Albiol chce zpět do Valencie, vše závisí na Neapoli

04.06.2016, 13:47
Aktuality
Raúl Albiol vyrůstal v mládežnické akademii Valencie, hrál za její první tým a do španělského klubu by se letos v létě mohl vrátit. 30letý obránce působí v Neapoli a o přestup do celku z Pyrenejského poloostrova má zájem...

Albiol přestoupil do Neapole před třemi roky z Realu Madrid a Valencia už podnikla i první kroky k jeho nákupu. Do Itálie poslal nabídku ve výši sedmi milionů eur, kterou ovšem vedení SSC odmítlo.

"Celou situaci má ve svých rukou Neapol. Hráč se chce vrátit, ale má smlouvu ještě na jeden rok," sdělil sportovní ředitel španělského celku Jesús García Pitarch.

Valencia za sebou má hodně nepovedenou sezonu a dá se očekávat obměna kádru. Média tak již spekulují o některých jménech a mluví se především o hráčích, kteří mají být na odchodu z Mestally. Mezi takové patří Álvaro Negredo nebo Pablo Piatti, o přestupu záložníka Andrého Gomese už dokonce začal jednat Juventus, španělská strana se ovšem nakonec rozhodla okolo portugalského reprezentanta vybudovat nový tým a jednání s italským mistrem zastavila.

"Pokud nenecháme nějaké hráče odejít, bude pro nás složité získat posily. Doufám, že velké posily by přijít mohly, ale vše bude záviset na tom, co bude na trhu k dispozici. Jestli několik fotbalistů neodejde, pak se vše zkomplikuje. Nejlepší možností by bylo, kdyby spoustě hráčů končily smlouvy, v takových případech bychom je nemuseli vykupovat z jejich kontraktů," naznačuje Pitarch plány.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hraje v te Neapoli nebo ne? Jestli tam jen strida tak bych jim ho prodal a koupil nekoho mladsiho..

Reagovat
Zark
Reagovat
Manik...

Zbytečný. Je to napsaný v tabulce v pravým horním rohu

Reagovat
Zark

však to je právě ten jeden klik

Reagovat
smazaný uživatel

letos hrál jasný základ s koulibalim...Ale po přichodu Tonelliho bych se ho nebál prodat. Tonelli pod sarrim hrál výborně a uplynulá sezona na něm stála obrana empoli. Albiolabych viděl na lávku letos no.

Reagovat
olis

ak nechce ostat zbytocne ho drzat ale ADL ho vraj nepusti a pojde o rok zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje?

Reagovat
olis

lepsi priemer

Reagovat
smazaný uživatel

#‎Napoli‬ have reportedly won the race to sign Pescara hitman Gianluca Lapadula on a four-year contract. (football-italia.net)

The Peruvian-Italian striker has been a sensation in Serie B this season, scoring 27 goals in 40 games, plus two in as many promotion play-off appearances.

According to Il Mattino newspaper, the 26-year-old has decided to join Napoli as Gonzalo Higuain’s understudy.

To potěš koště, jestli to bude pravda. A to jsem si myslel, že ten kluk není blbej.

Na druhou stranu, kurva-doprdele-už-mě-do-piče-De-Laurentiisi-neser-zmrde-a-pusť-Manola-pryč!!!

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti přijde vtipné? Že budete ničit dalšího fotbalistu za Pipitou? Sarri s De Laurentiisem by se měli probrat z té diskotéky, co jim hraje v hlavách. Tohle je skutečně koncepční práce za všechny prachy. A nejde o Neapol, ale o to, co se tam děje. Psal bych stejně u Milána, Interu, Říma, Lazia i Sassuola, nebo kohokoliv jiného. Banda debilů.

Reagovat
Pipo123

Môžu si to dovoliť, keď si zoberieš tak je tam Zapata, Gabbi a teraz asi aj Lapadula, všetko útočníci v najlepšom veku a potrebujú hrať, som zvedavý ako to vyriešia.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ale že nemají advekvátní náhrady v obraně a záloze.

Reagovat
olis

vtipne mi pride len ako to prezivas a "vidis do toho", nic viac

co mali akoze robit, Higuain mal obrovsku formu, snad my nechces povedat ze by sme dali viac bodov keby ho rotoval s Gabbim, ADL hned po poslednom zapase proti Frosinone povedal ze dalsiu sezonu sa to bude musiet viac tocit a urcite nejde kupovat hracov ako Zielinski a pod aby sedeli cely rok na lavicke, oni vedia co robia o to sa bat nemusis ani ty ani ja, Lapadula ma svoju hlavu a on sam si musi rozmysliet co chce, vobec to zatial nevypada tak isto ako to pise Il Mattino

Reagovat
smazaný uživatel

Taky názor.

Reagovat
smazaný uživatel

my

Reagovat
jany kozak

s ktorymi hracmi sa rata ze odidu?

Reagovat
olis

Maggio, Valdifiori, Rafael 99%, pravdepodobne aj Gabbi a Lopez a mozno Strinic a Albiol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele