Ajax dohodl rekordní přestup Sulejmaniho

05.07.2008, 09:48
Aktuality
Ajax Amsterdam se po dlouhém vyjednávání domluvil s Heerenveenem na přestupové částce za mladého útočníka Miralema Sulejmaniho. Ajax nakonec zaplatí přes šestnáct milionů eur, čímž vytvoří nový nizozemský rekord.

Oba kluby se o odstupném dohadovaly delší dobu, Ajax měl o Sulejmaniho eminentní zájem. Už v předstihu se s 19letým útočníkem dohodl na podmínkách čtyřleté smlouvy.

Heerenveen nakonec souhlasil s částkou 16,25 milionu eur, Ajax oznámil dohodu na svém webu. Amsterdamský klub tak překoná vlastní rekord, nejvyšší částku v rámci nizozemské ligy dosud zaplatil Ajax právě Heerenveenu za Klaase-Jana Huntelaara (9 milionů eur).

Miralem Sulejmani je považovaný za obrovský talent. V uplynulé sezóně obdržel srbský útočník cenu Johan Cruyffa pro nejlepšího mladého hráče, když nastřílel 16 branek ve 34 zápasech.

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

konecne by mohl odejit Huntelaar do sveta a je me celkem jedno kde jen jsem zvedavi jak se prosadi libil by se me v AS Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ajax uz asi pocita s odchodem huntelara.

Reagovat
smazaný uživatel

Heerenveen neskutečná líheň útočníku Huntelaar příšel za 9M € odejde tak za 25M €

Reagovat
smazaný uživatel

To zase prehanis,ale tech 15-20 by to mohlo byt.

Reagovat
smazaný uživatel

15-20 to možná ANO ale liber

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohodle hráce ani neznám, ale jméno mi je trochu povědomé..... ale asi je dobrej když dal 16 golu..... 16mil je moc ne? suarez prisel do ajaxu za 7,5 mil eur..... a tenhle za 16? oba jsou mladí.... je asi zrejmé... že Huntelaar odejde..... rekne mi někdo o tomhle hrci víc... pls

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Huntelaar.....

Reagovat
smazaný uživatel

já ti o něm řeknu jen,že jsem si ho v sezóně 2011/12 koupil v PESku

Reagovat
Komat

Osobně bych víc směrodatnej bral FM 08 ;o)

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez + Sulejmani

Reagovat
havrys99

čistě Srbský jméno

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm Srbové budou mít hodně slibnej útok Sulejmani... Jovetič a řek bych že i typologicky se k sobě hoděj

Reagovat
herbage

Jenže Jovetič není Srb

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele