bude se muset vytrpět do konce smlouvy. Bohužel, White sám o sobě problémy v obraně neřeší. Mohla se dát šance Salibovi a ty prachy se mohly nasměrovat na pořádné RB, CM a CAM. Bellerína s Holdingem pustit klidně zadarmo, ti na Arsenal vůbec nemají. Čas do začátku ligy se krátí, práce jako na kostele a pořád nic

Reagovat
Nikikrew

To co predvadzali vzadu bolo na facku, ako inak. Arteta by si mal uvedomit jeden fakt. Chce hrat ako City ale my nato nemame hracov!!!

Reagovat
PhilipS

vás ten klub ještě zajímá? Tak to gl

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nikikrew

Mikel Arteta to @talksport: “Granit Xhaka is going to stay with us. He is a key member of our squad”.

Arsenal offered him a new contract until June 2025 with an increased salary, confident to complete the agreement soon after turning down Roma bid [€12m+€3m add ons]

ešte predložiť El nenymu a bude to dokonale . ..

Reagovat
smazaný uživatel

bellerinovi, cedricovi, a na zaver vsetkych zaverov willianovi

Reagovat
Nikikrew

Ja chapem ze Xhaka je fakt asi jediny poriadny leader v kabine, takyto typ hraca potrebujes na ihrisku pretoze vacsina hracov mi pripada soft. Ale odkedy je Xhaka u nas, nedali sme LM ani raz a zasa otvorene povedat nie je to extra dobry futbalista. Ja proste chcem konecne vidiet iny miedfield ten Bissouma by bol sen, alebo Auoar

Reagovat
JollyJoker77

Cristian Romero will tell Atalanta board and manager tomorrow that he wants to join Tottenham as priority - and as ‘opportunity he can’t miss’. #THFC

Tottenham are waiting for Atalanta to accept their improved bid made last Friday - they know Barça rumours are made up.......To je taký curak ten Romano už 3 tie video otom istom vkuse to omiela dookola

Reagovat
jk

Ten zájem Barcelony je super. Nechápu proč si nevybrali pro ty svý bludy tým, který může někoho i podepsat

Reagovat
JollyJoker77

Mňa natom jebe to že on sa nápis videá Romero Update a povie to čo už povedal v 3 och predošlých a ľudia mu ešte píšu aká kvalitná jurnalistika

Reagovat
Ondiis

Jak hrál White? Dařilo se mu? Četl jsem akorát ze měl nějaký pěkný block na čáře ale jinak nějaké pěkne/špatne momenty?

Reagovat
Svatej

Nevim kdo to u vas byl nebo zdali se proste kluci pokazdy stridali, ale cela.obrana vcetne zalohy odehrala silenej zapas. To byla hrubka kazdy tri vteriny..

Reagovat
Ondiis

Damn. Good ol' Arsenal

Reagovat
Grahf

money spent v kluboch počas Fergieho ery.

https://preview.redd.it/5xx72aofpqe71.png?width=573&format=png&auto=webp&s=9b1e400d5049b0a5d96fa34e131d38c4335d1783

2003-2004 u chelsea, tam to začalo

Reagovat
smazaný uživatel

ale taky se od te doby drzi permanentne na spici, takze investice zdarila - ne jako u ty sileny prachy u NUFC nebo Rovers v devadesatkach, Chelsea se ta promena ve spickovej klub proste povedla

Reagovat
r.mrazik

tak u NUFC a Rovers jim tehdy ty prachy dosly ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, u NUFC se dvakrat dost tesne nevyhral titul a pak se dvakrat prohralo finale FA cupu, a konec ty ery ve finale tak nejak symbolicky Shearer nedal penaltu a nepostoupilo se do LM

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

investice zdařilá, to nikdo nerozporuje, ale zaslouží si to jen opovržení

Reagovat
protiproudu

Byl dobrej, jako jo.

Reagovat
Whitemedia

#SaintsFC closing in on #CFC’s Tino Livramento. Set to sign a 5yr contract. There’s a buy-back and sell-on fee included in the deal. Talks started in March. Tino was Hasenhuttl’s top target & he will join 1st team squad.

On the Tino Livramento deal to Southampton, understand the buy-back clause for Chelsea is more than £25m. Sell-on clause too, set to join for around £5m, 5-year deal.

Reagovat
vodka

hm, tak to jsem zvědavý, jestli budou chtít vzít Williamse furt

Reagovat
r.mrazik

neco jsem cetl,ze o nej ma zajem Norwich

Reagovat
Svatej

Za mě dobrý. V Brightonu si chteli hrat na tvrdaky a nechteli zadnou sell on ani buy back. Pokud by Livramento dosahl nějaký předpokládaný top urovne, tak je to 20 micu za poctivou vychovu hrace. S tim se smirim..

Reagovat
Mimalu

jestli je tam buy-back tak v pohodě, holt se to blbě sešlo že zrovna na té pravé straně je Reece (+Azpi/Odoi), který si ji snad přivlastní napořád

Reagovat
Talker

25 je slušná částka na to, že jim ho pouštíme za drobné (5 mega). ale alespon tam je.

Reagovat
Svatej

Kane nedorazil na trenink dnes.

Reagovat
Benzema

Asi sa mu dnes len nechcelo trénovať

Reagovat
Bandita_Harry

To čo je za disciplínu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele