ALAVÉS PROPUSTIL TRENÉRA

01.05.2003, 17:26
Aktuality
Španělský klub Deportivo Alavés se včera zbavil trenéra Miguela Angela Asnala, známého jako "Mané". Důvodem jsou špatné výsledky jeho svěřenců, Alavésu hrozí sestup. Zachráncem by se měl stát dosavadní trenér B týmu Txutxi Aranguren...

Třiapadesátiletý Asnal byl se svým šestiletým působením v klubu nejdéle sloužící trenér ve Španělsku. Muž, který dokázal v sezóně 1999/2000 dovést tým až na 6. místo v La Lize a tím si tak zajistit euforii v nadcházející sezóně z finále poháru UEFA, se nyní s baskickým klubem loučí 7 zápasů před koncem sezóny. Rozhodnutí vzešlo po včerejším setkáním mezi Asnalem a klubovým prezidentem Gonzalem Antónem. Jméno Miguel Angel Asnal se tak přidá k dalším sedmi jménům trenérů, kteří v tomto ročníku španělské ligy dostali výpověď.

Tým z Vitorie, který získal v posledních devíti zápasech jen 2 body a nyní mu náleží předposlední 19. místo, povede Aranguren už podruhé, poprvé to bylo v letech 1995-97. Práci po Arangurenovi v B týmu převezme Ramiro Solis.

Autor: Robin Hnátek

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak tomu se vubec ale vubec nedivim po to mco Alaves predvadi v lize...

Reagovat
antimadrista

Furt si vzpomínám na ten zápas s Liverpoolem, to bylo fantastický co Alaves předváděl a určitě si zasloužil vyhrát.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele