Al Jaber je v nemocnici

08.06.2002, 16:22
Aktuality
Kapitán Saúdské Arábie, útočník Sami Al Jaber, byl dnes převezen do nemocnice s akutním zánětem slepého střeva a ihned byl operován. V nemocnici si poleží dva až tři dny a pro poslední zápas svého týmu proti Irsku je mimo hru. Nastoupil pouze v úvodním utkání s Německem, z duelu s Kamerunem ho vyřadilo bolavé koleno. Kromě něj bude Saudům v posledním zápase chybět i další útočník Obeid Al Dossary, který si v duelu s Kamerunem přetrhl vazy v levém koleni a fotbal si nezahraje asi půl roku.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele