Ajax má náhradu za Ziyecha, z Brazílie přivede Antonyho

24.02.2020, 21:00
Aktuality
Ajax dlouhodobě sází na mladé fotbalisty a jedním z nich se za čtyři měsíce stane Antony. Talentovaný brazilský křídelník opustí domovské São Paulo a přestoupí do amsterdamského celku, transfer byl již několik dní na spadnutí a včera bylo vše definitivně dotaženo...

Ajax za Antonyho zaplatil 15,75 milionu eur, dalších pět milionů může doplatit v závislosti na bonusech. Fotbalista se s vedením dohodl na pětiletém kontraktu.

"Budeme si muset ještě několik měsíců počkat, než za nás Antony bude moci hrát, ale získáváme v něm kreativního hráče, který může v ofenzívě nastoupit na jakékoli pozici," raduje se sportovní ředitel Marc Overmars.

"Už nyní je jasné, že nás po sezoně několik hráčů opustí. Potřebujeme se na to připravit a je skvělé, že se nám povedlo dotáhnout tento přestup," řekl dále Overmars.

Ajax už před letošní sezonou zpeněžil několik svých opor a další se v červenci stane Hakim Ziyech, ten přestupuje za čtyřicet milionů eur do Chelsea.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Jandak

Viděl ho někdo? Nějaké info.. Může do základu...??

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pise clanek kreativni hrac schopny hrat na jakekoli ofenzivni pozici ma velice dobry pohyb, klamani, skvele cte hru, zvlada souboje 1 na 1 a je to jeste decko cumim ze po nem neslo vic velkoklubu. Ackoli me vic udivuje ze si dokazalo Flamengo udrzet hrace po naprosto snove sezone ..

Reagovat
ttopi

Tohle je zoufalý příspěvek vzhledem k možnostem internetu...

Reagovat
Seydou Doumbia

ani ne...to jestli to je hráč do základu nepoznáš díky zasraným videim na jutubu...a třeba ho někdo sledovat už mohl, lidi tu je jako sraček

Reagovat
ttopi

A myslíš že jako ho někdo sledoval více, než kolik toho najdeš na těch videích po celýminternetu? Noták

Reagovat
Seydou Doumbia

na videich na netu je každý hráč top hráč, když uděláš 5 minutový sestřih, to i tecl by byl ale kdyby ho někdo alespon trochu sledoval dřív tak bychom se mohli dozvědět důležitější info to je vše

Reagovat
Messi14

Zajimalo by me, jestli to ctou ACS a jestli jo, tak to nejspis vypada takhle:

Nekdo mi odchazi, wow tady ho kupujou uz v unoru blazni , nevi, ze staci pockat az po priprave..

Reagovat
smazaný uživatel

To bude v Brazilii sezona v plnem proudu a uvolneni hrace nepujde tak snadno, mimo to byla nemala sance ze by se jiny klub vytahl s vetsi castkou ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Antony - Hlozek. - Cerny to bude smrtici utok

Reagovat
Stiksxx

Nikdo nemůže nahradit Hakima.

Reagovat
afc ajax

Dík za kompliment,je to pravda, no ale život ide ďalej.Škoda ale nikdy nevieš bolo veľa hráčov bez ktorých sme si mysleli že to bude ťažké ...

Reagovat
Vopi11

Tohle je bohužel osud fanoušků Ajaxu

Reagovat
Gazdo

To asi bude tazke ale Antony sa javi velmi schopne

Reagovat
AjaxFans

Je to spíš náhrada za Nerese

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele