ALEX SNÍ O ANGAŽMÁ V CHELSEA

09.03.2007, 13:22
Aktuality
Alex se ve středu v Londýně stal hrdinou celého Eindhovenu, když svou brankou rozhodl o postupu PSV do čtvrtfinále Ligy mistrů. Do hlavního města Anglie by se rád vrátil v létě, tentokráte ale již jako hráč tamní Chelsea...

"Jsem rád, jestli můj vítězný gól proti Arsenalu udělal Chelsea radost. Hrát za takový klub by bylo jako splnění snu," říká si brazilský stoper o lukrativnější angažmá.

Alex na Emirates Stadium odehrál fantastický zápas a nic na tom nezměnila ani vlastní branka, kterou si dal v 58. minutě. Teprve 24letý fotbalista je minimálně jedním z nejlepších stoperů v Nizozemsku. Hraje tvrdě, ale čistě, navíc mu nečiní problém dávat branky. Nebezpečný je při všech standardních situacích, ať už jako hlavičkující hráč, nebo jejich exekutor.

Svým stylem se tedy hodí do Premier League a angažmá na Stamford Bridge má na dosah ruky. "Chelsea mě před několika roky koupila ze Santosu, ale kvůli situaci s vízem mě poslala na hostování do Eindhovenu," domnívá se Alex, jenomže skutečnost je podle všeho trošičku jiná.

"Alex je hráčem PSV. Jeho mezinárodní přestupní certifikát vlastní PSV a tam je také registrován. Máme opci na jeho přestup na konci sezóny, ale rozhodně ještě není hráčem Chelsea. Nemáme žádný vliv nebo kontrolu nad jeho výběrem do sestavy," objasnil celou situaci tiskový mluvčí Chelsea.

Pokud se na Stamford Bridge v létě rozhodnou pro využití práva na Alexův přestup, nebude je to stát ani libru. Ona opční klauzule má totiž podle některých informací hodnotu 52 pencí. Jestli je tato informace pravdivá, je vlastně úplně jedno, zda Alex působí v Eindhovenu na hostování nebo je kmenovým hráčem PSV.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

nechat si utéct takového hráče, když má CFC celoroční problémy s obranou, by byla katastrofální chyba!! v létě ať je tu!!

Reagovat
HOST*

Klidně bych ho vyměnil za Boulahrouze...

Reagovat
HOST*Cracker j.

Hmm,Terry a Alex to sem zvědavej kdo proti nim vyhraju hlavu

Reagovat
HOST*

Tak Crouch z liverpoolu...

Reagovat
exmafie

Nebo Jun ze Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Problémem zůstává, jestli Chelsea bude hrát se sparťanskym "béčkem"

Reagovat
Il Principino

Adriano například - To je tank, Nisterlooy......

Reagovat
exmafie

Tak toho Boulahrouze bych klidně poslal na výkopové práce, takové kopyto to se nevidí...

Reagovat
Il Principino

Tak třeba Lucio s Buytenem taky někdy něco pěknýho vykouzlí.

Reagovat
smazaný uživatel

a co třeba takový Ferrari

Reagovat
Il Principino

Toho si neber do úst.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

svoboda slova, tudíš svoboda úst takže jsi out chlapče..

Reagovat
HOST*

Největší kopyto arsenalu je denilson kdo viděl finále fa cupu mezi arsenalem a chlsea dá mi za pravdu ten2. gol chelsea to byla jeho práce

Reagovat
Shevchenko

trosku trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem myslel, že Denilson je jedním z největších talentů na světě.

Reagovat
HOST*

omg kopyto je mlady zbira zkusenosti jeste vubec tomu nerozumis :X

Reagovat
HOST*

však neřikám že není talent ani že není dobrej ale tkhle to vypada když mu to neide

Reagovat
HOST*venab

to mate jedno, stejne vas vyradime v lize mistrou:)

Reagovat
HOST*Ondras

Alex by se jim hodil.Ten gol,kterym vyradil Arsenal byl ukazkovy...klobouk dolu pred takovym hracem.Byl jsem na domacim zapase Eidhovenu a Alex byl jistotou v zádu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele