Ajax dokončil příchod mladého křídelníka Bandého

04.12.2017, 20:49
Aktuality
Hassane Bandé se podle očekávání po letošní sezóně přestěhuje z Mechelenu do Ajaxu. Ten za teprve 19letého reprezentanta Burkiny Faso zaplatí 9,5 milionu eur, přičemž obě strany podepsaly smlouvu na pět let...

Celým jménem Boureima Hassane Bandé je odchovancem Salitas Football School, odkud se do Evropy vydal až před startem této sezóny, kdy ho vykoupil Mechelen.

Tomu se tento obchod dozajista vyplatí, neboť po roce prodá mladého ofenzivního hráče za 9,5 milionu eur, čímž si zajistí naplnění rozpočtu pro nadcházející tři sezóny.

Ve svém novém působišti by pak africký křídelník mohl nahradit Amina Younese, který bývá spojován s odchodem z Ajaxu. "Nebyli jsme jediným klubem, který se o Bandého zajímal, museli jsme tak jednat rychle," řekl k transferu sportovní ředitel Marc Overmars.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (20)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Snad na své povedené angažmá v Belgii naváže i v Holandsku a bude se mu dařit jako jeho krajanovi Traoérmu.

Reagovat
smazaný uživatel

On a Traoré by Burkinu mohli docela potahat na příštím APN nebo dalším cyklu MS

Reagovat
smazaný uživatel

Plus ještě gólman Koffi, pokud v Lille začne chytat

Reagovat
adoxx

snad ano ,snad se chytne i Koffi ,jinak jejich kádr není špatnej mají tam i třeba Kaborého kterej dokáže zahrát skvělý zápasy ,nebo ve formě hrajícího Nakoulmu a k tomu i stárnoucího ,ale pořád neskutečnýho Bancého a v obraně jim zase roste skvělá stoperská dvojice v podobě Ouedraoga a Yaga ,takže snad ano ,snad jim to někdy vyjde i na MS kde by to mohli i někam dotáhnout

Reagovat
Basty

a jak hraje Nakoulma v Nantes , toho si pamatuju jako taky solidní kříldlo ještě z turecké ligy , a ještě si pamatuju Burkiny Yaga z Toulouse ale ten myslim nehraje za reprezentaci ještě

Reagovat
cetto

Tak Burkina poslední roky tradičně má ty 2-3 hráče na nadstandartní úrovni. Problém je, že ten tým je nekonzistentní, protože vedle hvězdy hraje borec z pralesa

Reagovat
smazaný uživatel

Se vyznáš zjevně. Kádr má nějakých 23 jmen a z "pralesa" jak ty řikáš, tedy z tamní ligový soutěže, je maximálně Lassina Traoré, kterýmu je 16 a pak brankáři za Koffim. Zbytek hraje v Evropě..

Reagovat
cr7sux

No Cerny musi met radost

Reagovat
REPLIKATOR

Černý je hotovej...

Reagovat
cr7sux

O tom nepochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdík zahájil jednání

Reagovat
Stiksxx

Asi dobrej kup. Amin stejne stagnuje. Jsem na něj zvědavej. Docela i dost peněz i kdyz Ajax se už nebojí utracet vetsi částky. Kdyz jsem tuhle koukal na soupisku Jongu Ajaxu, tak jsem tam znal tak dva hráče. Dost to vyměnili a dost hráčů je v acku.

Reagovat
AjaxFans

Nejvíc mě mrzí Nouri,čekal jsem,že bude nastupovat jak těd F.De Jong.Měl neskutečné pasy.Bohužel, je to vše jinak.

Reagovat
Stiksxx

Tak ten mě mrzí samozřejmě taky. Na něj byla radost se dívat.

Reagovat
jáá

bohužel hoši, poslední zápasy se mi F.de Jong líbil, společně to mohlo být hodně zajímavé...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi tym světa si zaslouží jen top kvalitu. Takhle se to dela. Ne jak vole u nas rozumíš jo? Tohle je civilizace!!!!

Reagovat
cetto

A co Ayong?

Reagovat
Stiksxx

Já už nás teda neviděl dlouho hrát, ale podle posledních výsledků se malinko trápíme v koncovce..Ten zápas může opravdu dopadnout jakkoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Super přestup pro Ajax...jsem zvědavý na jeho progress

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele