Alavés hledá náhradu za odcházejícího trenéra Muñize

21.07.2020, 15:40
Aktuality
Juan Ramón López Muñiz po pouhých čtyřech zápasech opouští Deportivo Alavés. Jednapadesátiletý kouč splnil úkol, neboť baskický celek zachránil mezi elitou...

Bývalý kouč Málagy, Racingu Santander nebo Levante na začátku července nahradil v Deportivu Alavés kouče Asiera Garitana, jenž byl odvolán po sérii pěti porážek v řadě.

Muñiz dostal jasný cíl - zachránit Alavésu prvoligovou příslušnost, nečekal ho ale snadný úkol, když na jeho svěřence postupně čekaly Real Madrid, Getafe, Real Betis a Barcelona.

Alavés však po remíze s Getafe zvítězil na půdě Betisu a zajistil si udržení v LaLize, kde bude působit pátou sezónu v řadě. U toho ale nebude kouč Muñiz, jenž nedostal nový kontrakt.

Autor: Jiří Vojík / , transfermarkt.de, deportivoalaves.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele