Albelda: Chelsea si nezasloužila vyhrát

04.10.2007, 14:54
Aktuality
Valencia včera večer poprvé po šesti soutěžních výhrách v řadě narazila a v Lize mistrů doma podlehla Chelsea 1:2. Oba kluby tak přesně okopírovaly výsledek posledního vzájemného duelu na Mestalle, podle kapitána domácích Davida Albeldy si však jeho tým nezasloužil prohrát...

Valencia podobně jako v odvetě loňského ročníku nejprestižnější klubové soutěže vedla, ale nadějně rozehraný zápas nedotáhla do konce. Na Villovu trefu odpověděl ještě v první půli Joe Cole, po změně stran pak rozhodl o výhře hostů Drogba. Londýňané dobře bránili a k výhře ji stačily dvě povedené akce, španělský klub se pak o lepší výsledek připravil polevením v útočné činnosti. Závěrečný tlak již potom přišel pozdě.

"Chelsea si nezasloužila vyhrát. Celý zápas jsme byli lepší, ale podobně jako loni jsme po naší vedoucí brance nedokázali přidat pojistku. Proti tak kvalitnímu soupeři je to hodně nebezpečné. Do konce základní skupiny stále chybí čtyři zápasy a já si jsem jistý, že postoupíme," nepochybuje o účasti mezi nejlepšími šestnácti kluby Evropy Albelda, který za nejlepšího muže včerejšího zápasu označil Didiera Drogbu.

"Drogba byl senzační. Pro mě byl klíčem k vítězství Chelsea a nejenom proto, že dal gól. Také se skvěle pohyboval," pochválil Albelda útočníka z Pobřeží slonoviny.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (28)

Přidat komentář
HOST*Vincent

sudí to zbabral uplně strašně, jenom ... by si nevšim Coleovi ruky před 2 gólem. Nehledě na jasnou penaltu v závěru na Villu.

Reagovat
Kily

no s tou penaltou nevim, nevim, Villa ho držel taky. Každopádně rozhodčí se mi nelíbil a neříkám to jenom jako fanoušek Valencie. Hlavně v prvním poločase pískal každou kravinu a hru tak strašně rozkouskoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnou penaltu? Vždyť fauloval Villa...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to sa niekedy píska Hlavne keď píska taký idiot ako včera.

Reagovat
HOST*Godzola

A co si zasluzila Valencia, ved dali uplne nahodny gol, kedy sa odrazila odkopavana lopta rovno k beziacemu Villovi. Chelsea vyhrala zasluzene!.

Reagovat
Kily

to si nemyslim, hráči Chelsea si hlavně v prvním poločase nedokázali ani přihrát (až na ten gól - parádní akce, jinak během prvních deseti minut se asi třikrát nedohodli na tom, kdo bude hrát míč a buď ho nechali proletěl do autu, nebo ho vzal někdo z Valencie), Valencia se alespoň o něco snažila, jen nechápu, proč od 25. minuty přestala hrát směrem dopředu. Druhej poločas byl oboustranně strašnej, akorát Chelsea ze druhý podařený akce v zápase dala druhej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia je doma úbohá a potvrdila to aj včera. A mala len šťastie že to skočilo iba 1:2. Keby hrala tá Chelsea čo vo štvrťfinále minulú sezonu tak to skončí tak 0:3

Reagovat
-Kopy-

ty seš ubohej

Reagovat
HOST*Antijuve

Valencie je ubohá vždycky když hraje doma, protože musí tvořit a to oni neuměj, když hrají venku, tak soupeř útočí oni jsou zalezlí a vždycky s přímáku, nebo nějakou náhodou dají branku.Vůbec se mi ta jejich hra nelíbí a jsem moc rád, že je Čukotka porazila a to jí moc nemusím.

Reagovat
HOST*Lucas

Á tady nam nekdo videl zapas Vale po roce zejo ?

Reagovat
Antijuve

To je možné, že si viděl Valencii po roce, ale mě to nezajímá.

Reagovat
HOST*Lucas

dobre neberu ti nazor vim ze Vale nehraje superutocnej fotbal ale nehraje zadnyho zandoura jak pises

Reagovat
Antijuve

Zaďoura hrají většinou proti silnějším soupeřům a v LM, to by nebylo zas tak hrozné, kdyby takhle hráli venku, ale oni takhle hrají i doma.Mě se prostě Vale a jejich hra nezamlouvá, ale to je jedno.

Reagovat
HOST*Lucas

jasny ja si jen nechtel nechat kopat do sveho tymu

Reagovat
Antijuve

Mě to bylo jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

To vieš,nie všetci majú Sport 1 ako tvoji rodičia . Ale neviem na akom kanáli pozeráš zápasy Valencie ty, ale mňa ešte ani raz nepresvedčili. aj keď je pravda že keď hrá Valencia tak väčšinou pri tom zápase zaspím.

Reagovat
Antijuve

Jsme dva, hrají hrozný fotbal.

Reagovat
HOST*aimar21

ty si co za kokot? z neakej nahodnej akcie davju gol.. ty si kokot ako vsetci chelsiaci a madricania na tomto pojebanom fore... skurvenci amunt valencia visca el barca

Reagovat
Kapřík

Pár tipů na zkvalitnění tvých budoucích příspěvků:

1. Vyvarovat se velkého množství gramatických chyb - tím si sám shazuješ vlastní příspěvek.

2. Vyvarovat se vulgarismů (tobě přeložím: Vulgarismus=sprosté slovo) a osobních urážek.

3. Vyndat si mozek z ledničky - tam je ti na nic a je to vidět.

Reagovat
HOST*

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie měla aspon remízovat nikdo jsi nazaslouzil vyhrat hrozna fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chelsea má převzít Guus Hiddink. Nechci se chlubit, ale byl jsem to já, kdo vyslovil tuhle myšlenku jako první ...

Ten Cate jako asistent a Hiddink jako hlavní trenér - to může znamenat průlom a Chelsea možná zase bude hrát fotbal, což by bylo vcelku dobrý pro evropskej fotbal.

PS: kdyby tohle vyšlo, tak je reálná možnost, že by si jako jednu hlavních posil vyžádali Ronnieho a my jsme se ho mohli vklidu a za pěknej balík zbavit. Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si těch myšlenek napsal minimálně pět (řekl bych, že možná i víc), jestli mě paměť neklame.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je ronnie?já o tom nemám páru kdo to je

Reagovat
HOST*

Ronaldinho

Reagovat
HOST*Velkej kecka

A to jsi poradil primo Kenyonovi? :)

Reagovat
HOST*deco

CHELSA HRA JEDEN NEATRAKTIVNY FUTBAL-VRAJ CHCU BYť AKO BARCA?TO BY MUSELI ROBIť TROšKU INE NAKUPY.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele