Ajax získal 35. nizozemský titul, zbytek sezony ale nevypustí

05.05.2021, 10:11
Aktuality
Nizozemské klubové scéně vládne Ajax a potvrdil to i v letošní sezoně. Amsterdamský klub nedávno vybojoval triumf v domácím poháru a v neděli pečetil zisk mistrovského titulu. Ten je už 35. v historii slavného týmu a rozhodně nebude znamenat polevení, trenér Erik ten Hag nemá v plánu vypouštět závěr ligového ročníku...

Ajax v neděli odpoledne neměl problémy s Emmenem (4:0) a tři kola před koncem vede ligu o čtrnáct bodů před PSV Eindhoven. Závěr ligového ročníku v jeho podání přinese souboje s Feyenoordem, Venlem a Vitesse, všechny tyto týmy ještě mají o co hrát.

"Na zbývající zápasy se chystám vymyslet speciální plán. Máme hned několik zájmů, předně samozřejmě chceme splnit naše sportovní závazky. V lize hrajeme dvakrát proti sedmnácti týmům, to rozhodně vezmu v úvahu," naznačil, že rozhodně nemíní žádný duel vypustit.

"A jsou zde i jiné zájmy, mluvili jsme o tom se spoustou hráčů. Jestli někdo dostane dřívější dovolenou? Na to nyní odpovídat nebudu, sedneme si a vymyslíme plán pro zbytek sezony," pokračoval.

Erik ten Hag před několika dny ukončil spekulace o možném odchodu a s vedením uzavřel nový kontrakt platný do června 2023. Své si tak opět řekne k pohybům v kádru.

"O žádné posile jsme zatím nerozhodli, to uděláme až v nadcházejících týdnech. Je před námi přestupní termín a ten bude hodně dlouhý. Naši hráči mají ambice, své požadavky ovšem máme také my. Výzva bude jasná a bude vyžadovat určité kvality," nastínil plány pro léto.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (10)

Přidat komentář
Jan Horáček

Ale z výroků trenéra v článku to spíš vypadá, že závěr vypustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyznívá to tak

Reagovat
FUnk

pojď

Reagovat
smazaný uživatel

Erik je strašně kvalitní trenér, chtěl bych ho už vidět v top týmu. Věřím, že kdyby u nás nebyl na lavičce Guardiola, tak by byl už u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedavno prodlouzil o 2 roky a planuje v NL svatbu

Reagovat
prevadec spojitosti

Reagovat
bobis21

Je v top týmu

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto zaslouzene. Je uzasne sledovat jakou drzi konkurence schopnost, navzdory kazdorocnimu rozprodeji kabiny snad pokori hranici 100 golu v sezone :)

Reagovat
AjaxFans

Tak to jsme mohli pustit Az.Druhy flek by si letos zasloužili,za tu loňskou smůlu

Reagovat
jáá

Jako nebýt kovidu, tak by to minulý rok vyhráli. Ve vzájemných zápasech nás naprostro přejeli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele