Albelda chce odpovědi

22.01.2008, 14:43
Aktuality
Samé otazníky se zatím vznáší nad dalším působištěm Davida Albeldy. Bývalý kapitán španělského klubu byl v polovině prosince vyřazen z kádru a ještě v lednu by měl přestoupit jinam, sám však stále neví, proč k současné situaci vlastně došlo...

"Nezasloužím si takové chování a pravdou je, že ani nevím, proč se ke mně tak chovají. Rovněž fanoušci mají právo znát důvody, o nichž se stále spekuluje. Jenom doufám, že mi to někdo vysvětlí," nechal se slyšet Albelda.

Valencii se nedařilo a stále ještě nedaří a její trenér Ronald Koeman se rozhodl pro pořádný průvan v kabině. Vedle Albeldy si nové angažmá hledají rovněž Santiago Canizares a Miguel Angel Angulo. Tito tři sice mají svolení ve Valencii trénovat, podmínky pro přípravu však nemají ideální.

"Na tréninku se cítím hodně separovaný. Trenérský tým nechce, abychom byli v kontaktu s ostatními hráči. To vyvolalo škodu a já hodlám hájit svá práva až do konce, zvláště poté, co mi ředitelé tak vyhrožovali," řekl dále Albelda.

Albelda je v kádru Valencie již hodně dlouho a několikrát mohl odejít. Ještě za působení trenéra Quiqueho Sancheze Florese odmítl několik nabídek k přestupu a s Valencií prodloužil smlouvu.

"Prodloužil jsem ve Valencii a odmítl vyšší nabídky, jenom abych mohl zůstat ve svém domovském klubu. Vím, že když někdo přišel a vyptával se na mě, bylo mu řečeno, že musí zaplatit výkupní částku. Chci jenom hrát fotbal a trenér a prezident mě brzdí. Každý den mi znepříjemňují život a nutí mě odejít," dodává Albelda.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (36)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Skoda alebo bohuzial,ale ten Koeman sku*vi celu Valenciu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman je magor, škoda mluvit...

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvedavej jak dlouho tam vydrzi Koeman bo za jak dlouho zvedne Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

... Valencie pujde pod timto trenerem nahoru....bohuzel prisel do tymu, ktery byl v krizi a nelze ocekavat hned nejake vysledky...

Reagovat
smazaný uživatel

Predtym, ako tam prisiel bola na tom Valencia lepsie...takze verim tomu,ze este predtym ako pojde Valencia smerom hore,vymenia trenera.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu,byla na tom líp-výsledkově.Hra byla otřesná a ke konci už nebyly ani ty výsledky.Ronaldovi pořád věřím

Reagovat
-Kopy-

Jsme asi jediný

Reagovat
Xavi

Já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejste

Reagovat
smazaný uživatel

ja mu neverim ...

Reagovat
smazaný uživatel

Albelda mě nikdy nějak svými výkony nepřesvědčil...Ze začátku to Koeman pos*al,ale myslím si,že se Valencia začíná zvedat,nákupy jsou taky dobrý,Vicente se vrací do formy,určitě půjdou nahoru,hlavně ať nedopadnou jak Depor

Reagovat
smazaný uživatel

Me se nejvic libila valencie asi rped dvema roky.. to mela tym postavenej temer jenom ze spanelskejch hracu a hrali krasnej fotbal.. hodne me mrzelo ze odvolali quiqeho florese.. mel sem valencii hodne rad ale pod koemanem se mi nelibi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co si budeme namlouvat za ery Quiqeho, který nebyl zrovna u fanoušku 2x oblíbený, se taky nehrál žádný super fotbal. Navíc za jeho působení Valencia nevyhrala jedinou trofej. Kdy se hral na Valencii nejlepsi fotbal, tak to bylo za pánu Hectora Cupera a Rafaela Beniteze. Ale ty to dny sou pryc. Nyni se musi zacit znova. Co se tyce Koemana tak nevim jestli udelali dobre. Privest trenera ktery nema k VCF zadny vztah a hned tam udela takovy radikalni zmeny. Kazdopadne na konci sezony se uvidi jak na tom budem. Jinak nesouhlasim, ze Albela me nikdy nepresvedcil. Vitezstvi v Uefe, lize, vsechno se tehdy tocilo kolem Albeldy. Takze rici o kapitanovi, ktery dovedl tym k zisku poharu UEFA, vitezstvi v lize a Super Poharu, že nikdy nepresvedcil to uz chce docela kuraz chlape!!

Reagovat
smazaný uživatel

asi nemám rád jeho post,ti hráči na DM nejdou nikdy vidět,třeba jsem neměl rád ani Deschampse a taky má x trofejí,nebo Martina Haška ve Spartě a taky se dostal až do repre ale třeba Davids,Banega,Deco ten stejný post hrají skvěle,prostě individuálně Albelda se mi nelíbí,ale asi pro tým velká osobnost,hmm.?

Reagovat
-Kopy-

Jenže Deco DM nehraje a Banega čistokrevný DM není, má ofenzivní choutky, zatímco Albelda to byl prostě klasickej DM se vším všudy.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes už by měli umět všichni útočit a bránit,a to hlavně v záloze...můj názor(příklad Essien,Carrick,Cambiasso,Pirlo,DeRossi,Frings,VanBommel...)

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, bol ale posledný rok už nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Albelda je opravdu vyloženě defenzivní hráč, to, že není v zápasech moc vidět (nedává nádherné góly nebo na ně nevymýšlí geniální přihrávky) je dané zejména tím. Odvádí hlavně takovou tu "černou práci" a je spolehlivý v defenzivě, navíc je to i odchovanec Valencie, srdcař, velká ikona. Nechápu jak si někdo nově příchozí do Valencie, aniž by měl k tomuto klubu nějaký vztah, může dovolit s takovýmto hráčem jednoduše vyrazit dveře.

Reagovat
-Kopy-

Jak vidíš, tak úplně normálně .

Letos ale žádnou takovou tu černou práci nezastával a byl mizerný i v defenzivě.

Reagovat
irik

tak Albelda je vylozene defenzivni zaloznik kerej proste goly nedava dyt za celou tu dobu co u netopyru je dal 5 golu!!! a v Spanelky repre dal only 1 a odehral dost utkani ... a ten koeman ... ja fakt nwm proc chtej Albeldu ,,vyhnat,, dyt je to kapitan a poctivej hrac ... DO PICI S KOEMANEM

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy nic proti, ale Albelda měl týmu pořád co dát.. můj názor, ač jsem ho nikdy nemusel. Canizares budiž, už byl dost nestabilní.

Reagovat
-Kopy-

No je to právě opačně, Cani se po tom slabém začátku sezony rozchytal ale Albelda ? Až na zápas s Murcii tragickej, zeptej se koho chceš - týmu už neměl co dát.

Reagovat
smazaný uživatel

ty do toho vidíš Kopy.. já moc ne, viděl jsem pár jejich zápasů.

Reagovat
-Kopy-

Tak si nech poradit.

Reagovat
smazaný uživatel

přesto mi to nedá.. mně tam prostě Albelda chybí.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

V čem přesně ve hře ti chybí Albelda?

Reagovat
smazaný uživatel

ve hře nijak, psal jsem, že jsem ho nemusel (jeho hru ), ale prostě se mi jeví jako osobnost.. nevím, nebudem se přít.. je to jen můj pocit a pocity neovlivníš

Reagovat
Langi

V článku zapomněli zmínit, že Valencii se nedaří od doby co přišel Koeman

Reagovat
-Kopy-

Tak to není pravda, že.

Reagovat
smazaný uživatel

2x prohráli s Rosenborgem s quiqem floresem a Albeldou a to je teda pořádná krize

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem si predstaviť,že by niekto takto prišiel do Realu a takýmto štýlom vyhodil Raúla.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je mi divný, o co všem de...odvolat Koemana, odvolat Koemana! Možná nejsou výsledky, ale aspoň někdo začal něco dělat. Hra šla do hajzlu už za Florese, ale ten nehnul prstem. Tahle sezona je stracená, ale Koeman buduje tým pro sezóny příští a to holt chvíli trvá. Takhle se možná řešej krize v ČR, že se tak dlouho odvolávaj trenéři, až se najednou začne dařit, ale je mi divný, že trenér, kterej doved k titulům 3 světový kluby, by vzal funkci za účelem zlikvidovat Valencii. řikám vám, dejte mu čas do příští sezony a uvidíte sami

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele