AIMAR ODCHÁZÍ Z VALENCIE

29.07.2006, 16:41
Aktuality
Další z nekonečných přestupových ság je vyřešena. Po dlouhém vyjednávání přestupuje ve Valencii koučem Floresem příliš nechtěný Argentinec Pablo César Aimar do konkurenčního Realu Zaragoza.

Informaci přinesl deník Marca, Sports Illustrated CNN a také polský web VCF.pl! Hráč, který pomohl Valencii vyhrát během 5 a půl sezony dva ligové tituly a také Pohár UEFA, podepsal v andalusském klubu kontrakt na 4 roky, přestupová suma za často zraněného playmakera se ustálila na 11 milionech Euro, přičemž před lety přišel do Valencie za celých 18 milionů dolarů.

26letý forward by letos zřejmě ztratil místo v základní sestavě a rozhodl se odejít. V Zaragoze vytvoří ofenzivní duo s další posilou, krajanem Andrésem D´Alessandrem. Valencia tímto získává finanční prostředky na nákup dalších posil. Zatím získala levého beka Del Horna a útočníka Morientese. Zaragoza, nově trénovaná koučem Víctorem Fernandezem, doposud podepsala záložníka Juanfrana a stopera Sergia. 21letý Zapater prodloužil smlouvu do roku 2010.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

....... jdu si na to otevřít flašku .....

Reagovat
smazaný uživatel

Odchází pro mě nejoblíbenější hráč Valencie..

Reagovat
HOST*Marian

Urobili veľku hluposť,že ho predali!

Reagovat
HOST*Carlos

To je škoda...Pablo je vynikající player měl jít třeba do atlética tam takového hráče potřebují...nevím jestli Zaragoza může dosáhnout nějakého většího úspěchu snad o něm jesště bude slyšet

Reagovat
HOST*GATTUSO

v Atletiku takého hráče potřebujou ? vždyť tam je Ibagaza, Maxi Rodriguez, Galletti, M.Petrov, Agüero, nebylo by jich tam trošku moc ?

Reagovat
smazaný uživatel

playmaker je z nich jen Ibagaza a ten stárne

Reagovat
smazaný uživatel

Rozšířím Vincenta:

Ibagaza - ano, ale jak řekl kolega netopýr, jde pryč...

Maxi Rodriguez - RW

Galletti - spíše DM, navíc moc nehraje

M.Petrov - LW

Agüero - CF

Má přijít Maniche, ale nevím nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň je tímto jisté, že přijde drahé RW

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec proč ne... Aimar by stejně chodil tak na šedesátou, sedmdesátou minutu, takhle se alespoň Valencia může posilnit - hádejte kde?

Reagovat
smazaný uživatel

ale z fans hlediska je to těžko zkousnutelné, talismanic, symbol player ...... Díky Pablo za tituly a Uefu ..... Flores možná pude brzo taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*aimar21

Flores nikde nepojde. zacal si celkom slusnu karieru dufajme ze vydrzi na stolicke ..... skoda PABLITO. nezabudni na valenciu. ja na teba nikdy nezabudnem

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to bude herně jako minulý rok tak poletí stoprocentně, už letos to měl jen tak tak

Reagovat
HOST*

Simao

Reagovat
HOST*

teď se můžou ještě zbavit Vicenteho a rovnou jít do nějáké třetí ligy. škoda že tihle hráči z ameriky nedělají takové rozdíly mezi evr.kluby a jdou i do špatného (třeba denilson,atd.)

myslím,že má 100% na lepší tým

Reagovat
smazaný uživatel

Vicente s Aimarem jsou pořád zranění a stejně máme v pohodě třetí flek , na nízký útok Aimar-Villa nelze spoléhat (což se ukázalo loni, kdy jsme měli doma problémy) a Villa ani Aimar sedět nebudou takže je to přeze všechno rozumný krok. Navíc na pořádnou šanci číhá supertalent Silva hrající podobný post.....

Reagovat
HOST*patrikos

Možná tímto prodejem získala Valencie prostředky na nákup C.Ronalda.

Reagovat
HOST*sweet

To ne hvězdy nepotřebujou.Mě by se líbil takový Mancini nebo Wilhemson.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele